30713
TES
  • Richardix
    12-es szinten szétrúgtam a seggét szal... :D
  • falloutfan
    lenne még 1 kérdés :P vannak a miscelanneous küldetések és ott ugye felsorol több embert is hogy menjek el hozzá vagy ilyesmi, de a térkép az nem jelzi ki őket hogy merre találhatóak :/ ezt meglehet valahogy oldani ? vagy csak valamit én csinálok rosszul
  • jetyke87
    Így már jártam én is, vicces volt, de legutobb lv 7-en találkoztam vele, akkor még alig bírtam megkarcolni, most 10-en sem hinném, hogy más volna a helyzet, szerintem az +20-as lesz. :)
  • MrAndree
    Azért te baromi ügyes lehetsz ha egy nap alatt kijátszod a DA 2-t vagy az ME 2-t...
  • whisper
    Hja ugye nem egy nap alatt lehet kijátszani mint az említett 2 game-t? 8)
  • whisper
    De jó olvasni ez a sok mindent! Vissza jeleztek ,hogy szállítás alatt szóval már alig várom ,hogy itt legyen! Remélem olyan jó lesz mint ahogy várom mert a dragon age 2 már az agyamra meg a mass effect 2-vel egyetemben 8)
  • Avpfan
    Kevesebb védelem, de cserébe gyorsabban mozogsz a kisebb súly okán.
  • Fehercsoki
    Elutaztam egy városba, persze rögtön jött egy sárkány,elkezdtem lőni,leszállt a földre,őrök elkezdték ütni,rátoltam egy shoutot ami látszólag el sem találta az őröket,kaptam 40 bountyt,és az őrök a sárkánnyal mit sem törődve rögtön átfordultak rám és megöltek,AI úgy tűnik még mindig nem tökéletes.
  • SaGa Jr
    Attól függ mennyire gyúrod ki és mennyi perk-et ölsz bele. Alapból a különbség a kisebb tömeg némileg gyengébb védelemért cserébe.
  • Csokis

• Blacksheep333
    Light Armornak milyen előnyei vannak a Heavy-vel szemben?
  • Richardix
    Oh ezt nem mondtam: Már letöltöttem, de semmit se változtatott (Azon kívül h azóta fél perc mire behozza a főmenüt)
  • Nos
    Bukod, ha nincs biztositasod.
  • MerlinW
    Ezért nem vettem pacit. Felesleges. Ha kell, akkor lopok egyet, elmegyek vele ahova akarok, aztán visszamegy a gazdájához (így csak kölcsönvettem, hogy a régi magyar autólopásra vonatkozó törvényt idézzük:))

Mehetsz helyette olcsón taxival is:) (szekér a falvak udvarán)
  • Nos
    Raise undead meg egy percet ad neki. Legalabb azt megerdemli, ha olyan jo tars volt. ;)
  • Fpocok
    És akkor bukom is az 1000goldot...
  • MerlinW
    Meg, de nagyon nehezen. 1 óriás csapást és 100 méter repülést túlélhet, de a másodikba viszont tuti belehal:)
  • Avpfan
    Igen, végleg is megtudnak halni a "segédek".

A játékban van olyan varázslat/képesség, hogy feltámasztás, de... feltételezem azt csak magasabb szinteken lehet elsajátítani és nem tudom, hogy embert fellehet-e vele támasztani..

Tyúkot igen.. azt tudom.
  • Avpfan
    Látod... megint hülye vagy..

Szerinted a paci túléli, ha mondjuk az óriás ad neki egy kokit a bunkósbottal ? Vagy ha a Mamut ledózerolja ? :D

Természetesen megtud halni.
  • gabo91
    Társam meg tud halni végleg? Volt már párszor, hogy elterült, de szép lassan felkelt. Most viszont végleg kinyúlt, cuccait is eltudom szedni...
    van rá mód, hogy felélesszem? jó kis íjász kár lenne érte.
  • Fpocok
    Paci meg tud halni? AKkor mivan?
    Etetni kell?
  • Calver
    #3885-t nézd meg, több mint valószínű neked is az kell.
  • Flora2
    Ma nekem is megvolt az első ilyen repülésem :) én csak azt nem értem ebben a felvételben, hogy egy szál gatyában megy neki az ellenfeleknek?

Nagyon szeretem az ilyen apró újításokat is, hogy pl. a farkasok vonítanak (és ebből megtudható, hogy a közelben járnak); vagy hogy pl. dungeonban osonás közben leemelheted a fáklyát a falról, és sötétbe boríthatod a környezeted (és a fáklya bekerül az inventoryba).
  • Richardix
    Az óriások erősebbek sztem.
  • Grr1234
    erősek? Nem merek neki ugrani.
  • falloutfan
    áháá értem kösze :)
  • Richardix
    Az a Shout helyére megy (Y).
  • yesname #3968
    Akkor add meg az ini fileban. Hátha.
  • falloutfan
    helosztok. az lenne a kérdésem hogy van egy olyan skill hogy battle cry. de az hogy működik ? mert ugye kézbe nem lehet felvenni de akkor hogyan lehet használni ?
  • Richardix
    Ezt magyarázza meg nekem valaki: Nálam maximum és minimum beállítás között NINCS TELJESÍTMÉNYKÜLÖNBSÉG! Mindegy mit csinálok ugyanúgy szaggat egy picit. Normális ez?
  • Palinko
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    miért van az, hogy rögtön kérdezés után találja meg az ember a megoldást? :D szóval a szobor két oldalán van sárkányfejes fáklya, azok mellett van lánc, mindkét oldalon meghúzni, kialszanak a fények és lehet tovább menni. csak be kell nézni a sárkány feje mellé mert érdekes szögben van, elszaladtam már mellette jópárszor
  • MerlinW
    Én kettőt is. Elcsalogattam egy erődhöz, majd Lydia és egy fire elemental segítségével kicsináltuk. Tele is töltöttek egy-egy grand soulgem-et nekem:)
  • Palinko
    tolvaj céhhel kapcsolatos a kérdés
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    darkness returns quest, átjutottam azon a részen ahol árnyékban kell maradni, vagy különben megsülünk, most 1 női szobor van előttem, mögötte mintha lenne ajtó, de nem tudok bejutni. olvasom a naplót, talán a 3. versike vonatkozik rá, de nem tudom mi lehet az a dolog. valaki átjutott ezen?
  • Fpocok
    Sokan írták, hogy ezt csinálja :D
  • Richardix
    Épp ez a probléma, kikapcsolni ott se lehet, csak a részletességét állítani.
  • Piszkos  Fred
    Sajnos ez a hiba még megoldásra vár :S
  • Richardix
    Aha, én. A lassítós pajzs perkkel nagyon könnyű, csak ki kell térni az ütései elől és utána kaszabolni.
  • Voyager5
    és 8at kirakhatsz az 1-8 gombokra, és akkor egyből arra vált.
  • Voyager5
    Mikor indítod, akkor van options, azon belül pedig advanced. Azthiszem ott.
  • hNeo
    nem tudja valaki hogyan kell kikapcsolni a Shader -eket és az árnyékokat?