30713
TES
-
Csokis #4475 Az pl. idegesített, hogy a havas hegyen leöltem egy farkast és szerettem volna keresgélni nála, de elkezdett lefelé csúszni a hegy oldalán. -
#4474 mi a race megváltoztatás konzol parancsa? -
Csokis #4473 Női Draugr szakállal.
-
torma1 #4472 Jaja. A hullát is elviszi a sodrás. Nagyon király a game. :) -
Spookyz #4471 Daedra szivert mennek winterhol college-be de a tesztet nem tudom kialni mert nem vagyok varazslo. Valami mas modszer hogy bejussak ? -
ratgab #4470 Ebben a játékban még a társ rendszer is tökéletes (utasíthatod bármire, cipeltethetsz vele cuccokat, fel is vetethetsz dolgokat). Tökéletes! -
Richardix #4469 A vízfolyás irány megadhatóságáról jutott eszembe. Múltkor egy kis tavacskába ugrottam és meglepődve vettem észre, hogy sodrása van... a tónak... hehe :P -
#4468 Na ez a tévedés. Keress csak rá. Csak beleépítették a vízfolyás irány megadhatóságát, fejlesztettek rajta pár dolgot és átnevezték. -
Hexex #4467 Hopp. Elnézést! Megyek oda.Azért köszönöm. -
#4466 Az előbb írtam, hogy warez topikban keress megoldást, mert az általad tapasztalt probléma, ha jól tudom tipikusan tört verziónál fordul elő. -
Hexex #4465 Valaki segitene? Tárgyak forgatása???? Köszönöm. -
Nagydög #4464 En az erdekesebbeket meg szoktam tartani, de sok ertelmet eddig nem lattam. Pedig biztos vagyok benne, hogy egyszer valaki egy csomo penzt fog igerni valahol egyikert, amit kicsit elobb adtam el 5 aranyert. -
#4463 Ezaz -
Look at the cat #4462 akkor ez marad #4429 -
Louis Cyphre #4461 Könyveket elolvasás után eldobhatjuk, nem kell őket megtartani igaz? Mert már marha sokat nyomnak. :) -
#4460 Nem lehet.
HOPP. LVL13as mágusként lenyomtam egy sárkányt 1v1ben. -
falloutfan #4459 helosztok. nálatok is volt olyan bug hogy amikor vérfarkassá változtam a kurzor alatt kivan irva mindíg hogy : to Skyrim ? :O elég idegesítő és nem tudom hogy tüntessem el :/ -
goofey84 #4458 Ezen én is sokat agyaltam és mintha egy videóban láttam volna, hogy védekezik -
#4457 Warez topik. -
#4456 Szerintem sehogy. Én is ezen agyaltam egyébként. -
#4455 Ja, egy fura dologba futottam bele. Kovácsoltam egy steel sisakot. Felvettem, de a sisak részben átlátszó. Ez bug vagy feture, hogy lássam a hajamat...? :) -
Dzsí Pí #4454 sziasztok!
valaki elmondaná nekem, hogy a játékban hogy kell ugy blokkolni a támadásokat, hogy az egyik kezemben egykezes fegyver van a másikkal pedig varázsolok? mert elvileg ha jól tudom fegyverrel is lehetne...
a másik meg, h a shout/powereket, hogy tudom használni? megvan a farkasforma, de nem engedi használni...
ezer kösz a helpet! -
Hexex #4453 Üdvözletem Skyrim lakóit/vándorait! Egy problémám lenne csupán és nemtalálom rá a megoldást! Az inventorymban nemtudom forgatni a cuccokat körbe probálta egérgombot rajtatartani stb. A c-vel teljessen megtudom nézni de forgatni nem. Valaki tudna nekem segiteni? Elöre is Köszönöm
Hexex :) -
goofey84 #4452 Bocsánat nem olvastam vissza, de köszönöm, hogy segítettél a noob fejemnek :) -
#4451 Pontatlanul fogalmaztam. Nekem nem a korong kell. Franc sem fog szívni az idióta csomagküldőkkel.
This item represents Physical CD's, it is not a digital download. -
#4450 Hozzátenném, hogy a shout-okat meg is kell szerezni, a sárkánykő falakról. -
Nagydög #4449 Eh... A hegyekben teblabolva szembejott egy icewolf. Ahogy bohockodott a sziklakon, egyszer csak felkerult a levegobe vagy 20 meter magasra. Kicsit alldogalt ott, majd egy nagy nyekkenessel lezuhant, es felfordult.
Mas. Szinten icewolf. A nyakamba ugrott es mikor mar majdnem megdoglott, hirtelen zoldesen derengeni kezdet,es mar spriggannak hivtak, aztan jol kinyirt. Visszatoltve megint megtalaltam, de most masfele keveredtunk, es siman kinyirtam. Kicsit odebb a nyakamba ugrott a spriggan. Ez a szemet elsore megszallta a farkast! -
#4448 Tévedés, mert kidobták a Gamebryo motort (FO3, NV, Oblivion) és teljesen újat készítettek Creation Engine néven. Hasonlít pár dologban? Persze, hiszen ugyanazok készítették. -
#4447 Legnehezebb szinten tolom és 3. szintű voltam, mikor oda eljutottam. Nem a nehézség, maga a pók a zavaró. Ha hangya lenne, tárnarák vagy mittomén mi lene, az nem zavarna. :) -
Richardix #4446 Komolyan kéne létrehozni egy FAQ oldalt, mert erre a sárkánylelkes kérdésre ma harmadszor válaszoltam :) -
Richardix #4445 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1292131626&no=4322]#4322[/URL] -
#4444 Kösz, akkor ezentúl fogok imádkozni:) -
Richardix #4443 Lehetséges, hogy összeszedtél ettől-attól néhány betegséget...
Cure disease potion/spell vagy oltároknál való imádkozás meggyógyít minden betegségből. -
goofey84 #4442 Vannak azok a mágikus képességek, amiket sárkány lelkekkel lehet megszerezni. Ez hogy működik, mert megöltem már 1-2 sárkányt, de nem tudtam kiváltani -
#4441 -
#4440 Azt vettem észre, hogy nagyon sok negatív aktív effekt van a karakteren. Ezeket hogyan tudom eltüntetni? -
#4439 Van olyan hely, ahol mindig tudok társakat bérelni? Whiterun-ban lefizettem egyet 500 goldért, 2 perc múlva véletlen nyakon csaptam egy fejszével... -
Dobronski #4438 Nem jár még itt senki? Neten sincs róla semmi infó... -
#4437 Ne rontsd el nekem... :D -
#4436 Az nagyon egyszerű csak a végén kell kezdeni :D