30713
TES
-
ratgab #2351 Kétségtelen nagyon szép darab, ezt én nem is vitatom. -
#2350 nem a számot rakta össze, csak a szövegét ;), de egyébként igen, nem véletelenül külön szakma a hangmérnök, zeneszerző stb -
#2349 Nem hallgattam amit mond,csak beletekertem,de nem tűnt műanyagnak,csak a talpazata,de ha az is akkor is elég részletes. -
ratgab #2348 Most kénytelen vagyok vitatkozni: 5:57- 6:05 között mondja, hogy a sárkány is biza műanyag! -
paj01 #2347 Bele sem gondol az ember, hogy a hangaláfestéssel is mennyi melo van:)Elég durva, hogy a tag egy hetvege alatt összedobott egy notat ami "sarkany" nyelven meg angolul is rímel és van értelme:)
Az meg +fav, hogy az öreg Dumbledore-t is mikrofonvégre kapták:) -
Atilorn #2346 Hát igen. Azok a fránya plasztikai sebészek nem vállalnak sárkányokat. -
#2345 Mit vártál egy sárkánytól? Legyen simára polírozva? :D -
#2344 A szobor talapzata műanyag, azt mondja. De jó hogy megnéztem, ugyanis nem tetszik a sárkány. Részletes meg minden, de valahogy túl rücskös nekem :) -
ratgab #2343 Lehet, hogy valamit félreértek, de mintha azt mondaná, hogy műanyag a szobor. -
#2342 Ez a szobor biztos nem fröccsöntött. -
ratgab #2341 Megmondod otthon, hogy következő fizetésig, csak szárazkenyér, víz a menü....XD -
#2340 Nem tudom, de nem örülnék ha valaki tudatná velem, mert ha fém, akkor bajban lehetek a közeli jövőre nézve :D -
#2339 Remélhetőleg fém... ha fröccsöntött lenne, az tényleg a pofátlanság netovábbja volna. -
ratgab #2338 40k-ért lehet egy picit drága lenne az a dísz nem? Egyébként milyen anyagból van a szobor? -
ratgab #2337 Szerintem ne borzoljuk tovább a kedves és eddig nagyon türelmes Házigazdánk idegeit és itt fejezzük be.
Ez utóbbi hsz-ben egyébként igazad lehet! -
#2336 Ha látnám élőben hogy néz ki a sárkány és az fémszobor lenne, akkor megfontolnám. Tartós, szép dísz lehetne a polcomon :) -
ratgab #2335 Én annyit csalódtam már idén (Rage, Witcher 2), nem tudom merjem-e venni a Skyrim-et 0 day. -
#2334 Ezért írtam, hogy manapság a konzolos eladás húzza ki a szarból a PC-s játékkiadást és a kiadóknak igazuk van, akármennyire is hihetetlen.
A designt, grafikát, játékmenetet, pályákat, történetet konzolra amúgy is elkészítik. Innentől kezdve a PC-re való portolás minimális többletkiadás, ami akár a jóval rosszabb PC-s bevételek miatt is megérheti. De látható, hogy sok esetben már az sem és lemondanak a PC-s portról. -
ratgab #2333 Valaki lesz olyan elvetemült és veszi a gyűjtőit 40k-ért? -
ratgab #2332 Teljesen jogos! -
ratgab #2331 Elismerem ezt igen hülyén fogalmaztam meg... -
ratgab #2330 Konzolokon másra van igény, ott sem minden játék sikeres szerintem.
"PC-n jórészt buknak is" A pénzügyi kimutatásokban is ez szerepel, hogy: Habár pc-n buktunk, de konzolon behoztuk! Ez is vicces Ha buknának folyton, szépen leállnának a pc-re fejlesztéssel. Aki bukik, az tönkre is megy. -
#2329 Mondok rá egy példát: Dolgozol a munkahelyeden, aztán mikor flevennéd a fizut, azt mondja a főnök, hogy sorry most nem kapsz. Hogy miért? Azért, mert ha mást vettem volna fel, akkor Te úgysem kapnál tőlem fizut. Ergó ez nem lopás vagy kizsákmányolás stb. -
ratgab #2328 A kipróbálási warezt nem tartom bűnnek, de ha nem párosul utána vásárlással, akkor az. De sokszor csak így lehet valós képet kapni valamiről (én nem keresek annyit, hogy találomra vásároljak).
Így is többet költök játékra, mint az átlagmagyar szerintem. Úgyhogy tiszta a lelkiismeretem. Annak fizetek, aki megérdemli (Bioware, Bethesda, Ubisoft ...) -
#2327 "Olyan pénzt nem lehet ellopni, amit meg sem keresnél."
Na ezen megszakadok :D:D:D -
#2326 "Én azt mondom nem a a warez miatt van a mostani helyzet, hanem a játékok minőségének drasztikus csökkenése miatt. "
És ez a konzolokra - ahol ugyanazokból a minőségekből adnak el többszöröset - szerinted nem vonatkozik, ugye.
"ha akkora lenne a warez, mint a kiadók állítják, akkor ezek a cross platform címek is buknának"
PC-n jórészt buknak is. A konzol verziók eladásai húzzák ki a szarból jelenelg a PC-t, mivel XBOX360-as progit nem olyan nagy dolog már portolni PC-re. Illetve fordítva. -
ratgab #2325 Nem! Olyan pénzt nem lehet ellopni, amit meg sem keresnél. Védekezni meg nem tudnak ellene (Kicsit a szél ellen pis...álás tipikus esete.) -
obe #2324 nincs mit...en is ha tegnap este nem olvasom az sg-t, nem tudom meg hogy rendelhetö, mert a cd galaxis email-je ma jött csak meg, bär tegnapi keltezesü volt -
ratgab #2323 Mi bajod a Steamworks-el? Véleményem szerintem a Steam az egyik legjobb védelem mostanában, és nem utolsósorban a leg felhasználóbarátabb (gyakorlatilag beírod a kódot és többet már nem cseszeget senki, igaz net kell hozzá, de ez már igencsak alap)! -
Although #2322 Szóval te azt gondolod hogy egy pénzből élő cégnek nem elsődleges hogy ne lopják ki a pénzt a zsebéből? mert én így értem... -
ratgab #2321 Kedves Házigazda, kérlek engedj meg nekem még egy nagyobb lélegzetű off-ot és én részemről ezt a kis eszmecserét ezzel lezártnak tekintem. Ígérem, hogy innentől szigorúan próbálok on irányban maradni és nem belemenni hasonló off-okba! Köszönöm megértésed!
Yesname:
Értem, amit leírsz, de én úgy vélem a pc hanyatlását nem a warez okozza, ha egyáltalán beszélhetünk hanyatlásról (ha konzolos eladásokhoz hasonlítjuk, akkor mindenképp lemaradás van ez nem kérdés).
Én azt mondom nem a a warez miatt van a mostani helyzet, hanem a játékok minőségének drasztikus csökkenése miatt. Amikor a játékos nem tudja mire számítson a csilli- villi trailerek megnézése után sem (amik nagy részt csak parasztvakításnak bizonyulnak) és nincs lehetősége demóban kipróbálni a produktumot, ami igazság szerint még mindig nem ad elég széles látókört, ahhoz, hogy eldöntse megéri-e neki az a játék vagy sem, akkor bizony a warezhoz nyúl, ahol ki tudja próbálni.
Sokan vannak azonban, akiknek eszük ágában sincs akár 1 Ft-ot, cent-et vagy penny-t is kiadni egy-egy ilyen szellemi termékért (játékszoftver), mikor ő ingyen is megkaphatná.
De az eladások elmaradásai nem függnek össze a warezzal, mivel sok esetben nem multis játékoknál is rengeteget adnak el (korábbi átlagos eladásokhoz képest) pc-n. Az ok nagyon egyszerű, vannak játékok, melyek olyan jók, hogy ott a helyük a polcon (a multis játékoknál ugye feltétel a többjátékos mód futtatásához az eredeti szoftver sok esetben, de sok singleplayer játék is van, ami jól szerepel).
Tény, hogy nem nagyon tudok pc only címeket felsorolni, de ha akkora lenne a warez, mint a kiadók állítják, akkor ezek a cross platform címek is buknának és bizony nem mind bukik, ergó a warez duma hazugság a kiadók részéről. Akkor takaróznak ezzel a dumával, mikor a népnek nem tetszik a kész produktum, így nem veszik meg (vagy lewarezolás után végigjátszásig viszik, vagy felnéznek a metacriticre és levonják a tanulságokat.)
Hogy mi a jó recept pc-re? Nem hiszem, hogy változik az a trend, hogy a közeljövőben lesznek újra pc only címek (lásd Witcher 2 is készül xboxra), de cross platformok igen. Az egyetlen megoldás a minőségi, tartalmas játék készítése és legfőképpen valamilyen vonásában egyedi cím készítése. A kreativításé a jövő, a klónokat már csak a legritkább esetben kajálják be a népek! Szerintem! -
obe #2320 en is a polosat rendeltem elö, biztos ami biztos a megjegyzesek rovatba beleirtam hogy L-et kerek, mär elöre lätom itt a forumon menni fog a csere...: van egy M-es polom, ki cserelne XL-re? -
#2319 Közben elolvastam, hogy mit írnak a honlapon és nekem úgy tünik, hogy biztosra velük sem lehet menni, illetve a boxos verzióhoz nem is jár poló, úgyhogy számomra felejtős... -
#2318 Ez mennyire tuti? Mert a CDG-ban adják a legdrágábban a játékot, viszont, ha 11-én kihozzák, akkor meggondolandó, hogy mégis tőlük rendeljek. -
#2317 Én is a pólós verziót rendeltem elő, remélem L-es lesz :))
Azt a nyakláncot úgysem hordtam volna. Kár, hogy nem nyáron jelent meg, mert a póló is akkor lett volna ütősebb :) -
#2316 "Rendelés leadásának ideje (szerver idő): 2011.11.03.,16:19.00"
Thx a tippet :) -
obe #2315 ha most elörendeled cd galaxis-ban, 11 -en reggel / este kopogtat a gls -
Although #2314 *Fallout -
Although #2313 Egyértelműen Gallout motor csak továbbfejlesztett egy kicsit. És nagyon pozitív hogy tanultak a srácoktól a világ jobban fog élni mint az olbivionba ez látszik a bejátszások alapján. -
#2312 Jó, hogy emliteted a CDG-t már lehet végleges rendelést leadni.
Rendeltem egy pólós verzát ugy is van már egy Witcheres pólóm is.