30713
TES
  • francois
    Van egy olyan küldetésem,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy értesítsem Leifner családját arról, hogy meghalt. A kérdés: ki a tököm az a Leifnerr?

Nyilván helyszín megjelölés sincsen... Valaki találkozott már ezzel? Ja és a google 4db találatot ad, ha rákeresek, abból egy releváns és az sem segít:D
  • MaRee
    Kedvenc területeim egyike, én is erről postoltam képet az előbb :D

Amúgy meg BUMP:

FAQ -hoz kéne segítség, valaki írhatna pár sort a craftinggal(mining/blacksmithing,enchanting, alchemy) kapcsolatban!
  • raja
    Ház ez mi fene?
  • francois
    ez még az OFF topikban is ban plese!
  • MerlinW
  • Palinko
    én a stormcloackst végigvittem és már imperialhoz nem csatlakozhatok :D és szerintem ha companiont játszottál nem lehetsz silver hand. bardot próbáltam ott van a fővárosban, eddig csak 1 dalt kellett megszerezni/szerkeszteni és akkor nagy örömök közepette bevettek a bandába, persze vissza lehet még menni, de ennek nincs nagy story line ja úgy veszem észre
  • Torzonborz
    erről jut eszembe elven bow-t honnét lehetne megint szerezni ? egyszer már volt - azt hiszem lootoltam vkiből - de vhová elkevertem :(
  • MerlinW
  • MerlinW
  • ratgab
    Ezt eltoltam... Kérem a házigazdát törölje, vagy korrigálja a spoiler makró hiányosságait... Előre is köszönöm!
  • haxoror
    sehogy :/
  • raja
    Hogy lehet gyors gombhoz (1-8) két varázslatot hozzá rendelni?

• ratgab
    Bebugolt, van ilyen.
  • Disk
    Közben megoldottam. Hátha valaki másnak is lesz hasonló problémája.
    Fejbe lőttem Aela-t és azonnal megjelent Farkas, hogy elkísérjen. Csak előtte consolban "TDetect", majd miután Farkas megjelent újra beírtam, hogy TDetect a konzolba. Most már működik a küldetés. Nem tudom mi lehetett a baj.
  • ratgab
    Megerősítem! Az általunk felsorolt frakciókhoz egytől egyig lehet csatlakozni. Hiányzó 2-re is találtam infót!
  • haxoror
    1. már rögtön az első faluban a kocsmáros megadja az Azura shrine helyét.
  • ratgab
    Ez már így viszont összesen 8... Megvagyunk kérem.
  • athlay
    Két rövid kérdés:

1. Daedra shrine-ok vannak a skyrimben? Én még egyet sem láttam, de most a városban egy némber nyekergett valamit, hogy elment imádkozni Clavicushoz. Szóval ha van, a kérdés hogy hol.

2. Shoutok. Van valami oldal, ahol össze van szedve, hogy hol lehet felszedni őket? Én találtam egyet, de ott csak a megfelelő dungeon-ök neve van leírva, az meg nem, hogy azok pontosan hol vannak, milyen quest során lehet odakeveredni meg ilyesmik.
  • ratgab
    Én most azon agyalok, hogy az 5770-emmel megpróbálkozok az Ultra beállítással. Habár High-on is baromi szép.
  • haxoror
    Lehet a játékban daedric páncélt találni/venni vagy csak craftolni lehet?
  • Although
    :)
  • MaRee
    Mindegyikhez lehet csatlakozni amit írtál elvileg, a bárdokat meg a stormcloaks-ot nem próbáltam még. Ennyi, meg a Silver hand.
  • Although
    Érdemes nyomni egy defaultot a catalystben és használni a lista szerinti setupot. Szerintem.
  • Although
    De!! AA+ beállítás a Catalystben nagyon ellenjavalott szerintem ultrás kártyák alatt. Azzal sehogy nem tudtam a kis 4870-el megoldani hogy ne szaggason anélkül viszont eszméletlen jól fut.
  • ratgab
    Stabilitásban sokat segített annó FNV-nél, itt ugye nem nagyon van ilyen probléma.
  • ratgab
    4 ugye tuti
    Dark Brotherhood, Mage guild akárminek is hívják a játékban, Companions, Thief guild, közben olvasom Imperial Army, Stormcloaks... utóbbi kettőről akkora spoilert olvastam, hogy kisült a szemem is. Ott van még ugye a Bard's College is. Még kutatok, de egyenlőre többet én nem találtam.
  • francois
  • MaRee
    Várni kell. Ha percekig ez van akkor próbáld újra, tölts vissza egy korábbi mentést vagy valami.
  • watto
    Ja meg valaki írta hogy tudja hogy kell megjavítani a néma Esbernt, az is érdekelne :D
  • watto
    DarkBrotherhoodos quest:
    Elakadtam, megkaptam azt a questet hogy bújjak el a "muter" szarkofágjában és hallgatózzak. Belebújok, hallom ciceró fügyörgését és ennyi. Nem hallok párbeszédet, ne mtudok mozogni, nem tudom megnyitni tabbal inventoryt, fejem se tudom forgatni csak állok. Nem ötörténik semmi... mi lehet a baj?
  • MaRee
    Ez megy a FAQ-ba.
  • Although
    Alternate dll
    Ez az aki lehet mellékelje javított vagy sem, stabilitást is javít de ez itt lényegtelen eszméletlen stabil ez a Skyrim. Ratgab anno mondta neki már érdemben nem javított. Tehát inkább régebbi kártyáknál segíthet.
  • MaRee
    uesp.net szerint mind a nyolchoz lehet, gyakorlatban én ötről tudok, hogy hogyan.
  • bajgunar
    Hol mellékelted?
    Én már átbuheráltam mindent amit találtam ini bűvölést.
    Van még vmi?
  • Although
    De a specifikus dll gyengébb kártyáknál dob még felfelé 10-15 fps teljesítményt ez a jó ebben a fenne TES rendszerben.
  • ratgab
    Alt-tab-ra: Ez a tevékenység korábbi Bethesda játékokban is és itt is előbb utóbb ctd-hez vezet (nekem már volt 2 is).

Frakciók: Mind a 8-hoz lehet csatlakozni? Ez biztos?

Egyébként meg
  • tobias88
    távolról kifejezetten ronda
  • bajgunar

Szerintem csodálatos lett a játék! Megéri az árát, mindenképp!!!
    Grat a készítőknek! Oblivionhoz képest 100x szebb, mégse eszi annyira a gépet.
  • Although
    jobb mint az Oblié pedig az is közel 100%-k volt. De ez egy Tes rendszer érdemes tisztába lenni a hardwerrel is meg az ini fájlok működésével. De az a lista amit mellékeltem az nagyjából helyre teszi a dolgot.
  • bajgunar
    Mi a baj ezzel a vízzel?