30713
TES
-
ratgab #4956 Ez így oké, de én azt nem tudtam, hogy amikor megyek tudodhova, a tudodmin keresztül, akkor ilyen ellenfelekkel fogok összefutni. Meg bíztam a hűséges Axe of Whiterunomban, aminek eddig nem sok minden tudott ellenállni.
Mellesleg, meg házra gyűjtöttem amúgy is... -
#4955 A használatát leírják ott pontosan és azt is mit csinál (bal első description ikonra kattintva).
Élesítés, jobb minőségű FXAA, bloom, szépia, szaturáció és sok egyéb utólagos effekt beállítási lehetőségekkel. -
Flora2 #4954 bakker, bocs, elszúrtam a makrót -
Flora2 #4953 Erről a Svenről jut eszembe... Amikor én legelőször beértem Riverwoodba, meglepve láttam, hogy
spoiler] ott hever a járdán egy holttest. Később egy-két utalásból jöttem csak rá, hogy valami szerelmi háromszög van, és ő az egyik hapsi a háromszögben, a másik a bárd Sven a kocsmában. De semmi questet nem kaptam erre. Aztán amikor később visszamentem ugyanoda, amikor már Whiterun-os őrök járőröznek, akkor már ott volt a helyszínelő csapat, hogy oszoljanak emberek, nincs itt semmi látnivaló, és kérdezték az őrök, hogy én láttam-e valamit. Mondtam, hogy nem tudok semmit. De ebből se lett quest. Most akkor velem az történt, hogy a szereplő előbb meghalt, mint hogy a quest elkezdődhetett volna? [/spoiler] -
ratgab #4952 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Halted Stream Camp-i bányában (Whiteruntól északra van: 2 tó közül az északibb tövében... oda vezet az első companion küldetés is) lesz találsz eleget csákányból, fejszét meg favágótelepen keress: Riverwood, Ivarstead, Whiterunon belül is van azthiszem. -
#4951 Hogyan kell használni? Mit is csinál pontosan? -
torma1 #4950 Sziasztok!
Azt lehet tudni, hogy a társak milyen harcmodorhoz értenek? Vagy tök mindegy? Mindegyik egyforma? Pl az elején az első faluban kinek segítek Sven-nek vagy a másik csókának mindegy? Nem különböznek a tulajdonságuk egymástól? -
#4949 Bemész a jarl mágusához és veszel fire atronach spellt, meg egy jó kis fireboltot és csókolom. Esetleg egy tűzzel sebző íjat, vagy kardot stb. szerzel... :D -
#4948 Fav lista: A sok lom kozul kiemeled a hasznos es surun hasznaltakat.
Gyorskey 1-8: a kivalasztas kozuluk instant legyen. -
ratgab #4947 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Whiterun kocsmájában a Nord csajszi, akit kiraktak a companions-ből (és első találkozásunkkor össze akart verni a szentem), mert teszt során megölte az ellenfelét igen szimpatikus, ugyanúgy ahogy Thane-á válásunk után kapott Household vagy mi a tököm a titulusa a csajnak.
Egyébként a társakat ugyanúgy lehet tuningolni, mint pl. újkori Falloutokban. Ha jobb cuccot adsz neki, mint amit épp hord, akkor azzal a lendülettel fel is veszi. Most azért egy Full sárkánypáncélban feszítő társ szerintem igen komoly ellenfele lehet már bárminek. Persze ez csak feltételezés -
IXEMGabeo #4946 ja értem köszönöm, letesztelem, tehát a favolásnak ez az értelme -
#4945 q a quickmenu, abban vannak afavorit cumók, ott nyomsz egy számot 1-8-ig aza dott tételen állva. Onnantól az a szám aktiválja. Lehet spell, tárgy, kiáltás, scroll, bármi. -
#4944 Tedd be a favorite-listaba (F betu a spellbookban a spellen allva), majd amikor elohozod a jatekben ezt a listat (Q betu), ott tudsz 1-8ig gyorsbillt rendelni hozza. -
IXEMGabeo #4943 ja igen ezt szerettem volna még kérdezni, hogy a fegyverek favolása tulajdonképpen mire jó?:) -
IXEMGabeo #4942 azt szeretném kérdezni, hogy ahhoz, hogy pl egy varázslatot, fegyvert feltegyek hotkey-al azt pl hol lehet beállítani? mert eddig mindig az I - Inventoryban illetve a P betűvel (amik a varázslatok) tudtam csak előhozni kiválasztva enterrel és így elég kényelmetlen...tehát miképp lehet hotkeyyel előhozni pl kardot és varázslatot váltva egymással? R betű nálam a fegyver elővétel ez oké... -
Csokis #4941 Ott van, hogy normal-on. -
ratgab #4940 Igen ám, de egy harcos karakternek:
1. nincs fire atronarch-ja
2. nincs fireball-ja, vagy ha van 1-t tud belőle lőni (scrollból meg nekem épp volt 2, amit segített, de így is meghaltam). -
Spookyz #4939 Na ez tuti hogy a legkönyebb fok-ra volt allitva. Azert ezt mediumon mar nem tudna megtenni :)) -
bega82 #4938 Bazzz... de ez mit rakott magára, amitől ilyen sárgás lett minden? -
ratgab #4937 Mindenki máshogy gyászol... -
sakal6 #4936 Hali. A Golden Claw küldetésnél az ajtó kinyitásához szükséges kezet hol találom? Valamiért elmentem melette. -
ratgab #4935 Én már égtem meg úgy pedig. -
#4934 lol -
Luskan #4933 Hello!
Nem tudom, hogy bugról van-e szó. Hiába nyomkodom az F betűt tárgyakon vagy varázslatokon nem akarja a favorites-hez hozzáadni. Másnál is előjött ez a probléma? Elég macerás mindig a menüt felhozni és úgy váltogatni a spelleket. -
Csokis #4932 -
#4931 Na ez jó kis lökést ad a grafnak: http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=131 -
#4930 köszönöm nektek, meglett, pedig ott kerestem először, valahogy elkerültük egymást :) -
Ragnar360 #4929 off: jók vagyunk, a topik még mindig tartja magát az első helyen :) - helyes! -
#4928 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Helyi kocsmaban -
Santata #4927 Nézz szét a kocsmában. -
#4926 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!In My Time of Need questben kéne segítség. ez az mikor megállítják az őrök a redguard csapatot whiterun bejáratánál, és a redguardok segítséget kérnek tőled, hogy keresd meg egy társukat. sehol sem találom, meglett valakinek? -
Nagydög #4925 A "use" folyamatos nyomasaval. -
Santata #4924 Companion Whiterunban van. Holttestet ugyanúgy emelsz, ahogy minden mást. Nyomva tartod az E-t és húzod. -
Paddy #4923 hogy lehet felemelni a holtestet? merre találom a companionst? merre találok vámpírokat? előre is köszi a válaszotokat! -
Santata #4922 Pontosan melyik guildekhez lehet csatlakozni? Silver Handhez nem lehet? -
mike01010101 #4921 Minden bányában van elszórva -
#4920 3-4szer láttam csákányt, instákban a moboknál, asztaloknál.
Sejtettem, hogy lehet vele valamit kezdeni, de mivel nem volt itt semmi szó róla eddig, hagytam a fenébe. Legközelebb magamhoz veszek egyet. -
Nagydög #4919 A vegyes boltokban ugy remlik szokott lenni, de en is utkozben vagtam zsebre egyet, csak meg hasznalni nem hasznaltam. -
#4918 Igen, én is sajnáltam elsőre, amikor elfutottam... Érdekes hogy jófiú karaktert csináltam, segítettem mindenkinek, stb, de valahogy itt nagyon feelingesre sikerült ez a lépés. Lehet a hegyi levegő teszi ezt velem :D
Ki tudja, érdekesebb a történet, még én magam is meglepődtem h mit hoz ki belőlem ez a játék :D
Másik kérdés: csákányt és baltát hol tudok venni? Körbejártam minden boltot, kínai piacot, körbenéztem mindenhol, de nem találtam... egyszer láttam talán egy dungeon-be egyet, de nem hoztam el...én hülye. -
#4917 Nem feltétlen, vannak a sztoriban csatlakozó társak is, azok jobbak is szvsz.