30713
TES
-
#4035 A jó saslik mindig lédús. :)
-
#4034 istállóknál fizetsz carriage-nek egy keveset, és ő ezer örömmel elvisz. -
BongoBácsi #4033 Nem tudok szintet lépni ... -
#4032 Van valami gyorsabb mód, hogy eljussak a legtávolabbi pontba, amit még nem fedeztem fel, mint a ló? Nincs kedvem annyit menni -
BongoBácsi #4031 Jah anélkül elakadok :D -
#4030 Az nélkül nem játék a játék...?:D -
BongoBácsi #4029 Nude patch van már ? -
Although #4028 Hm Ez az Ati fix szerintem a nividia verzió.
Ati fix to FNV
Itt megtaláljátok a tényleges ATI verziót. De van egy segédprogi amivel specifikusan kártyához lehet készíteni dll-t. Bár nekem az leolvasással nem ment csak a programba lévő verziókból műk.dőt. Viszont jó hír ezzel az HD5xxx kártyákhoz is lehet dll-t készíteni. -
Richardix #4027 Fejlesztőknek ennyi...
A többieknek.. sok... nem tudom. Én nem nagyon foglalkozom a fő szállal. -
#4026 Tudja valaki hogy a főszált végigvinni kb hány óra? -
MaRee #4025 Morrowind végigjátszás 6 perc valamennyi, az se rossz :D: D -
Richardix #4024 2 óra alatt? Ezek tudnak valamit :D -
MaRee #4023 Highon menni fog, nekem ugyan ilyen konfigom van. 1280 x 1024ben mindne highon 50-60 fps. -
#4022 1920X1080ban jtászom én is.Core2duo e8500 2gb ram gef9800gt, simán megy medium high beállításokon. -
whisper #4021 Jó sorry. MINTOROM--- 8) -
#4020 moncsicsi -
#4019 Szerintem igen.
De még egyszer le ne írd azt a szót, hogy monitor. -
#4018 Simán. -
whisper #4017 kérdésem az lenne ,hogy egy Intel Core2 Duo CPUE7300-on ami 3.6GHz-re van húzva 4 gigra rammal meg egy 6850-es ati kártyával menni fog-e 1920*1080-n a game mert a moncsim 24 colos és az az optimálisa kisebb felbontáson meg hányás a LCD moncsi miatt tiszta pixel lenne. mi a pontos gép igénye? Tapasztalataitokra vagyok kíváncsi nem amit ők írnak oda+ -
Andrews2007 #4016 A Skyrim menne ezen úgy ahogy? : 4 gb ram, AMD Phenom X4 2.6 ghz Ati HD4850 VGA. -
demeron #4015 http://www.geek.com/articles/games/skyrim-completed-in-2-hours-16-minutes-by-determined-game-testers-20111013/ -
#4014 Szegény sárkány...a végén tök aranyos. :D -
#4013 A jatekba bekerult a Crafting, amelyet az Oblivionba egyebkent eloszor egy magyar srac rakta bele modkent kb 3-4 eve, majd onnan elindult egy egesz sorozat. Nagyon sok jatekban volt mar, valahogy a TES sorozatbol eddig kimaradt hivatalosan. Aztan a Bethesda is atvette az otletet, es beleraktak a Skyrimba. A fureszmalom, a kohok, az ullok, a favagas, banyaszas, halaszas, stbstb - mindegyik alapanyagot gyart, amelyet kesobb felhasznalhatsz, vagy fegyver gyartani, vagy pancelt, vagy kajat, vagy piat, vagy ekszert, stb. -
Madi92 #4012 Hali!
Lenne egy kérdésem!
Az első faluban van egy fűrésztelep, amit ugye mi is igénybe vehetünk. Namármost ennek van valami gyakorlati haszna, vagy csak töltelék?
Amúgy elég illúzió romboló, -ugyanebben a faluban- hogy van egy Elf aki szokott fát vágni, majd azt áthordani a kovács mellé, ami önmagában jól hangzik, viszont ez annyiból áll, hogy felveszi a fát, persze kevesebb nem lesz, odaviszi, majd persze eltűnik.
Lehet nagyok az igényeim, de ezt igazán megoldhatták volna, ha mi nem is de legalább az NPC-k tényleg fel tudják venni a fát, tehát legyen fizikája stb. -
Santata #4011 Valaki spoiler tagban leírja, hogy végtelen a Companion quest szál? Valamint hogy tudom kikúrálni magam? -
Hunor1 #4010 many thx!
-
#4009 Üdv: Már nem az első olyan quest bugba futok, ami halott npck miatt van. Először azt a questet nem tudtam leadni amikor egy családi kriptát megtamádó nekromantát kellett megölni, mert az ember akinek segytettem meghalt. Most meg a Companion quest bugolt, mert egy olyan bandida vezért kellene megölnöm, akt már egyszer megöltem. Van erre valami megoldás? kép mellékelve: -
Richardix #4008 Az, plugin container. -
Hunor1 #4007 megnézem mindjárt. a "plugin container"-t így keressem benne, vagy valamilyen más néven fut? -
Richardix #4006 LOL! Imádom a Nordok világnézetét :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Találkoztam egy Norddal, aki azt modnta, ő a falu legjobb harcosa. Na csakhamar kihívtam egy boxmeccsre, ahol természetesen legyőztem. És mit mond egy igazi Nord miután kiverik a fél fogsorát? "Szép volt, ha akarod, veled tartok". Na EZ az, amiért én is Nordot kezdtem :D -
Richardix #4005 a plugin container a mozilla egy "betegsége", egy program ami az indokoltnál jóval több memóriát és processzorteljesítményt foglal le. Igazából a flash meg java alkalmazások futtatására foglal le erőforrásokat, de néha nagyon túltesz magán. A feladatkezelő folyamatok fülén található, ott leállítottam, és most siklik a játék :D Nem tudom neked is ez-e a probléma, de egy ellenőrzést megér, nem? -
#4004 már rá is jöttem a megoldásra, csak körbe kellett néznem a kódért... -
#4003 Silent Moons camp-nál hogy lehet kinyitni a kaput? A bal oldali 3 tömböt kell fordítgatni és van valami jelszó? -
Hunor1 #4002 az miaz ...???? hol van , merre lehet megtalálni/kiiktatni???
(tegnap tök jól ment nekem, ma meg órák óta tökölök mert 20 fps-re esett vissza, nem akarok addig tovább menni amíg nem oldódik meg) -
#4001 Amúgy az előbb sikerült egy gigantot megölnöm, íjász társam segítségével. lvl 11 vagyok bár most nem sokat számított, mert varázslatból elég gyenge vagyok. egyik kézbe élet töltő varázslat (ballkezemben mindig az van) jobb kézbe pedig azt az áramos cuccot tettem. jópár méter távolságot hagyva közel mentem hozzá és elkezdtem áramozni, 4-5 lövésre volt energiám. Futás amíg félig vissza nem tölt (közbe nyomtam a potikat is) Ha van pár lövésre energia megfordulok adok neki párat, aztán megint futás. Domboldalas résznél csináltam ott könnyen ugrándoztam szikláknál még ő kerülgette őket. Társam közbe lőtte szépen íjjal. Ha netán odacsapott egy picit akkor élet töltés. Pár perc szórakozás után kifeküdt. Bár nem sok minden érdekes volt nála. Az úját be lehet gyűjteni.
Egyedül volt, ezért volt esélyem csak. -
falloutfan #4000 ohh király ezt is kösz :D -
Richardix #3999 AAAAH! Megvan miért szaggatott... hülye plugin container zabálta a CPU-t -.- -
Richardix #3998 miscellaneous questeknél külön kell bekapcsolni h jelezze, csak rámész a journalban és entert nyomsz rá (nyílszerű ikon jelzi h követve van) -
#3997 Megért az még egy 15 percel korábbi játékállás visszatöltését is... -
r4pt0r #3996 Igen be kell jelölni őket az egérrel.