30713
TES
-
bega82 #5036 Sárkánylelket, bocsánat. Nem dragon stone, hanem dragon soul... -
bega82 #5035 Miután elolvasod/megtanulod (???) a shout-ot, utána a spellek között meg lehet találni, de még inaktív lesz. És ha rákattintasz, megkérdezi, hogy akkor erre fel akarsz-e használni egy sárkánykövet. -
gseldon #5034 De kaptál. Minde sárkány megölésénél kapsz egy sárkánylelket, amit magadba szívsz. Egy lelket fel kell használni minden "shout" unlock-olására. TAB majd magic, aztán shouts, ott jelöld ki, ami használhatatlan és nyomj egy R-t asszem. -
mnorbi #5033 vannak ezeek a shoutok , azt irja hogy dragon soul kell hozzá , azt hogy szerzek ? megöltem már sárkényt de nem kaptam , mi lehet a megoldás valamit haszanálni kell elötte ? -
#5032 Fegyvereket idéző mágus is jó lehet - kérdés az hogy ha idézett fegyverrel harcolsz akkor milyen skill megy fel és kerül e staminába a vele való harc. -
#5031 Headshot van? Nagyobb sebzés fejlövés esetén esetleg? -
Richardix #5030 Nos, van pl. olyan ami belassítja az időt, mikor célzol, ezzel segítve a célzást. -
Richardix #5029 Most komolyan, mi olyan húzós a trollokon? Én már nem egyet leöltem, master fokozaton, probléma nélkül kizárólag közelharcot használva. Jó mondjuk nekem annyiban előnyöm van, hogy a block lassítós skilljével majdnem minden ütését ki tudom kerülni :) -
Ragnar360 #5028 nice! vannak konkrét íj skillek, nem tűzlövés ilyesmire gondolok, hanem hogy gyorsan lövöd a nyilakat, vagy egyszerre mondjuk kettőt is akár - tudom nem diablo, csak kivancsi vagyok mik a lehetőségei egy pro elfnek :) -
Ragnar360 #5027 vagy az új fejlödéi irányzat miatt legvégül lehetséges minden classban egyformán Master szinten lenni :) ?! -
bega82 #5026 Bizony, hogy sok! -
ratgab #5025 Én most játék közben fontolgatom a következő karikat:
- Settenkedős, késsel operáló tolvaj, mindent viszek, ami mozog karakter (khajit vagy argonian) light armor
- pajszos, egykezes kardos karakter, aki alapvetően védekezésre fog berendezkedni (imperial, redguard, vagy majd még meglátom) heavy armor
- Kard, kés kombóval induló szigorúan darkelf Drizzt néven (jelenlegi Nord egyébként Wulfgar néven fut) light armorban
- És mindenképp kell majd egy Legolas (íjászkodós woodelf karakter, aki már most látom, hogy az összes fentebb felsoroltnál és a mostaninál is 1000x táposabb lesz... íjászat nagyon erős lett a játékban szerintem), akinek vész esetére lesz egykezes fegyver, pajzs nélkül. light armorban vagy még az sem.
Mágust meg jelenleg nem tervezek, de azért kíváncsi lennék, hogy egy conjuration varázslatra (ugye ő tud fegyvereket idézni, ha jól tudom) gyúrt karakter mennyire lenne életképes (ő lenne az igazi battlemage szerintem!) -
Ragnar360 #5024 Ja én is köszönöm az infókat - igy az Adept jónak tűnük, lefelé semmiképp, max esetleg felfelé lesz állítva, kk
Mage-t persze majd próbálok stb.
de elöször mondjuk közelharci prot akarok csinálni, aztán egy kemeny huntert aki szépen longshotol föleg, majd vmi stealthes, tolvajosat.
pfff sok idő lesz úgyérzem :) -
#5023 Mágusoknak elején mindenképpen Adept, miután kész a Mágus Kollégium és lv 10+ vagy akkor már maxon is lehet mert nem fogysz ki a manából.
(Vagy elejétől kezdve herbalista is vagy és csinálsz rakat potit.)
Feltéve ha kard és íjrántás nélkül akarod tolni mint Én. -
Tomy Lee #5022 Én is most megakadtam ezen a szint dolgon a franc:/
Válaszokat köszi lehet kipróbálom expertet.
Talán annyi,hogy tényleg a mágusoknak inkább adept és nehézpáncélos ill.tőrös megoldás lehet expert++ -
Ragnar360 #5021 easyn semmiképp se ja, max ha fizetnenek vagy mittudomén :)
btw csak majd ne érezzem azt x idő után, hogy áh fas*om lerakom könnyebre, hogy gyorsabb kipucoljam ezt vagy azt, mert már ugyis láttam vagy már sokadjára csinálom - nyilván ez relativ, na ennyi :d -
Nagydög #5020 Csak szepen sorjaban. -
ratgab #5019 Én pl. gyógyítást gyakran használom, illetve csapdagyújtási okokból rendszeresítve van egy láng varászlat is.
Más: Minap egyik banditától kaptam egy akkora taslit, hogy megszédült a karakter, máskor meg 2 kezes fejszével simán kivégeztek. -
gseldon #5018 apprentice-novice-adept-expert-master
így vannak a nehézségi szintek könnyűtől nehézig, nem nehéz megjegyezni, ugyanez van a zárakra például :) -
#5017 Ezért nevelek battlemage-et. Breton egykezes + destruction + idézés. -
bega82 #5016 Én is harcossal kezdtem, de ki akarom próbálni a mágust is. Annak is meg van a szépsége!
Amúgy meg úgyis mindenki többféle karakterrel is fog játszani, te is leszel még mágus, meglásd! -
#5015 Hosszan nyomod az E billentyűt. -
#5014 Dual cast Fire Ball, az élmény megfizethetetlen :D -
#5013 Mikor felemelünk egy tárgyat, mivel lehet forgatni? -
Ragnar360 #5012 na az zsír, akkor az pont közép, jó is lesz...megnyugodtam :) -
ratgab #5011 Adept után expert, expert felett master, ha jól tudom. Tehát még 2 van... összesen meg 5! -
Ragnar360 #5010 Én se értem néha a sok magic fant, sztem sokkal jobb fegyverrel a kézben nyomulni, meg íjjal tevékenykedni, utóbbinak is kegyetlenül csípem mindig a feelingjét - állandoan varázslással bohockodni nem a legjobb élmény igy videok alapján se
nyilván majd használok néha, de akkor is majd gyorsan ráváltok és kész -
#5009 Mert akkor nem lehetne nagy tömegeknek eladni, mert "túl nehéz".
Ha "dwarf fortress" feelignet akarsz (van erről valahol egy kép, nem találom), akkor told izmos szinten, és ne állítgasd, hanem küzdj.
Ha napi 2-3 órád van darálni, könnyed szórakozást akarsz, akkor mehet az adept, néha megfingatnak, de amúgy lehet darálni.
Ha csak végig akarsz rohanni a játékon mert..mert nemtom... ízin ne nyomd, az szar :D -
#5008 5 szint ha jól emlékszem -
ratgab #5007 Ha nem elég a kihívás fentebb veszed (mint én vagy mások), ha sok, akkor meg lentebb. Ebben semmi kivetnivalót nem látok. -
Ragnar360 #5006 Sőt inkább azt kérdezném hány szint van ?! Adept-ra teszi alapból ugye és ha van 4-5 szint akkor lehet 1-el feljebb venném majd -
gseldon #5005 Sok itt a mágus, itt egy harcos kari is:
Péntek-szombat-vasárnap szinte egész nap nyomtam, olyan 20-25 órám lehet benne. Sima közepes nehézségi fokozaton most vagyok 30-as szintű, és még sehol sincs a vége (hála Istennek :) ). Egyedül a companion küldetéssorozatot csináltam végig, most álltam neki a polgárháború megoldásának, valamint megtalált végre a Dark Brotherhood is.
Én elsőre gondoltam, hogy "helyi" karaktert indítok, így nord lettem, aki viking módra kerek pajzzsal és egykezes csatabárddal nyomja.
Nehézpáncél/egykezes harcmodor/pajzsblokkolás/íjászat(kell a sárkányokhoz) amire fejlesztettem, egészen sokat már. Életem és a staminám is olyan 350 körüli. Őszintén szólva, nem jelentenek gondot egyáltalán az itt felsorolt szörnyek (troll, barlangi medve stb.) Egy medve/troll nagyjából úgy néz ki, hogy egy iszonyat nagy maflás a pajzzsal visszakézből, ettől elalélnak kicsit, majd 3 csapás a fejszéből és már ki is múltak.
A mágusokkal sokkal nehezebb dolgom volt, mert mindig elfutottak, és utánuk menni futva csak staminából lehet, aztán mire odaértem soha nem maradt a harcra stamina. Azóta egy kedves(?) deadra-tól kaptam egy kimondhatatlanul fasza pajzsot, ami ha blokkolok vele, akkor egy mágikus erőteret hoz létre maga előtt, ami felfogja az összes mágiát (kb. mint a mágusok "ward" varázslatai). Plusz megtaláltam a "steed" csillagzat kövét, ami +100 cipelhetőséget ad meg azt, hogy a páncélzat nem lassít le, így már sokkal tovább tudok sprintelni staminából. Így már a mágusok sem nagy kihívások. A sztori és a világ nagyon megfogott, hatalmas előrelépés az Oblivion meseszerűsége után, olyan reális az egész. -
Callisto #5004 Nekem is könnyű páncél van és nem céloim beleállni az ütésbe, de elfutni sem futok. Na ez akkor hogy van? -
Ragnar360 #5003 Ezt mondom jah... de nem értem akkor miért tettek bele ilyesmit, úgyis balanszolva van a jatek rendesen, simán meglehetett volna oldani
mert igy majd fogadni merek, hogy azt nemtudom majd eldönteni, h melyik szinten vigyem...áh -
#5002 Ami még vicces, elejétől kezdve kb 5 pontot raktam csak HP-ra ez annyit tesz hogy 150 HP-m van többit mind Mana-ra raktam. És erősebb csapdák/szörnyek '1 hit kill'-eznek engem - szóval figyelni kell :D
De ez van, ettől jó a móka! :D -
#5001 +1
Egyelőre én is adepten játszom, sztem teljesen hibátlan. Persze második karakteremmel (kb 3 év múlva XD) szerintem experten fogom tolni, hogy legyen még benne kihívás.
Így pont feeling hogy izomból nekirepülök egy kétkezes karddal a csontinak, akkor darabokra esik. És ahogy írtad is, néha azért jön pár izmosabb görény, akit csak 2-3adik nekifutásra tudok legyűrni. -
#5000 Na én ugyanezt érzem, csak Master-on :) -
ratgab #4999 Ha nem futok el a troll elől, akkor még most is ott állnék a játékban valószínűleg (szégyen a futás, de hasznos). Habár nagy taktikázás árán lehet meg tudtam volna ölni.
Nevezzük inkább taktikai visszavonulásnak a dolgot... -
#4998 Nekem bejön az Adept, elején könnyűnek tűnik de később volt hogy bossok/erősebb szörnyek bedaráltak.
Olyan kellemes mert nem veszted el az érzést hogy májer vagy de
azért néha kapsz egy-két pofont is. -
ratgab #4997 Meg ha túlerőben van az ellen, akkor gond van. Illetve akkor már okosan, taktikusan kell cselekedni.