30713
TES
-
Dobronski #4555 19-es vagyok, de nem tetszik a karakterem, viszont újra sem akarom kezdeni, mert 26 órám van már a játékban... szerintetek showracemenu-vel tudok karaktert váltani úgy, hogy ne buggoljon a játék, úgy működjön mintha az új karakter lenne az eredeti amivel kezdtem? Tudom, hogy level 1-esen kezded "újra" de a többi command-dal felhúzom magam... -
IXEMGabeo #4554 azt hiszem az Imperialt választottam, nem tudom, hogy jól tettem-e, de az olvasottak alapján az tetszett a legjobban:) persze volt ott Aragonian, meg volt egy macskafejű karakter is:D meg az Elfek, úgy ezek jöttek be -
#4553 Na egy ilyenért magyar nyelven ölni tudnék! -
#4552 Igen, amikor Skyrimot rendberakta, majd megalakitotta a Cyrodiili Birodalmat, mar Alduin reg nem volt tema. Nem tudom miert, ugy emlekeztem, hogy o volt, de nem, sorry. Vegig kellene menni ujra a sztorin, csak hat olyan hatteranyaggal rendelkezik a jatek vilaga, hogy az mar-mar a Starwars-szal es Gyuruk Uraval vetelkedik. -
#4551 Szerintem egy külön minijáték a könyvek gyűjtögetése, főleg a jobb sorozatoké. A házamban több polc is roskadozik a könyveimtől. :D -
Tovi #4550 Nekem van egy, 600 oldalas full kimerito informaciokkal, questekkel, es leirasokkal.... Erdemes beruhazni ra. -
#4549 Ha minden igaz a történet úgy szól, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!miután Alduint legyőzték az "ősnordok" (ha jól vettem ki ők nem sárkányszülöttek voltak, akkoriban ezek az erők szélesebb körben ismertek voltak) megölni már nem tudták, ezért kizárták az idő folyamából az ősi tekerccsel. A vezérük nélkül a többi sárkány szétszéledt és az emberek felszabadultak. Tiber Septim és a Blade szervezet története később játszódik és talán ők voltak azok akik az utolsó sárkányt is megölték. Legalábbis ezt hitték. Most viszont Alduin visszatért és elkezdte életre kelteni a régi szolgáit. -
#4548 A könyvekkel az a baj, hogy nehéz úgy összerakni, hogy valaminek megvan az 5. meg az 1. fejezete... -
#4547 Lehetseges hogy nem o volt, csak arra emlekszem, hogy rendet rakott Skyrimban, es onnantol nyugi volt nagyjabol. Lehet Alduint mas, korabbi sarkanyszulottek inteztek el. -
#4546 Köszi neked és a korábbiaknak is a válaszért. Első körben ez elég is lesz.
Még valami. Ennyire lélegző és élő világot nem láttam a Gothic 2 óta, de ez annál is több. A grafika és a szinkronszínészek tényleg életet lehelnek a karakterekben. Nem hittem volna, hogy ennyire bejön majd a dolog. -
#4545 Ez nem teljesen igaz, legalábbis nekem nem így rémlik. Talos/Tiber Septim csak az utolsó ismert dragonborn, de nem ő volt az aki elüldözte Alduint. Alduin története sokkal régebbi, de a részletek kiderülnek a főküldetést játszva. Sőt magát a csatát is láthatjuk. -
ratgab #4544 Egyébként annyira nem is drága (3800 Ft körül van jelenlegi árfolyamon!) -
ratgab #4543 Ilyet nem vett innen valamelyikőtök?
Elder Scrolls V: Skyrim: Prima Official Game Guide -
#4542 Megvan az első végigjátszás. Bár rengeteg küldetésem volt amit félbehagytam és valószínűleg még több amit meg sem találtam, de inkább kezdek egy új karaktert ami tényleg jó lesz valamiben.
Elsőre egy breton "battlemage" szerű karaktert játszottam, de félidőben azon kaptam magam, hogy már kovácsolok, enchantolok, zárakat török fel úgy hogy közben elméletileg a mágia és a közelharc terén sem kellene lemaradnom. Nem igazán működik a dolog.
Még pajzs nélkül is jobban jár az ember ha közelharcban csak fegyver van a kezében és semmi varázslat. Végül csak úgy működik a kevert osztály, mint az eddigi TESekben, amikor messze voltak dobáltam őket amikor közel jöttek akkor vagdaltam. Kár pedig azt hittem a spell+fegyver kombó megkímél a felesleges váltogatásoktól.
Viszont eszméletlen jó a játék, a történet és az oldalak. Annak ellenére, hogy szinte beton stabil oldalválasztással indultam neki a kalandnak, a végére ez teljesen megváltozott. Már nem is tudom ki mellé álljak annyian vannak. :D -
gombabácsi #4541 szerintetek egy gef7800-al játszható lehet? -
#4540 Szép gyűjtemény. Nemártana nekem is áttanulmányozni majd.
A szobákról annyit, hogy én vettem egy házat kemény 5000pénzért. Kidekoráltam 300+250 ért. Fent a padlástérben van egy kis szoba, ahol egy ágy van, és NEM ALUDHATOK BENNE, csak a másik nagy ágyba... Valami társjelölt csaj gondolt egyet és beköltözött hozzám, kisajátította magának az egyik szobát...
felháborító... -
#4539 Hja, es Talos az "isteni" neve volt, az szuletesi neve Tiber Septim volt, a jatekban mind a ket fele keppen emlegetik. A Talos-t imado szektak es egyhazakat sok helyen uldozik, Eszakon is tulnyomoreszt. -
#4538 Talos volt az utolso ismert sarkanyszulott, te elotted. Sikeresen eltakaritotta a sarkanyokat es egyeb demoni fattyakat a foldrol, Alduint szamuzte valahova jo messzire :), (meg egyeb gonosz istent) majd osszekapta Tamriel nepeit, es megalapitotta a Birodalmat. A kozpont providencia Cyrodiil volt, onnan iranyitott evszazadokig o es a leszarmazottjai. Nem mondom, hogy beke volt mindig, mert nem volt, de a Birodalom fenntarthato volt ugy, hogy a helyi tartomanyokban szinte mindig volt valami kisebb polgarhaburo, hatalmi villongas vagy egyeb csetepate. De a lenyeg, hogy a Birodalom Talos vezetesevel (O maga sarkanyszulott letenek koszonhetoen, majd halala utan a vervonalahoz kapcsolodo magiaval minden leszarmazott vissza tudta tartani a demonokat - csak fenn kellett maradnia a vervonalnak -, mert nem csak polgari szempontbol kellett rendet rakni es tartani), es persze a hadsereggel, fennmaradt.
Aztan 200 eve meghalt az uralkodo, Uriel Septim, Talos utolso ismert leszarmazottja, es a magikus vedelem megszunt (nem volt hirtelen felszentelt utod, igy megtort a magikus vedelem), ami a demonok es egyeb alvilagi "elpuszitok mindent" gonosz istenek ellen vedett. Szerencsere volt egy zabigyerek, aki magaban hordozta a Talos vervonalat, o volt Martin, egy szerencsetlen pap, akit elo kellett guberalni, es segiteni neki visszaallitani az idokozben kitort demoni invaziot. Errol szolt a IV. resz.
Ez 200 evvel ezelott volt, es bizony az invazio hatalmas pusztitast okozott. Ezt helyre kellett epiteni, amely - mint tudjuk - hatalmas aldozatokkal jart, es ezen aldozatok termeszetesen elobb nelkulozeshez, majd ebbol fakadoan lazongashoz, elegedetlenseghez vezetett. A korabbi sziklaszilard Birodalom ereje megingott, es egyre tobb tartomany gondolkodott azon, hogy talan ideje befejezni ezt a Birodalmi dolgot, es inkabb sajat labra allni.
Es itt jon a kepbe a Skyrim tortenete. A kiraly halott, megoltek. A nep ket reszre szakadt. Egyik fele ki akar lepni a Birodalombol, masik maradna. Polgarhaboru tor ki, csak azt felejtik el a draga eszakiak, hogy ha egymast olik a Skyrim foldjen, akkor az csunya veget fog erni, ugyanis a Tekercsek szerint ekkor a regen szamuzott Sarkanyok visszaternek, es persze jon az elukon Alduin is, akinek a celja mi lenne mas, mint... hat nem hellokitty online eves elofizetes.
..es persze kell egy ujabb sarkanyszulott, aki mindent rendberak. -
#4537 Meg igen. Én a mágusoknál kaptam szobát, ott eddig megmaradt mindenem. -
Lesusius #4536 Köszi! -
Richardix #4535 Elvileg igen. -
#4534 Még annyit, hogy a játékban azért vannak több száz könyv, hogy képbe kerülj. Mindent leírnak a világról, ahogy az előző részekben is. Amit linkeltem az előbb, az is az Oblivion könyveinek fordításai. -
#4533 Beléptem a Companions csapatba (ahol Farkas van). Azt mondták aludhatok a házukban. :D
Ha beteszem a cuccaimat az ottani egyik ládába, akkor az megmarad nekem? -
Richardix #4532 Nos, ha megharapott egy vámpír, akkor magad is vámpír leszel, de csak fokozatosan. Ez az idő függvényében halad előre, a vámpírizmus előnyei és hátrányai egyre erősebbek lesznek. Ha viszont vért iszol az emberekből, akkor a folyamat ideiglenesen visszafordul. -
#4531 Nagy vonalakban 4 oldalon
és a részletek -
Richardix #4530 Az Imperialok Cyrodiil-ból származnak, az ő uralkodójuk a Septim dinasztia. Ők Skyrimot is a birodalom részének tekintik, és azt akarják, tartsák be az ő törvényeiket, stb. Ez a Nord ellenállóknak nem tetszik, és elszántan küzdenek Skyrim függetlenségéért... néha túl elszántan. A sárkányok felbukkanását senki sem érti, hiszen évszázadokig kihaltnak hitték őket. Ez valszeg a történetből majd kiderül. -
martin4955 #4529 Bocs a gagyi kérdésért, de hogy lehet perkeket berakni (mert a szükséges pontszám már megvan)?
Amúgy ha egy vérfarkas megharap, akkor halott leszel :D A vámpírt azt nem tudom -
#4528 Ne nézz kébites usernak. Csak nekem nem mond az semmit, hogy "imparial", mert nem játszottam az elődökkel. A TES III-mal toltam egy ideig, 16. szintű karakterem volt, de meguntam és abbahagytam.
Pusztán azt sem vágom, hogy akkor most ki kicsoda és melyik földrész mi. Olyan, mintha nem tudnám a való vilgában, hogy akkor most Ázsia vagy Afrika, és Mao vagy Nixon. :) -
#4527 Ha megharap egy vámpír, akkor megfertőződöm, és én is az leszek? (vagy vérfarkas) -
#4526 Nos én nem értek hozzá... de szerintem PONT ERRŐL SZÓL A JÁTÉK. EZT KELL KIDERÍTENI. Ha most megtudod, akkor jobb lesz? Mármint, hogy miért jöttek a sárkányok. -
Lesusius #4525 Sziasztok, valaki meg tudná nekem mondani, hogy vámpírszintet növelni? -
#4524 Persze, ha ezek később kiderülnek, akkor nem kell válaszolni, csak nem értem a történet hátterét. Kicsit túl in medias res szokás szerint a játék. -
#4523 Nekem egy fura kérdésem lenne. Nem foglalná össze valaki az alapsztorit? Ugyanis nem áll össze, hogy ki háborúzik kivel és hogyan jönnek a sárkányok.
(Sem a 3. sem a 4. résszel nem játszottam.) Az még ismerősen cseng, hogy Talos halandó formában a TES IV-ben kinyírt király rokona lehetett, a Septim család egy tagja. Most Skyrim akkor levált a birodalom központi részéről? Hogyan jönnek képe a sárkáyok? Kik azok az Imperialok? Miért üldözik Talos követőit? -
#4522 KONZOLBA: SHOWRACEMENU -
Kallahiosz #4521 Szerbusztok.
Nem e tud valaki választ adni a kérdésemre:
Lehet e az arcot és a fajt változtatni akár cheat el? Egy arc változtatás már oldana a problémámon.
Van e fodrász a játékban... azaz tudok e hajat változtatni?....
Különböző módok kiegészítők naprakész oldaláról merre tájékozódhatok?
Előre is kösszi és remélem sok torrentes megvette a játékot mert szerintem megérdemli... -
Richardix #4520 Annyi ebben a bibi , hogy nem lehetsz egyszerre vámpír és vérfarkas (illetve egy bug miatt megeshet, de...) :D -
#4519 Vámpír, Sárkányvérű, vérfarkas karakter... ehhez tegyük hozzá, hogy ha cicafiú, vagy gekko karaktert indítottál... egyszemélyes állatkert. -
#4518 vámpírrá változtál -
#4517 Dark brotherhood van? :-D
Ha van akkor valaki pls írja le spoilerba hogy hol lehet felvenni. -
Richardix #4516 100% ellenállás betegségnek? Tudtommal arra a vámpírok képesek...