30713
TES
  • MaRee
    Lehet tőlük is néha.
  • mike01010101
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A kocsmákban felbérelhető zsoldos társakról beszéltek? Azt hittem majd a companions-ból is bármikor hivhatok társakat, pl a farkast , de ugy tünik nem

• JethroHUN
    ...és a Giantnak instant kill azzal a buzogánnyal de most miek kell bántani őket békés teremtmények
  • Fpocok
    Én mindig az abszolút jó fiút játszom az ilyen RPGkben. Én direkt nem vittem még magammal azt a csajt, meg egy társat sem, mert sajnálnám, ha meghalnának :D
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy ismered a mondást, senkit sem hagyunk hátra! Neked is ott kellett volna vele meghalnod a hóviharban...
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy a jégtrollokat egy fire atronarch-kal, meg pár jól irányzott tűzgolyóval szépen le lehet gyaksizni, pláne, ha segít a társunk. Rakatot leöltem már, nem nagy ügy. Nem kell vele sokáig szemtől-szemben pofozkodni, ami ésszerű. Mammutnak sem érdemes kezdetben nekimenni fejjel.
  • JethroHUN
    Magic/powers ott találod, de nem lehet akármikor töltődnie kell, nem tudom részletesen
  • Ragnar360
    Spoiler taget ne felejtse el senki használni please!
  • Sir Quno Jedi
    ezen az már nem segít
  • mike01010101
    Vérfarkas lettem a Companion-nál, de azóta magamtól még nem sikerült átváltoznom, hogyan lehet? (ha lehet egyáltalán)
  • JethroHUN
    Valószínű, h orvosi segítségre van szükséged
  • mousee
    Amúgy amikor jössz le a szentélyből, akkor van egy sárkány, ami tuti megtámad... fagysárkány volt nálam, cold resist poti, egy két nyílvessző, és utána neki 2 kezes karddal. 11-esen szólóban lecsaptam a mocsok dögöt...
  • mousee
    A segéd csajt én is végleg kifektettem. Pontosabban nem én, hanem a fagytroll felfele menet a hegyre. Próbáltuk leölni, de nem nyert, elfutottam, csajszi felkelt, püfölte tovább, megint elfeküdt, felkelt, püfölte tovább, utána meg már nem kelt fel. Futás. Megcsináltam a companionos sorból egy párat, megizmosodtam picit, visszamentem, szólóba ledúrtam a trollt, és megtaláltam a csaj hulláját.

Ekkor valami fura érzés kapott el... Elvettem a cuccait, majd felemeltem, és szépen lassan sétálva elindultam a hegy szélére, ahol a hóviharban ledobtam, és utánaüvöltöttem egy hegyen tanult dupla lökéshullámat, aztán végignéztem ahogy lebucskázik a hegyen... Asszem elpattant nálam valami...
  • Sir Quno Jedi
    Nekem sikerált kinyiratnom mindenesetre. A tárgyaknál meg csak pakolod neki, aztán 1xcsak vége, nem mén már be a súlyosabb cuccz.
  • JethroHUN
    Aham, csak azért gondoltam mert semmi nem mutatja, egy New Vegas féle tárcsamenü nem lett volna rossz. Nálam még mindig fel keltek, jó tudni h meghalhatnak.
  • Sir Quno Jedi
    Meg tudnak halni végleg is és nem tudnak bámennyit magukkal vinni, ugyanúgy van egy max. súly amit képesek még elvinni, utána nem fogadnak el többet. Én gyakram ütközöm ebbe a határba.
  • böröczk
    te jó ég, de gusztustalan
  • vzajcev

• JethroHUN
    Spelleket ill. enchantokat nem lehet törölni?
  • MaRee
    Várj egy-két napot és próbáld meg. Megint megnézni őket, ott kell lenniük valahol.
  • SzirmosSzisza
    Akkor mi van, ha csaj odajön, hogy most szökött meg banditáktól és megjelöli nekem térkêpen, hogy hol vannak, de nem :/?
  • Flora2
    Ez szuper, és ki fogom próbálni, de ehhez képest a házakban a földbe ásott nyílt tűzhelyeken simán sétálgathatok, meg se rezdül a Health-em.
  • MaRee
    Figyelem! A topikban november 18-ig a játék világát és történetét érintő /élményromboló/ információk kiszivárogtatása esetén KÖTELEZŐ a SPOILER TAG használata!
  • JethroHUN
    Ha folytatni akarom a küldetéseiket akkor feltétlen muszáj vérfakassá válni? De amúgy arra kíváncsi lennék mi van ha vámpírként mész oda.
  • SaGa
    Ez az íj nem. Ez egy zárt tárolóban volt, amit előbb fel kellett törni. Nem vagyok guild tag, egy tolvaj macska nem lesz vérfarkas...
  • yesname #4891
    Vagy soulgemet, hogy feltöltsd a botot.
  • JethroHUN
    Letudják ütni őket, és akkor térdelnek a földön 1 kis ideig.
  • JethroHUN
    Hallhatatlanok és nagyon gyorsan gyógyulnak. És szerintem bármennyi cuccot eltudnak vinni
  • ratgab
    Hehe! Bezony! Vannak olajfoltok (pirosas lötyik a földön), amiket bizony egy jól irányzott flame-l is lángra lehet lobbantani.
  • ratgab
    mármint meghalnak
  • ratgab
    Társak meghallnak vagy csak elkábulnak?
  • ratgab
    Engem meg egy Dark Brotherhood-os akart megölni, mert valakik megbízták vele.
  • yesname #4884
    Az elhasználódást hiányolom én is.
  • JethroHUN
    Jah, az olaj, pirosas színű a szokott lenni, vagy a felaksztott narancsszínű lámpionok, azok mint a gránát kb. Spellel, ill. nyillal is le lehet lökni távolról.
  • Molnibalage
    Én is. A Gothic I/II is az elején nagyon nehéz volt. Én szeretem a kihívásokat, hogy érezzem is, hogy valóban egyre táposabb leszek.
  • Molnibalage
    A környezeti elemek éghetőek és okozhatnak sebzést?
  • ratgab
    Milyen szinten? Mert az nem mindegy. Adepton minden hullik (ezért is váltottam expertre).
  • Dimitrii
    Hello. Nem tudja valaki, hogy az első nagy városban kapok a királytól valami női segítőt mert segítettem lenyomni a sárkányt,de véletlenűl hazaküldtem a csajszit és most nem találom,hogy küldire tudjam vinni.
    Köszi előre is
  • Flora2
    Hehe, ezek a Talonosok a Fallout3-ból... kicsit eltévedtek.
  • JethroHUN
    A társsal is csak annyit érsz h a gyengébbeket lecsapkodja gyorsan, de a keményebbeket is csak rövid ideig tudja lefoglalni, ugyan úgy a játékosnak kell elintézie, én ezt vontam le.