30713
TES
-
#4435 Bortonben elvileg veszitunk a skillekbol (hiaba, megis csak tobb honapot, evet ul a jatekos), probalta valaki ezt kihasznalni, mitn anno a Morowindben vagy Oblivionban? Gondolok itt a letoltott ido utan, az elvesztett skill ujra "feltornazasara" es kozben egy esetleges ujabb szintlepesre. Mukodik? -
Dobronski #4434 Kérlek, valaki... -
Look at the cat #4433 Elder Scrolls V: Skyrim 4 CD Set 29.99$ -
#4432 "While one team member was charged with designing dungeons in Oblivion, Skyrim's 150 dungeons were designed by a small team of eight people." -
Richardix #4431 Mondom BIZONYOS SZINTIG... manapság luxus értelmezni a mondatokat? -
#4430 És legalább annyira uncsi is volt bejárni mindet, főleg, hogy tökegyformák voltak : D -
Look at the cat #4429 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://thepiratebay.org/torrent/6793803/The_Elder_Scrolls_V__Skyrim_%28Soundtracks%29__%28by_Jeremy_Soule%29_-_2 -
#4428 És tegyük hozzá, hogy ez az egyik probléma, melyet a legsúlyosabb hibájaként róttak fel a Bewthesdának, melyet maguk a fejlesztők is elismertek, történetesen, hgoy copy pasteztak óriási részleteket. -
#4427 Köszönöm! :-) -
#4426 Na akkor túl sokat nem játszottál az Oblivionnal. Az a bizonyos szint Oblivionban a szinte teljes újrafelhasználást jelentette. (Mondjuk egy 100x100 méteres rész tök ugyanaz volt - hasraütök, mert nem számoltam meg - 200 dungeonben.) Olyanokat is találtam, melyek egy az egybe tök ugyanolyanok voltak (nem csak mondjuk a tizedét láttam máshol).
Skyrimben ezt még nem láttam. -
#4425 görgő -
kev #4424 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak egy dolog nem tetszik a játékban, mivel a Fallout 3 feltuningolt motorját használja, a fizikája is hasonló, a balettáncos módjára összecsukló ellenfelek itt is megvannak.) -
#4423 f -
#4422 A karakteremet külső nézetből hogyan tudom megnézni? Az Oblivionba ha adtam rá pánzélt, fegyvert, már az inventoryban megnézhettem az eredményt és volt egy gomb, amivel kívülről meg lehetett nézni a karaktert. Itt van ilyen? -
#4421 Most ott járok, amikor a suliból elküldenek [spoiler]a sírhelyre. Ott van egy puzzle a négy szoborral, egymást forgatják. Nem akarok nagyképű lenni, de kb fél perc alatt megoldottam. Elsőre. Most dagad a mellem, de nagyon :D -
#4420 Pók kemény?
Hát a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sárkányhoz képest,akit alig tudtam leíjazni Ivarstead-be menet,mert mindig rámfújta a tüzér és lement egy halom életem,még akkor is ha pajzsot tartottam amgam elé,mintha ott se lett volna,csak AI buggal tudtam kinyírni...
Troll..Bár az csak egyszer volt..meg sem tudtam sebeni.Ahogy belevágtam karddal már regenerálta is az életét...Fagytrollt le tudtam íjazni,de azt is csak AI buggal..
Meg most szarakodtam egy Hagravennell..Ilyen varázslógeci...Még szerencse,hogy épp megvolt a kellő pontszám,h 3X sneak attackom legyen,de sokat szarakodtam még vele úgy is...Nyilazom,nyilazom,alig emgy az élete,közben elkezd felém jönni,aztán mikor épp az utolsót lőném belé -ekkor már általában angyban tüzel rám és mozog-tol egy healt és kb. a fél élete visszamegy..Aztán ha netalántán sikerülne egy lövésre kerülni a győzelemtől,megint gyógyít..Ilyenkor quickload,mer már annyiszor letűzlabdázott,hogy nem volt életem...
-
Dobronski #4419 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dwarven artillery-s puzzle-t hogy kell megcsinálni? akárhogy forgatom a 3 korongot semmi. Ha hűtöm, akkor sem jó. Pont aláesik. -
#4418 Még valam, a soundracket nem lehet online megvenni valahol? -
#4417 Eddig nekem tetszik. Bár a látótávot nem babráltam, de döbbetenet, hogy ulta beállításon x8/x8 AA és AF mellett az én gépemen sem reccen meg, pedig nem mai gyerek.
E8500 (3.80 GHz-en) 4GB RAM és egy ősrégi 1 GB-os 4850-es VGA-val. A zenék nagyon szépek, ezt egy RPG-től el is várom. A bárdok dalai is jópofák.
Ami viszont nem tetszik, hogy rögtön az egyik kemény ellenfél egy pók. Értem én, hogy szép RPG elem, csak azoknak, akiknek enyhe pókiszonyuk van, azok frászt kapnak egy ilyen ellefétől úgy, hogy a fejükre dobják magukat. :) -
Richardix #4416 Jó azért bizonyos szintig jogosan, hiszed nem gondolod, hogy minden templomot, vagy bányát teljesen máshogy építettek ki? -
#4415 Nem úgy értem, hogy más textúrák, tárgyak. Ha játszottál Oblivionnal nagyon jól tudod mire gondolok: egész szakaszokat, területeket és termeket copy pastestak úgy ahogy van: tárgyastól, kanyarostól, falastól, effektestől (még a fény és a vít is ugyanúgy, ugyanott volt), lépcsőstől stb. -
#4414 Szerintem ez úgy van mint az Oblivionban, hogy minél magasabb a szövegelés skilled, annál több zsuga van a vendoroknál, és annál jobb áron adod el a cuccokat. -
BongoBácsi #4413 Köszi, teljesen rossz helyen kerestem a fel vezető utat. -
#4412 Ivarstead-en keresztül. Csak egy út vezet fel, nem lehet eltévedni. -
kev #4411 Te se gondolod komolyan, hogy minden dungeon-nak teljesen egyedi belsővel kellene rendelkeznie a játékban..a texturák és tárgyak száma véges, a program ezekkel variál, ügyesen. -
BongoBácsi #4410 High Hrothgarba, hogy jutok el már vagy 1 órája kóválygok le fel a hegy körül ? -
#4409 Jaja questek nagyon jók és hangulatosak. Döbbenet. És a véletlenszerű úton történő események is. Volt már pár "ezt nem hiszem el" momentumom :) -
Although #4408 Hm Nekem eddig 3 különböző féle volt. Ami teljesen eltérő..ha így nézed... -
Although #4407 Nyilván a Skyrimba nem arra mentek hogy sok legyen hanem tartalma legyen a játéknak és az agyam eldobom olyan questek vannak Az oblivionba talán a főszál volt ennyire kidolgozva mint itt a mellékszálak. Szóval rengeteg apróság nem szem előtt lévő dolog. Tényleg él. -
#4406 DA2-t ne is említsd. Katasztrófa az a játék. Egy jó indítást így elcseszni...
Én Oblivionban minden dungeonban (az első kb 15-20 kivételével) azt éreztem, hogy basszus itt már jártam. Ugyanolyan falak, ugyanolyan design, ugyanazok a kanyarok stb.
Itt még nem. Persze olyan sokban nem is voltam még, hogy teljes bizonyossággal állíthassam nem történt hasonló. Ettől függetlenül jóval többre tartok 150 különböző egyedileg tervezettet, mint 300 kaptafát. -
Van valami vendor akinek nem fogy el a pénze? mert rakat eladandó cuccom van de minden vendort csődbejuttattam , nem trudok már kinek eladni :D -
#4404 Szééégyeld magad összevissza:) -
#4403 Azért Skyrim-ben is van copy/paste keményen. Az összes bolt, kocsma, trónterem, stb ugyanúgy néz ki. Mondjuk míg a DA2 köpetnyi játéktere esetében elvárható lett volna hogy minden máshogy nézzen ki, Oblivion/Skyrim mérete esetében nem az. -
Although #4402 És már itt is találtam amik hasonlók tehát nem mind a 136 egyedi de nem is lehet megcsinálni. -
#4401 Lebuktam gecc... de honnan tudta???
-
#4400 Én szétszedek mindent ez szakmai ártalom... -
Although #4399 Hm nem olyan copy paste volt mint a DA2 ne aggódj persze fikázhatsz de fölösleges. Legalább 150-ben egyedi csapdák változatos összetételben voltak erődök, dungeonok, vámpírtanyák, Város alatt sokkal nagyobb dungeonok mint itt. Volt egy támadás alatt álló város, persze nyilván az 57 kapu az hasonló volt de nem ugyanaz nem ismertél rá annyira mint a DA2-ben. De ez elég persze a 136 is. csak remélem a módókkal legalább a 150-et eléri majd. -
#4398 Persze, de ne szedjen az elején szét semmit. Szétszedtem egy +20 healt-os gyűrűt, majd újracsináltam egy másik gyűrűn és +1es lett...
Kereskedők melyik városban hol vannak? Mert eddig csak Winterholdban találtam egyet akinek van mindig 1000 pénze. -
#4397 Aha, ja. Copy Pate volt Obliban. Én az a 300-at kb. 15-nek számoltam. -
#4396 Azért nem mindegy, a fegyverek/mágiák/pajzsok, stb sebzése/védelme szép lassan, de arányosan nő a képességek szintjéhez mérten.