30713
TES
-
#2512 Csak a frizurája irritáló :D -
#2511 Hat te is messzirol kerulted az Arenat ezek szerint a IV. reszben :) Ha lenne szavazas, a legutaltabb karakter cimet lazan vinne az idiotaja. Pedig nem csinal semmi rosszat, csak rajong a bajnokert... -
Hunor1 #2510 mi ez a baromság? -
#2509 http://www.theesa.com/facts/gameplayer.asp
De mint irtam, mindenre kiterjedt a kimutatas - ami a videojatek kategoriaba tartozik -, nem csak a vezeto nagy platformokra. -
#2508 Ő sem bírta kivárni -
#2507 ehh nem, de az egyik kedvenc káromkodásom :D
-
#2506 Ha ez igaz lenne, akkor a legtöbb játékot nem a tizenévesek "igényeinek" megfelelően készítenék el. :d -
Atilorn #2505 Te jó ég! Akkor a magam 20 évével jó pár évig kell még hajtanom, hogy beleessek az átlagba. -
#2504 Igaz, hogy amcsiban keszult a kovetkezo statisztika, de azert talan nem annyira nagy az elteres a vilag tobbi reszen sem, max par ev.
- Az atlag jatekos 37 eves, es 12 eve jatszik szamitogepes jatekokkal. (pc, konzol, videojatek)
- A rendszeresen videojatekot vasarlok atlag eletkora 41 ev.
Sz'al nem logsz ki a sorbol :) -
Nos #2503 Ennyire meg nem vartam jatekot. Ez kesz. 30 elmultam es szamolom a napokat. Igy utoljara 8 evesen vartam a karacsonyt :)
Pedig van sajat eletem, gamektol fuggetlen hobbim, de ez majd egy darabig nem lesz :)
Nem banom (: -
Atilorn #2502 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A beszélgetésben szó van arról, hogy az illető valóban companion tag-e, vagy csak a páncéljukat viseli. -
#2501 Nem uj, csak a sorozat IV. reszebol kimaradt, ami akkoriban furcsa volt, hiszen a III. resz egy kulon kiegeszitot szentelt a dolognak. -
#2500 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy törölt videó ami bemutatja, hogy hogyan változol át vérfarkassá. Egész egyszerűen a questek során felajánlják hogy átváltozhatsz ha akarsz, ha elfogadod meg kell innod egy másik vérfarkas vérét,a videóban közelről mutatták a másik vérfarkast, nagyon jól nézett ki, kb. mint morrowindben csak sokkal szebb. -
ratgab #2499 Akkor tényleg lesz ez az új feature a játékban? -
ratgab #2498 Mert nekem ebből a videóból az jön le, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A companion frakció, ami a Skyrimben a Fighters Guildnek felel meg, gyakorlatilag vérfarkasokból áll és ha elég magasra mászol náluk a ranglétrán, akkor talán esetleg lehetsz vérfarkas is, hasonlóan a Dark Brotherhoodnál az Oblivionban, ahol vámpírrá lehetett válni, ha akartál. Kérdés, hogy elérhető-e a játékos számára az a szint a guildben?
Persze mindez csak az én spekulációm a videó alapján, de én igen valószínűnek tartom, hogy igazam lesz. Mindenesetre nagyon jó lenne, újabb érdekes színfolt!
-
Atilorn #2497 A videóból, amit már töröltek youtube-ról teljesen egyértelmű. -
ratgab #2496 Most akkor jól értem, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!?nem csak vámpírrá lehet válni a Skyrimben, hanem vérfarkassá is -
#2495 Kurvákfaszát... Csak nem Ercsi?:D -
#2494 Nem hiszem hogy fajhoz kötik,bár kicsit furcsa szerintem de bármiből lehet vérfarkas. -
#2493 Mekkora poén a neve a csávónak! :D
Már meg is van az első napirendi pont, alakváltó leszek. Kérdés hogy csak emberi játékos lehet vérakármi vagy más fajok is? Mert nem szívesen mondanék le az Argonian-ekről. -
#2492 Én is az vagyok:) Itt van:
Spoiler 1
Volt még 1 másik amiben az is benne volt hogy hogy lehet majd átváltozni,de azt a videót már törölték is...(abban voltak az animációk/harc) -
ratgab #2491 Kész a játék! Marketingesek már isznak mint a gödény... -
#2490 Azt a több perceset belinkelnéd? Ide vagy az OFF-ba mert én nem találok ilyet most. De kíváncsi lennék rá. Farkasmániás vagyok (többek között :D ) -
#2489 köszi -
haxoror #2488 "Backwards power attack has a 25% chance to paralyze the target."
-
#2487 Megnéztem a vérfarkasos videókat,van több perces ahol látszódik közelről/harc/animációk.Hát ez valami eszméletlen jó,nagyon örülök hogy megrendeltem a játékot! -
#2486 Vicc amúgy az hogy 11.10-én lesz telihold. Tehát a megjelenés éjjelén. Vonyítani fogok örömömben xD -
#2485 Spoiler videó -
#2484 teljesen egyetértek veled énis nagyon várom már megjelenést,hát igen sajnálom a akkinek van joga törölje a komentet légyszi vagy rakra fel ujbol spoiler be
-
#2483 Ezek csak a retardáltak száma, akik flashelve próbált live-ozni
A videó alapján ennek is olyan epic zenéje lesz, mint az oblinak meg a morrowindnek. A több szinkronhangra meg tényleg elég nagy szükség volt. -
Atilorn #2482 Csak saját felelősségre: Skyrim:sarki fények -
#2481 CDgalaxisnál el is fogytak a nyakláncok/képeslapok, már csak zenei cd-t adnak hozzá.(simához,collectorshoz még mindig jár minden) -
#2480 nincs ezzel baj mert biztos van olyxan aki szívesen megnézi, csak spoiler tagbe kell rakni ennyi.
nekem elég nagy csalódás volt, hoyg innen kellett ezt megtudnom pedig nem indítottam el. legalább más ne szopja be, csak ha mindenképp el akarja rontani magának.
morrowind óta rengeteg ember által várt cucc szal csak óvatosan -
#2479 bocs nem akkartam csak érdekesék képen töröljétek ki -
#2478 A képfájlok mindig ekkora méretűek, de a tényleges adat annyi amennyit feltelepít, utána már rá se bagózik a lemezre, nem olvas róla -
#2477 detto.. -
#2476 A pár videó után, amit láttam, úgy érzem, hogy a játék hangulatával engem telibe találtak... A kifestőkönyv Oblivion nem igazán fogott meg, de ez a kissé nyomasztó, darkos megközelítés nagyon bejön. -
Although #2475 Azért mert még egy jó gép is befosik tőle. Így korrekt akinek nincs szuper gépe az is tudja élvezni. Ez nem dlc szokott lenni simán elérhető link a DA2nek is van 1Gb mérettel. -
#2474 az ilyet mondjuk spoilerbe kéne...... kurvákfaszát -
#2473 Nem tűnik rossznak. :o