30713
TES
  • MaRee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ki kell várni. Legalábbis nekem máshogy nem sikerült visszaváltozni. VÁrj 1-2 órát és visszaváltozik. Ha megeszed az áldozatokat akkor tovább tart.
  • MaRee
    A ló mindig az adott város kapujánál, vagy a stablesnél lesz, ha csak meg nem hal. Ha leszállsz róla mindig jön utánad, ha ott hagyod valahol és fast travelezel nélküle, akkor is ott lesz ahova érkezel. Nem lehet elhagyni :D
  • Palinko
    vérfarkas módbol vissza lehet magam hozni, vagy ki kell várni az időt hogy leteljen?
  • gabo91
    Van/lehet valahol házam, ahol tárolhatom a cuccokat?
    Olvasott könyveket eladhatom, vagy kellenek még valamire? Sok helyet foglal...
  • watto
    Gondolom a skillpontod nincs meg mert pl 40kell és csak 32van, perket csak arra rakhatsz amihez van elég skillpontod.
  • Fpocok
    De az első pont, amit már kiraktam, és e között nincs másik. Egy vonal visz oda, nincs más közben.
  • watto
    Hát nem hiszem el!

Ez az Esbern nevű arc csak nekem bugol össze vissza? A párbeszédszövegek 1sec alattl epörögnek nála, nincs hangja, nem nyitja ki az ajtót mikor kell, folyamatosan beakad, nem gyújtja meg fákjával azt amit kéne. hihetetlen, ezt javítja valamelyik patch?
  • Tatyla
    mert csak sorban lehet kiosztani a pontokat...
  • kill3r21
    ez 1 jó kérdés, engem is érdekelne :)
  • Fpocok
    Augmented falmes-t miért nem tudom kirakni? 0/2-t ír ki. Van két perkem. De szürke így is.
  • Fyrex
    ha veszek egy lovat, és otthagyom utána valamiért valahol akkor buktam? vagy mindig jön utánam? vagy hazamegy? vagy lehet valahol "tárolni?"

előre is köszi :)
  • Teppik Amon
    Igen, nálam is ez van. Viszont az árnyéka a földön van, az a valós tárgy is, ott lehet felvenni. Aztán ha hozzányúlok, az összes cucc ami a levegőben van, lehullik. 1x láttam ilyet idáig.
  • Pretorian
    Wát? Nem amortizálódnak a fegyverek? Ezt nem tudtam. Akkor nincs repair hammer sem, meg repair skill? Fura...
  • Richardix
    a companionok (akik nem küldetés miatt vannak veled) akkor és addig jönnek veled ameddig te akarod. Bármikor mondhatod neki, hogy "Most menj haza".
  • mnorbi
    mennyi itt a max szint ? mert gyorsan jönnek..
    ha felveszek egy companoint végig velem lesz vagy csak egy küldire ?
  • vk90
    Ma én is kipróbáltam a játékot nagyon jó, nem baj, hogy nem kopnak a fegyverek. Nagyon jó a graf, én közepesen játszok 5770-el, a látóhatárt toltam inkább feljebb, zavaró volt, hogy hirtelen megjelentek a farkasok, őzek, stb. Viszont a játéknak elég nagy Fallout beütése van, ami persze nem baj, még bizonyos hang effekteket is átvettek belőle.
    Ami eddig fura, hogy néha a tárgyak (kard, pajzs, ruha stb.) a levegőbe vannak. Például megölök valakit akkor ok, leesik a kard a földre, viszont ha később arra járok akkor már a levegőben van. Találkozott már valaki ilyennel
  • MaRee
    Hát lehet idő kell hozzá, én kb 4. szinten voltam ott először, most 17 vagyok tehát eltelt pár hét.
  • Fpocok
    Engem is érdekelne, pontosan melyikeket írtad be Batmanci, hogy több FPSed legyen. Vagy úgy cakknpakk mindegyiket, ami a linkben van?
  • Richardix
    Hát.. én kb egy hete kiírtottam egy bányát, de nem respawnolt, és a hullák is ott vannak.
  • MaRee
    Respawnolnak, legalábbis én most viszajöttem Bleak Falls Barrow-ba amiben már jártam egyszer és megint tele van ellennel.
  • MaRee
    Akkor észrevettek, hidd el, csak akkor van bounty a fejeden, ha lát valaki.
  • Nos
    pontosan mit állítottál át, hogy annyit javult az fps
    nekem highon simán fut, de ultrán már beszaggat, de talán lehet még kicsikarni egy kis pluszt belőle

szóval mit érdemes átállítani?
  • Batmanci
    Nem vitázom, de engem elkaptak mindig (fizettem, 'oszt kapufa), pedig pont úgy csináltam, ahogy az a nagy-kis könyvben le vagyon írva.
    Ha tapasztalat alapján írtad, köszi a választ.
  • Richardix
    Arról továbbra sincs info, hogy a dungeonok respawnolnak-e?
  • watto
    Dark Brotherhood már nem keres fel ha civilt ölsz, máshogy kell kapcsolatot teremteni velük :P
  • Nos
    Mielőtt megjelent talán veled vitatkoztam itt a legtöbbet arról, hogy jó-e ez a perk rendszer. Kiváncsi lennék, hogy ennyi idő után hogy tetszik. nekem bejött :)
  • Although
    :) Automatikus :) Nyilván függ a fegyver használat szintől, ellenfél szintől meg a perkektől...ne össze vissza fejlesztd a dolgokat azért.
  • MaRee
    Magától jönnek elő, ha third person nézetben vagy akkor gyakrabban.
  • Fehercsoki
    Kivégzéseket hogy lehet előhozni? Néha véletlen sikerül kivégezni 1-1 mobot, de nem tudom hogy csinálom.
  • Although
    Hát az agyam eldobom olyan jó :D Ahogy reméltem az élő világ feledtet mindent elképesztően jó karakterek vannak benne!!! Messze veri a Morrowindet is. Talán csak a Witcher karakterei közelítik meg ezt a szintet :) Szép nyugiba sétálva haladok és egyszerűen tényleg...nos ez lesz az első amihez tuti nem szedek le texutra modokat. Talán a háttérhez csak, majd egyszer. Csak lore fejlesztő modokat teszek fel. De arra fél évet úgy is kell várni. Úgy gondolom nagyjából azonos lépték az Oblivionnal csak nyilván nem 9 város hanem csak 6 tehát kb. 75% lehet.
  • MaRee
    Az Obliban sem üldöztek, ha nem látta senki. Lopakodó üzemmódban kell lenni(ctrl), és amikor írja hogy hidden, akkor lophatsz mert senki nem látja.
  • Batmanci
    Nekem ugyan mindegy, ki, mit csinál, de aki csodát akar látni, az az itt leírtakat követve, látni fog. 30 fps pluszt hozott ki a játékból. Ráadásul szebb, mint valaha. Így emeltem a látó távolságokon, és az AA-n is. Atomra megy! Csak keresem az állam (már mint a sajátom)!

@Ha lopsz (pl: magadnak lovat, vagy pénzt), és nem látja meg senki, akkor nem kezdenek el körözni, mint az Obliban? Van erről már valakinek tapasztalata?
  • Richardix
    Alkímiáról kérdezősködtek páran, nekik mondanák pár dolgot:

Igen, eleinte az alapanyagok egyik tulajdonságát se ismered. Ha eszel egyet belőle, akkor viszont az első hatását máris megtudod. Van ezenfelül egy perk, amit ha kifejlesztesz, akkor fogyasztás esetén a második hatását is felfedezed.

A többi hatást (tudtommal) viszont csak kísérletezgetéssel derítheted ki. Ha összefőzöl két anyagot, amiknek van eddig fel nem fedett közös tulajdonságuk, a főzet elkészültével megtudod azt.

Ezen felől vannak receptek is, amik egy bizonyos főzet alapanyagait ismertetik veled (ezzel tippet adva az alapanyagok közös hatásáról), Alkímiaboltokban néha akad belőlük.

Hát nagyjából ennyi, jó kísérletezést! :D
  • Fpocok
    Mágusként végre tudom hasznosítani azt a sok sok sok órát, amit a TF2ben a Pyroval töltöttem :DDD

• MaRee
    Nincs főváros.Oda mész ahova akarsz, mindenki Whiterunba megy először mert oda visz az első küldetés, de mehetnél akár egyből Riftenbe, Solitude-ba vagy bármelyik másikba. Nem csak tolvajkodni lehet Riftenben, van ott másik céh is, meg ezer küldetés. Amúgy is elküldenek majd oda előbb utóbb ha belépsz a harcosok céhébe Whiterunban vagy valami. Lopni meg igen akkor érdemes ha a tolvajcéh tagja vagy, másképp nem sok értelme van, csak ha magadnak lopsz tárgyat(pl páncélt amit viselni akarsz).

Ha meglátott akkor vérdíj van a fejeden, majd ha elbaktatsz Whiterunba oda megy hozzád egy őr hogy fáradj vele. Ki kell fizetned a vérdíjat, nem lesz sok. Aztán elvisz a börtönbe, elvesznek tőled minden lopott cuccot, és szabad vagy. Semmilyen hátránnyal nem jár először, de csökken a hírneved is az adott városban, így egy sorozatgyilkoshoz / többször rajta kapott tolvajhoz nem lesznek túl kedvesek az emberek. Engem már le köptek Riftenben a kocsmában pl. :D :D :D

Dark Brotherhood:

Orgyilkos céh, általában a gyilkosokat meg szokták keresni hogy nem akarnak-e csatlakozni.
  • Piszkos  Fred
    Kérdés:
    Lydiaval hogyan lehet házasodni? Megvan a szükséges nyaklánc is, minden más npc-nél beadja az ehhez szükséges dialógust, de nála nem, pedig egyszer már borral is megajándékozott, hogy "milyen jó hogy barátok vagyunk". Lesz valami személyes questje?
  • Rogerke
    az rendben van csak azt mutatja hogy Rivenwoodba kell vinnem azt nem mutatja sajna hogy merre van.A jel azt mutatja hogy Rivenwoodba kell beszélnem a Csajjal...
  • Hunor1
    * 2. ponthoz még: ha a lopott ló már nincs nálam akkor is rajtam marad a bounty ?
  • Hunor1
    THX !!

1. Nord vagyok, úgyhogy a fővárosom nem Riften. /valami Winte...ööö sajna a nevek még nem mennek jól / Nem célom most hogy tolvaj karakterre gyúrjak, úgyhogy akkor lopni csak pénzt érdemes akkor / már ha nem akarok Riftenbe utazni ugye? /

2. Az a gáz hogy a paraszt fia meglátott és előle menekültem el a lopott lovon ..vagyis akkor kőrözött személy lettem?? huhh de nem lenne jó ha emiatt újra kéne kezdeni / mármint a hátrányok miatt /
    - dark brotherhood..?? azok mit csinálnak / 1 parasztot ugye kinyírtam.../
  • MaRee
    Térképed mutatja mindig hogy hova kell menni. Ha nem, akkor J betű, megkeresed a questet, nymosz rá egy entert hogy egy kis jel legyen mellette, aztán megnyomod az M betűt, akkor a térképen oda ugrik ahova menni kell.