30713
TES
-
#3955 Most fedeztem fel, hogy kilehet választani a kedvenc tárgyakat, varázslatokat (favorite) majd Q gomb lenyomásánál hamar választhatóak. -
#3954 Ilyen giantot ölt már le vki? -
#3953 "I believe i can fly"
-
bega82 #3952 Dettó. Nekem is nvidia kártyának ismeri fel. Mondjuk sebességben viszont nem észleltem semmi változást. -
Evoluti0N #3951 Lehet utasítani valahogy felbérelt társat, h ő is lovagoljon? Elég hülyeség, h gyalog kell, h loholjon utánam. Próbáltam utasítani, h lovagoljon, de csak olyan opció van, h támadja meg a lovat, amikor rámegyek a célkereszttel a lóra. -
#3950 Helló. Az a problémám, hogy a hangok elég halkak, pedig leghangosabbra állítottam a játékon belül. A dumákat alig értem. Valaki találkozott vele, vagy a megoldásával? -
#3949 Amikor berakod a dll-t, akkor átállítja a grafikát is, nekem jóval magasabb grafikai beállításokat rakott be, szerintem nálad is ezért lesz kevés az fps, nézd meg a beállításokat. -
Hunor1 #3948 kivágtam a dll-t, gép újraindítva, launcher újrabeállítva..eredmény ua. 20 fps...lehet hogy reinstall lesz.../save-t lementem/ -
#3947 btw nem csak ati, nvidia kártyáknál is működik. persze már akinél - ha FNV-ben fennállt ugyanez a pofátlanul ingadozó fps beállításoktól függetlenül, akkor maga a megváltó.
Hunor1: kitörlöd a dll-t, probléma megoldva. -
#3946 Obliban én mindegyiknél tag voltam, gondolom itt sem változott. -
#3945 Lehetek egyszerre több guildbe is tag? -
#3944 Volt aki írta, hogy neki rontott, de a többségnek segít.(ha 60 fpsed volt nem értem minek a fix) -
#3943 Skyrim mappájába. -
Spookyz #3942 Hol talaltad? tudsz pontosabb helyszint mondani ? megneznem hatha kitalalok valamit. talaltam is valahol egy tornyot törpe targyakkal. de amugy köze lehet hozza hogy markarathban van valami asatas a palotaban, es valaki ott npc mondott valamit hogy törpe romokra epult a varos. keresgelj arra szerintem -
Hunor1 #3941 ja kösz, megvan már, DE NEKEM CSAK RONTOTT AZ ATI fix !!!!!eddig volt stabilan 40-60 fps, most meg 20 !!!
ráadásul amikor a launchert indítottam akkor meg azt érzékelte hogy NYIDIA karim van.... -
jetyke87 #3940 A SkyrimLauncher.exe mellé! -
MaRee #3939 Mindegyik városban tudsz csatlóst fogadni, kb 50 van a játékban. Whiterunban a részeg vadász vadászboltban, Riftenben pedig a korcsmában. -
Richardix #3938 Zsoldost Whiterunban is lehet felbérelni, asszem a vadászboltban. -
MaRee #3937 Solitude szerintem. Az Skyrim fővárosa. -
MaRee #3936 Miből akarsz kiszállni? Ha csatlakoztál egy guildhez, akkor nem tudom hogy lehet kilépni, szerintem sehogy. Egyszerűen nemcsinálsz nekik több küldit. Kivéve a speciális eseteket, mint pl ha valamilyen szabályelleneset csinálsz, mondjuk thieves guilden belül lopsz az egyik tagtól, akkor kivágnak. -
#3935 Ha emlékeim nem csalnak, Riftenben bérelhetsz egyet a kocsmában. -
#3934 OK
Na jó, feladom, hogy futtassam 1600*900ba borderless fullscreenben ezt a progit... nem értem, hogy launcherben miért nem tudom kiválasztani ezt a felbontást? -
#3933 Vsync. A többi többnyire graf tuning, tehát csak lassabb lesz tőle, ha gyengus a vasad. -
#3932 :DD én örültem h lefoglalja:D bár néha tényleg jobb lenne ha lenne segítség, remélem lesz még csatlós. -
Spookyz #3931 Tartsd meg. 100as smithingel uber armort kovacsolhatsz belöle.Mind lightot mind heavyt.
Amugy van egy megerzesem hogy daedra szivet majd ott a mocsarbol fogok szerezni. Witch nemtudom mi a neve, nem ugrik be. -
Hunor1 #3930 az ATI fixet / a .dll-t/ hova kell rakni? a játékba vagy az ATI-ba??? -
#3929 Én a jetinél visszatöltöttem vagy ötször hogy ne murdeljen meg :D -
#3928 ha belegondolsz az egész onehand ák dwre van. -
Avpfan #3927 One-handed és DW skill perks -
#3926 Ilyet is lehet?:DD amúgy lövésem nincs, nálam sajnos hősi halált halt a jeti ellen. -
#3925 De úgy már van ha kipakolod hogy 60%al gyorsabban ütögess egykezesekkel. -
bega82 #3924 Aha, ez is igaz. Na én mindenképpen maradok dual-os, mert annyira megörültem, hogy ilyet is lehet ebben a játékban. -
#3923 #3840-re valaki?:D -
Richardix #3922 Egyébként nem biztos, de lehet, hogy a többi 1h perk is hat dual wieldre, az a 2 csak ami kizárólag arra hat. -
Richardix #3921 Én a kardos pajzsos kombó híve vagyok, a pajzs rendelkezik egy perkkel, ami belassítja az időt, mikor nagyot készül csapni az ellen. -
#3920 Akinek ATI kártyája van, és nem fut jól/nem szép/nem látszik a tűz/pókháló/random fps dropok vannak, az tegye fel ezt:ATI Fix, nekem kb. 10x szebb lett, illetve nem ugrál az fps(annyira,a szar vga-m miatt kicsit igen,de jóval jobb lett!) -
#3919 Tudja már valaki melyik a legnagyobb város? -
bega82 #3918 Értem! De ez így annyira rossz... mert ahogy nézem, még a perkek tekintetében is az jön le, hogy nem éri meg dualos karit fejleszteni. Pedig én direkt olxat akarok most, de mond a kétkezes, mind az egykezes+pajzs hatékonyabbnak tűnik.
Miért van ilyen kevés perk dw-re? (asszem csak 2) -
Svlad Cjelli #3917 Jo, nekem ez sehol nem derult ki. Vajon most ki tudok szalni belole vagy sem?
De koszonom a valaszokat! Meghalt a lovan :( -
Richardix #3916 Egyébként a játék mindig akkor lep meg, mikor a legkevésbé számítasz rá. Egy szántóföldön "csemegéztem", és helycsinálás végett eldobtam pár kacat páncélt. Erre az egyik földműves odajött hozzám, hogy megtarthatja-e őket :D