30713
TES
-
Richardix #4275 De sokat tudsz te a zárakról.. tapasztalat? XD -
#4274 #4195-ra tud valaki választ? Megköszönném. -
Richardix #4273 A Falloutokban nem is volt ilyen perkrendszer, azt is vedd bele. Tehát itt a perkeket is figyelembe kell venni, mikor összehasonlítod a Falloutos rendszerrel. -
#4272 Nem mondanám, hogy minden ok nélkül, inkább itt szerencsére sokkal érzékenyebb. Ha nagyon rossz a szög és próbálod elfordítani már pattan is. -
haxoror #4271 Ami azt illeti kevésbé életszerű mert egy ilyen zárat így nem lehet kinyitni, mindegy, ez csak az én heppem :) -
#4270 köszi. -
haxoror #4269 Nekem sincs vele gondom mert tucatszám nyitom őket de néha minden ok nélkül törik a lockpick és ilyen a Falloutokban nem volt. -
Although #4268 Kb. 6-8 év múlva :) -
heady #4267 Ott van a "válasz gomb, légyszi használd, köszi. -
#4266 Lesz magyarositás? -
nazzario #4265 yesname:ne vedd a szivedre kérdezted én válaszoltam nem kell ezt túl lihegni vagdalkozni hogy te vagy a nagy mod használó félisten (ez nem a játék ez a valóság) -
#4264 Egyébként durva, hogy a Skyrim Nexus mennyire leterhelt. Gondoom mindenki nézegeti, töltögeti le-fel a cuccokat. -
Although #4263 Ez használat alapú fejlődés ez egy újítás az oblivion hozta be ez nem xp alapú azért ilyen. Használat által fejlődik ha gyorsan menne minden nem lehetne elérni az 50-es szintet se -
Although #4262 De fejlődsz hidd el a csúszka megy felfelé és ez a lényeg :D Nyilván ahogy magasabb egyre nagyobb felületen fogja elfogadni a törést. Jobbat én se tudnék kitalálni :D -
#4261 Mondom nekem simán megy a novice. Kitartás és gyakorlás. Ne fuss el, mert van egy eltörik pár lockpick és lett egy kis kihívás a feltörésben. SOkkal jobb lett most a rendszere. -
MaRee #4260 Soultrap spellel vagy olyan fegyverrel amin soultrap enchant van. -
haxoror #4259 Fallout3, NevVegas, mindet végigvittem anélkül hogy eltrötem volna egy picket, Skyrimben már legalább 3 lockpicket törtem bele novice zárakba, néha rögtön az első mozdulatra eltört
(arra gondolok hogy a lockpick perkek nélkül még a novice zár is törni foglya a pickeket, függetlenül attól hogy mennyire vagyok óvatos) -
#4258 Igen, ezért nem életszerű, hanem "életszerűbb". Kapisi? -
#4257 srácok,az üres soulgemeket hogyan lehet feltölteni? van vmi spell mint az oblivionban vagy mi? -
Although #4256 ok sorry aki gondolj oda egy jobban illő szót :)) A régebbi rendszerhez képest amikor egy very hardos lakathoz hozzá se tudtál kezdeni így értettem. -
haxoror #4255 "életszerűbb", maradjunk annyiba hogy a valóságban a tolvajkulcsok NEM törnek el. -
Although #4254 szerintem a zárfeltörés életszerűbb lett. Az a kevés amit meghagytak a régi rendszerből azt igyekeztek életszerűbben megcsinálni. És sikerült is. Gondolom a hardcore rpsek nehezen emésztenek meg minden változást. Mivel a rég elveszett világukat szeretnék visszakapni de az már nem jön vissza. -
heady #4253 Sztem is nagyon jó így, nagyon tetszik, hogy master-es lock-nál mennyit kell játszani, hogy meglegyen a jó pont :) -
#4252 Sokkal jobban törik a lockpick, ja.
Van valami bolt, ahol lehet venni ipari mennyiségben lockpicket? :D -
#4251 Kellett egy extra bor valami craftinghoz, erre kimentem loni egy szarvast a varos melletti erdoben. Az a hulye allat probalt menekulni :) a folyon keresztul, gyorsan ijjal lelottem feluton. Fel oraig kerestem a tetemet, mert elvitte a folyo sodrasa a vizesesig, es ott sem allt meg... -
Richardix #4250 A falloutban a lockpickelést szintlimitekkel látták el. Itt nincs szintlimit, cserébe a nehezebb zárakat valóban nehéz feltörni. Nemtudom mi ebben a rossz... -
#4249 Nekem simán megy, no problem. Kicsit gyakorolni kell, aztán majd ráérzel hidd el. Kitartás! -
#4248 Acrobatics, athletics, luck csak melléktermékek. Egyiknek sem volt igazán jelentős szerepe, ami volt azt meg kiváltja a játkos általi iránytás és reflex. (Az, hogy magasabbról tudsz lezuhanni acrobatics miatt, nem nagy dolog.)
Ezek mind olyan végeredméyneket/dolgokat befolyásoltak, melyeket amúgy is befolyásolt más attrib vagy tulajdonság, mint hárítási esély, találati esély stb.
Valóban sok értelme van ha egy végeredmény (stamina, heal, magicka) eredő képletébe két attrib szerepel amiből az egyik pl. 50%-kal, másik 100%-kal érvényesül. Ez egyáltalán nem számottevően bonyolultabgb és több, mint az egy "attrib" van (stamina, heal, magicka). A különbség, hoy nagyrészt most nem attribokon keresztül nő a healthed vagy akármid, hanem közvetlenül azt növeled és perkekkel még variálhatod. Nem a képlet bal oldalát állítod, hanem a jobbot. Nem olyan drámai veszteség szerintem.
Na mindegy, másként látjuk, de ami alényeg hogy mindegyikünknek a hangulata, a felfedezés öröme és az összhatés a lényeg :) -
Spookyz #4247 Atvettek a falloutbol ezt a lockpick rendszert ami jo volt ott de itt basszu nagyon szar. ugy törik a lockpick mint a ropi. mekkora egy marhasag. -
Although #4246 Tehát ennyiből igaza vanyesnameek mert az attribokat sem csinálta meg rendesen a Bethesda hogy működjenek ahhou is mod kellett. De az alapötlet az újítás az a Bethesdáé volt. És tényleg ötletbe zseniális volt. Csak az Obliviont igazából nem rakták össze rendesen. Ennek ellenére 2006-ban az év játéka lett :D -
Although #4245 Nos nem moddal amiről írok az az alapba is benne van nem a mod javította fel. Nyilván ha játszottál az Oblival akkor tudod. Az ugyanugy konzolos volt mint a Skyrim ennyi csak sokkal jobban elszúrtak dolgokat benne. De a rendszer egy két szempontból jobb volt. Csak a Skyrimet 1000szer jobban összerakták ennyi. Az Obliviont mod nélkül nem is nagyon játszottam. Már az első nap szedtem le hozzá ehhez nem. -
#4244 Nekem is halk volt a játék kezdetben. Win 7-em van, ott a mixerben a különböző programok hangját külön-külön lehet állítgatni.
Nézd meg hogy minden hangerőd fel van-e húzva.
Más: Nagyon jó a játék, sok sok óra lesz benne, már most látom ^^
Komoly 6-os szintű vagyok, igaz csak pár órát tudtam tolni eddig. Namajd jövőhéten. -
#4243 Nem nagyon értelek...
Épp ez a lényeg, hogy vagy ez, vagy az. Nem szép dolog, hogy be akarod csalni ezeket, én nem látom értelmét akkor minek játszasz. -
Richardix #4242 Te se figyelsz. A vita amiatt volt, hogy az úriember egy alapjátékot hasonlított össze egy modolttal, ami valljuk be, valóban baromság. -
#4241 LOL
Nekem akarod megmagyarázni aki több száz órát játszott mindegyikkel alapon és modokkal? Olvass vissza miért tettem fel a kérdést, ne csak úgy vagdalkozz kérlek.
Két játék került összevetésre, ilyenformán nincs jogosultság egy moddolt játékot hasonlítani egy alapjátékhoz. Ez olyan, mintha egy alapkiadású autt akarnál összevetni egy feltuningolttal. -
nazzario #4240 yesname kérdésére:szia! úgy kerültek a modok képbe hogy van akit érdekel és tes 3 óta nagy a keletje :) -
#4239 VALAKI A #4195 RA?
Nekem is van ilyenem :D -
Although #4238 Nos nem fogunk egyetérteni és így teljesen fölösleges tovább folytatni. Mivel nem csak a speed, de acrobatics, athletics sincs, meg lucks se de gondold úgy ahogy akarod. De ha végigondolod akkor a felsoroltak alapján rájössz az egy összetetteb rendszer mint ez legfeljebb jobban ki kellett volna dolgoznia a Bethesdanak ennyi. -
#4237 Van olyan tárgy, amit érdemes tartogatni(könyv, ékszer) vagy mindent eladhatok ami nem kell? -
#4236 nincs valahol pénzeszsák aki mindent megvesz? nem szeretem hogy mindig tele vagyok cuccokkal és általában a tolvaj céhnél adok el mindent, de gyorsan kifogynak a pénzből :D