57
-
vasedeny2 #17 ez azért nem úgy van :D
ma már minden működő videókártya 3d-s gyorsítással rendelkezik, vagy a múzeumból származik. itt az ideje nem támogatni azt, hogy valamiben nincs.
azért hívják 3d-snek, mert 3d-s gyorsítást használ.
ez a jövő, ez erre megy. annó az "egér" ötletét is kiröhögték :D -
#16 Ha nincs pénzed, és becsületes akarsz maradni, ők ígyis-úgyis lemásolják az aktuális windows felületét: http://kubuntu.hu/
ígyis mindíg azt szajkózza az ms, hogy legális oprendszer legyen a gépeken, hát tessék az enyémen már legális van ^^ -
hiddin #15 Szerintem ez a 3D-s hülyeség nem gyorsítja meg a számítógép kezelést. Viszont én mikor átváltottam linuxra és megismertem a Gnome-Do-t, meg a Synapse-ot, azóta jóval gyorsabban indítom a programjaimat és böngészek a filejaim között. Pl van egy századik almappa amibe bele kéne lépnem, ahhoz a gyökérkönyvtárból szép sorban el kéne kezdenem kattintgatni befelé magam, viszont ezekbe meg csak beírom a mappa nevét (pontosabban elkezdem beírni), nyomok egy entert és már meg is jelenik. Ugyanez a programoknál. Beírom hogy "fi" enter, és megnyitja a firefoxot. És ez ugyanugy tudja hogy miket használsz legtöbbször, hogy gyorsítsa a munkát.
Videó a Synapse-ról -
torzsvendeg #14 Ja ja meg:
"640K legyen elég mindenkinek." Bill Gates, 1981 -
Rotyoka #13 Nem nem, megint egy The Pirate Bay letöltés -
torzsvendeg #12 Ezt a 3D-s mániát én sem értem. Minek? Csak hogy legyen igény a bazisok megás videokártyákra? Mert értelme semmi. -
kvp #11 A windows 8 hivatalosan a winnt 6.2-es kernel verzioval keszul, tehat a vista-win7-win8 ugyanaz az operacios rendszer, csak egyre fejlettebb valtozatban, mint ahogy a macos-x is ugyanaz a macos 10 a rendszer, csak a kisebbik verzioszam valtozik ahogy fejlesztik. Ezert tud a microsoft akar 32 bites verziot is kiadni, ha akar mivel most is eleg sok 32 bites vista-win7 van hasznalatban.
A 128 bites tamogatas meg csak egy gondolat lehet, mivel az x86-64-es architekturaban kihagytak a helyet a nativ 128 bites rendszereknek is. (visszafele kompatibilis modon a 16,32,64 bites megoldassal) A winnt kernel meg kepes kezelni a nagyobb architekturakat is, mivel eleg flexibilis. Mar csak az a kerdes, hogy mikor csinalnak ilyen rendszert. Mivel a jelenlegi 64 bites x86-os is csak 48 bitet hasznal ki a teljes 64 bites cimterbol. Viszont valoszinuleg elobb utobb a 2^47 byte (128 terabyte) memoria is keves lesz.
A wind gui viszont egyelore nem tul publikus, mert se egy video se egy hivatalos kepsor nem jott meg ki rola. A memoriaigenyrol nem is beszelve, mert az meg felbontas fuggo, tehat ertelmes esetben kepernyofelbontas nelkul nem ad meg senki memoria igenyt. -
Sequoyah #10 "A Wind különlegessége az lesz, hogy teljesen dinamikusan fog dolgozni és alkalmazkodni a felhasználói szokásokhoz."
Oké, csak oldják meg végre, hogy ha leülök egy másik, vagy új géphez, akkor ezt a már megszokott, egyedi kezelőfelületet lássam:)
Ígyis teljesen másképp néz ki az otthoni és a munkahelyi gépem, pedig az még többékevésbé egységes felület. Jó lenne, ha mind2 helyen ugyanazt látnám. -
#9 Kb 10 éve kezdtem filózni egy valódi 3D OS alapjain, hogy mi értelme lenne egyáltalán.
Annak, hogy a sima 2D ikonos-ablakos rendszert 3D-sítjük abszolút semmi értelme. Amit itt írnak, hogy egyfajta dinamikus módon kell az "asztalt" kezelni az a minimum. Amire jutottam, hogy egy ilyen rendszer egy igazán erős és humanoid jellegű AI nélkül tökre értelmetlen, sokkal kevésbé hatékony, mint a 2D rendszer.
Azonban meglátásom szerint nem az M$ lesz az a cég, amelyik ezt megvalósítja. Nem az a cég, amelyik 10 késéssel tért át a 16-ról, a 32-bitre, a parancssorról, az ablakos-ikonos rendszerre, az ehhez szükséges normális multitaszkra, stb, stb, stb.
Az internet csupán csak az egyetemisták játékszere. - Bill Gates 2004.
-
#8 >Chrome OS.
>Teljes támogatású munkaszoftverekkel, játékokkal, egyéb felhasználói szoftverekkel, mindennemű funkciót gazdagító programokkal felvértezhető Windows helyett.
-
#7 "A Windows 8-asból 32 és 64 bites"
Nem lesznek, nem lesz 32bit. -
JL666 #6 felejtős, inkább chrome os -
#5 beszoptad..warez 4 ever -
M0RN1NGST4R #4 a Gates-állandóra gondolsz? az kb olyan, mint a standard gyertyák az univerzumban, vagy a fény sebessége. rendkivül stabil. -
#3 Kíváncsian várom. Bár egyelőre eléggé marketingszagú... és persze sanszos hogy fék.... na majd 2 év múlva többet tudunk :) -
RYO21 #2 A bootidőt eddig mindegyik windowsnál le akarták csökkenteni, de valahogy sose sikerül nekik! :D -
endrúdí #1 Nmá
:D
Első
Windows 8?
Én Win 7 SP1-et várom ie9-el .... ezmiez? Megint 50 rongy kiadás?