30713
TES
  • Although
    Még 1 év múlva is találtam olyat ahol nem jártam korábban :D
  • Although
    És ezzel szórakoztam vártam visszamentem és takarítás újra míg jól nem ment :)
  • Although
    Oblinak 300 felett volt.
  • MerlinW
    Nem kevés, mondjuk két és félszer több volt Oblivionban:)
  • yesname #4391
    150+ dungeon kevés?
  • Although
    Ha rajtakapnak az őrök van pár verzió mi történik.
  • BongoBácsi
    Ebbe a játéba van olyan, hogyha rosszat teszek akkor ilyen negstív karma kísér ? Mert loptam egy lovat és most lelkiismeret furdalásom van .. :(
  • Although
    *250
  • Although
    Nos sokféle info a hivatalos forumon..205 nap, 720h etc,etc...nyilván a nevesített dungeonok nem kapnak respawnt az ok de a nameless thingies kellene kapjanak valamit. Mit fog csinálni az őrt álló katonám ha semmi új ellenfél nem jön. :(
  • MerlinW
    18
  • Dobronski
    Na, ki hanyas? :)
  • Palinko
    ezzel a bountyval nem tudok mit kezdeni. már leültettem magam és kiszöktem de ezzel csak tovább nőt :D tényleg nem lehet senkinél kifizetni a tolvaj céhnél? vagy kilopni valami papírt valahonnan mint az oblivionnál? mert nem szeretném ha a lopott cuccaimat lenyúlnák.
  • wedge31
    Kell egy töltött soul gem egy tárgy és egy varázslat amit ráteszel a tárgyra.
    Varázslatot a szétszedett enchantolt tárgyakból nyersz.
  • Although
    Mennyi a respawn time általánosan? Vagy a cleared azt jelenti nem lesz többet ott vadászat? ehhez kevés a dungeon hogy ilyen hülyeséget csináljon a Bethesda...
  • SovereignXY
    Üdv emberek!

Egy kérdés. Itt az enchanting hogy megy? Alapból nem tudom mibe mit lehet tenni. Azt írja, hogy kiísérletezzek. Közben a tárgy elpusztul de megtzudom mti lehet bele tenni. De ezt hogy kéne? Ha csaka trágyat választom ki pofázik, hogy kell még a sozl gem meg amit bele akarok tenni.
  • jarlaxxe
    Én is igy vagyok vele, senki se mondta, hogy kötelezö de ajánlott ez a választás.
    Most például egy breton mágusal tolom de biztos ugyan ilyen jó lehet egy ork mágus is...csak nem nekem. A lényeg, hogy mindenki jól szórakozon.
  • Fpocok
    Mindig a város kapuban lesz.
    Ha meg nyomsz egy fast travelt, akkor odateleportálódik melléd, mikor odamész.
  • Nos
    Nem azt mondtam, hogy a standard valasztas hulyeseg, hanem azt, hogy a nem standard is realis. Realis az ork saman, az eszaki ijasz, az imperial fejvadasz, a breton tolvaj. . . Mert vannak. Csak ha versenyeztetned a fajokat, akkor egy-egy teruleten lenne olyan faj, amelyik valamivel jobb. Attol meg a tobbi is letezik, sot lehet, hogy hangulatsabb is lehet.
  • nr1ranger
    Amúgy meg kb tényleg tök mindegy milyen fajt indítasz mert ahogy elnéztem tök mindegy hogy egy skill 15-ös vagy 100as, mert maga a skill nem határoz meg semmit, csak a perkek erősítik a skilleket. A skillpont egyedül arra jó hogy a magas szintű op perkeket elérd vele.
  • wedge31
    Nálam ez reflex ami minden rpg-re igaz, pl ha ijász akkor elf mert abba ök a legjobbak.
    Más játékokba ez az elöny sokkal hangsúlyosabb mint itt.
  • kev
    Szerintem fölösleges kasztokban gondolkodni, mert itt olyan nincs.
    Kevert karakterek vannak, bármelyik karakter, bármilyen skillt megtanulhat utólag is.
  • shaba23 #4374
    Mi az összefüggés? Senki nem ajánl semmit, csak le van írva, melyik miben jó. Ha Nord íjjász akarok lenni, akkor az nem RP? Hanem?
    Egyébként a Nord karakterem 1h+pajzs kombóval van legjobban felhúzva, és mégis íjjal 2 shot az átlag ellenfél anélkül hogy engem sebezne, közelharcban meg azért becsúszik egy-két hit. Akkor most miről is beszélünk?
  • jarlaxxe
    Hát igen azért vicces, hogy a többség a logikus választást hozza annak ellenére, hogy hülyeség....
  • Richardix
    Speciel én is Nord harcost indítottam, de nem a karakterbónuszokért, hanem mert nagy harcos hírében állnak, és ez hangulatossá teszi számomra a játékot :)
  • Nos
    Ez mekkora hulyeseg. Egy nord torzsi harcoshoz, egy vadaszhoz legalabb olyan jol all az ij, mint az elfhez. E szerintem minden fajnak vannak ijaszai, legfeljebb az elf tehetsegesebb.
  • MerlinW
    Ha tényleg szerepjátékosként játszol akkor úgy játszol ahogy akarsz, hogy bele tudd élni magad a szerepbe. Amiről te beszélsz, az a szabálykönyvet követő kocka játékvitel.
  • MaRee
    Nem. Mindig a kapuban lesz, vagy az istállónál.
  • wedge31
    Hát én se inditanék soha egy félszerzet warriort 50kg-os csatabárdal de ezzel nincs is semmi baj mivel ez egy sp játék mindenki ugy játszik ahogy akar.
  • enlightened
    Srácok, vettem egy lovat, de a városba nem vihetem be. Ugye ha a kapu előtt hagyom nem fog eltűnni vagy elbóklászni?
  • MaRee
    Hagyjuk.
  • jarlaxxe
    Ha tényleg szerepjátékosként játszol akkor ijásznak wood elfet inditasz ha meg csak szórakozásból akkor tökmindegy de nem véletlenül ajánlanak kasztot a fajoknak, szvsz.
  • MerlinW
    Én sem tápra megyek. Miután az Elder Scrolls játékokban nem kapsz XP-t azért ha megölsz valakit, anélkül is elérhető a max szint, hogy szinte bárkihez is hozzáérnél. Ez benne a szép.

Én mondjuk battlemage breton-t nevelgetek, de az esetek nagy részében csak support vagyok a társamnak és a megidézett lényeknek.
    A lényeg, hogy ez nem diablo, gyengén is lehetsz a világ ura:)
  • MaRee
    Én azért játszok, hogy kikapcsolódjak, és teljesen szerepjátékos szempontok alapján. Beleélem magam a karakterembe, olyan döntéseket hozok, ami az általam alkotott karakter személyiségéhez illik, stb. Ha nekem az jut eszembe, hogy egy nagy ork mágust vagy sámánt akarok játszani, akkor nem fogok inkább elfet indítani, mert az kap +50 pont magickát indulásnál, meg 10 pontot az illúziókra.
  • jarlaxxe
    Érdekesen játszhatsz ha nem azért tolod, hogy minél jobb legyen a karid ez szerintem egyértelmü cél.
  • enlightened
    Pontosan! Én archer akartam lenni, de az elfek kinézete nem tetszik, már pedig nem tudok úgy belebújni a karakterem bőrébe, hogy baromira unszimpatikus. Ezért indítottam Nordor, de archer lettem, mert az tetszik.
  • MaRee
    Például azért, mert nem mindenki csak azért játszik, hogy minél táposabb karaktert csináljon, amivel one-shotolni lehet az óriásokat.
  • MerlinW
    Minden téren.
  • wedge31
    Abban, hogy magasabb ijászatal indulsz.
    Minden fajnál karaktergeneráláskor írják melyik kaszt passzol hozzá, ettöl persze el lehet térni de minek?
  • MaRee
    Felejtsétek már el ezt a faj - kaszt párosításokat, nem D&D-ben vagyunk, hogy a törpe márpedig harcos, az elf meg íjász :D Jó, nekem is wood elf íjászom van most, de én szerepjátékos szempontok miatt csináltam ezt. Következőnek argonian vagy khajiit mágust szeretnék, pedig ők is inkább lopakodós fajták, és arra kapnak bónuszt.Ű

Aki meg ennyire beindul a faji bónuszokra, annak itt vannak, tessék.
  • enlightened
    De miben látszódik, hogy wood elf a legjobb? Nekem is ott vannak az archer skillek és már kimuveltem csomót belőlük.