30713
TES
  • MaRee
    100% az érdekes, mert csak két fajnak van betegség ellenállása(argonian és wood elf), és az is csak 50%-os :D
  • Palinko
    a vérem 100% ellenáll betegségnek, nem tudom ez honnan jött de van ilyen képességem :)

megoldódott, egyszer csak kiírta hogy nőtt a one handed skillem és már a helyes számot. szóval számolt ő a háttérben. valami kis bug lehetett.
  • PiszkosFred
    Ah ok, eddig nem kaptak el, vagy kifizettem a fejpenzt, nem volt alkalmam kiprobalni. Regebben skillt vesztettunk, es igy lehetett maxolni a karaktert ha nagyon unatkozott az egyszeri jatekos, hal'sten akkor valtozott ez is. Kosz a valaszt.
  • haxoror
    Börtönben nem a szkillből veszítesz hanem abból a csíkból ami azt mutatja hogy mennyi kell még a következő szkillpont eléréséhez.
  • BongoBácsi
    Egy átlag gémer mennyi idő alatt viszi ki a Skyrim főszálát ?
  • haxoror
    A faj tényleg tökmindegy viszont a szkillek nem csak a perkek miatt vannak, a magasabb armor szkill több védelmet ad és a magasabb fegyver magasabb sebzést.
  • ratgab
    Mondom ezt úgy, hogy Prémium edition itt van a 2. részből a polcomon. Ahogy a Witcher 1-ből is van egy gyémánt kiadásom.
  • francois
    Pontosan:D
  • böröczk
    Elküldenéd erről a mentést?

érdekes, hogy nem bántott

textúra féjl

• PiszkosFred
    Withcer linearisabb sokkal mint a Skyrim. Itt tenyleg azt csinalsz, amit akarsz. De mindket jateknak megvan az elonye (es keves hatranya, hisz' mindketto szinte perfekt). Udv a klubban.
  • ratgab
    Hát én nem voltam tőle elájulva, witcher 1 sokkal érdekesebb volt.
  • Seth
  • MaRee
    Végig vitted már? Nem hinném hogy erősebb. Én még csak a thieves guild questlinet csináltam meg, de ez is EPIC.
  • jarlaxxe
    Van amiben a witcher jobb, van amibe ez szerintem egálban van a két játék. A Fable 3 az egy nagy gagyi volt mint rpg.
  • MrAndree
    Nézőpont kérdése. Ez szabadabb, annak meg csöppet erősebb a sztorija. :)
  • böröczk
    De ahogy az életcsíkod nézem, meg is erőszakolt : DDD
  • ratgab
    Witcher 2-nél simán jobb! Itt klasszisokkal több lehetőség, nagyobb szabadság van.
  • francois
    Controls-Ready/Sheath
  • Carmang
    Helló. Hogyan lehet varázslatokat használat után "elrejteni". Ha megnyomom még egyszer a számbillentyűjét, akkor annyi történik, hogy a másik kézbe is beadja a varázslatot. De nekem "unaremd" állapot kellene.
    Egyébként érdekes, hogy nincs ilyen skill benne. Khajittal nyomom, és 2 jobkkattos horogra terül a normál ellen. Buzogánnyal meg csapkodhatom napestig :)
  • torma1
    simán
  • MaRee
    Lehet, hogy betegség. Próbálj cure disease potit nyomni.

A witchert szerintem nem érdemes ehez hasonlítani, ott teljesen lineáris a történet. A maga nemében az is fasza játék, de a Skyrim tízszer lekörözi.

francois:
  • IXEMGabeo
    és ez jobb pl szerinted, mint pl a witcher 2?

Fable 3-mat toltam ki idén, de az sokak szerint nem is nevezhető igazi RPG-nek...illetve egy FPS jellegű RPG game is etalon volt számomra a Dead Island pl, de az sem igazi RPG.

Ez a játék az elejétől fogva magával ragadt és a tipikus szerepjáték mintapéldája...
  • ratgab
    Pedig az valami átok lesz!
  • Palinko
    az mitől lehet, hogy a 80 körüli one-handed skillem lecsökkent 15 re? pirossal írja most, azt hittem valami átok, elmentem a templomba de nem szedte le az oltár.
  • ratgab
    Én nagyon sok rpg-vel játszottam már, de én is csak tátom a szám időnként! Mindenképp megérdemli a zseniális jelzőt!!!
  • Fpocok
    Durván nézel ki. Majd én is posztolom magam, ha lesz valami jó rucim.
  • francois
    Az enyém is van olyan menő, mint a tied?

• pite9
    halleee emberek. játszottam régebben a 4. résszel, az döbbenet jó volt, mint minden rendes bethesdás játékkal, azzal is hónapokig játszottam a végigvitele után. azoktól kérdezem akik már kipróbálták az ötödiket: érdemes beszerezni? miben más mint az oblivion?
  • ratgab
    Hát erre nem lehet tényleg mást mondani, csak hogy faxa!
  • Tomy Lee
    De nagyon durva:)
    Én úgy gondoltam harcossal kezdem kalandokat de thief kipróbálásra fog kerülni:p
    Ez a játék tényleg nagyon jó lett!
  • ratgab
    Hát komám ezt hívják úgy, hogy gravitáció. Egyébként én is így jártam. Aztán mikor összefutottam az első fagytrollal, akkor nyakamba kaptam a lábam, aztán usgyi!
  • IXEMGabeo
    ja ez is tetszik, hogy megnyomom az F betűt FPS, vagy TPS nézet, annyi felszedhető tárgy van, a lockpick is, favágás is állati:D szóval csak tátom a számat, nem nagyon szoktam ilyen típusú gamekkel játszani
  • heady
    Az anyádat, ez nagyon állatul néz ki!! :)
  • MaRee
    Igen, ez RPG.
  • IXEMGabeo
    én még ilyen jó játékkal nem nagyon játszottam még...RPG típusú game?

nagyon kemény, hogy mennyi mindent lehet benne csinálni
  • MaRee
    Postoljatok ti is képet a karakteretekről, kiváncsi vagyok kinek mit sikerült összehozni :)
  • francois
    nice
  • MaRee
    Üdvözöljétek a Thieves Guild új nagymesterét! :D

Fasza kis armor, most szereztem :D
  • Richardix
    Igen, de még egyszer mondom, a TÓNAK sodrása volt... :D
  • sonka0
    Halihó
    Nem tudja véletlenül valaki,hogy Fellglow Keep-ben,amikor az Orthor nevű ipse által College of Winterhold-ból ellopott könyveket keressük,azok hol vannak? :S Már megöltem a The Callert,de ott a kamrában csak 2 könyv volt,a 3.-at sehol se mtalálom.Tudna valaki segíteni?