30713
TES
  • Nos
    Komolyan mondom, igazi inyencek vagytok, hogy a tok minosegen problemaztok.
  • yesname #2672
    Én is ilyesmikre gondoltam, semmi extrára. Csak azért kérdeztem, mert ha netán szimpla kartontokos az egész, akkor anyázni fogok az átvételnél. Azt nem szeretném. Mármint nem az anyázást, hanem a szimpla natúr kartontokot. :)
  • PiszkosFred
    Valoszinu, hogy a DVD muanyag tokjara ra lesz huzva egy papir tasak, rajta grafikaval, cimmel, stb, es amibol csak siman kicsusztatod a dvdtokot es kesz is. Nem doboz, csak egy alul felul nyitott "tasak".
  • PTW
    nekem is collectors obli van, de ennek semmi köze nem lesz ahhoz sajnos. Kb úgy képzeld el hogy egy plusz papírtok rá van húzva a normál dvd tokra. Batman A.A. is ilyen volt pl. semmi extra sajnos, de a semminél jobb.

witcher 2 papírtokja cserében szépen meg volt csinálva a hologram hatással, de hát egyiksem az oblivion féle ízes szagos hajtogathatós papír gyönyör
  • ratgab
    Szerintem úgy ahogy mondod! Műanyag tokban lesz a játék maga és az egész pack benne lesz egy papírtokban.
  • deniro2
    Köszi! Meg rendeltem a cuccot, remélem lesz is belőle pénteken:)
  • ratgab
    Igen! Nem tagadom (de csak kettőnk közt mi volt olyan nagy durranás abban, amit nem láttunk még npc-k terén máshol? költői kérdés).
  • yesname #2666
    Előrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes, de kiválaszthatod a személyes átvételt is.
  • Nos
    En biztosra megyek (amennyire lehet). Penteken nyitaskor valamelyik jatekboltban kezdek (:
  • deniro2
    Tudja valaki esetleg, hogy a Platinum shopban lehet-e úgy előrendelni, hogy nem kér az ember szállítást? Csak, mert nem akarok kockáztatni a házhoz szállítással, mert nem bízok a 11-i kiszállításban, viszont nem tudom, hogy a "megrendelem" gomb megnyomása után lesz-e még lehetőség a személyes átvételt választani.
  • yesname #2663
    Nem csak az övé...

Szerintetek az igényes külső karton tok mit takar? Műanyag tokban lesz a lemez és az pluszban egy kartontokban? Oblivion Collectors van nekem és az karton, meg igényes, de ez ugye nem collectors lesz :)
  • wedge31
    " Nem olyan jó az" - ez csak a te fóbiád...
  • yesname #2661
    Találtam infót (többet is). Egyik http://www.vg247.com/2011/08/18/the-elder-scrolls-v-skyrim-to-use-steamworks/
    Dobozos verziót most rendelem is.
  • ratgab
    Jajj, ne gyere már te is ezzel a Witcher 2-vel.... Nem olyan jó az.

Éljenek úgy a városok, NPC-k, mint amilyet még soha nem láttunk!
  • ratgab
    Ha steam cloudos lesz a játék (nem találtam róla semmit sajnos), akkor igen, ellenkező esetben nem!
  • ratgab
    5 nagyobb város és elvileg x mennyiségű kisebb település.
  • Nos
    "Amerikai szépség"
  • Although
    Az a durva hogy felvette ezt. :)
  • yesname #2655
    Én més oshasem játszottam tolvajjal, de most gameplayt nézve (íjazás, alkémia stb.) megjött a kedvem egy kis sunyi aljaskodásra.
  • Nos
    Az eddig latottak alapjan nem lesznek nagy varosok. Viszont minden eddiginel hihetobb fantasy varosokat kapunk majd.
  • Santata
    Én viszont mindig is a településekért voltam oda, és sose szerettem a nagy településeket (lásd Vivec vagy Imperial City). Több hangulat van egy kisebb városban (mint Balmora, Ald-Ruhn), akár egy 4-5 házas település is izgalmas tud lenni, pletykák történetek és questek miatt. Mellesleg tolvajt játszom gyakran, így átkutatom a házakat.
  • yesname #2652
    Engem az se érdekel, ha nem élnek annyira a városok. Dungeon Master óta dungeon párti vagyok, Morrowind óta meg nagy szabad természet párti is. Szóval csak egyedi hangulatos dungeonok kellenek rejtvényekkel, csapdákkal és szépséges természet.
  • MaRee
    Hát rendes városnak én max Vivec-et nevezném, de ott meg mindig eltévedtem :D :D De mindegy, ne menjünk bele. Kinek a pap kinek a paplan. Mindenesetre biztos faszán meg vannak csinálva Skyrim-ben is, azt se bánom ha kevés a település, de legalább Witcher 2 szinten élők legyenek.
  • deniro2
    A Morróban is voltak rendes városok és ráadásul még karaktere is volt a településeknek, elég csak Ald-Ruhn-ra vagy Tel Morára gondolni, és a két főváros különbségéről még nem is beszéltünk..., ég és föld, ami az ötletességet és hangulatot illeti...
  • MaRee
    Igaz, hogy morroban több település volt( kiegekkel együtt több mint 30), de szerintem az Oblivionban jobbak voltak. Igaz, hogy csak kb 10 város volt, de ezek tényleg városok voltak, nem csak két-három viskó a mocsárban meg a tengerparton. Fortokkal meg ilyesmikkel együtt pedig jóval több van, mint a Morrowindben.
  • PiszkosFred
    5 nagy varos, nagyobbak es jobban tagoltabb/reszletesebbek mint az Oblivionban voltak, es kb 15-20 kisebb falu vagy telepules.
  • MaRee
    Letöltöd szépen szombaton, kipróbálod. Ha megy normálisan, megveszed. Én is így fogom.
  • koschwarz
    szerintem simán el fog indulni, persze ne high beállításokat alkalmazz.
  • yesname #2645
    Nem vagyok otthon steam-ben, legalább is a következőben:
    Ha dobozos verzióban megveszem és aktiválom steamen (mert ugye ott kell), akkor a játékmentéseket eltárolja a steam szerverén (is) vajon?
  • Flora2
    Na most a dilemmám a következő.
    Én megvenném szívesen hétvégén a boltban, honorálva ezzel a fiúk (a 100 fős Bethesda csapat, plusz a szinkronszínészek, az énekkar, stb.) munkáját. De. Mi van ha megveszem, és el se indul a gépemen, és nézhetem a fekete képernyőt?
    Intel Core 2 Duo, 2,6 GHz, 2 GB RAM, ATI HD Radeon 4830 512 MB
    Menni fog ezen?

Tudom, van hivatalos gépigény, olvastam, de nekem olyan fura volt az a gépigény... valami földhözragadt praktikus véleményre van szükségem.

A fentieken a Fallout 3 és a New Vegas ment high-on.
  • Santata
    Valaki tudja hány település lesz a Skyrimbe? Remélem több mint az Oblivionban. (A Morrowind ebben nagyon jó volt)
  • Magiszter
    Látom neked sem kell már kávét inni. Elég csak ha eszedbe jut hogy 4 nap múlva itt a Skyrim :D
  • pointer4
    Ajjaj, ajajajj, má minnyá :D
  • PiszkosFred
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jol van, reggel van meg. Szoval Novice, Apprentice, Adept es Expert lesz a 4 szint
  • PiszkosFred
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Perkek csokkentik majd mindig 50%-kal amanakoltsegeket az adott magia osztalyban levo osszes spellnel. 4 ilyen perk lesz, (novice, expert, adept es master).
  • Muttley
    ez kb olyan volt, mintha azt közölted volna
    b.szni akarsz, de nincs csajod, ezért marad a jobb kezed.. :D
  • Seth
    jah, az Alkonyatra élvezett ekkorát
  • yesname #2636
    Perkekkel?

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Perks
  • yesname #2635
    Ez fake.
  • Although
    Egyébként lehet majd egyedi varázslatokat készíteni mint az obliba?
    És hogy oldották meg a mana igény csökkenést szint növekedésnél, azt hiszem ez korábban az intelligence függvénye volt? Most hogy lesz még nem találtam semmit hacsak nem úgy oldották meg mint a gagyibb rpg-be, ebből a szempontból. Miszerint szintenként kapunk erősebb varázslatokat. Valami info erről?