30713
TES
-
Although #2833 Szerintem, jobban fog futni ha van egy core 2-sed legalább. nekem 2.4 van és ez bőven elég lesz egy HD4870-el szerintem. Az FNV is nagyon szépen fut. Kell 4Gb ram az tuti. De ez szinte alap már. Nem aggódóm hogy minimumon kellene futni. A Witcher 2 is szépen elment közepesen és felette is. -
#2832 Eeegen, tudom - minden tisztelettel - az Oblivionnal is angolul játszottam ki először. Az is minimumon futott akkor, - valószínű ez is úgy fog. Ha tartani akarnám a tempót, minden évben lehetne gépet venni. Az akarat meg volna, csak több lenne az "alátét"... -
#2831 Pedig használja. Már az Oblivion is használta sok magot, ha engedélyezted neki :) -
Although #2830 Magyarosítás az legalább 5 év :)Ne várj rá :) -
#2829 Szintén zenész - alighanem, először majd megnézem én is, fut-e a gépemen, talán még a magyarosítást is kivárom, csak akkor fogom felrakni, megvenni. -
#2828 ez a quad core dolog meg alapból egy baromság. életben nem fog ez a játék 4 magot használni -
Although #2827 Egy kérdés!! Ezt is úgy adják ki mint az FNV-t hogy csak a steamhoz szükséges fájlok vannak rajta vagy rajta a játék?
-
#2826 Recommended Specs
Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
4GB System RAM
6GB free HDD space
DirectX 9.0c compatible NVIDIA or AMD ATI video card with 1GB of RAM (Nvidia GeForce GTX 260 or higher (i.e GTX550Ti); ATI Radeon 4890 or higher).
DirectX compatible sound card
Internet access for Steam activation
Minimum Specs
Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
Processor: Dual Core 2.0GHz or equivalent processor
2GB System RAM
6GB free HDD Space
Direct X 9.0c compliant video card with 512 MB of RAM
DirectX compatible sound card
Internet access for Steam activation
-
Although #2825 hehe Ez kicsit erősebb mint az enyém és nem aggódom. Ha optimalizálják rendesen közepesen nagyon jól fog futni. Az FNV nekem gyakorlatilag full közelbe fut és ez is kb az a szint lesz. Talán jobb egy kicsit de közepesen biztos jól fut majd. -
MaRee #2824 Nekem ennél gyengébb. Menni fog. De hát szedd le, próbáld ki, ha megy normálisan akkor megveszed, ennyi :) -
Since #2823 Én is azon filózok hogy megvegyem-e a játékot, mivel nincs olyan erős gépem :-( Konfigom : Core 2 duo 3,1, 4 giga ram, GTX560-as videókari. -
#2822 Milyen géped van jelenleg? -
MaRee #2821 Nincs még de már tölthető. -
#2820 hírvígóögén. nem kell hozzá 150 ezres gép, de ez már számtalanszor ki lett tárgyalva -
#2819 Nem az a probléma hogy 10ezer lenne,és egyszeri kiadás,hanem akinek mondjuk nincs,mint neekm pl 150ezer ft egy gépre !(proci-lap-memo-vga)amin el is fut. Maga a játék már aprópénz ahhoz képest. Pedig ezt még én is simán megvenném,mert nagyon vártam már,mondjuk hogy minek nem tudom hisz úgysem bírok vele játszani. De majd egyszer talán.:) -
Cnut #2818 Crack még nincs. -
#2817 Releaselogon nincs fent. -
Cnut #2816 Csak szólok:
The.Elder.Scrolls.V.Skyrim.CLONEDVD-P2P -
#2815 Nem lesz ebben hiba úgy érzem, csak tegye mindenki spoilerbe az oda való dolgokat :) -
Tibbor #2814 Akkor legalább annyit írjanak le az első játékosok, milyen érzés a Skyrim-mal nyomulni, állejtő-e a grafika, bejön-e a harcrendszer, izgalmasak-e a questek, stb...Ne csak a hivatalos kritikák alapján dönthessen a leendő vásárló, hanem azok véleménye alapján, akik testközelből látják a portékát. -
#2813 Nem hiába PREload. Letöltöd most amíg nem töltik ezrek, és majd péntek 00:00:01-kor aktiválod, és 00:01:00-kor már játszol. Többiek meg várják a postást, futárt. -
#2812 egész pontosan így van, éjfél után aktválható
-
#2811 Kevés, de kiegészítőnek tűnő DLC-k, ezt direkt hangsúlyozták. Ritkábban fognak jönni, de olyasmire kell számítani, mint a New Vegas és Fallout3, akár 10+ extra órát biztosító DLCk. Aztán majd kiderül. -
#2810 ezúttal kevesebb de sokkal tartalmasabb kifejezetten *kiegészítőt* ígérnek és nem DLC-ket. bloodmoon, shivering islands nagyságúakra lehet számítani szerintem. már dolgoznak az elsőn egyébként -
#2809 A kepen szereplo preload opcio alapjan en azt mondanam, hogy elore letoltheted, de jatszani majd csak 11-en a hivatalos megjelenest kovetoen tudsz vele.
-
#2808 Hát egyeztetni kellene a házigazdával, és kijelölni egy határidőt, ameddig spoiler tag használata kötelező lenne, azok védelmében, akik később szerzik be. Kb egy hét minimum. Aki nem használja, a komment törlése kíméletlenül, akármennyire is hasznos infót írt. -
navahok #2807 Mik várhatóak a játékhoz, normális kiegészítők, vagy idióta dlc-k? -
Tibbor #2806 Tuti, hogy megveszem, mert egy ilyen játék megérdemli, hogy eredetiben játsszuk, de sajnos, hogy csak néhány hét múlva, mert most nem jutna rá időm.Már az Oblivion-t-t is imádtam.
Csak annyit kérek, akik 11-étől belevágnak a nagy kalandba, véleményezzék a játékot, osszák meg velünk a tapasztalataikat és szúrjanak be néhány saját screenshot-ot is, hogy képet kapjunk a játékról! -
Tovi #2805 34.99 font az ara, a Store menupontban megtalalod. -
#2804 STEAM link
Kép -
MaRee #2803 Vesszek meg ha látom. Bár most nincs felrakva a steam, csak store.steampowered.com-on nézem, de hiába írom be hogy Skyrim vagy akármi, nem hozza ki. Akkor ma már tölthető és 11-től játszható vagy hogy van ez? -
#2802 Steamre jelentkezz be és ott az opció reggel óta. -
MaRee #2801 PiszkosFred:
Hol láttad hogy ma már tölthető? store-n nincs fent. -
#2800 Na látom szövegértelmezésből jeles. Én is tudom hogy vannak emberek akik sajnos olyan helyzetben vannak hogy nem tudnak 10.000ért játékot vásárolni. De itt nem ezzel volt a baj. Az volt nevetséges hogy rácsodálkozott arra hogy 10.000,holott kb ez a legátlagosabb ár már jóideje a PC-s játékoknak. (10+ éve). A másik pedig hogy kénytelen lewarezolni. Hát ne mondjuk már hogy bármit kénytelenek vagyunk lewarezolni. Max nem bírja ki hogy ne játszon vele. -
#2799 Azért egy kedvenc játék megvétele nem havi kiadás, mint a rezsi vagy egyéb számla. Van rá 4-5 év, hogy félrerakja az ember a várható 10-15ezret, rosszabb esetben 2-3 év. Ennyi idő alatt ha csak havi egy doboz cigivel kevesebbet szív, vagy havi 500 Ft-t spórol valamin, simán megveheti. Minden csak akarás és szándék kérdése.
Persze, úgy komoly kiadás a rosszul keresőknek, ha nem gondol előre az ember, és most szembesül azzal, hogy novemberi költségvetést 10k-val terheli a játék. De hát aki szereti a sorozatot, az már 2 éve lesi a híreket és előre eltervezte/megrendelte. -
empie #2798 Sziasztok.
Én is eléggé rákattantam a játékra videók alapján és találtam egy elég jó akciót itt:
http://virtualgame.shop.hu
"Már elérhetők webshopunkban a The Elder Scrolls V - Skyrim angol nyelvű, európai Steam Download CD kulcsok!
Akciós áron, mindössze 7 990 forintért megvásárolható a megjelenés napjáig, azaz 2011.november 11-ig."
Az oldalt teszteltük. BF3 és leginkább sokan MW3at itt vették és teljesen rendben volt. Elnézést,ha ez nem ide illik de nem mind1,hogy mennyiért vesszük, szerintem!
-
MaRee #2797 Ezt te hol látod? -
#2796 Szerintem a játék szeretete és a pénz nem egymás édestestvére.
A mai körülmények között, akár ez a 10 e Ft is nagy teher lehet.
A feltételek, - a fizetés, az emberek megélhetése, az életszínvonal, a munka - ha van egáltalán, - mindez nem egyforma. Szerintem örülj, hogy Te azok között vagy, aki a megjelenésekor megveheti. Annak, akinek pedig meg kell gondolnia, és nem költhet rá, - úgy ondolom - épp elég nagy büntetés, hogy nem teheti.
-
Flora2 #2795 Na igen, de a gyártási határidőre nem lett kész - ezért van a patch.
Csak úgy döntöttek, nem barmolják el ezt a szép dátumot, inkább utómunka egy kis patch-csel.
-
#2794 Sot, mai naptol mar toltheto Steamen.