30713
TES
  • MaRee
    Szeretem ha az embernek van önkritikája, jó hogy bevallod.

yesname: köszi.
  • yesname #2591
    http://www.rlsbb.com
  • vzajcev
    xD
  • MaRee
    OFF:

Valaki nem tud egy oldalt ahol naprakészen lehet olvasni a friss warez releaseket? Film, játék, meg minden. Üziben is jöhet a link ha itt gáz.
  • Lunki88
    Meg egy piros nyomógomb az asztalon wc felirattal.
  • benőmenő
    Nah játék berendelve, már csak igazolás a suliba, 2 karton energiaital és minimális élelmiszer beszerzése maradt hátra
  • deniro2
    Én már most sem tudom...
    "mostan kavarja ez, vagy nem kavarja"
  • Fehercsoki
    Én 20 éves vagyok,egyébként újra felkerült a spoileres/animációs/harcolós/átváltozós vérfarkas videó a youtubera,akit érdekel itt találja, siessetek mert törölni fogják ezt is mint a többit.
  • PiszkosFred
    Meg parszor kommentelunk ide (amire van esely a kovetkezo 5-10 evben), es a vegen senki sem tudja ki-kicsoda :)
  • Lunki88
    Ez tényleg így van:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Arra is reagál hogy éppen milyen ruha van rajtad. Legalábbis az egyik őr megjegyezte hogy milyen szép az imperial páncélom. :) Egy másik meg leszólta a sima iron sword-ömet, mondván ezzel még egy disznót se ölök meg. :D
  • Piszkos  Fred
    egy kettő
    csiribú, csiribá

Én annak örülök a játékkal kapcsolatban, hogy végre kezdtek valamit az idióta dialógusrendszerrel. Oblivionban nem egyszer a szart is kiijesztette belőlem amikor rázoomolt valami szerencsétlen arcára :D
  • deniro2
    60000 sornyi szövegből azért csak marad valami jövő hétre is...:)
  • yesname #2580
    Idézet aki már játszik vele:

"hunter elött eldobtam a ruhám mert kellett a hely erre ő megkérdezi h fel veheti e mert nekem már nincs rá szükségem,és ő szivesen elfogadná..beszarás.tényleg reagál rád az egész világ.nálam 10-s"

Ezen szakadtam. Jobb lenne nem olvasgatni ilyeneket, mert nem marad live poén a játékban, mire odajutok :D
  • jarlaxxe
    Az első rész van pc-re is.
  • deniro2
    Nincs öregedés az Obliban. Viszont ne emlegess itt mindenféle Fable-ket, hiszen mindenki tudja, hogy az a játék a Sátán konzoljára jött ki előszőr, sőt, ha jól emlékszem az első kettő csak oda...
  • Nos
    Nincs oregedes. De pont ma jutott eszembe, hogy milyen jo lenne egy karakterrel nem csak ugy abbahagyni a jatekot, hanem valami legutolsi kuldivel meghalni/visszavonulni/polgari allast valastani. . .
  • Magiszter
    Nah eddig mi az eredmény átlagéletkorban? :D
    Mert ahhoz még vegyetek hozzá egy 25-öt (jómagam).

Apropó életkor. Oblival kb 2x1 napot játszottam összesen, de akkor is csak agyatlanul kaszaboltam akit értem. Szóval a TES-ben van öregedés? Tehát hogy X évesen kezdünk, de n+1 óra játék elteltével már X+n+1 évesek vagyunk? Tehát mint a Fable-ben. Persze ehhez mérten a világnak is öregednie kellene.
  • Laza
    2-3 napja mér lehetett kapni. Nem kell ahhoz öreg rókának lenni, hogy a játék megjelenése előtt 10 nappal előrendelj valamit :)
  • jarlaxxe
    Igazad van, csak nem mindig van idöm ide benézni de mindegy ha nincs ló jó lesz a szamár is csak jól fusson.
  • obe
    részvétem, ezért kell gyakran sg-t olvasni, előbb értesültem itt, mint ahogy az értesítő megjött a galaxistól :)

..Sok öreg csóka valszeg lecsapott rá:DD..egyből magamra gondoltam, röhögtem is, bizony, az öreg csókák már csak ilyenek, már tanultak a saját, vagy más hibájából
  • jarlaxxe
    A fenébe most nézem a CDG-ban már nem rendelhetö a pólós kiadás csak valami cd-és...

Sok öreg csóka valszeg lecsapott rá...
  • obe
    micsoda coming out-ok születtek egy gyors átlagéletkor számolásnál .., én (is) általában rosszul saccolom meg a netes beszélgetőtárs korát
  • Nos
    Anyam mindig ezt mondja, gyanus vagy te nekem.
  • Teppik Amon
    +1
  • deniro2
    Ok, ha azt mondod, én elfogadom. Csak én hiába kerestem konkrét forrást, vagy adatgyűjtési metódust, nem találtam, de simán lehet, hogy elkerülte a figyelmemet...
  • benőmenő
    lol, hát itt is?
    Mostantól csókolomot köszönök, ha írok egy topikba :D
    Pedig már teljes 3 hónapja 16 vagyok.
  • PiszkosFred
    A kimutatasban mindenki reszt vett, aki jatekra hasznalt barmi fele szamitogepet, konzolt, telefont, stb. Ezen belul voltak kulonbozo kerdesek, ertelemszeruen aki csak angrybirdsozik bongeszoben ingyenesen, az nem valaszolt vagy nem szamitott a vasarlasi szokasaira vonatkozo kerdesre adott valasza.
  • deniro2
    Látod, ugyanolyan hülyék maradunk 30 felett, mint a tizenévesek...:)
  • Nos
    Persze szivesen beszelgetek minden 16 evessel is, csak a kapuzarasi panik kerult tavolabb (;
  • deniro2
    Alapvetően nem szeretnék veled vitatkozni, de az online póker vajon hogy jön képbe? Semmilyen játékot nem kell hozzá megvenni...
  • Nos
    Es en meg azt hittem a 31evemmel, hogy csupa tizenevessel beszelgetek. Vallok, de most jobban erzem magam ;)
  • PiszkosFred
    Akkor annyira csak nem fiatal a gamer kozosseg, mint sokan gondoljak.

Bar hozzateszem, hogy a linkelt statisztika az minden videojatekra vonatkozott, az online pokertol kezdve a sims sorozaton at egeszen a wii-s bohockodasokig, vagy a massziv tomeget mozgato mmo-kig bezarolag.
  • deniro2
    Hát nem tudom... A profilja alapján tegnap óta 20 évet öregedett:)
  • yesname #2559
    Nem, nem. Piszkos Fred lesz az. Joggal suhancoz le még minket is :)
  • koschwarz
    szemüveg azért kell, mert közben észrevettem, hogy yesname az
  • koschwarz
    na ne bassz...eddig én vagyok a legidősebb?
  • PTW
    huligánok, pernahajderek. 28
  • jarlaxxe
  • obe
    én pedig váratlanul hétfőn lebetegszem..jajj de lázas vagyok főnök
  • Hunor1
    *jav: de sosem ezzel a résszel nem játszottam - sosem játszottam ezzel a résszel