30713
TES
  • ratgab
    Bizony! (Experten nyomom, itt is csak a nagyobb dögök izzasztanak meg, de ők időnént nagyon.... lásd trollok).
  • SaGa
    Van. Erről szólt a disputa úgy 20-30 beírással lennebb.
    A fegyvert, varázslatot, létyót az Inventoryban előbb "F"avorizálod, majd a Q-val előhívod az így kirakott cuccot és hozzárendelsz egy számot 1-8-ig.

Vigyázat: ha több azonos nevű fegyvered van, elfelejti a hozzárendelt számot. Legegyszerűbb megoldása a dolognak: a kedvenc fegyveredet átnevezed egy enchant pultnál...
  • Magnum PI
    Nekem is ez a hiba van most, pedig az elején jó volt. Nálam lehet azóta van mióta az F-re raktam a shout-ot, de hiába állítom vissza nem javul meg.
  • Molnibalage
    Az én szememben még az elfut, betáp, visszafut is annak számít. Ami csapatot a Gothic 3-ben nem tudam így lenyomni, akkora oda később mentem vissza. Itt is ez lesz. Ha valami nem megy, akkor majd később vagy segítséget keresek. Csak a legvégső esetben állítok a nehézségen vagy "csalok".
  • Tomy Lee
    Csak azért kérdem mert tényleg lazán darálok be eddig mindent igaz nem rég kezdtem
  • SaGa
    Valaki lecsaphatta az npc-t véletlenül és így ugrott a feladat. Amúgy se túl összetett...
  • SzirmosSzisza
    Hogy lehet valamit bebindolni 1-2-3 etc gyorsgombra ? Vagy valahova ? Mint Oblivionban mikor lenyomva tartottam a számot, akkor feljött ilyen kör 1-9ig, ilyen van itt is ?
  • Egoraptor
    Én személy szerint mikor megtudtam a kocsmából hogy hol van a mágus kollégium - egyből oda mentem és megcsináltam minden küldetést.

Jó kis 20 perces séta volt, de megérte! :D
  • Tomy Lee
    Hogy vicc,szerinted túl könnyű az adept?
  • ratgab
    Tippelni fogok: Nem.
  • ratgab
    Nem kötelező csalni... Mert ez a szememben már annak számít (azt is megteheted, hogy elmész más felé. Lépsz pár szintet és visszamész lenyomni a problémás szörnyit.)
  • ratgab
    Hát vannak itt mazohista Nord-ok és egyéb szerzetek dögivel....
  • ratgab
    Azért kell állítgatni, mert az adept konkrétan egy vicc, expert-en meg már figyelni kell.

Persze nem kötelező állítgatni, csak aki igényli megteheti.
  • Fyrex
    #4967-re senki?

[i]valaki tudja hogy lehet e csatlakozni a Silver Hand-hez (vérfarkas vadászok) ?? és ha igen hogyan? tx :)
  • bega82
    Amúgy arra kell ügyelni hogy minél könnyebb cuccok legyenek rajtad mert akkor gyorsabban manőverezel.

:D Hát végülis logikus... mint szinte minden ebben a játékban! Imádom!!! :)
  • ratgab
    Közelharcosnál viszont igencsak számít....

Mondjuk amikor 1 óriásba 50 vas nyílvessző kell, hogy kimúljon az azért elég durva még egy távharcosnak is.
  • Ragnar360
    Jójó, de akkor is zavar...tegyük fel, van egy kemény ellenfél, legyak stb. fogod leteszed könnyebre és levered, ez mekkora szar már omg - megöli a kihivást nem ???
  • Egoraptor
    Még egyszer sem idéztem semmit, most visszaállító mágiát nyüstöltem kicsit (heal) nagyon egyszerűen... bementem dungeon-ba és csapdákkal játszottam hagytam hogy levegye éltetem és utána szépen visszagyógyítottam mágiával.
    De abban még nincs egy perkem sem.

Amúgy arra kell ügyelni hogy minél könnyebb cuccok legyenek rajtad mert akkor gyorsabban manőverezel.
  • Molnibalage
    Mert mindenkinek más az igénye. Valaki nem szeret szenvedni. Valaki meg igen. ;)
  • bega82
    Na, ennek örülök. :D
    Mármint azért, mert itt többen elrémisztettek a destruction-os mágustól, mert állítólag nem nagyon állja meg a helyét, idézett lényeg meg segítők nélkül nehéz mágussal játszani, én meg pont ilyen magányos vart akarok indítani! ;)
  • Ragnar360
    Hmmm na ez nekem új, és nem igazán örülök neki...miértelme van a nehézségi szintnek...nemáár! fölöslegesen bonyolitja, meg egyszerüsiti is egyben, csak megkavarja az egészet - minek állitgatni, minek egyáltalán bele, engem most ez idegesit egy picit :)
  • Egoraptor
    High Elf, Pusztító mágia nagyrészt, ott kb. most minden perk ami elérhető
    58-as skill-el. Felszerelésben minden ami a mana regent nyomja fel.
    Kb. ennyi.
  • drop
    köszi a választ
  • Egoraptor
    Arra tippelnék hogy harcoltatnod kell a az idézett lényt ahhoz hogy fejlődjön a csík.
  • Egoraptor
    Adept az nem a legalacsonyabb, van még előtte kettő szint.
    Igen sima nem boss mobok 3 ütés... de azért táposabbak volt hogy
    ledaráltak.

Különben az zavar hogy a nehézségi szint emelésével csak a mobok
    HP-ja meg sebzése nő ami pl. egy távharcosnak meg se kottyan - csak annyit eredményez hogy hosszabbak lesznek a csaták (mondjuk ha többször kell megütnöd jobban nő Mastery is)
  • bega82
    Na mesélj! Milyen főmágus vagy? Milyen csillagképekre gyúrsz? Milyen perkeket használsz? Milyen fajjal vagy?
  • athlay
    Köszi. Na így már megy. Most már csak azt nem értem, hogy miután leidéztem van 20-30 ilyen szart, miért van az, hogy a csík még csak meg sem mozdult a skillen.
  • ratgab
    De van nehézségi szint és a srác valószínűleg a legalacsonyabban nyomja (adept: ezt állítja be alapból a játék), ahol gyakorlatilag 3 ütés minden.
  • Egoraptor
    Hosszan kell nyomni mert idézés és akkor kell ellőni mikor a célkereszt fehér, egy hozzád közeli területre.
  • Fyrex
    valaki tudja hogy lehet e csatlakozni a Silver Hand-hez (vérfarkas vadászok) ?? és ha igen hogyan? tx :)
  • athlay
    Valaki világosítson fel plíz, hogy a Conjuration hogy a rákba működik... Vettem egy flame atronach spellt. Beraktam jobb kézbe, click, nem történik f***sz se, nyomogattam egy ideig, aztán egyszer csak kirakta. De ennyi.

A skill meg nem fejlődött szart se. Hogy van ez?
  • Egoraptor
    Gondolom tápos, Én nem használok semmit, csak a kezeimet, abból osztom az áldást mint Főmágus. Amúgy Beállítások-on belül Gameplay-ben vannak a nehézségi szintek, ott tudod állítani. A default az az Adept.
  • Ragnar360
    huh jol néz ki ez a ét tőr v rövidkard nemtom... tápos ? vagy miert tudta one shotolni ?

egyébként mi normal meg ilyenek, nincs nehezsegi szint ?!
  • Egoraptor
    Nekem lényegében mind1 milyen, sima AA-t se használom meg FXAA-t sem.
    Így is nagyon beleélem magam a játékba, ha bekapcsolnám lehet beszippantana. :D
  • yesname #4962
    Inkább lebutított, csak nem zabálja az erőforrást.
  • Egoraptor
    Újabb ATI kártyákban is benne van az FXAA, legalább is ATI Control Panel-ben be lehet pipálni. Amúgy ja... ez továbbfejlesztett élsimítás szerűség.
  • Molnibalage
    ATI kártyám van és, ha lesz új is olyan lesz. Pech..
  • koschwarz
    egyébként valami nvidiás új élsimítási eljárás, talán ezzel lehet a hdr-t meg az AA is együtt bekapcsolni, vagy valami ilyesmi.
  • koschwarz
    fasza, csak ilyen informatikus szlengben :D
  • Molnibalage
    Mi az az FXAA egyáltalán?