30713
TES
  • Teppik Amon

Egy igaz hívő!
    I have to goo! Byee!
  • PTW
    vinnnyooogok :D :D :D :D :D

• shaddam
    Most leírnék pár címet, hogy rájöjj mekkora tévedésben élsz, de unom már ezredik alkalommal.Meg off is.
  • Laza
    Ha nem érted, miért szólsz bele? Ez nem telefon ...
  • obe
    sajnos péntekig iszonyú lassan fog a hét eltelni, a péntek esti install egy örökkévalóságnak tűnik
  • steweee
    én folyamatosan gondolkodok, hogy veszek egy ps3-at, mint egyetlen értelmes konzolt a PC-m mellett. de mindig rá kell hogy jöjjek, hogy a bunyós játékokon kívül és talán még pár autós meg horroron kívül mindenben egy akkora fos a számítógéphez képest, hogy mexólal.

tiszta gagyi, ahogy harcol a videón a csávó. ami nem csoda az irányítógombával ennyit tud a dolog. egér+bill az igazi, kocsishoz ,verekedőshöz price of persiáshoz jó a gamepad, de az van pcre is.

csak a programot nem írják meg soxor rendesen ide...
  • yesname #2627
    A hangra jópáran - ik galád módon játszanak már vele ugye - egyéb fórumokon értetlenkednek, miért nem 100%-ot kapott :D Állítólag a zene indent visz nem csak önmagában, ahnem bármely más játékot nézve is. A hangeffektek is (környezeti zajok stb.) nagyon jók. No mind1, holnap meló, úgy hamarabb eltelik z a pár nap. Lehet haza sem jövök, inkább megszakadok a munkába.
  • obe
    nagyon ígéretesnek látszik...gameplay 97 % - grafika 92 % (akkor pc-n lesz ez még magasabb is) - sound 95 % ..ezek döbbenetes eredmények, kétlem hogy anyagi ellenszolgáltatásért cserébe, de nem lepődnék meg ha mégis...

mert azt még elhinni sem merem hogy 97 % gameplay túl szép lenne, de remélem én becsülöm alá, meghát ugye a mod készítők is elébb utóbb megoldanak egyet s mást ami " kimaradt"
  • PiszkosFred
    Nehez lesz a maradek 4 nap :)
  • yesname #2624
    Az első review 95%:

http://gamingeverything.com/11519/first-review-of-the-elder-scrolls-v-skyrim-is-in/
  • MaRee
    Én is arra várok, de kibirom meg valahogy azt a pár napot.
  • [HUN]Crassus
    shit...kipróbáltam volna,mert szerintem megvevős....
  • Fehercsoki
    Régi hír.
  • grebber
    Aranyon a The Elder Scrolls V: Skyrim LOL
  • grebber
    PC-re nincs!
  • [HUN]Crassus
    van warez?:P
  • benőmenő
    Végül is jól jöhet, ha nem a játék legeleje szerepel a videón. Ugye nem az?
  • AnarchoiD
    jah ha az uj elder scolls valami autos szar lenne ;)

ha kell valakinek az 1.6 gigas file Klikk
  • Bandris86
    Nehogy megint egy autós szart kapj... meg is lepődnél rendesen :)
  • AnarchoiD
    akkor enis ezt atalaltammeg ;)

"The perfect therapy for those who can't stand the wait anymore! this is 3 hours of Skyrim on the xbox360!"

Rageval megszivtam megvettem es rpg-t remeltem , helyette valami autos szrt kaptam .. szal en megnezem a videot tenleg megeri e a penzt

• Bandris86
    Hehe, jól hangzik :)
  • Piszkos  Fred
    *két hete
  • Piszkos  Fred
    Szerintem ugyanaz lesz mint a BF3-nál (az is pénteken jött ki, két het)
    Meghozta a futár csütörtökön, és mondta hogy csak holnap rakjam fel :D
  • Atilorn
    Bocsánat.Kicsit belekíváncsiskodtam.Csak mindjárt agyvérzést kapok, olyan messzire van még. Ráadásul lehet, hogy csak 14-e hétfőre hozza ki a futár.
  • grebber
    Mert az eredeti gameplayről a beszélgetés az nem ugyanez a game lesz igaz? LOL hagyjuk már!
  • MaRee
    Csúnya rossz warezosok
  • Laza
    Nem bírjátok ki, hogy ne a lopott gameplayról beszéljetek?
  • Hunor1
    hi. tudna valaki olyan vidit linkelni ahol 3. személy nézetben van gameplay? a legtöbb amit látok az ugye first p. nézet. thx
  • wedge31
    Nagyon mondták milyen jó lesz a külső nézet de amit eddig láttam nem igazán gyözött meg erről.
  • Atilorn
    Vigyázat Spoiler: A csávó nem bírta ki péntekig a végigjátszás videóival.
  • Magiszter
    Most néztem gyorsan videókat Youtube-on... miért van az hogy minél közelebb van a megjelenés annál jobban várom a játékot? :D
    Valamivel muszáj lesz levezetnem a kényszert, mondjuk megtanulom a sárkányok nyelvét, esetleg faragok fából egy szavas sisakot, vagy ilyesmi :D
  • Fehercsoki
    A vége felé távolodik a kamera,és akkor már simán jó.
  • Magiszter
    Kár hogy a minősége miatt nem tátom melyik a vérfarkas és melyik a fal
  • Fehercsoki
    Új vérfarkasos videó,spoileres. Van benne átváltozás,harc.
  • benőmenő
    Kár, pedig elég jó kis társaság volt ott. Sok szerencsét a helyreállításhoz!
  • ratgab
    Köszi szépen! Nézem is!
  • ratgab
    Jól hangzik!
  • ratgab
    Nem baj, hogy sátán konzoljára jött ki először, attól még szeressük (első és 3. részt is). 2. részt nem, mert az csak sátán konzol only...
  • PiszkosFred
    Forumrol letettunk, az nem lesz meg egy ideig, de a Oblivion/Morrowind HQ anyagainak visszahozatalan gozerovel dolgozunk, az SQLbol aprankent de szedjuk elo a dolgokat. Sajnos elkovettem azt a hibat anno, hogy egy adatbazisba pakoltam minden TES oldal es a forum dolgait, igy most szivunk vele, mire kiszedjuk (1.5gb az sql). Bar mar annak is orulok, hogy par honapja sikerul egy olyan sqlbackupot eloszedni, amellyel picit konnyebben boldogulunk. Amikor elszallt az egesz server, ugy nezett ki, nem lesz gond, volt backup mindenrol. Amig ki nem derult, az is megserult... :)
  • benőmenő
    Off: vmelyik piszkosfred el tudná mikor indul újra az oblivionhq, meg a fórum hozzá? Látom már nem újévi köszöntő van kint, de a skyrim megjelenésével újra működni fog?