30713
TES
-
MaRee #4515 100% az érdekes, mert csak két fajnak van betegség ellenállása(argonian és wood elf), és az is csak 50%-os :D -
#4514 a vérem 100% ellenáll betegségnek, nem tudom ez honnan jött de van ilyen képességem :)
megoldódott, egyszer csak kiírta hogy nőtt a one handed skillem és már a helyes számot. szóval számolt ő a háttérben. valami kis bug lehetett. -
#4513 Ah ok, eddig nem kaptak el, vagy kifizettem a fejpenzt, nem volt alkalmam kiprobalni. Regebben skillt vesztettunk, es igy lehetett maxolni a karaktert ha nagyon unatkozott az egyszeri jatekos, hal'sten akkor valtozott ez is. Kosz a valaszt. -
haxoror #4512 Börtönben nem a szkillből veszítesz hanem abból a csíkból ami azt mutatja hogy mennyi kell még a következő szkillpont eléréséhez. -
BongoBácsi #4511 Egy átlag gémer mennyi idő alatt viszi ki a Skyrim főszálát ? -
haxoror #4510 A faj tényleg tökmindegy viszont a szkillek nem csak a perkek miatt vannak, a magasabb armor szkill több védelmet ad és a magasabb fegyver magasabb sebzést. -
ratgab #4509 Mondom ezt úgy, hogy Prémium edition itt van a 2. részből a polcomon. Ahogy a Witcher 1-ből is van egy gyémánt kiadásom. -
#4508 Pontosan:D -
#4507 Elküldenéd erről a mentést?
érdekes, hogy nem bántott
textúra féjl
-
#4506 Withcer linearisabb sokkal mint a Skyrim. Itt tenyleg azt csinalsz, amit akarsz. De mindket jateknak megvan az elonye (es keves hatranya, hisz' mindketto szinte perfekt). Udv a klubban. -
ratgab #4505 Hát én nem voltam tőle elájulva, witcher 1 sokkal érdekesebb volt. -
#4504 -
MaRee #4503 Végig vitted már? Nem hinném hogy erősebb. Én még csak a thieves guild questlinet csináltam meg, de ez is EPIC. -
#4502 Van amiben a witcher jobb, van amibe ez szerintem egálban van a két játék. A Fable 3 az egy nagy gagyi volt mint rpg. -
MrAndree #4501 Nézőpont kérdése. Ez szabadabb, annak meg csöppet erősebb a sztorija. :) -
#4500 De ahogy az életcsíkod nézem, meg is erőszakolt : DDD -
ratgab #4499 Witcher 2-nél simán jobb! Itt klasszisokkal több lehetőség, nagyobb szabadság van. -
#4498 Controls-Ready/Sheath -
#4497 Helló. Hogyan lehet varázslatokat használat után "elrejteni". Ha megnyomom még egyszer a számbillentyűjét, akkor annyi történik, hogy a másik kézbe is beadja a varázslatot. De nekem "unaremd" állapot kellene.
Egyébként érdekes, hogy nincs ilyen skill benne. Khajittal nyomom, és 2 jobkkattos horogra terül a normál ellen. Buzogánnyal meg csapkodhatom napestig :) -
torma1 #4496 simán -
MaRee #4495 Lehet, hogy betegség. Próbálj cure disease potit nyomni.
A witchert szerintem nem érdemes ehez hasonlítani, ott teljesen lineáris a történet. A maga nemében az is fasza játék, de a Skyrim tízszer lekörözi.
francois: -
IXEMGabeo #4494 és ez jobb pl szerinted, mint pl a witcher 2?
Fable 3-mat toltam ki idén, de az sokak szerint nem is nevezhető igazi RPG-nek...illetve egy FPS jellegű RPG game is etalon volt számomra a Dead Island pl, de az sem igazi RPG.
Ez a játék az elejétől fogva magával ragadt és a tipikus szerepjáték mintapéldája... -
ratgab #4493 Pedig az valami átok lesz! -
#4492 az mitől lehet, hogy a 80 körüli one-handed skillem lecsökkent 15 re? pirossal írja most, azt hittem valami átok, elmentem a templomba de nem szedte le az oltár. -
ratgab #4491 Én nagyon sok rpg-vel játszottam már, de én is csak tátom a szám időnként! Mindenképp megérdemli a zseniális jelzőt!!! -
#4490 Durván nézel ki. Majd én is posztolom magam, ha lesz valami jó rucim. -
#4489 Az enyém is van olyan menő, mint a tied?
-
pite9 #4488 halleee emberek. játszottam régebben a 4. résszel, az döbbenet jó volt, mint minden rendes bethesdás játékkal, azzal is hónapokig játszottam a végigvitele után. azoktól kérdezem akik már kipróbálták az ötödiket: érdemes beszerezni? miben más mint az oblivion? -
ratgab #4487 Hát erre nem lehet tényleg mást mondani, csak hogy faxa! -
Tomy Lee #4486 De nagyon durva:)
Én úgy gondoltam harcossal kezdem kalandokat de thief kipróbálásra fog kerülni:p
Ez a játék tényleg nagyon jó lett! -
ratgab #4485 Hát komám ezt hívják úgy, hogy gravitáció. Egyébként én is így jártam. Aztán mikor összefutottam az első fagytrollal, akkor nyakamba kaptam a lábam, aztán usgyi! -
IXEMGabeo #4484 ja ez is tetszik, hogy megnyomom az F betűt FPS, vagy TPS nézet, annyi felszedhető tárgy van, a lockpick is, favágás is állati:D szóval csak tátom a számat, nem nagyon szoktam ilyen típusú gamekkel játszani -
heady #4483 Az anyádat, ez nagyon állatul néz ki!! :) -
MaRee #4482 Igen, ez RPG. -
IXEMGabeo #4481 én még ilyen jó játékkal nem nagyon játszottam még...RPG típusú game?
nagyon kemény, hogy mennyi mindent lehet benne csinálni -
MaRee #4480 Postoljatok ti is képet a karakteretekről, kiváncsi vagyok kinek mit sikerült összehozni :) -
#4479 nice -
MaRee #4478 Üdvözöljétek a Thieves Guild új nagymesterét! :D
Fasza kis armor, most szereztem :D -
Richardix #4477 Igen, de még egyszer mondom, a TÓNAK sodrása volt... :D -
sonka0 #4476 Halihó
Nem tudja véletlenül valaki,hogy Fellglow Keep-ben,amikor az Orthor nevű ipse által College of Winterhold-ból ellopott könyveket keressük,azok hol vannak? :S Már megöltem a The Callert,de ott a kamrában csak 2 könyv volt,a 3.-at sehol se mtalálom.Tudna valaki segíteni?