30713
TES
  • EndreMan
    Te vásároltál már életedben eredeti játékot? Gyanítom nem, ha 9900 forintot soknak találsz, pláne egy olyan játékért ami nem nem egy átlagos pár órás cucc, hanem 100 órákat lehet beletenni. Grat, warezold csak le hiszen nincs más lehetőség..kénytelen vagy rá. Ha ez a kemény 10-es ennyire sok, akkor mi történne veled ha egy konzolos árlistát látnál? Szívroham? Azt amúgy tudtad hogy egy mozijegy 1400-1500 ft? Ja de várjunk...ezért vagy kénytelen letölteni gondolom az összes filmet is.
  • Fehercsoki
    CDGalaxisnál már elfogyott volna a Skyrim?Csak PS3ra rendelhető és csak a sima.
  • Atilorn
    Már a bejelentéskor lehetett tudni, hogy tartani fogják. Ennek a játéknak, még a megjelenési dátuma is király. Csaknem akarták eltolni.
  • Dili Doki
    péntek péntek péntek péntek mikoorr lesz már péntek?:)
    amugy belegondoltatok h manapság amikor szinte minden játékot csusztatnak tologatnak stb (pl Heroes6)Bethesdáék szép nyugodtan bejelentenek 1 dátumot és napra pontosan tartják is? Nagy nagy 'riszpekt' nekik sztem ezért!
  • Nos
    és ma már egyessel kezdődik a számláló
  • KaszaN
    Pff, asszem le kell, hogy töltsem amíg nem megy lejjebb az ára...vagy karácsonykor összekunyizom az árát. :D
  • cSuwwi
    Skyrim The Elder Scrolls V PAL XBOX360-STRANGE
    lehetne már péntek, pc-n jobb lenne (persze orig)
  • Fpocok
    APA KEZDŐDIK!!!
  • PiszkosFred
    Jogos.
  • Fpocok
    Ismered hogy van a mondás: Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor soha semmi nem készülne el. :D
  • PiszkosFred
    Csak a szokasos desktop crasheket produkalta a jatek, valamint jopar kvesztet nem lehetett leadni, vagy ha leadtad, nem kaptad meg a kovetkezo feladatot. Bosszanto tud ez lenni, bar megkerdeznem, hogy a teszterek mit csinaltak az elmult honapokban :)
  • Fpocok
    Az igaz.
    Viszont ha valaki lewarezolja, akkor szerintem leszarja, ha van benne pár bug. Ameddig az nem gamebreaking bug :D
  • DaemoonHunter
    az egyértelmű hogy nem rakhatták rá, viszont az hogy a későbbiekben a plusz foltozgatások hiánya hátrányt vagy lemaradást jelent az eredetit használókkal szemben elég logikus megoldásnak tűnik.
  • Fpocok
    Általában mindenhol, illetve gyakran szoktak day1 patchet kiadni. Ezeket nem tudák aranylemezre rakni, mert utána készült el. De nem azért vannak ezek a patchek, hogy a warezzal szúrjanak ki.

• DaemoonHunter
    csak a szokásos, gondolom a warezolók körét akarják szűkíteni, ami 1.0 verzió lesz, vagy ha nem, akkor havonta adnak majd ki patcheket.
  • Fehercsoki
    Én annyiért veszem, de csak a nyaklánc/zenei cd/képeslapok miatt, van olcsóbban is ha ezek nem kellenek.
  • jarlaxxe
    Veheted annyiért is meg 8500-ért is, rajtad mulik.
  • KaszaN
    Hali
    Most komolyan 10ezer Ft lesz a játék pc-re? :0
  • vzajcev
    Erős vagyok,nincs az az isten hogy megnézzem.
  • Magiszter
    Nah akkor én is spojilzok kicsit. Az ami lentebb lent linkelve, csak a teljes. Youtube-on érdemes megnézni mert ott 720p-ben jön és gyorsabban.

Szóval !!!!SPOILER!!!!

Első
    Második
    Harmadik
    Negyedik

• visa81
    az első 10 perc, picit spoiler talán...

!!! KATT !!!
  • Nos
    Ezzel én is így vagyok. Péntektől pedig tele lesz videokkal a youtube, csak akkor kit érdekelnek már a videók!?
  • ratgab
    Üssetek, szidjatok, azt szeretem.... )!
  • R4VII
    Tötölték sajna :S Pedig megnéztem volna :D Megfogadtam hogy nem nézek vidiket Skyrim ről de nem bírom megálni :D Meg amúgy is elégszer életbe fog lépni az újdonság varázsa akkor is ha látok párat .... :P :D
  • vzajcev
    Minimum xD
  • PTW
    istenkáromlás, szentségtörés! :D
  • ratgab
    Hát nekem például tetszett a 3 is (igaz az első 2 kimaradt).
  • Nos
    Skyrimon szerintem még a kontinens átlagánál is lényegesen alacsonyabb a születéskor várható élettartam. Szóval én is szívesen élnék ott, de csak akkor, ha van reload :)

/Azért itt is lehet találni természatközeli kihívást. Idén megmásztam pár hegyet és ha leesik végre valami normális hó a közeli Alpokban hótalpas túrára megyek, majd azt képzelem, hogy Skyrim hegyeit mászom. Biztos jó lesz. Nincs valakinek kölcsön egy bundázott bőrvértje??? Csak a jobb beleélés kedvéért./

• Atilorn
    Annyira hangulatos és gyönyörű az a jelenet, mikor közelítünk Whiterum-hoz, el van borulva és fúj a szél.
  • Atilorn
    Persze, lehet, hogy bennem van a hiba, de a mai világ nekem túl unalmas, romlott, és egyszerű. Valahol eltévedtem a tér-idő kontinumban, és vagy star wars/mass effect univerzumban, vagy elders scrolls/gyűrűk ura univerzumba kellett volna születnem. De, ha már így alakult kénytelen vagyok itt boldogulni.
  • Gruffersten
    Szóval: dev postban lévő lassabb lélegzetvételű előzetes. :)
    (igen, tudom, benéztem.)
  • Gruffersten
    Újabb dev vidi:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zrsk2U7zSLc
  • Atilorn
    Meg is van az összes, csak valószínűleg az életben nem jutok el hozzájuk, mivel ebben, meg anyám a vaskalapos, hogy csak sorrendben haladunk, mer irgum-burgum. És igen, anyámmal szoktam vele játszani,ő a "játékmester".Én kockázok, olvasok és hozom a döntéseket. Ő irkál és rajzolja a térképet.Sajnos alig van ideje, hogy játszunk, de nem akarom kihagyni őt és egyedül folytatni. Nem is tudnék olyan baró térképeket rajzolni.
    Csak, hogy ON is legyen, szerintem a Skyrim lesz a legjobb játék amivel valaha játszottam.
  • Gruffersten
    Már ne is haragudj, de hahahaha.
    Én is piszok mód várom a skyrimet, de nem a világ miatt, egyszerűen ez áll a legközelebb az oldschool, amerre látsz játékélményhez.A játékmenet az Oblivion óta meg jó is, mostmár csak azért kell drukkolni, hogy a környezet ne "fantasy a többség szerint" legyen hanem valami olyan faszaság, mint a Morrowindben.
  • yesname #2759
    Tulajdonképpen ha szó szerint vesszük, való életben is sokszor van, hogy RPG-zel :)
  • yesname #2758
    Csak ismételni tudom: RPG nem attól RPG, hogy milyen világban játszódik. Az, hogy ilyen téren legtöbben a kitalált világokat szeretjük egy dolog. Vannak nem kitalált világban játszható RPG-k is.
  • PiszkosFred
    Jackson es Livingstone is keszitett scifi kalandokat (A ketheri maffia pl az egyik kedvencem).
  • Atilorn
    Nekem mindíg a világ a legfontosabb egy rpg-ben. Sajnálom, ilyen témában elég vaskalapos vagyok.
  • Atilorn
    Félre értettél. Maga a sztori játszódjon fantasy világban. Én játszottam a m.a.g.u.s-sal és marha jó volt. De a kedvencem mindíg is a kaland-játék-kockázat sorozat lesz. Akár hiszed akár nem még anyám kezdett el vele játszani a 90-es évek elején, és ő szoktatott rá. K*rva jó térképeket rajzolt hozzá.
  • PTW
    de perzse ezt csak vita kedvéért. ízlések és pofonok