Forza Motorsport 4

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wardogzombie
sztem van topikja vhol láttam hogy egy tag eszkábált magának ilyet itthon kis hazánkban is kétlem hogy több százezret rávert volna.de qrvajó fílingje lehet

Totti5
Ha 160ért össze lehetne rakni egy ilyet, akkor minden szim fanatik ilyennel rohangálna... fél milla alatt kár is gondolkozni ilyenen ( ha azt nézzük hogy egy ilyenhez dukáló kormány alapból pár száz ezres tétel ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zaki
4X? inkább 40X :D

shumika
És milyen érdekes hogy LFS.el használja.

Am ez kb kinect ára 4-szer

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

wardogzombie
wardogzombie
Van jobb a kinectnél.Tessék megcsodálni

Totti5
Kinect nézi a mozgásodat a térben is, tehát ha mondjuk a lábadat 20 centivel hátrább tolod, vagy elõre akkor azzal lehet gázadást imitálni... gondolom ilyesmi lehet a dolog.

bakkerman
de hogy a picsbe ad gázt,vagy fékez?? ez a csávó is áll...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kastil
Annó a burnout paradisenal ugy volt "megoldva" hogy a lábát kicsit elöretolja akkor gyorsul, hátrahuzza lassul. gondolom azonos, mert ez is csak kinect

Totti5
Hidd el hogy kamu, vagy lehet én vagyok a béna és nem tudtam rávenni a játékot hogy magától múkodjon:)) amúgy faszság a légkormányzás és nincs ennek komoly jövõje szerencséje.

zaki
lehet hogy kamu, ilyet bárki össze tud vágni, nem tudom, de vicces :D

Totti5
A videó bevallottan fake. Próbáltam ezt a játékot, és így nem lehet benne menni, de amúgy egy szemét.

meg jo hogy sirnak az LCD TV input lagja miatt egyesek, na ennek mekkora lagja van abban a videoban amikor a csoka kormanyoz:)

Csak nekem tûnik úgy, hogy mozdulatlan a csávó? <#hamm>

Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee

zaki
nesze neked kinect :D

http://www.youtube.com/v/KWbLOFGSEDo&version=3

Nehezen, mert a csávó áll.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

kastil
elvileg a lábmozgást figyeli fék/gázhoz

Az tudod mennyire rettenetesen zavaró?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

akyyy
én ugy játszanám kinectel, hogy kormánnyal vagy joyyal irányitanám, de a fejemet nézné a gép, és ha valamennyit oldalra nézek, akkor oldalra megy a nézet is :D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

zaki
az hát. 2 kör után már görcsöt kap az ember keze. amúgy ki nyomja a féket/gázt? a szomszéd? :D

Sztem is. És erre szvsz nem is jó a kinect. És így nem is lehet precízen irányítani...

bardocz
Picit nevetséges így játszani szerintem:D
reagáltam.

Örülök, hogy 2 hozzászólásból sikerült összeraknom egy mondatot...

Értem én, nem téged bántalak, csak magára a videóra. :)

kastil
Engem abszolut hidegen hagy a kinect, de másmilyen videót nem találtam

shumika
<#eljen>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Szeretem a Forzát, szeretem a Kinectet, de soha nem játszanék így autós játékkal.

kastil
http://www.youtube.com/v/90HFQPVVndE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

kastil
és mikor jobbra mozog a keze, akkor balra kormányoz a jatekban. kurva mindegy honnan veszik

shumika
szembõl veszik a srácot.....

kastil
Én is figyelte, tuti tükrözve van

pxxl
srác fordítva kormányoz :D (vagy a kis kép van tükrözve)

All hail the double x!

tigeroo
ironikus a GT vízjel a video sarkában :D
kastil
ejha

shumika
KIRÁLY!! van róla még videó.
http://www.youtube.com/v/IhaycgyFt2U&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true"></embed></object>

sapkafej
yeaah, yeaah, most 1 évig lehet nézni a fotómódos kamuképeket, amiktõl összeszarjuk magunkat, aztán megint meglátjuk majd hogy mekkora fos a játék

György

báttyó02
aha van, battyo1

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

theone91
Top Gear logo a végén -> Jizzed in my Pants. :D

zaki
neked van liveod? mi a gamertagod? felveszlek barátnak :P

báttyó02
gecc kegyetlen várós O___OO

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

zaki
Muttley
Gameplay, gameplay, gameplay!!
<#vigyor1> <#vigyor1> <#vigyor1>
Nagyon remélem, hogy lesz benne sebességélmény.
nem úgy mint a 3-ban

Just do it :)

zaki
[url=http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=12788&news&Itt egy cikk a Gamer365-rõl[/url]

zaki
Forza Motorsport 4. Ugye tudtuk, hogy jön, méghozzá jövõre jövõ év végén, õsszel. Kinecttel is irányítható lesz. Ma megjelent az elsõ trailer a játékról (inkább teaser):

http://www.youtube.com/v/BYDnHap76Jk&version=3

Megjelenés csak XBOX360-ra tesmészetesen :)

← ElőzőOldal 7 / 7