30713
TES
  • ratgab
    Oblivionban nem volt monoton egy idő után a harc?
  • bega82
    Qrva jó ez a játék, egyszerűen magával ragadott!

A kivégzések mi alapján működnek? A skill képzettségtől függ? Mert én dual wielddel megyek, és már épp panaszkodtam volna, hogy mindig ugyanaz van, hogy a két kardot beledöfi az ellenbe, nyársra tűzi szinte.
    Viszont most már 40 körül van a one-handed weapon, és most már mindenféle egyéb kivégzések is vannak, nagyon kemény!!!
    És a kétkezesekhez képesti hátrány sem vészes, ahogy eleinte gondoltam, van perk ugye, ami az egykezes fegyverekkel való sebzést növeli (meg egy másik, ami csak a kardokra vonatkozik, én arra is raktam pontot, mert jobban szeretem a fejszéknél meg buzogányoknál), meg van olyan is, ami dual wieldnél növeli a csapások sebességét! Így már nagyon is élvezhető, és a sebzés is kellően magas!

A hang problémára még mindig nincs semmi megoldás? Fülessel játszom, így mondjuk jó, de jobban örülnék, ha rendesen fel lehetne venni a hangerőt!
  • Although
    Nos vettem egy pillantást a Metacriticre, nem gondoltam hogy a régi fanok 9.0 alá le tudják húzni a scorét. Megértem őket de ez nagyon mókás nekem. Idestova 2 éve azért olvasok el minden infot hogy ne érjen meglepetés. És nagyjából minden stimmel ahhoz amit vártam. Nyilván ez a harcrendszer monoton lesz egy idő után ez a hátránya ha az egyszerűsítéseknek. Mindenki tudta hogy ez konzol port lesz és sokat butítanak rajta. Ehhez képest rengeteg a csalódott ember. De nem hiszem hogy a Bethesdát nagyon izgatni fogja nyilván a konzol érdekes elsősorban nekik. És ahogy elnézem az újaknak így is sok kérdése van pedig pofon egyszerű az egész játék. Amúgy véletlenül a konzolhoz írtam be rövid hülyeségemet. :)És szerintem minden régi fannak nyugi, mert mire kétszer háromszor újrajátsszuk, szerintem ennek kb enyi max 4 de az is nagyon jó arány ma!, remélhetőleg a német csapatok nyomnak ki pár über brutál modot a loréra és akkor ez tényleg szupi lesz :)
  • SaGa Jr
    Csak úgy hogy megjegyzed kit vettél magad mellé (van hogy ez automatikus, például a kutya esetében amit a F betűs falu mellett tudsz összeszedni ha kapsz ezzel kapcsolatos feladatot). A gyors utazgatásnál időnként elkeverednek a delikvensek, szóval velük inkább ne használja ezt az opciót az ember.
  • SaGa Jr
    Ugyanott tudsz ékszert készíteni ahol fegyvert és vértet (forge). Csak görgess lentebb és ott lesz a lista alján a jewelry. Na ott tudsz golden/silver ingot felhasználásával és különféle (fél)drágakövekkel köves nyakláncot vagy gyűrűt kreálni.

Bőrhöz meg vadássz. A leölt állatok bőrét aztán vidd a kifeszített bőrös állványhoz a kovács környékén és ott tudsz bőrt készíteni belőle, illetve a bőrből bőr szíjakat.

Ércekből (ore) meg a búbos kemencéhez hasonlatos alkalmatosságban tudsz ingot-ot készíteni (kell még hozzá charcoal is). Némelyik bánya környékén meg nagyobb településeken (amik fallal vannak körülvéve) többnyire akad ilyen alkalmatosság.
  • ratgab
    Ha eredeti volt a játékod, akkor a steamcloud lementette az összes adatodat (beállítások és ami a legfontosabb az összes mentésed is). Amit legközelebbi telepítés után szépen meg is fogsz találni a load game opció alatt.
  • hapi
    Nem akar velem jönni a társam lydia a companionsból mert mindig azt mondja van más társam. Viszont nincs velem senki más.
    Ki lehet valahogy derítnei hogy ki van velem társként?
  • Anthrax
    Lenne egy kérdésem,hogy ami skyrimnexuson vannak cuccok, azt ps3ra is fellehet rakni valahogy vagy csak only pc ? Ha fel lehet,akkor hogyan ?
  • Muttley
    egyelőre csak 1 órát volt időm tolni vele
    eddig nagyon tetszik :)
    Kexboxon etalon rpg játék
    egy dologra nem jöttem rá, így kutyafuttában:
    meg van a varázslás menü tonnányi lehetőséggel, de
    nem-tudom-használni :/
    ha valaki játssza X360-on,
    hogyan kell aktiválni a varázslatokat?
  • Riddick21
    Egy 10-15 fokot fordulhattál volna a 2. képen valamelyik irányba, hogy ne látszódjon ez a szokásos lúzerség, hogy a levegőben lógnak a fegyverek, felszerelések :D
    Amúgy szép képek, főleg a jégtáblás! Nem egy high end grafika effektek szempontjából, de összhatás terén verhetetlenül ott van!
  • Although
    Lehet mágusokkal enchatnolni vagy muszály neked megtanulni? Nagyon nem rohanok a játékkal, így még nem láttam. Nem érdekel hol mert magamtól szeretném megtalálni. Csak annyi igen vagy nem?
  • mnorbi
    high Hrothgarba elöször nektek is bugos fire breath üvöltés miutan megtanultátok M szürke nem tudom használni miért lehet ?
  • Pretorian
    Az raj. Én mondjuk trollfóbiás vagyok, ha trollt látok elkezd folyni a fika az orromból, és erős sugárban a lábam elé hányok majd újra kell éleszteni. Erre nincs valami nexuson?
  • Fpocok
    Van egy, ami a pókokat macivá változtatja. Kicsit még bugos... de arachnafóbiásoknak jó :D
  • Pretorian
    Ezt a Farkast már én is láttam egy videóban tegnapelőtt. Legalább a settinghez illő nevet választottak neki, de szerintem nem a magyar farkas szó az alapja, csak a hangzás miatt választották. Elég "nordos" hangzása van ha angolul ejted ki fonetikusan. Egyébként rohadtul tetszenek a helység-és karakternevek (amiket eddig láttam), smakkolnak a nord világhoz. Már teljesen ráfeszültem a játékra, de holnapig várnom kell.

Van már valami mod amit érdemes letölteni? Nem nézegettem még...
  • benőmenő
    persze, hogy lehet gyűjteni, sőt! Mostmár sárgán izzik is nem csak csilingel, szal nagyon nehéz észre venni.
    Nem tudom volt-e már:
  • Fantusz
    Hatalmas buzogányod van neked te lány

Nem tudom a bretonom mennyire lesz életképes, csórikám semmiféle páncélt fegyvert nem visel, két kézzel szórja a destruction varázslatokat, de bizony nem egy pofontűrő lányka.
    Valaki segített az alkímiában, valóban meg kell kóstálni minden alapanyagot, hogy használni tudja (giant köröm, ogre hájjal ), egyenlőre az alkímia és a destruction lett a két "szakterület".
    A perkeket "felzabálta" a pusztító mágia, 8-as szinten 45 körüli a destruction, úgy terveztem, hogy 50-es usztító tudás után valamelyik másik képességre is adok perket.
    Kérdéses az alkímia (mana regeneráció hatékonyság), és az illuzió (paralise varázslat) itt mennyire hatékony, a paralise az Oblivionban igen jó volt annak ellenére, hogy az élőholtak immunisak voltak ellene.
  • Fantusz
    Első lépésben az inventoryban böngészve kedvencekhez (F gomb) kell adni a varázslatokat, fegyvereket, használati tárgyakat)
    Inventory bezár, s megnyitod a kedvencek listáját (Q), itt rendelheted gyorsgombokhoz, sajnos csak 1-8-ig, nem sok, de azért több a semminél.
    Dualos beállítás már picit macerásabb, ha a gyorsgombbal váltasz varázslatot, nem biztos, hogy a megfelelőt cseréli le.
  • SuLtAN17
    Szevasztok! Lenne egy pár kérdésem, először is, hogy lehet betenni gyorsbillentyűre varászlatokat pl. próbáltam mindenhogyan visszaolvastam de valahogy nem tudtam egyessel betenni. Meg ezt a "racial" dolgot, hogy kell useolni? pl.: orc-kal vagyok és nem tudom, hogy kell a 60 seces faji képességem használni.
    Előre is köszi a válaszokat!
  • Tovi
    Kell itt is gyujteni a Nirnroot-ot, mint az Oblivionban? Nem merem elhasznalni, a regi berogzodes....

Kijottem egy barlangbol, ahol maradt 8 db nyilvesszom, es 2 db sarkany esett nekem egyszerre... eselyem 0, teleportalni nem tudok ugye...
  • MerlinW
    "és menthetetlenül töröl minden adatot."

Ilyen nem létezik, max ha a HDD ment tönkre. A Windows magától nem töröl semmit, még akkor sem, ha valami baja van. Win DVD betesz, recovery / system restore, játszik tovább.
  • Richardix
    Egy Dovahkiin sosem ideges. :D
  • Vraaanyek
    Kb. 14-es szintű karakteremmel játszottam, hátam mögött 10-12 órányi játékidőt, és számtalan felfedezett területet, amikor is kedves windows barátom úgy döntött végérvényesen elszáll, és menthetetlenül töröl minden adatot... tehát...most akkor ideges legyek vagy ideges????
  • MerlinW
    Fejezd már be, ez nem az off topik..
  • Ironman2
  • Ironman2
  • MerlinW

• Richardix
    A "MAKRÓK" gombra kattintva találsz súgót többek közt a Spoiler taghoz is.

Mellesleg, a Római birodalom tudta hol a "foglya", amit te keresel az a "fogja" :D
  • MerlinW
    Van, a szekér.
  • Spookyz
    Farkas < sas < sarkany. Egy kombinacio. Majd akinek kell tudni foglya hol :)

Spoiler jelzöt hogy lehet csinalni ? (uj vagyok erre )
  • Spookyz
    Perk pontokat gondolom nem lehet ujra osztani valahogy ?
  • tobias88
    Amúgy hál isten az AI nem az igazi. Nem is lenne esélyem semmilyen komolyabb ellenfél ellen, ha nem nyilaznám le úgy, hogy nem tud feljönni a sziklára. Főboszorkányt is úgy nyirtam ki, hogy a feje bubja látszott, és nem tudta honnan lövik, másképp 10 másodperc alatt leölt...
  • tobias88
    Hol? Mert azt még nem találtam meg. Kovácshoz meg nem tudok bőrt szerezni sehol, kész röhej
  • MaRee
    Solitude-ban ajánlom az első kocsmát, Winking Skeever a neve. A bárd csajnak egész jó hangja van, nagyon hangulatos :)
  • böröczk

• böröczk
    Á, pedig rohadt jó az, annyi mindenbe belefuthatsz... és bele is futsz.
    Először én sem akartam, le is nyúltam egy bandita lovát, amivel aztán kicsit nagyobbat ugrottam a kelleténél, úgyhogy megpurcant, és gyalog folytattam tovább az utam, 30 percet sétáltam a map egyik végéből a másikba, mire a questemhez érve ez fogadott az ajtóban: requires key
    Nekem is hasonló konfig van, de mondjuk Riftenben nem éppen 50-60 fps....
  • PiszkosFred
    Csinalsz beloluk ekszert.
  • tobias88
    Amúgy a Misc-ben található kövek, amiket szereztem, jók bármire is azon kívül, hogy borsos az áruk?
  • Sakio
    xD