30713
TES
-
Rogerke #3835 kérdésem lenne
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alduin's Wall nevü questbe tartok és azt irja hogy vigyem el esbernt rivenwood-ba na a kérdésem az lenne hogy merre is találom a csókát? (tudom hogy ez az az arc aki nem nyitott ajtót aztán cheattel kellet bemenni hozzá) -
MaRee #3834 1. Lopott cuccok eladása:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Riften nevű városban van tolvajcéh, azt nem tudom csatlakozni kell-e hozzájuk, próbáld meg először. A csatornában kell lemenni hozzájuk a víz szintjén(mert ugye két szintes a város), a piac után a mólónál. Bent mindenképp meg fog támadni pár fickó, aztán meg ha megtaláltad a tolvaj bázist(egy szobából nyílik az ajtaja, hol ilyen alkimista cuccok vannak és egy csávó kotyvaszt valamit. Egy nagy kör alakú terem közepén vízzel, az a bázis) ott majd eldől mi lesz. Ha nem bántanak akkor van ott egy Vex nevű csaj, az az orgazda, neki lehet eladni a lopott holmikat meg vásárolni tőle. Ha csatlakozni kell akkor Riftenben a kocsmában ahogy belépsz egyből meg is kapod az első megbízást egy fickótól, kérdezz körbe.
2. Ha látta más is a paraszton kívül akit megöltél, akkor van bountyd, valszeg megkeresnek a városőrök. Ha nem látta senki akkor meg se történt :P Amúgy ne csodálkozz, ha a dark brotherhood is felkeres esetleg, mert ugye ártatlan civilt öltél
Nem lehet lóhátról harcolni, de nem is kell. Eddig én midnen elől el tudtam futni előle, de még gyalog is. Ha megtámad egy farkas szállj le és üsd le, a ló is segíteni fog, vagy vágtass el. Alt gombbal lehet vágtatni. És sok értelme van hidd el, később az utazgatáshoz nagyon fog kelleni, vegyél egyet, megéri azt az ezer aranyat! -
Hunor1 #3833 Jó reggelt......
1. Van pár lopott cuccosom / finomabb ruhák stb/ de amikor bemegyek a kereskedőhöz akkor nem látom az inv.-ban hogy eladjam. (gondolom mert lopott igaz?) de akkor hol lehetne eladni? ( láttam valami thief guildről említést, ott lehetne?) a guildbe be kellene lépnem hogy eladjam a lopott cuccost?
2. Nord vagyok. Ki akartam próbálni a lovaglást.
a: sajna megöltem a parasztot és elkötöttem a lovat. MOST AKKOR HA visszamegyek majd a városba akkor üldözni fognak ? (priuszos lettem-e?)
b: eddig nem sok értelmét láttam a lónak. NEM LEHET LÓHÁTRÓL HARCOLNI !?
/1farkas szanaszét harapta a lovam, de én csak ültem rajta és semmit nem tehettem, ha meg leszálltam róla egyből visszament a gazdihoz-akit megöltem pedig.../ -
MaRee #3832 Daedrát kell ölni :D Pl Dremorát, de azt meg nem mondom neked hogy hol találsz, szerintem más se nagyon tudja még. Esetleg mágusoknál vagy necro barlangokban találhatsz, én még nem találkoztam egyel sem.Mármint szívvel. -
Spookyz #3831 Nemtudja-e esetleg valaki hogy daedra szivet honna tudok szerezni? Megvan a 90es smithing es jo lenne ha ki is tudnam hasznalni :) -
MaRee #3830 Az f-fel rakod be a favoritokhoz, a Q-val pedi a favorit menüt hozod elő. Így már remélem érthető, de egy vagy két oldallal ezelőtt írta le ezt részletesen talán MerlinW vagy ki, nem emlékszem. -
#3829 Sry. De nem értem.
Látom, hogy a fegyvernál az itemeknél ott van, hogy F mint favourite. Mondjuk nekem a Q ra van bindelve na mindegy. De sry, nem tudom, hogy hol, mit kell nyomni, mert próbálgattam és nem igazán akar csinálni semmit.
Leírnád pontosan kérlek? -
haxoror #3828 Tökéletesen döntöttél. -
#3827 Jah, 1-8 gombokra, beteszed Favoritban, majd megnyitod a Favorit gyorsmenut és ott vmeiket kiváéaszod, és nyomsz egy szám gombot. -
#3826 Valahogy be lehet állítani a spelleket meg a fegyvereket valami key-re? -
#3825 Ennyi.
Első boltban megtaláltam az egyetlen könyvet, amire egy magamvaló mágusnak szüksége lehet. Úgy érzem, elértem mindent, amit akartam itt :DDDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3824 Cheattel kezdeni nem jó ötlet. Csak meg fogod unni az egészet. -
#3823 Miért vetted volna meg hiába?:) Magadnak megvetted, játszol is vele. Ha tesód is szeretne, neki is meg kell venni. Ez így megy 20+ éve, egy szoftver, 1 felhasználós licenc:) -
#3822 #3686 -
#3821 Az is belehet állítani hogy, pl zár törésnél ne 9999 dpi-nek feleljen meg az egér érzékenysége?
Valaki tudja a cheat kódját a perk pontnak? lv 10-en vagyok és van 7 elköltetlen pontom, de akárhogy számolom sehogy nem jó, mert kéne az block skillnél az 5x20% (vagy mennyit bónust ad az első) de a 1H fegyóhoz is kéne az az 5x20% sebzés, Breton karit indítottam, de szimplán varászlással nem nagyon lehet életben maradni, de pl ott az enchant vagy a smithy azokból is kéne az első... stb szóval ez így eléggé nehéz... az armor skillről ne is beszéljük :S -
#3820 Hat nem art, a magicka visszatoltes jobb ha "csak" ruha van rajtad, es nem nehez pancel. Kesobb perkekkel athidalhato a dolog. -
#3819 Ha varázsló vagyok, akkor valami könnyebb ruciban kéne mennem? Mert most az imperialos cucc van rajtam. Tudom, hülye kérdés... de előző játékokkal nem toltam. -
#3818 Skyrimnexuson mar van texture mod, amely javitja a kisse elnagyolt orr es egyeb arc texturat is. -
#3817 Na ezért imádom én a PC-t. Iniben átírtam pár dolgot, hogy jobb legyen. Pl a borzalmas egérgyorsítás, vertikálban lassabban fordul meg ilyen baromságok. -
Ironman2 #3816 DDD
-
#3815 Lehet hogy a HG 18.-án fogja megvenni :D -
#3814 És? Nem értem, mit nem értesz azon, amit írtam... -
Although #3813 Nos...nekem mindent elsöprő módon tetszenek. Illenek a világhoz. Akiknek Manga meg egyéb beteg dolog kell hogy egyen mire kiverni a faszt azok majd a tömegével megjelenő ilyen módokból választhatnak :) -
Ironman2 #3812 Bannerban nov18 van,de már kapható a játék. -
#3811 Hogy ne spoilerezzük szét szanaszét a topikot? -
#3810 Lehet hogy a precogok megjósolták hogy meg fogsz ölni valakit, vagy csak betörsz valahova, és meg akarták előzni a bűncselekményt, mint a Minority Reportban. -
Ironman2 #3809 Miért kéne várni nov 18-ig,mikor már kapható nálunk is a játék? -
#3808 Két dolog:
1. Bretonnal nincs egykezes kard+tűzlabda egyszerre? Másik fajjal volt :S
2. Ha TPSben nyomom, amit max kiváncsiságból csináltam, akkor a mozgása rohadt delayes... -
#3807 Bethesdától alapvetően ocsmány, rút karaktereket kapunk :-)
Mellesleg nem csak a tolvaj elfeddel szemben tudnak meglepően viselkedni az NPC-k, nekem a breton mágusom még egyetlen tiltott cuccot sem csent el, s az egyik városnhoz érkezve az egész örség rohama elől el kellett futni, be sem tudtam menni a kapun - no ez mi a fene volt?
Az oké, hogy a különböző települések magánhadsereget tartanak fönt, s nincs "kiadatási szerződésük", de ez a fogadtatás igencsak meglepett.
Egyenruhás városi őrök támadtak meg, nem necromata erődítmény volt.
Mondjuk az is szép, amikor egy örjárat gond nélkül elmesírozik egy necromanták lakta erőd mellett, a mágusomra meg azonnal rátámad egy zombisereg, ha a közelbe merészkedik.
-
#3806 lenne egy kérdésem! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!találtam északon egy dwemer romot, aminek a végén van egy mechanizmus, de azt írja, hogy hiányzik a szükséges tárgy az aktiváláshoz, aki tudja miről van szó, tudna segíteni?? -
Belkar #3805 Hogy tudom a tárgyakat amiket felvettem forgatni? Mármint az inventoryban. -
Ironman2 #3804 Beállítási trükkök,és javítások -
#3803 -
Although #3802 *Szóval ha eltörik a lábad akkor sántítasz. -
#3801 Ezért nem érdemes mástól kérdezni.
Válassz egy szimpatikus fajt, s tetszés szerint fejlesztheted.
Kezdéskor vannak a faji bónuszoknak előnyei-hátrányai, ezek később majd elenyésznek.
Erősebb lesz egy olyan karakter, ami egy harcstílust magas szinten elsajátít, mint egy olyan, ami többet tud, közepes szinten.
Szintlépésenként egyetlen perket lehet választani, s azok adják majd az igazi hatékonységot.
Még nem tanulmányoztam igazán a perkeket, de egy harcosnak elég sok "mellékes" foglalkozás is eszi a perket, páncélismeret, blokkolás, kovácsolás melett vajon mennyi jut a mágiára?.
Egyenlőre még titok, hogy pl. érdemes-e enchatolást tanulni, lesznek erős mágiával felruházott páncélok, vagy a bányászat+kovácsolás+enchant lesz a nyerő.
Destruction fán láttam rúnakovácsolás perket, az vajon mire lesz jó?
vannak itt kérdések :-) -
Although #3800 Tényleg szuper. Szóval nem rohanni rajta belemerülni a világba! Lehet élni benne. Teljesen ki tud kikapcsolni abből a világból! Fontos ne a questekkel rohanás legyen a cél! És akkor experten is könnyű.
Csak a Fallout New Vegas hasonló ehhez.
Az egyszerűsítések nélkül is jól megy. Tényleg jól összerakták.
Két apró dolog ami nem is olyan apró amit átvehetek volna a New Vegasból.
1. Ha imperial armort viselek nem támadnak meg a lázadók ez illuzióromboló!
2. Sérülések nem jelenek meg :) De ez már csak extra de a new vegas tudja.
Inkább az első pont okoz némi beleélési problémát de remélhetőleg lesz moder aki ezt pótolja. -
#3799 Ocsmány? :) -
#3798 Na breton lettem. -
#3797 A dark elfekről pont azt írják, hogy intelligensek, gyorsak, stb. wikin utánanézhetsz, viszont cserébe ótvarocsmányak : D -
#3796 Én először tuti nord warrior leszek, mint anno a Bloodmoon-ban. Szana széjjel csapok mindenkit. Tényleg, a fegyverek/vértek anyagkínálata változott valamit? Illetve a konkrét kérdés az, hogy a szokásos iron/steel/silver/dwarven/elven/glass/ebony cuccokon kívül van-e új "anyag" a játékban?
Jól hangzik. Én régebben is furcsállottam, hogy hiába fejlődött 20-30 szintet valamelyik minor skillem, nem léptem szintet. Perkekre kíváncsi vagyok.