30713
TES
-
#2311 oblivion óta mindegyik játékban volt (f3, new vegas)
szóval mindenképp érdemes előkaparni azta hangfalszettet :D
-
#2310 Azt lehet tudni, hogy a PC-s verzióban lesz e 5.1-es hang támogatás?
Mert akkor addig be kéne szerezzek egy 5.1-es fülest :)
Asszony miatt parlagon hever a hangfalszett, csak sztereó fülessel játszom :) -
#2309 csak hogy ON is legyen
-
#2308 A warez érdekes dolog. Én pl tuti ha meglátom torrenten, akkor biztosan le fogom szedni, és játszani fogok vele (hogy minél hamarabb tudjak vele játszani).
Viszont első adandó alkalommal, amint megyek fel pestre (kb 2 hét múlva), akkor veszem a cdgalaxisban.
Persze mindenre van megoldás :) Ha tud valaki olyan előrendelést, ahol kihozzák még 11-én a játékot házhoz, akkor megspórol nekem pár giga letöltést :) -
Although #2307 Egy kis extrákkal mert szakállat is adhatsz a faszinak meg össze vissza torzíthatod a fejét majd :) -
#2306 A kettő együtt, meg még inkább. Pl.: a Rage, ahol meg volt egx rakás konzolos f@szság, viszont cfg-t kellett írni, meg cache mappát csinálni a usernek, mert anélkül meg se nyikkant.
De ha tényleg gamebyro-t nevezték át, akkor nem kell félni, mert kb. olyan lesz, mint a fallout 3 meg a nv. -
#2305 Pont most volt Migh and Magic Heroes 6 topicban is egy srác aki feladta, mert akármit csinált a rohadt csaló gépnek 2x akkora serege volt és uninstallálta is.
Gondolom Ő sem eredetivel játszott és nem a hasonló játékok valók neki sem. A lényeg, hogy manapság az észt már ritkán osztogatják vagy csak a mai generációnak már minden olyan könnyen elérhető és ha dolgoztatnia kellene az agyát vagy hasonló, akkor inkább feladja. (Nem általánosításnak szánom természetesen.) -
Although #2304 Azért ez az igazi, illegálisan letölti és még fikázza is eddig a kedvencem a Witchernél 2-nél volt.
"Na ez is olyan agyonbonyolított szar mint az előző, egy uninstallt megér...". :) -
#2303 A másik véglet is idegesitö tud lenni. -
#2302 Nincs benne minigun és multi se -
#2301 Vagy már 11-én este tele lesz sírással a fórum, hogy "milyen sz@rf0s konzol port" :D (ne fessük az ördögöt a falra azért) -
#2300 Tuti csak kedden fogják hozni neked -
#2299 Volt pár alacsonyabb felbontású textúra,de ettől eltekintve szerintem nagyon szép volt. -
#2298 Engem az E3-as ingame felvetelek nem gyoztek meg.
Bar nem volt valami HD minosege a felveteleknek, de nekem nem nagyon tunt a grafikai motor, valami szepnek. -
Atilorn #2297 Lehet ugrani. -
#2296 Skyrimben nem lehet majd ugrani vagy csak az acrobatics skillt vették ki? -
Atilorn #2295 Tudom hogy értetted, csak szerintem te is és mindenki, aki majdnem napi szinten kommentel, hosszú ideig mással sem fog foglalkozni a szabadidejébe, csak Syrimezni fog. Még az idősebb kollégák is, akik az ősöreg rpg-ken nőttek fel, úgy fognak örülni a játéknak, mint majom a farkának. -
#2294 Nem rolatok van szo, hanem a hamarosan erkezo "letoltottem, megneztem, 10 perc utan uninstal, fos, nincs benne minigun, nincs benne multi, stb" tomeget kell tulelni :) -
Atilorn #2293 Szerintem premier után 1 hónapig mindenki ki fog kopni innen. Már október 14-én már megrendeltem, remélem 11-én kiküldik. Pocsék lenne, ha csak hétfőn kapnám kézhez. Bár a péntek esti Skyrimezés kimarad, Irígy Hónajmirigy koncert miatt(nem hittem, hogy lesz valami, ami miatt lemondok róla). 12-én írom az élménybeszámolómat(nem spoiler),azután mindenhonnan eltűnök. -
#2292 Vagy hatalmas piros betűkkel kellene kiírni az OFF topik címét. Talán az feltűnőbb és akkor odafáradnak a "megmondóemberek".
Bár... halvány remény :( -
#2291 Premier utan egy hettel remelhetoleg kikopnak a veletlenul idetevedt lelkek, nekik max addig lesz erdekes a jatek, onnantol visszater talan a regi mederbe a topik, mint volt ez anno a Morrowind es az Oblivion eseteben is. Addig kell csak kibirni valahogy. A kovetkezo egy het invazioja es hirtelen felbukkano "megmondoemberei" ellen sajnos csak az altalad javasolt technika az egyetlen megoldas - a tavolmaradas. Mar a nemzetkozi forumok is kezdenek higulni. -
#2290 Én meg majd LG Cinema3D-n. Konvertált 3D is több "mélységet" ad mint egy sima 2D. :P
Amúgy meg ki nem kakkantja le torony magasból hogy ki hogyan játssza? Én C64-en fogom és fekete-fehér Videoton TV-re kikötve. Nah most akkor én kevesebb vagyok annál mint aki csak egy tök hétköznapi 32"-os IPS monitorral tolja Quad-SLI rendszerrel? Nem hiszem.
-
titani #2289 Jah ..és majd PS3-on tolom az új Sony 46colos tvn BiBi :P -
#2288 Jó neked sajnos egyetemről nem tudok szabadságot kivenni:S -
titani #2287 Mivan mááán...!
Olyan SOKÁÁÁ lessz még :@
de félrerakva rá 1hét szabi + pizza hegyek és redbullwhisky kombó :D -
#2286 Lehet benne valami :D
Minden esetre ez ilyen népmesébe illő változat. Van is Steam meg nincs is Steam. :)
Nah még 1 hetet bírjunk ki, aztán meglátjuk mi lesz. -
#2285 Igen ez is megoldás,de kicsit körülményesebb mint a crack:D -
#2284 Én ezt a kérdést így oldottam meg:
- Csinátlam egy virtuális meghajtót (VHD fájl)
- Arra telepítettem a steam-et, meg arra mennek a steam-en letöltött játékok
- Ezt a VHD-t felraktam egy USB-s vinyóra
Ha kell akkor felcsatolom és ott a működő steam, a működő játékokkal. Ha nem kell csak leválasztom és megy a fiókba :)
Igazából csak azért tettem VHD-ra mert kísérletezgettem éppen a virtuális meghajókkal. Amúgy szerintem simán is fel lehetett volna tenni egy külső USB-s HDD-re. Bár ez így annyival jobb hogy elég csak 1db 30 gigás fájlt átmásolni ha átrakom valahova, nem pedig 30 millió kis apró vackot. -
#2283 Nem az a bajom,csak még 1 program amit fel kell rakni a semmiért. -
#2282 Mivel nincs benne multi (úgy tudom) ezért szerintem tökmindegy hogy krekkeled vagy sem. A Krekkeléstől nem leszel rossz, attól a játékgyártók lesznek inkább szánalmasak. Mármint hogy fel kell törnöd a drágáért megvett játékot hogy úgy használhasd ahogy neked kényelmes.
Amúgy steam-ben van offline mód is úgy tudom (bár sose próbáltam). Szóval ha net nélkül akarsz játszani azzal elvileg megoldható. Csak nem szinkronizálja a mentésedet Cloud-ba. Ami meg nem nagy veszteség. -
#2281 Nagyszerű még 1 játék amit hiába veszek meg crackelnem kell. -
#2280 steamworks -
#2279 Egyébként milyen DRM lesz rajta?(nem a warez miatt,én már megrendeltem,csak érdekel mivel fogok szenvedni) -
#2278 Utánanézni már nem tudok, de lehetséges hogy akkor ennyiért adtam el a kivégzése után és valóban 10 körül volt a vétel. -
vg #2277 Szarul emlékszel, nézd meg az akkori cov hirdetésben az árát. -
#2276 WC3-at én is megvettem amúgy akkoriban és érdekes, mert teljesen emlékszem, hogy 6500 forint volt és nem gyűjtögettem rá fél évig. Lehet zsebpénzből tetted ezt? -
#2275 Ja, hogy a világ számodra magyarországból áll. Szánalmas, hogy Te sem látsz tovább a saját orrodnál. A C64 pedig PC és nem konzol, ha esetleg nem tudnád... -
vg #2274 "hogy PC-re sokkal többet adtak el még a PC-re alapuló modern konzolok elterjedése előtt"
HOL ÉLSZ TE EMBER??????????? Hol voltál te akkor, amikor 16 éve is 10e forint volt egy PC játék? 16 éve, érted???? Teljesen emlékszem, akkor fél évig kellett gyűjtenem a Wing Commander 3-ra vagy a Phantasmagoria-ra. Gondolod, ezek az akkoriban valóban sikeres játékok(amikhez akkor is brutál drága gép kellett) sikeresebbek voltak mint a Nintendo vagy Sega húzócimei(pl, Mario, Sonic), ne adj isten c64 játékok? Pont akkor, mikor a PC egy pici réteg kiváltsága volt, szerinted akkor attak el milliókat a PC-s játékokból? Gondolkozzál már, mielőtt a buta teóriáddal telefröcskölöd a fórumot! -
#2273 Szerintem fel kell hívni őket és megkérdezni vagy a megjegyzés részbe beleírni a preferált pólóméretet,de ha kevés lesz akkor csak küldenek random egyet. De szerintem nem is nagyon éri meg a póló,a nyaklánc/képeslap/zenei cd jobban megéri,pólót bármikor tudsz magadnak csinálni. -
Although #2272 Retgab csak annyi hogy nemigen vannak már igazi pcs játékok már ha észrevetted. Minden egyszerűsödik. De nyilán az igények is megváltoztak, ez is igaz. Mindenesetre akik szöszmötölni akar a dolgokkal és elmerülni egy órát csak abban hogy mi mindenre kell figyelni mint a régi rpg-nél akár a morrowind vagy a baldurs gate vagy akr az origins az már nincs :) Illetve maradtak pl a paradox játékai ha valakinek nagyon hiányzik csak hát azok nem rpg. Bár a Crusaders king II. az szerintem kicsit az is lesz majd. :) Jövőre az egyik tuti vételem. :)Csak hát míg a Skyrim videot több mint 5 millioan látták addig a Crusaders King II. 26e összesen. :)