30713
TES
  • tobias88
    Erre valaki?:
    Na meg szereztem egy mellék küldetésben egy új shout-ot, de azt írja, hogy sárkány lélek kell a használatához. Az óta megöltem 2 sárkányt, de ugyan ezt írja...

Amúgy a sárkány csont és pikkely használható valamire, vagy csak eladni jó?
  • tobias88
    Collige-ban megtanulhatod a Lesser Ward varázslatot, az megvéd
  • Fpocok
    Én mágus vagyok, experten nyomom... igazából nekem is volt olyan, hogy nem tudtam megölni egy erősebb ellent. Ott kellet thagynom, majd később elnézek oda. De a sima moboknál nem volt gondom akkor sem, ha többen voltak. Van nálam kard meg pajzs mindig meg egy csomó potion. Shoutot is használom, akkor mindig megállnak kicsit.
  • tobias88
    Szerintem könnyű őket legyőzni, nyilazod őket ahogy tudod mérgekkel a nyílon + iszol tűz/jég ellen védő italt
  • benőmenő
    Valami protippet tudnátok adni mágusnak? Főleg destruction-re gyúrok, de ha 2-en rámrontanak és csak az egyik erősebb egy farkasnál/ráknál, már nem rudom leteríteni mire hozzám ér, ráadásul, ha jön egy harmadik, már arra mana sem jut az alap spellel sem. Most jön majd a 7-es szint és eddig 2x nyomtam health-re, a többinél magickát választottam szintlépéskor, és annál a 3 kőnél is a mage-et választottam.
  • haxoror
    Úgy általában kéne, újabban akármi megharap rögtön meg is fertőz valamivel és unom hogy folyton vissza kell mennem egy oltárhoz, Morroban és Oblivionban is volt cure spell, gondolom itt is van csak még nem találtam meg :/
  • haxoror
    Sárkány ellen sárkányfű!
  • Nagydög
    Na az pont nem mukodik. Csak ugy sikerult, hogy ha be van rakva a favorite listaba, akkor szamot rendelek hozza, es ha ketszer nyomom, akkor mindket kezbe a kivalasztottat teszi.
    A zartores rendszer eddig a Two Worlds 2-ben volt a legjobb. Igy e.
  • PiszkosFred
    Egyelore - jelen allas szerint - sajnos nem lehet. (en legalabbis nem tudok rola, hogy barki talalt volna ilyen featuret) Max majd moddal, vagy DLC-vel.
  • Nos
    Tudok valahogy perket visszaszedni???
    Elrontottam a kiosztást :(
  • wedge31
    Nálam a futás általában beválik...
  • Spookyz
    Van valakinek valami jolbevalt taktikja sarkanyok ellen ??
  • tobias88
    Na meg szereztem egy mellék küldetésben egy új shout-ot, de azt írja, hogy sárkány lélek kell a használatához. Az óta megöltem 2 sárkányt, de ugyan ezt írja...
  • jetyke87
    Előtted van a hídon egy kör alakú rész, egy szimbúlummal. Arra kell rávarázsolni és akkor bekisérnek és csatlakozhatsz.

Én destructiont választottam és nekem Fire Ball-t kellett rányomnom.
    Am nekem is jött sárkány, szóval az script... Azt hittem tök véletlen járt arra.
  • Flora2
    Betegség ellen kell, vagy valami questhez?

Mert ha beteg vagy, ne vegyél boltban drága lötyit (drágállom a cure disease potiont), inkább menj be egy templomba és imádkozz. Úgy látom, bármely isten oltára leszed rólad minden disease-t ingyen... ha minden igaz...
  • tobias88
    College-ba hogy lehet bejutni? Cast a fear spell van írva, megcsinálom és jön egy sárkány. Legyőztem, de ugyan úgy ott maradt a feladat...
  • haxoror
    Hol lehet Cure Disease spellt venni?
  • Richardix
    Mágia ellen a pajzs se véd (perk nélkül legalábbis), mágia ellenállásos cuccokat kell szerezni.
  • Spookyz
    Magia ellen hogy tudok vedekezni ha nincs pajzsom ?
  • Spookyz
    Az mar eleg lessz a teljes Dragon plate armorra :)
  • jarlaxxe
    Zsir, egy olyan kell majd nekem.
  • Crokin
    google
  • wedge31
    Olyan mint a soulgem csak korlátlan méretben tárolja a lelkeket, persze egyszere csak egyet.

A sima változat a különbözö lényekét fogadja be a black meg a emberi lelkeket.
  • jarlaxxe
    Mi az a Azura's Star?
  • Spookyz
    semmi csak hogy igy, hogy van perkem is, meg az adept zarakon is elötrik a lockpickem mint a ropi.
  • neszoljalbe
    Tudja valaki hol találok High Elfeket ?
  • jarlaxxe
    Akkor lépj be valamelyik céhbe ott majd kapsz saját ládát.
  • ratgab
    Nincs csak 2000 septimem.
  • jarlaxxe
    Vegyél házat.
  • ratgab
    Sárkány- ratgab: 6:1... DE összesítésben én nyertem....

Ez a sárkánycsont baromi nehéz... Ha bérelek egy szobát a kocsmában és oda lepakolok, akkor megmarad ott a cuccom, illetve a szoba korlátlan ideig az enyém lesz? Mert így +60kg-al nem valami faja battyogni (eldobni meg hülye leszek bármit is)!
  • ilpo
    Lapátot kell/lehet használni valamire, vagy potyára cipelem napok óta?
  • Fpocok
    Megvan a házam :D
  • Molnibalage
    Megalol. A játk bevezető részénél, mikor a szekéren ülök, 30 sec után fagyott ki a játék. Remek kezdés...
  • yesname #4282
    Valaki írta, hogy a Tolvajcéhben csalódott, Megírná spoilerben hogy miért? Mert msot döntenék, hogy Dark Brotherhood vagy tolvajcéhbe csatlakozzam-e. Persze lehet mindkettő lesz.
  • Fpocok
    Vettem házat 5000-ért, kaptam kulcsot, de azt nem mondta meg, hol a ház lol. Hol van? :D
  • haxoror
    Pontosan.
  • haxoror
    Ja, én is a perkekre gyanakszom.
  • Richardix
    Egyébként a zártörésről vitáztok itt, holott pl a teherbírás inkább megérne egy misét :P

Most is az történt, hogy futok az úton, rohanok, egyszer csak elkaptam egy PILLANGÓT, és hirtelen már alig bír menni. Tisztára mint a régi rajzfilmekben :)
  • yesname #4277
    Tehát a Falloutban lévőhöz képest ez nem életszerűbb? Mert eeről beszéltünk.
  • ratgab
    Mjolnir (sárkány)- ratgab 2:0! Első alkalommal egy fújásból fűbe haraptam, 2. alkalommal leszedtem felére az életét a Fejszémmel, majd kaptam egy adag tüzet, ami után ráharapott szegény főhősre és eldobta a fenébe.....XD Marha jó játék ez!!!