30713
TES
-
#3795 http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Races -
#3794 Sötét elfet írjátok itt, de nem akarok egy buta elfel lenni :D -
#3793 És akkor melyik fajt érdemes választani? -
#3792 Mindkettő :) -
#3791 Ehh... varázsló legyek vagy warrior... nehéz a választás. -
#3790 Sziasztok, lenne még 1 kérdésem: a "tűz" spellt beraktam jobb kézbe, most nem tudom azt kiszedni sehogy se. Fegyvert berakhatok helyette, de "jég" spellt nem, azt rögtön berakja bal kézbe. Hogy lehet deselectelni a JOBB kézben lévő varázslatot? Akárhogy próbálom, nem megy... -
#3789 Nem sajna, várok hogy le menjen az ára, vagy karácsonyi akcióra, ha lesz ilyen aztán szerintem összespórolom rá.
Addig inkább hozzá sem nyúlok mert így fos kissé. -
Callisto #3788 Eredeti a játék? Mer wareznál vannak gondok ezen a téren. -
#3787 Köszi. -
#3786 Kell! *-* Csak méreg drága és nem férne el a lakásba. xD (nem, nem a pasas) -
#3785 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annyiban, hogy a tutorialt (szpkest) az o oldalan harcolod vegig. Mind a ket embernek, Hadvarnak es Ralofnak is van egy-egy rokona Riverwoodban, igy mindketten oda iranyitanak a vegen. Nem okoz komoly es visszafordithatatlan karokat a dontes. -
#3784 Elder Scrolls V: Skyrim Collectors Edition Unboxing :) -
#3783 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A leölt sárkánycsontokkal mit lehet kezdeni, mert rohadt nehéz és nem tudom se felhasználni,sem eladni? Házra még nincs pénzem. -
#3782 Történetileg nem hiszem, hogy gond lenne.
Az előzményekhez kapcsolódás lényege, hogy nem kell mindíg egy új történelmet megálmodni, megírni.
A játékban lévő rengeteg könyv jelentős része a Morrowindben, és az Oblivionban is bent volt, de a történeti kapcsolódás nagyon laza.
Más területen, és más időben indul a kaland, a Morrowind a sötételfek területésn játszódott, az Oblivion az Imperial birodalom hanyatlásának idején.
Eltelt 200 év Tamriel oblivonkapuiról csak könyvekben olvashatnak az északi tartomány lakói - ez egy másik történet. -
Richardix #3781 Csillagjegyek lényegében vannak, de más formában. A kalandozásod során találhatsz kőtáblákat ahol választhatsz a 3 fő kaszt csillagjegye közül. A választott kaszt alá eső skillek 20%-al gyorsabban fognak fejlődni ezáltal. Kasztválasztás a karaktergenerálásnál valóban nincs, nincsenek major meg minor skillek, lényegében teljesen szabadon döntheted el, milyen irányba kívánsz fejlődni (ha a csillagjegyes bónuszt nem vesszük)
A szintlépés annyiban a régi maradt, hogy 10 skill level után lépsz szintet, de itt (mivel nincsenek major skillek) ez az ÖSSZES skilledre vonatkozik. Szintlépésnél megnövelheted a HP, Magicka, vagy stamina pontjaidat 10-el, és kapsz egy perket, amit az egyes skilleken belül lévő perkfákon elkölthetsz. Ezek tovább fejlesztik az adott képzettséget. -
#3780 Én is abban reménykedek, hogy eredetivel majd jó lesz. De furcsa, hogy ezt nem egyedül szedtem le, még is csak nálam van ilyen probléma, akkor lehet, hogy a gépemmel van valami? (az szerintem lehetetlen) -
KingPunisher #3779 Tedd fel a patch-t és akkor egérrel is lehet a menübe mászkálni.
Nekem tökéletesen fut semmi bug nem volt eddig pedig minden maxon van és nincs erőgépem sem. Szerintem a te gondod a "warez" topik témája ott lehet a kutya elásva. -
#3778 Hétfőn Skyrim :D
Már teljesen hatalmába kerített az epic nerdiness-feeling lol.
Valami olyat hallottam, hogy nincsenek csillagjegyek, és sokkal szabadabb a karaktergenerálás + nem kell kasztot választani karaktergenerálásnál. Akkor a Morrowindes/Oblivionos karakteralkotás teljesen eltűnt, és nincsenek major skillek? Hogy lépsz szintet? -
#3777 A dark elf csatamágusnak jó szerintem. -
johny85 #3776 kösz szerintem dark elfel kezdem el.
Imperial fajra fölösleges varázslat fejlesztéssel próbálkozni? -
#3775 XD
Áh, elteszem a fegyvert, akkor felajánlják a dutyit. Pedig csak egy salátát loptam, mivel lovat nem találtam az istállóban -.-" Egyébként az a vicces, hogy senki sem volt bent, úgy látszik, ez is úgy működik, mint az Obliban : / -
#3774 Végig kell nézni? -
vigeza #3773 Gyerekek árulja már el valaki hogy a szekeren mindjárt az elején mit kell csinálni mert se párbeszéd se semmiés bármilyen gombra sem csinál dsemmit? -
johny85 #3772 http://www.elderscrolls.hu/ -
cleric #3771 Élvezhető és érthető a történet az előzmények ismerete nélkül? Nekem kimaradt a sorozat, de kíváncsi vagyok az új részre. Található valahol összefoglaló az eddigiekről? -
#3770 Használnod kellett volna a vödröt :D -
#3769 Na mi, beérek egy városba az elején, és minden őr engem toszogat, mert betörtem egy istállóba, vagy mert elloptam valamit? Kicsit idegesítő, hogy moccanni se tudok, mert rommá nyilaznak, de még ha azokon átverekedem is magam, a többi, akik a kapun belül várnak tuti, kicsinálnak. -
#3768 Curse $15,000 Skyrim Modding Challenge! -
#3767 Arra én is kíváncsi leszek, hogy mi fog kikerekedni a játék történetéből.
Itt azért már elég sok a szemben álló csoportosulás, az Oblivionban ugye akár minden gulidban vezető lehetett a főhős, aminek eredményeként elméletben önmagát üldözhette (Harcosok céhe vs. Tolvajok céhe és a Sötét Testvériség), de ennek a gyakorlatban csak annyi jelentősége volt, hogy elég illuziórombolóan lebutult a történet, ha a játékos egy karakterrel bevállalt minden céhvezetést.
-
Spookyz #3766 Szerintem nem sokat. Hogy kit akarsz partolni a civil warba kesöbb kell csak eldöntened :) -
#3765 Ahogy néztem, a fajok kb megtartották azokat a tulajdonság bónuszokat, ami az Oblivionban is jellemző volt rájuk.
A karakterfejlesztés szabad, de természetesen jól jön, ha a hősöd már a kezdetekkor sem teljesen képzetlen a választott harcstílusban.
A harcos és a mágus elég eltérő karakterfejlesztést kíván, de ha főleg harcost szeretnél, akkor lehetőleg ne high elfet indíts.
Harcos fajok: imperial, nord, ork, redguard.
Mágusok: breton, high elf
Settenkedők: khajit, wood elf, argorian
A sötét elf az a faj, amelyik mindegyik harcstílusban otthon mozog, de ez nem jelenti azt, hogy ez a legjobb választás. - döntsd el melyik a szimpatikus.
Megvan az "összvér" karakterek hátránya is, pl. a sötételf destruction bónusszal indul, de a mana lényegesen kevesebb nála, mint egy bretonnál, vagy high elfnél, ugyanakkor lényegesen jobb közelharcban, mint a két mágus faj (amelyek igencsak gyenge közelharci képességgel indulnak), egy redguard warrior tudása kezdetben magasan a dunmer fölötti - ezeken a különbségeken lehet aztán majd alakítani a játék során. -
#3764 csak 1-8 -
#3763 KÉRDÉS:
[spoiler]
Az elején mennyit befolyásol a sztorin az, hogy melyikkel megyek a várba? Az imperiaálossal vagy a shocktrooperrel? -
#3762 Hhh! Egész délelött ezzel szarakodtam, de még mindíg nem jók a menük! Nem hiszem el, hogy CSAK nálam van ilyen probléma. -
#3761 Igen, csak épp arra nem, hogy a nyakonlőtt ellenfél ne harcoljon tovább : D Bár már Klárika is ficánkolt egy nyílvesszővel a homlokában vígan.
Köszi amúgy a választ, rá nem jöttem volna magamtól.
Az engem is érdekelne, hogy csak 1-8ig lehet-e beállítani, más billentyűre nem? -
#3760 Valaki linkelt a múltkorában német nyelvű videót a skyrimből. A németet nem lehet leszedni a játékhoz valami nyelvi csomag formájában? -
Spookyz #3759 Amugyis bugosak, 1hitelnek. Peccsig kell varni :) -
#3758 Olvasgatom itt fórumot. Azt hiszem adok neki még egy esélyt. Végülis a FALLOUT3-at is háromszor kellett elkezdenem, hogy nálam a top 1 RPG legyen :D -
#3757 Patchelve szedtem le, meg még patcheltem is, csak hogy biztos legyen. Én semmi változást nem tapasztaltam. -
#3756 A patch elvileg javítja