30713
TES
  • drop
    ebböl hogy gyogyulsz ki a vámpiros kigyogyulás is elég jó volt a q
  • Nos
    Nem olyan lesz, mint a Falloutban. Tobb tervezest igenyel es teljesen mas tipusu karakterekhez vezet. Egy magus es egy fejvadasz teljesen eltero lehetosegekkel rendelkezik. Bizonyos dolgokat csak ez, vagy az tud megcsinalni. Es ha azt vesszuk, hogy 50-70 perkpontot 280 helyre lehet kolteni. . . Lesz benne valtozatossag.
  • Nos
    Egyre kevesbe felek az uj perk rendszertol:
    teljes skill tree
  • morzsi555
    8.1Gb, erre már nem nagyon tudsz mit rakni. xboxon nem tudom, hogy megy a telepítősdi, de gondolom a dvd továbbra is kell hozzá, nem telepít fel mindent, nem?
  • Atilorn
    A játék megjelenése után is elérhető lesz a texture pack ingyenesen?
  • Seth
    3,8 Gb a játék feltelepítve XBOX-on. Bőven lenne hely annaka textúracsomagnak
  • PiszkosFred
    Ha mar steames lett, legyen ertelme is annak, hogy az lett :) Es persze penz, gondolj bele a horse armor DLC-re az Oblivionnal. Mindenki tartja a markat mindenert, manapsag mar egy pofont sem kapsz ingyen a sarkon...
  • Sforzan
    Köszönöm:)
  • morzsi555
    Azért mert akkor nem férne rá a játék egy dupla dvdre...
  • Seth
    1 db lemezen van
  • Sforzan
    Akinek van rálátása már, az tudna infot adni, hogy XBOX-ra 1 vagy 2 lemezes lett végül a a játék?
  • Jakuza001
    Elmondom, igy ujra lelehet huzni a vasarlot. Ez a dolog lenyege es nem veletlenul talalta ki ezt az MS anno az Xboxnal.
  • Magiszter
    Csak azt nem értem hogy a HD textura pack-ot miért nem integrálták a játékba? Annyi lenne az egész hogy a beállításoknál beleraknak egy kapcsolót: High-Res Textures - ON/OFF
    De e helyett ők inkább DLC-ben oldják meg? Mi értelme van ennek?

Amúgy honnan vannak ilyen információid?
  • PiszkosFred
    Jovo het kozepen lesz elerheto/toltheto a nagy felbontasu texturepack, ingyenesen, akkor jon majd ki az azzal keszult utolso PC-s ingame promo video, mint utolso loket a 11.11.11. elott.
  • Gruffersten
    Házon belül (Bethblog, quakelive stb.) nagyon reklámozzák, naponta jönnek ki a "making of" trailerek...én egy launch trailerre számítanék ami remélhetőleg ingame jeleneteket fog tartalmazni, nem élőszereplős lesz.
    Sőt, az eurogamer is Skyrimes háttérrel fut, bazinagy PREORDER felirattal.
  • Magiszter
    Oh nekem most nincs más dolgom mint strigulázni a naptáramban a Skyrim feliratig. Szóval időm mint a tenger. Ami munkám volt már befejeztem most csak unatkozom három műszakban. :)

Amúgy az a sárkány szobor már lassan tíz éves. Szinte már családtag :D
  • Although
    van elég munkám most úgyhogy nem vacillálok ezen. :) Ha szerencsém van nagyrészt befejezem mire jön, ha nem akkor csak megveszem. Addig meg a pár órát esténkét elütöm a Conanba. Most épp Pillars of heaven HM volt. Szomorú nagyon lebutították a wow-sok szintjére de ez van. Mindössze 3-szor kellett újra kezdenünk régen ez fél nap is volt vagy egyáltalán nem sikerült. :) Úgyhogy ha jön a játék majd valószínű hétvégeken a raidok kezdéséig beleélem magam a kis világba :D Nem szabad hogy ennyire a játék uralja az életed :)
  • Magiszter
    Én is már azt hittem van valami hír ami így felpörgetett mindenkit, erre olvasom és csak csóválom a fejem.
    Mindegy.
    Hat nap van hátra. Azt hiszem fogom magam, átölelem a sárkány szobromat, és vele bevackolódva egy sarokba várom meg a megjelenés napját. Közben folyamatosan a Skyrim főcímdalát ismételgetem magamban "Dovakhin, Dovakhin naal ok zin los vahriin"

Szerintetek azért ilyen nagy a csönd most Marketing fronton mert már mindjárt itt van? Vagy csak még készülnek valami nagy dobásra utoljára? Pl egy 30 perces élőszereplős előzetes :D
  • MaRee
    Végre
  • Kly
    Néhány röpke óra elteltével közel 100 új üzenet fogad, aminek a 95%-a konzol vs. pc / warez vita. Effektíve törölhetném az összes hozzászólást, ehelyett viszont az ettől a poszttól számított továbbiakat fogom csak.

PS.: Aki feltétlen késztetést érez, hogy folytassa a vitát, az tegye itt vagy itt.
  • paj01
    Azért remélem a konzolok nem veszik át az uralmat.Soha nem fogtam fel, hogy lehet egy fps-t kontrollerrel jatszani:D FIFA-ra jo meg szuper mariozni aztan csokolom:D
    Amugy Skyrimet is annyira eroltetik konzolra, lesz valami PS Move, vagy Kinect támogatás? Ugy már azért érdekesebb lenne a dolog.
    Nem tudom a Sony/Microsoft duo mennyi pénzt akar még kihajtani a konzoljaikbol de már zavaró, hogy visszafogják a játékipart a kacatjaik:)

• deniro2
    Az meg, hogy az emberek ugyanúgy lopnak minden szegmensben, teljesen egyértelmű. A különbség mindössze annyi, hogy konzolon komplikáltabb a dolog és aki multizik vagy használja az egyéb online lehetőségeket, az ezeket kockáztatja a warezzel és sok esetben ez elég is ahhoz, hogy inkább megvegye az eredeti játékokat.
  • deniro2
    Aham, szerintem itt fejezzük is be ezt a vitát, mert nekünk nincs értelme társalognunk.
    Feldobtál pár légbőlkapott, összevethetetlen számadatot a waezról és én erre most, mit mondjak? Hogy igazad van? Én meg azt mondom, hogy 300 millióból 299 millióan warezolnak. Na, most mi lesz? Kb. annyira megalapozott számok ezek is, mint a tieid... A warezt nem lehet mérni, spekulálni pedig felesleges.
    Azzal pedig egy pillanatig se törődj, hogy a konkrét eladási adatokból viszont lehet következtetni a warezolók számára, tehát, ha 100 millió ember megvesz 15 millió GTA4-et, másik 1 milliárd pedig 7 milliót, úgy, hogy mindkét csoport derekasan játszik a játékkal, akkor elég konkrét arányokat tudunk felállítani, konkrét számok alapján.
  • Szeszmester
    Még mindig ez a téma? Tiszta lököttek vagytok...

Inkább arról meséljen már vki, aki kipróbálta a játékot:
    Milyen? :)
  • Jakuza001
    Meg egyszer leirom hatha felfogod, rar latom nehezedre esik es szajkozod tovabbra ezt a dolgot.

"Még így sem látom, hogy hogyan bizonyítja mindez, hogy konzolon ugyanannyi vagy több a warez, mint pc-n.."

Az aranyok nem egyeznek meg az allitasoddal, hogy tobb vagy kevesebb e.

100 geppel rendelkezobol, ha 10 warezol az 10%
    Ellenben ha 300 milliobol warezol 29 millio, az kisebb aranyu, ha szazalekosan nezzuk.
    En pedig az aranyokrol beszeltem. Marpedig ahol lehet warezolni ott fognak is. Amig nem lehetett warezolni az X360-n addig nem volt warez, de most mar hogy fellendultek az eladasok es altalaban mindig akkor kezdodnek erdekes modon a gep eladasok emelkedni kiugrasszeruen, amikor megtorik ezeket a gepeket. Jo pelda a tobb millio liverol kitoltott jatekos, amikor meg a 30 millios eladast se erte el az MS a konzoljukkal.
    Az emberek ugyanugy lopnak ott is mint mas szegmensben, csak ott nem annyira kiugro a szam, ahol sokkal kevesebb a felhasznalo es ahol nem mindig tudjak megtenni, mert egy ideig varat magara a konzol feltorese es ezert addig kenytelenek megvasarolni a jatekot.

Amugy hogy legyen on is, az Oblivion PCs eladasai felulmultak a PS3-as eladasokat es ugy produkalt ugyanannyi eladast mint az Xbox, hogy a digitalis eladast bele se szamitottak mint pl a Steam.
  • deniro2
    Teljesen mindegy, hogy dollár, játék, nyalóka, vagy kiskutya amit a számok takartak, mert ettől az arány még változatlan marad. Elolvastam a cikket amiben a pc játékosok szövetsége lelkendezik, hogy 20%-kal nőttek az eladások, persze a képet árnyalja, hogy a teljes bevétel közel harmada Kínából jön, mint ahogy a növekedés is nekik köszönhető...
    Még így sem látom, hogy hogyan bizonyítja mindez, hogy konzolon ugyanannyi vagy több a warez, mint pc-n...
    Egyébként ismét én tünök fel konzol buzi szerepkörben, holott idén május elött még kontroller sem volt a kezemben...:) De mindegy is, mert a warez arányok sem azon múlnak, hogy ki mivel játszik az itt vitázók közül...
  • Although
    RPG games

Érdekes cikk. ugyanezen az oldalon látok valami érdekesnek tűnő játékot valami Dragon Dogma ami úgy néz ki csak konzolra jön ki. elmúlt évben már láttam pár címet amit sajnáltam hogy nem lehet megnézni pc-n. régen ez is elképzelhetetlen volt jószerével normális játék nem jelent meg a konzolon.
  • Jakuza001

Ugy gondolod, hogy attol nem fagy egy jatek mert nem PCs ? Mar reg nincs igy. Menj fel a youtubra, es ird be console freeze.
    Annyi van azokbol is mar mint egen a csillag. Olyan nevek fagynak be, mint sims 3, dragon age, Fallout 3 es sorolhatnam.
    Raadasul az atiratok jelentos resze, fercmunka ezert a hibak is joelentosebb reszben talalhatok meg bennuk.

Deniro,. Ahhoz kepest, hogy a te ervrendszered kimerult abban, hogy az eladasi szamokat a bevetellel is keverted es semmit nem mondtal, ahhoz kepest eleg erdekes dolog olyanrol irni, hogy nem irsz erveket, de amikor nemzetkozi cikkreszlet van belinkelve megkeresni mar nem tudod,ill. megbizonyosodni nem akarsz rola ellenben erv nelkulinek talalod. :D
    Majd linkelgetni fogom az adatokat, amiket te is megtudsz keresni. Bar valoszinuleg akkor se lenne mely hatassal rad, hiszen teged nem erdekelnek az ervek csak a sajatjaid. :D
  • deniro2
    Elég érdekes érvrendszer szerint gondolkodhatsz, érveket nem írsz csak ugyanaz ismételed és kevered a dolgokat.
    Nincs semmilyen konkrét adat a birtokodban arról, hogy Magyarországon milyen a konzolok aránya a pc-hez képest, megfoghatatlan és ellenőrízhetetlen letöltés számokkal jössz, egy olyan torrent oldalról, amiről szintén fogalmad sincs, hogy kik és milyen arányban látogatják.
    Ezután beraksz egy nemzetközi adatot...
    Nem utolsó sorban nem tudod megérteni, hogy összehasonlítható dolgokat érdemes összehasonlítani. Ha az mmo előfizetések adják a pc-s bevételek egy részét, akkoz ez a rész irreveláns a warez összevetés szempontjából, mert egyrészt konzolon nincs mmo, másrészt ebben a műfajban elenyésző a warez.
    Az egész pc-s világot szeretnéd szembeállítani egyetlen konzollal, holott minimum kettő van, ami ugyanazt a szegmenst fedi le.
    És mindezek mellé nem veszed észre, hogy az a konkrét számpár, amit folyton beírsz sem téged igazol, hiszen gyakorlatilag minden háztartásban van pc és ezek jelentős része alkalmas játékra, így 20-30x annyian játszanak rajta, mint konzolon, a játék bevételek mégis csak 2,5x-ösek, mint a boxé, még, ha az mmo benne is marad a statisztikában, a ps pedig kimarad, akkor is...
  • Although
    OFf nem warez milyen érdekes a kezdetektől, még 286-os volt az első amit átbuheráltam 386-ra majd 486-ra mindig akadt valami és semmi nem működött rendesen anno. Talán megszoktam anno meg élveztem is elöször a buherálást. Persze egy idő után elég volt és próbáltam összerakni egy olyat ami nem annyira akadt végül egy barátom segített és most megvan az első gépem és úgy néz ki, a win7 el nagyon okén fut szóval :) Szóval remélem a Skyrim is okén fut majd :) De gondolom a sok embernek ez nem élmény és így tart egy pc-t munkára és vesz egy konzolt játékra. Mert nem akar idegeskedni a fagyások miatt. Nos én magam részéről nem fogok venni konzolt bár nagyon ideges leszek ha valami miatt fagyni fog a Skyrim!! :D Bár meglehet szokni a Fallout New vegasnál is megszoktam végül 1 év után kijött egy modpatch amit felrakva most elvileg fagyás nélkül megy. De komolyan nem igazuk van lehet normális ember inkább konzolt vesz :D
  • Although
    Tényleg nem érdemes ezen rágódni mert úgyse változik. Nézd meg a Paradox minőségi játékokat csinál és milyen kevesen kíváncsiak rá. Régen se volt tömeg de arányokban többen voltak. De a nagy tömeg nem a gondolkodós játékot keresi. Vagy ami nehéz. Conan egyik nagy hátránya is ez volt hullottak a wowsok mint a legyek régen, sokszor csak beálltam egy sarokba és néztem ahogy ész nélkül le fel rohangálnak, mókás volt. Persze lehet egyszerűen kikapcsolódás képen nem az agyukat akarták járatni ez van. Szóval warez nélkül is valami hasonló lenne mert egyszerűen a konzolok problémamentesek nem akadnak össze az alkatrészek és egyebek. Az hogy a pc még nagy szám az egyértelműen az mmo-k miatt van már csak ezt el kell fogadni és kész. :) ez az igazság warez nélkül is szar lenne a helyzet :)
  • MaRee
    Nem unjátok még ezt a kúva warez témát? Oldalak óta csak ezt a picsogást lehet olvasni. Kit érdekel? Beszéljetek a játékról végre.
  • PiszkosFred
    De most komolyan, ki nem szarja le hogy melyik ipar mennyit bukik a warezon es mennyit? Amiota letezik jatekipar, azota masoljak a jatekokat illegalisan, legyen szo videoton computerrol, commodore szeriarol vagy akar osszetettebb rendszerekrol. A kiadok evtizedek ota belekalkulaljak ezt a kiesest a terveikbe. Amely kiado harcolni akar a warez ellen, az nem vedelmeket meg ilyen faszsagokat fejleszt, az reklamoz es fizetett cikkeket nyom a mertekado ujsagokba. Minel nagyobb a hype, annal tobben veszik meg vakon, a jatek minosegetol fuggetlenul. Legyen sok cikk rola, jo marketinges csapat adagolja a dolgokat online es offline, az mediumokban ertekelesek legyenek 90% vagy 9 pont felettiek, legyen par hangzatos szalagcim a nem gamer sajtoban rola, esetleg tvszpot a nagyobb tevecsatornakon, aztan a nep majd megveszi annyi peldanyban, hogy nem lesz gond. Max csalodik, de az mar egyeni szoc problema.
  • yesname #2438
    2436-ban valóban és alőtte is? Állj be a sorba :D
  • UUUU
    Ahogy nézem neked még annyi eszed sem lehet, mert érv nélküli személyeskedésen kivül, mást nem irtál le csak sületlenségeket.
  • yesname #2436
    Akkor olvasd el a 2427-et te szerencsétlen. MMO hol hoz mindenhol bevételt?
    Veled befejeztem, mert süket vagy. Nem véletlen vagy felcimkézve EVE Online magyar közösségében felcimkézve a legostobább jelzővel.
  • UUUU
    "De kiknek a szamara a yesname nevueknek, akik ha leesnek az EGOjukrol szornyet halnak az IQjukon ? :D"

Ez mekkora már. -_-
  • yesname #2434
    Leesett, neked az nem jut el a tudatodig, hogy nem összbevételről volt szó, hanem hogy hol warezolnak jobban. Mert összbevételben igazad lenne.

Amit MMO-t én várok egyébként az a Guild Wars 2. Az megreformálja egy picit az MMO sablont.
  • Jakuza001
    Mar megint beleveszed az MMOkat. Hallotatok ezt ? Hiszen az nem szamit ha Nintendo,PS3,PSP,Xbox 360,mibol osszesitett eladasokat nezunk, bezzzeg amikor egy jatekmufajrol van szo, ami mindenhol bevetelt hoz, az nem szamit. :D
    Ulyen hulye erveket eskuszom en csak az ovisoktol hallottam. :D
  • yesname #2432
    Levondo PC eladásból az MMO-t, BOX-ról a Livet és BOX lazán veri a PC-t ember.