30713
TES
  • gabo91
    Most fedeztem fel, hogy kilehet választani a kedvenc tárgyakat, varázslatokat (favorite) majd Q gomb lenyomásánál hamar választhatóak.
  • Voyager5
    Ilyen giantot ölt már le vki?
  • 0Fritz0
    "I believe i can fly"

• bega82
    Dettó. Nekem is nvidia kártyának ismeri fel. Mondjuk sebességben viszont nem észleltem semmi változást.
  • Evoluti0N
    Lehet utasítani valahogy felbérelt társat, h ő is lovagoljon? Elég hülyeség, h gyalog kell, h loholjon utánam. Próbáltam utasítani, h lovagoljon, de csak olyan opció van, h támadja meg a lovat, amikor rámegyek a célkereszttel a lóra.
  • Carmang
    Helló. Az a problémám, hogy a hangok elég halkak, pedig leghangosabbra állítottam a játékon belül. A dumákat alig értem. Valaki találkozott vele, vagy a megoldásával?
  • Fehercsoki
    Amikor berakod a dll-t, akkor átállítja a grafikát is, nekem jóval magasabb grafikai beállításokat rakott be, szerintem nálad is ezért lesz kevés az fps, nézd meg a beállításokat.
  • Hunor1
    kivágtam a dll-t, gép újraindítva, launcher újrabeállítva..eredmény ua. 20 fps...lehet hogy reinstall lesz.../save-t lementem/
  • Calver
    btw nem csak ati, nvidia kártyáknál is működik. persze már akinél - ha FNV-ben fennállt ugyanez a pofátlanul ingadozó fps beállításoktól függetlenül, akkor maga a megváltó.

Hunor1: kitörlöd a dll-t, probléma megoldva.
  • francois
    Obliban én mindegyiknél tag voltam, gondolom itt sem változott.
  • gabo91
    Lehetek egyszerre több guildbe is tag?
  • Fehercsoki
    Volt aki írta, hogy neki rontott, de a többségnek segít.(ha 60 fpsed volt nem értem minek a fix)
  • Fehercsoki
    Skyrim mappájába.
  • Spookyz
    Hol talaltad? tudsz pontosabb helyszint mondani ? megneznem hatha kitalalok valamit. talaltam is valahol egy tornyot törpe targyakkal. de amugy köze lehet hozza hogy markarathban van valami asatas a palotaban, es valaki ott npc mondott valamit hogy törpe romokra epult a varos. keresgelj arra szerintem
  • Hunor1
    ja kösz, megvan már, DE NEKEM CSAK RONTOTT AZ ATI fix !!!!!eddig volt stabilan 40-60 fps, most meg 20 !!!
    ráadásul amikor a launchert indítottam akkor meg azt érzékelte hogy NYIDIA karim van....
  • jetyke87
    A SkyrimLauncher.exe mellé!
  • MaRee
    Mindegyik városban tudsz csatlóst fogadni, kb 50 van a játékban. Whiterunban a részeg vadász vadászboltban, Riftenben pedig a korcsmában.
  • Richardix
    Zsoldost Whiterunban is lehet felbérelni, asszem a vadászboltban.
  • MaRee
    Solitude szerintem. Az Skyrim fővárosa.
  • MaRee
    Miből akarsz kiszállni? Ha csatlakoztál egy guildhez, akkor nem tudom hogy lehet kilépni, szerintem sehogy. Egyszerűen nemcsinálsz nekik több küldit. Kivéve a speciális eseteket, mint pl ha valamilyen szabályelleneset csinálsz, mondjuk thieves guilden belül lopsz az egyik tagtól, akkor kivágnak.
  • Piszkos  Fred
    Ha emlékeim nem csalnak, Riftenben bérelhetsz egyet a kocsmában.
  • Fpocok
    OK

Na jó, feladom, hogy futtassam 1600*900ba borderless fullscreenben ezt a progit... nem értem, hogy launcherben miért nem tudom kiválasztani ezt a felbontást?
  • MerlinW
    Vsync. A többi többnyire graf tuning, tehát csak lassabb lesz tőle, ha gyengus a vasad.
  • francois
    :DD én örültem h lefoglalja:D bár néha tényleg jobb lenne ha lenne segítség, remélem lesz még csatlós.
  • Spookyz
    Tartsd meg. 100as smithingel uber armort kovacsolhatsz belöle.Mind lightot mind heavyt.

Amugy van egy megerzesem hogy daedra szivet majd ott a mocsarbol fogok szerezni. Witch nemtudom mi a neve, nem ugrik be.
  • Hunor1
    az ATI fixet / a .dll-t/ hova kell rakni? a játékba vagy az ATI-ba???
  • Piszkos  Fred
    Én a jetinél visszatöltöttem vagy ötször hogy ne murdeljen meg :D
  • watto
    ha belegondolsz az egész onehand ák dwre van.
  • Avpfan
    One-handed és DW skill perks
  • francois
    Ilyet is lehet?:DD amúgy lövésem nincs, nálam sajnos hősi halált halt a jeti ellen.
  • watto
    De úgy már van ha kipakolod hogy 60%al gyorsabban ütögess egykezesekkel.
  • bega82
    Aha, ez is igaz. Na én mindenképpen maradok dual-os, mert annyira megörültem, hogy ilyet is lehet ebben a játékban.
  • Piszkos  Fred
    #3840-re valaki?:D
  • Richardix
    Egyébként nem biztos, de lehet, hogy a többi 1h perk is hat dual wieldre, az a 2 csak ami kizárólag arra hat.
  • Richardix
    Én a kardos pajzsos kombó híve vagyok, a pajzs rendelkezik egy perkkel, ami belassítja az időt, mikor nagyot készül csapni az ellen.
  • Fehercsoki
    Akinek ATI kártyája van, és nem fut jól/nem szép/nem látszik a tűz/pókháló/random fps dropok vannak, az tegye fel ezt:ATI Fix, nekem kb. 10x szebb lett, illetve nem ugrál az fps(annyira,a szar vga-m miatt kicsit igen,de jóval jobb lett!)
  • francois
    Tudja már valaki melyik a legnagyobb város?
  • bega82
    Értem! De ez így annyira rossz... mert ahogy nézem, még a perkek tekintetében is az jön le, hogy nem éri meg dualos karit fejleszteni. Pedig én direkt olxat akarok most, de mond a kétkezes, mind az egykezes+pajzs hatékonyabbnak tűnik.
    Miért van ilyen kevés perk dw-re? (asszem csak 2)
  • Svlad Cjelli
    Jo, nekem ez sehol nem derult ki. Vajon most ki tudok szalni belole vagy sem?

De koszonom a valaszokat! Meghalt a lovan :(
  • Richardix
    Egyébként a játék mindig akkor lep meg, mikor a legkevésbé számítasz rá. Egy szántóföldön "csemegéztem", és helycsinálás végett eldobtam pár kacat páncélt. Erre az egyik földműves odajött hozzám, hogy megtarthatja-e őket :D