30713
TES
-
#2753 fantasy -fantázia, poszt apokaliptikus = valóság? nem, fantázia -
#2752 "Igazi RPG Fantasy világban játszódik".
Egyik legnagyobb hülyeség amit hallottam a 25 év alatt, mióta RPG-zem. Annó kocka-papír haveri társaság, mesélő volt a kezdet. RPG nem attól RPG, hgoy milyen világban játszódik. -
Nos #2751 Szerintem rpg-nek azért rpg - az nem a világtól függ - de a többiben egyetértünk. -
Atilorn #2750 Én is így gondolom. Igazi rpg fantasy világban játszódik. Talán az űrutazós sci-fit is elnézem rpg-nek, de a posztapokaliptikus környezetben játszódót semmiképp. Biztos jó játék, de engem nem fog meg. -
Nos #2749 Én próbálkoztam az FNV-vel. Minden elismerésem, de engem nem fogott meg. Nem tudnék róla rosszat mondani. Tényleg jól van összerakva, rengeteg jó ötlet van benne. Egyszerűen csak nem szeretem a posztapokaliptikus storykat. Fantasyt olvastam, klasszikusabb sci-fit szintén, de ez regényekben sem mozgatott meg. Szóval lehet egy játék jó, attól még nem biztos, hogy mindenkit megfog a hangulata.
De a Skyrimnél engem ilyen veszély nem fenyeget. -
Temeraire #2748 azért köszönöm, a lényeget értem. lehet megpróbálom még egyszer az nv-t. Lehet nem voltam jó passzba amikor játszottam de hol lesz erre elég idő?! -
#2747 na sikerült félreértenem az írásodat ehh.
fallout tetszett neked fnv nem.
ezek fényében értelmetlen amit íírtam :D -
#2746 Olcsóbb lesz, ha megveszed a dobozosat előrendelve, aztán steamen kell aktiválnod úgyis. -
Temeraire #2745 nem értem próbálkozom más beállításokkal (lakhely: usa) de sehogy sem akar működni, pedig erősen gondolkoztam egy előrendelésen -
#2744 elöttem felszólaló tanult kollega tökéletesen összefoglalta.
én még annyit hozzátennék, hoyg nekem személyes valaha volt legnagyobb kedvenceim a fallout 1-2 és hát a 3-nak kb annyi köze van hangualtban, játékmenetben bármiben hozzá, mint nekem a harangöntéshez
nem rossz játék csak nem hívnám falloutnak, hanem valami egész másnak.
ellentétben ezzel a FNV, hiába ugyanaz a motor ugyanazok a játékelemek, valahoyg mégis sikerül nyakon ragadnia a fallout hangulatát. már önmagában a sivatagos helyszínválasztás is segít ezen a remekül megírt karakterekről és sztorikról nem is beszélve.
szóval én azt mondom, hogyha a fallout 3 nem jött be akkor a FNV-nak mindenképp adj egy esélyt. -
#2743 A Fallout:NV szerintem is sokkal jobb lett. Karakterek, történet, frakciók kidolgozottsága miatt és összetettségében is. Ami nem tetszett és ez már jó rég óta nem tetszik sehol (Morrowindben sem már): túl sok a loot, nem lehet hiányolni semmit, mert mindig van mindenből egy csomó.
Új Falloutokban ez ugye kiváltképp zavaró tud lenni, mivel posztapokaliptikus világról beszélünk, ahol alig kéne lennie valaminek. És hozzáteszem hard modokkal játszottam végig pl. FNV-t is, mégis túl könnyű volt loot szempontjából... -
Temeraire #2742 kíváncsi vagyok miért, a fallout nekem nagyon tetszett de a nv-t pár óra után abbahagytam unalmas volt nem fogott meg kb vegasig jutottam
érdemes lenne adni neki még egy esélyt? miben jobb mint a sima fallout? -
#2741 Annak azert orulok, hogy nem bennem van a hiba akkor :) Mar csak remenykedek, hogy nem fognak ketszer ugyanabba belelepni, es tenyleg inkabb az FNV-bol indultak ki. -
#2740 osztom -
Gruffersten #2739 Maradjunk annyiban, hogy az FO 3 a játékipar legnagyobb csalódásai között van - közvetlenül az Invisible Warral karöltve.Az NV sokkal inkább igazi harmadik rész, mint az "igazi". -
Nagydög #2738 Ne mar! Steam acc kell hozza? Nagyon gaz lesz, ha megveszem, a dobozban hagyom, es torttel jatszok? A tokom tele kezd lenni vele, hogy minden kiadonak van mar lassan egy sajat rendszere, ami kell, hogy jatszak a jatekaikkal. -
#2737 igen :D(budapest, II. ker) -
Temeraire #2736 magyarországon vagy? -
#2735 Nálam most is bejön :S -
Temeraire #2734 nekem is ez van
-
xido #2733 Hoppá, sajnáljuk!
Hiba történt a kérésed feldolgozása közben:
Ez a tétel a te régiódban jelenleg nem elérhető -
#2732 Itt pl megveheted majd a steam-es verziót 4k-ért -
#2731 Skyrim -
Temeraire #2730 hát nekem ha skyrimra keresek akkor semmi az elderre akkor a akkor a oblivion, a morrwind és fallout jelenik meg, bethesda detto -
#2729 De árulják. -
Temeraire #2728 Az miért van, hogy a játékhoz kell steam-acc, de a steamen nem árulják a játékot?
-
vzajcev #2727 Vagy a végén ismét, a börtönben végeznénk :) -
Atilorn #2726 Igen, csak nem volt semmi jelentősége, csak kaptunk egy páncélt, azt jótcakát. -
#2725 Ahogy az Oblivion-ban is a Cyrodil of Champion cim Mehrun Dagon legyőzése után ! -
#2724 Szintlépésnél választhatsz hogy 10 pontot Magickára/Healthre/Staminára teszel és választhatsz egy perket. 50-es szint után lassabban megy a szintlépés és 70-es a korlát. 70-es szinten elvileg minden skill 100% lehet, de perk összesen 250 darab van, azokat nem tudod mind kiválasztani természetesen. Csak 70-et, vagy 69-et? -
Atilorn #2723 Egyébként én annak nagyon örülnék, ha Nord-al megyünk, a végén lehetőségünk lenne, hogy Skyrim királya legyünk. Mégis csak sárkány szülöttek leszünk, vagy mifene? -
Atilorn #2722 Természetesen folytathatod, mint az előző részekben. -
#2721 Ehhez kapcsolódóan lenne nekem is kérdésem:
Ha végigvittem a fő történet szálat akkor utána kész vége a játéknak, kezdhetem elölről, vagy kapok rá lehetőséget hogy megcsináljam a mellékküldetéseket, meg barangoljak a világban? -
Atilorn #2720 50-es szintig fejlődhetsz normálisan. Elvileg lehet tovább is csak jóval lassabban. -
#2719 Van. -
Since #2718 Van max szint a játékban vagy addig húzom amíg akarom? Mert ha van egy max szint akkor előre el kell tervezni a dolgokat. -
#2717 mi nem leheséges?
azt mondani másik cég alkalmazottjának, hoyg " hé dzsoni, nagyon tetszik ahogy írsz, nem akarsz nálunk dolgozni?"
vagy azt nem érted amit írok, vagy nem jól fogalmaztál -
#2716 Tegyük hozzá, hogy a skillek növekedésével elérhetővé válnak az adott skillhez perkek, amelyek turbózzák az adott skillekhet tatozó spelleket és képességeket.
Pl, van a sima block skilled, pajzzsal tudsz védekezni, alacsony skillel kevésbe hatékonyan, magasabb skillel igazi fedezéket nyújt a pajzs. De. Megfelelő perkekkel, akár egy egész csoportot le tudsz teríteni úgy, hogy fogod a pajzsod, és magad elé tartva rájuk rontasz. Vagy másik perkkel leütheted az ellenfeled, amitől megszédül és ezt kihasználhatod. Stb-stb. Vagy harmadik skillel a pajzs mögöt kuporogva védekezhetsz a mágikus támadások ellen, amelyek ellen alapból hatástalan a pajzsod, de turbózva már használhatod.
Ha minden jól megy, ma este felkerül a maradék skill a HQ-ra (combat már fenn van), tegnap este raid után elkezdtem összeszedni őket a kiszivárgott infok alapján. (x) -
Tovi #2715 Koszi. nem szoktam sietni a szintlepesekkel, az Oblivionban is probaltam kiegyensulyozott karaktert epiteni, a surun hasznalt skillek mindig a minorban voltak, es tudatosan gyurtam a +5 attrib-re, ha lehetosegem volt ra. Viszont ez csak egy bizonyos hatarig elvezheto, nagyon elveszi az igazi jatekelmenyt.
Homalyos emlekeim alapjan eddig a Morrowind karakterfejlesztesi modszere tetszett a legjobban, bar mar nem emlekszem hogy mukodott, regen volt. -
#2714 Hasonló Obliéhoz. Mikor használsz valamit, akkor a hozzá tartozó skill fejlődik. Ha egy skill szintet lép akkor az ún. levelling bar ("XP") is nő. Utóbbi nagyobb értékkel, minnél magasabb szintű a szintet lépett skill.
Érdemes a szintlépés mielőbbi eléréséhez a magasabb szintű skilleket használni. Ergó ha olyan skilleket használsz, melyek alacsony szinten vannak, akkor lassabban fogsz szintet lépni.