30713
TES
-
sirdond #501 amúgy sohasem bírtam az e3-at. nagy parasztvakítás az egész.azt hypolják legjobban,aki többet fizet. de legalább annyi haszna van,hogy kapunk pár videót -
sirdond #500 na,ebben a videóban leszállt a sárkány anélkül,hogy megsebezte volna!
amúgy lehet már tudni,hogy hány skill lesz összesen? -
heady #499 Látom a smilet, de könyörgöm, el ne kezdjük, eddig olyan kultúrált volt a beszélgetés :)
Amúgy ez hülyeség sztem. Idióták minden platformon vannak. -
morzsi555 #498 A konzolosok miatt vették ki. Túl bonyolult lett volna nekik -
heady #497 PEdig ezt pont azért belerakhatnák, mert egyrészt felfogható parasztvakításnak is (öltöztetgetheted meg minden lófasz), illetve eléggé jelentős stratégia értékkel bír. -
Dili Doki #496 H mondjak jobbat, morrowindbwen a "ruházkodás" igazi élmény volt, jobb és bal oldali vállvért mellvért jobb és bal kezes páncélkesztyűk, igaz a cipő már "egyben" volt de így is bőven volt kombinációs lehetőség .... -
heady #495 "a normál ruházatra rávehetted a páncélt, és a tetejére még 1 csuhát is magadra aggathattál"
Nekem kimaradt a Morrowind, de ez nagyon jó dolog, nem tűnik túl "hárdkór"-nak ahhoz,hogy kihagyják... Ez bárkinek a fejében megfordulhat, akár játszott már valaha rpg-vel, akár nem.
Kár érte, nagyon jó feature. -
heady #494 Witcher 2 -
Dili Doki #493 Anno Morrowinddel hónapokat játszottam úgy h más játékra képtelen voltam ránézni közben... mikor megjelentek hozzá az első jobb modok, újra elkezdtem és tulajdonképpen az Oblivion megjelenéséig a gépemen volt... Oblivionban sem csalódtam olyan hatalmasat, bár érezhető volt h sokmindenben egyszerűsítettek (még mindig a tárgyrendszert siratom akár unalmas akár nem, Morrowind mindent vitt nekem azzal h a normál ruházatra rávehetted a páncélt, és a tetejére még 1 csuhát is magadra aggathattál) de mind a mai napig fent van a gépemen az Obliv is (most is 1 Argonian-t pátyolgatok :)) ) ezek után számomra tuti kötelező vétel elsz a Skyrim, nincs kétségem afelől sem h tuti lesz olyan amire azt mondjuk majd h lehetett volna jobb is/elbaszták de ugyanakkor minden videoval és screenshottal csak azt látom bizonyítottnak h vmi elképesztő cucc van itt készülőben és alig várom már h belevethessem magam a történetbe és megismerjem a Skyrim világát. Szóval várós nagyon :)))) (videókban is van pár dolog ami nem tetszett, a mamutok "bundája" v pl mikor a sárkány ledobta az óriást az esése eléggé furi volt... de nem leszarós? a fejlődési rendszer legyen jó és a világ magával ragadó és akkor senkinek nem tűnik fel az ilyemsi) -
#492 Milyen RPG-re vonatkozik a lengyeles rész? -
Although #491 Azért a metacritic-en elég jól látszik, még vannak akik szeretik az igazi rpg-t és nehéz őket hülyére venni. Annyi lesz egyre nehezebb lesz magunknak való dolgokat venni. Ebben igazad van az élet minden területére igaz. De a lengyel srácok bizonyították lehet minőséget is eladható módon megvalósítani. Reméljük a Bethesdas srácok nem okoznak csalódást. Egyébként pont tőlük ott van a jó példára a Fallout New Vegas, hogy mondjak valamit. Szóval nincs teljesen igazad..még :) -
Although #490 Van igazsága Molnibalagenak is! De az eredményt majd egy demoban vagy a játékban látjuk. Az biztos a látvány másodlagos azok számára akik az rpg-t a történet, a karakterfejlődés, a világ megvalósítása miatt játsszák. Azok akiket a látvány érdekel játszanak akciójátékokkal. De ne vegyék el az rpg-t azoktól akik azt szeretik. Eddig ebben az évben van egy jó példa és egy rossz. Witcher 2 és a Dragon Age II. Meglátjuk ez hova fog tartozni. Mindenképp megveszem, de ha csak egy csillogó mázat fogok kapni akkor nagyon dühi leszek. :) -
#489 Minel hamarabb elfogadod azt a tenyt, hogy a mai jatekok egyre egyszerubbek es egyre latvanyosabbak, annal hamarabb nyugszik meg a lelked, es teszel kevesebb kart magadban. Lehet haborogni minden egyes jatek bejelentes utan, lehet fejet falba verni az elso videok lattan, de megvaltoztatni nem tudod ezt a folyamatot.
Akar tetszik akar nem, a Bethesda mindig is megprobalta a maximumot kihozni a TES sorozatabol. Ez a sajat gyerekuk, a legnagyobb nev a csaladjukban, ha megjelenik, garantalhato a minoseg es a szinvonal. Az, hogy 5 evente megjeleno ujabb es ujabb reszek egyszerusodnek, ez globalis dolog. A vilag evre evre hulyul el, sajnos tartani kell a "lepest" ezzel a jelenseggel.
Nincs ebben a videoban semmi olyan, ami miatt eret kellene vagnod. Mubalhenak erzem a reszedrol, de am legyen, elfogadom amit irsz, max nem ertek egyet vele. -
heady #488 Mondjuk mivel az alap Oblivionnal nem játszottál annyit, gondolom ez is szerepet játszik abban, ha nem látsz különösebb változtatást.
-
heady #487 Ízlések és pofonok. Nekem tetszik, Neked nem. Nincs is ezzel semmi baj :) -
#486 Már bocs, de kit érdekel ilyen parasztvakítás, hogy csillagképes skilltree van? Attól, mert a primitívet szépen becsomagolják, attól még primitív marad. (Ezzel nem azt mondom, hogy ez az lesz, amennyben igen, akkor a kijelentés áll.)
Az inventory meg látványos, csak áttekinthetetlen lesz, mert ha van nálad 60-80 féle kis és könnyű tárgy, kicsit sokáig tart görgetni.
Tipikusan az van, amit írok. Grafika mindenekfelett, valódi fejleszést nem igazán látok. -
Although #485 Nem kicsit lesz durva. Az EA meg menjen el és nézze meg, hogy kell minőséget készíteni! De mehet a lengyel csapathoz is. -
heady #484 Érdemes megnézni az egész videót, mert vannak benne új dolgok. Az inventory 3:35-től, a csillagképes dolog rögtön utána, 4:15-től látható.
-
heady #483 Az csak a játék elején volt egyszer, és akkor valóban a csillagképedet választottad ki :)
Most ez úgy néz ki, hogy mondjuk sétálsz az erdőben, meg akarod nézni, hogy valamelyik képességed éppen akkor hányas, és nem olyan lesz, mint a 4-ben, hogy olyan felületen lesz, mint az inventory, hanem csillagképekben.
Keresek róla egy videót, mert sztem így annyira nem tiszta:) hátha van olyan, amit még nem vettek le :) -
#482 -a képességek csillagképekben való ábrázolása
nem néztem még meg a videókat alább, de ez mintha már lett volna a 4-ben is :) Még az elején kiválasztottad, hogy mely csillag szülöttje vagy és attól függően pár extrát kaptál, ennyi. -
heady #481 Érdekes, én telefonon nézte ott lehetett, most gépen nem, és már telón sem, gyorsan leellenőriztem.
Mitől állat? Ismételten csak azt tudom leírni, hogy NEKEM mitől állat:
-nagyon jól meg van oldva a dual-wielding, tetszik, hogy akár különböző varázslatokat is elnyomhatsz a két kezedben, vagy egyet erősebben
-én a grafikától is összefosom magam, főleg, hogy boxon megy, és mivel nekem az van, örülök, hogy ilyen minőségben ki tudják rá adni
-tetszik az újragondolt dialógus-rendszer, vagyis hogy nem töri meg a játék menetét
-bejön az inventory újragondolása
-a képességek csillagképekben való ábrázolása
-az új engine miatt végre nem a gamebryo undorító mozgásanimációi vannak, így tps nézetből mozgás közben is jól néz ki a karakter :) meg normális lett az összes animáció
-a sárkányok nagyon élethűen viselkednek a demó alapján
-egy kicsivel talán élesebben elkülönülő helyszínek, mint Oblivionban
Most hirtelen ennyi jutott eszembe. -
#480 Én nem. Egyébként mitől olyan állat. És gyak. szemre semmi komoly fejlődést nem láttam az első videó alapján a TES IV-hez képest. Más grafika. Ennyi. -
heady #479 Én meg tudom nézni morzsi mindkét videóját. -
#478 Le is szedték.. -
heady #477 Azta bazdmeg!!! Hát mi a tököm ez basszus! Az államat keresem még most is, annyira állat lesz ez a játék! Ha az oblivionba beletettem majd' 500 órát, bele sem merek gondolni, hogy ezzel mennyit fogok játszani. Egyszerűen zseniális, le a kalappal!! -
r4pt0r #476 Nah lesznek gyorsabb futás/időlassítás is, szóval nem kell majd dobálni a tűzlabdákat. :D -
morzsi555 #475 Úgy tűnik az inventory jó lesz, oblivionban nagyon szar volt. -
Part 1 -
morzsi555 #473 -
morzsi555 #472 -
#471 Erről a lovaglásról mesélj egy kicsit. Van lóháton küzdelem? -
#470 az elöbb többek között: lovaglás, HUD úgy mint real time térkép kizoomolás (majdnem elcsöppentem), párbeszédek/city jobs...... -
#469 aki siet http://www.justin.tv/e3_11#/w/1305211008/2
itt elkaphatja az élő közvetítés uccsóü részét
-
Csokis #468 -
ratgab #467 Nem követ az sokáig, hanem kinyír! Mondták, hogy akár a játék elején is megjelenhetnek és nem script alapján tevékenykednek! Szóval belefuthat az ember olyan helyzetbe, amire nincs felkészülve és akkor csak a reload vagy a futás marad.... -
sirdond #466 hát dragonborn...
muszáj lesz neki -
ratgab #465 stunnolni egy sárkányt?... -
ratgab #464 Ez az RPG egyik szépsége... ha nem vagy felkészülve, akkor annyi! -
#463 Hiába "csak" DX9, ütni fog PC-n is, a részletesség a helyén van, egy esetleges későbbi DX11 patch is szóba került, persze nagyon nagy csodát valószínűleg nem fog tenni, ha érkezik is, feltehetőleg a megjelenéshez képest több hónap múlva. Mindenesetre a Skyrim-nek nem hiszem lesz olyan gondja, mint pl. a Crysis2-nek hogy mire jönne a sokat emlegetett DX11 patch, addigra már a többség elfelejtette hogy egyáltalán létezik a játék... :) -
sirdond #462 túlzásokba ne essünk :D
inkább egy minotaur,pusztán a több xp miatt