30713
TES
-
IXEMGabeo #5076 lol, de nagy, Riverwoodnál beszéltem egy Faendallal és magammal is hívtam:D milyen poén, jó, mert íjászkodik és van, hogy helyettem leszedi az ellenfeleket:) ti is szoktatok így poénból elhívni újabb embert? -
bega82 #5075 Gyakorlatilag általánosságben ahogy haladsz előre, egyre erősebb cuccok lesznek mind fegyver-, mind páncélzat szempontjából, nagyjából lehet majd tudni mindig, hogy mi az, ami akkor éppen jónak számít, és mi az, ami nem. :) -
#5074 Hogy lehet gurulni??? -
#5073 köszi a részletes válaszokat, sajna én másra gondoltam, ez az echantolás nem igazán jön be, üres soulgemeket összegyűjtöttem megszokásból, aztán egyik küldetésben kaptam egy lélek lopó buzogányt, egy ideig működött is, lopott minden féle lelket, egyszer csak kiírta hogy nem tud lopni többet. pedig nálam van az azura star feltöltetlenül. meg ha lecserélném ezt a buzogányt akkor kéne spellt tanulni ha jól tudom a varázslás meg nem fér már bele a karakterbe mivel tolvaj, íjász, egykezes fegyverek vonalon megyek.
arra gondoltam, hogy ki lehet nyerni pl ebony ingotsot fegyverből, de ezek szerint nem. köszi a válaszokat. -
Ragnar360 #5072 Oks, majd csak tudni fogom, milesz a jó nekem és mi a tápos :) -
bega82 #5071 Színek nincsenek. Vértezetnél egyre erősödő típusok vannak, pl. heavy armornál iron-steel-dwarven stb. stb., és ugyanígy light armornál is van sorrend.
Valamint az enchantos item-ek a táposak, azoknál meg mindig meg lehet nézni, hogy konkrétan mit tud. :) -
Ragnar360 #5070 Értem, köszi, egyébként konkrétan az item értékeire gondoltam, pl fegyver sebzés... -
#5069 hol találhatok black soulgemet???? és soultrap varázslatot kinél vehetek??? -
Richardix #5068 Nem, nincs olyan, hogy epic, meg stb. Lényegében a fegyvereket az határozza meg hogy:
- Milyen fegyver (rövidkard, csatabárd, stb)
- Milyen ötvözetű (vas, acél, törp, stb)
- Mennyire jól élezett (Kovácsolás skillhez köthető)
- És ami a leginkább meghatározza talán, az a fegyverhez való szakértelmed.
Ezen felül a fegyvereknek lehet valamilyen enchantja is, ami mágikus tulajdonságokkal ruházza fel, de ez mellékes. -
#5067 vmi console kód van erre is biztos, de egyébként kétlem. -
Ragnar360 #5066 #5058 ? -
bega82 #5065 Az enchantolt tárgyakat lehet megsemmisíteni enchant-asztaloknál a célból, hogy a benne rejlő enchantot megtanuld, így később más tárgyakba bele tudd tenni. De ha nem fejleszted az enchantolást, akkor adott esetben sokkal gyengébb enchantokat fogsz tudni kreálni, mint amilyen a szétszedett cuccban volt. -
MaRee #5064 Enchantoló asztalnál tudod szétszedni őket. Általában a guildek házaiban van, de varázsló egyetemen biztosan találsz, meg ha jól emlékszem Whiterunban a Jarl palitájában is van egy, az udvari fővarázsló szobájában. -
#5063 a ki osztott pontokat lehet valahogyan reszetelni? -
#5062 Van erre külön asztal, eddig egy v két dungeon-ban találkoztam vele, de csak azokat tudod szétszedni, amik enchantoltak. -
#5061 szét lehet szedni a fegyvereket, páncélokat alkotórészeikre valahogyan? -
#5060 Nem nagyon találkoztam még erra való utalással, szal sztem nem. Már csak azért is gondolom, mert Whiterun környéki dungeonok nagy részében őket kell gyakni. Aztán lehet idővel bead vmi ilyesmi történetvonalat... -
#5059 Menj el aludni egyet hátha ha visszamész már nem lesz ott.
Vagy szerezz egy kis szalonnát és csald ki a falból :D -
Ragnar360 #5058 Egyébként a fegyvereknél, ruháknál vannak megkülönböztetések példuál névszín vagy bármi ? vannak item osztályok - pl Epic. stb. vagy hogy tudom, mi az igazán tápos, nagyon erős és ritka fegyver pl.
A lentebbi videóban is mutatja a tőrét, de nemtudom mennyire számít fullosnak stb. -
#5057 Vámpír! -
heady #5056 "- pajszos, egykezes kardos karakter, aki alapvetően védekezésre fog berendezkedni (imperial, redguard, vagy majd még meglátom) heavy armor"
Redguard vagyok, hasonló elképzeléssel, bár messziről íjászkodok, és kard helyett egy ebony battle axe van nálam :) Soul trap enchant-al, az ebony bow pedig frost damage-el operál :) -
#5055 Aha... aztán jön a PETA. it vóz a preszízsüsz enimól -
#5054 Sárkányok nem szeretik a jégvarázslatokat.
Tűzre van jó kis immunitása. -
Ragnar360 #5053 elég laza...azt már nem is mondom mennyire tattszik a hajó és a belseje, eszméletlen ez is :) -
#5052 Öld meg :D -
athlay #5051 Na az imént elejtettem az első blood dragonomat is...Mákom volt, mert a süsü kinézett magának egy hótrollt, és amíg azzal szórakozott én egy szikla fedezékéből szétlőttem tűzgolyókkal.
Az azért érdekelne, hogy normál körülmények között face2face hogy lehet ezeket megölni (mágussal), merthogy a 76-os destruction-nel lövöldözött tűzgolyóimat nagyjából leszarta... -
#5050 Van az a küldetésem, ahol SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, de beakadt a falba akövetni kell Barbas kutyátSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és most nem tudok mit csinálni... tippek?kutya -
ratgab #5049 Egyébként nekem is. -
Richardix #5048 Az őrök csak akkor támadnak meg ha elő van véve a fegyvered, egyébként sose felejtik el, amíg nem fizetsz/ülöd le a büntetést, addig fennáll. Illetve elvileg akkor is törlődik ha megölöd azokat, akik az elfogásodra sietnek, de ez nemtudom hogy van pontosan. -
#5047 Gondolom valami perk.
Írják itt a vidiben hogy ez durvább mint a 'Vámpír'
Ezek szerint lehetek vámpír is?
Mert az jól hangzik :D -
ratgab #5046 Fizesd ki a büntit, vagy vonulj dutyiba. -
ratgab #5045 2 dolog:
1. Megnézém, hogy master-en ez, hogy működne (nem hiszem, hogy 1 csapás lenne minden már csak az ellen életerő növekedése miatt is).
2. Megnézném, hogy pl egy óriás ellen, vagy mamut, sárkány ellen ez mennyire működne. -
#5044 hogy lehet sprintelni? :O -
#5043 Unalmasnak tűnik :D -
ratgab #5042 Jó kérdés. -
#5041 mennyi idő múlva törlődnek a bűneim? :D
Whiterun-ban megpróbáltam siketelenül pickpocketelni egy boltost, és ő elkezdett üldözni, megfogott egy ő, kidumáltam magam hogy ne kelljen büntit fizetni, erre egy másik őr már mindenféle kérdezés nélkül nekem esett, mire az is nekem esett aki először elkapott, gondoltam bemenekülök Dragonsreach-ben a királyhoz mert már tettem neki egy-két szívességet (pl. első sárkányölés) és hátha megvéd... Hát helyette lecsapott. :D És nála kéne befejeznem az egyik küldetést :/ -
twi452 #5040 tessék lopakodós ninja :D
azt nem tudom milyen nehézségen nyomja de érdekes..:D
-
ratgab #5039 Én ilyet nem tapasztaltam. Pedig lőttem az óriás fejét, de nem sebződött többet. -
ratgab #5038 2 kezes fegyverrel nem úgy megy a block, mint pajzsal, amit én nem használok.
A fő bajom az, hogy alig sebzem és amit sebzek is azt visszagyógyulja + 2 ütésből fekszek/alszok (level 9-en próbáltam). -
ratgab #5037 Íj perkek:
-Íjazás sebzés növekedés (5 szint)
-Blockolás gomb nyomásával zoom (2 szint)
- 10 %-os kritikus találati esély (3 szint)
- Zoomolás 25%-al lassítja az időt (2 szint)
- Találat esetén 50%-al megszédül az ellen
- 2x annyit kilőtt nyílvesszőt lehet találni az áldozatokban
- Felajzott íjjal gyorsabban lehet mozogni
- 30%-al gyorsabb felajzása az íjjnak
- 15%-os eséllyel paralizálja az áldozatot a nyílvessző
+ Ehhez még hozzáveszed a Lopakodás 3x-os sebzésbónuszát (mely 3 perk pontot igényel csupán: stealth, backstab-> deadly aim).
Ám a legdurvább lopakodásnál: assassin's blade perk: Késes lopakodós támadás esetén 15x-ös normál sebzés!