30713
TES
  • ratgab
    30 nap múlva az ércek is.
  • wardogzombie
    attól h minden szart bekapcsolsz még nem lesz szép. van ami kell és van ami nem
  • ratgab
    Azt elfelejtettem, hogy az érclelőhelyek 30 naponta újra bányászhatóak.
  • Calver
    kérdés azokhoz, akik már végigzúzták mágusok (avagy The College of Winterhold) minden küldetését:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    gondolom ott is a végén főmágussá válik a karakter - ekkor ott is tud a kétlábú "ingyen trainelni", avagy fel tudod venni trainereket csapattársnak, majd illedelmesen visszakérni tőlük a trainelésre szánt pénzt?
  • Lenssver
    Nem tudom miért szidják amúgy sokan a konzolokat nekem van pc is meg xbox 360 is valahogy meguntam hogy kijön 1 uj game és vegyek megint uj vga stb:D Grafika nagyon jó konzolon szerintem én full hds nagy tévén tolom 1000x jobb mint a kis monitoron:)
  • Molnibalage
    Képet. Lehet, hogy nálad van a gond. Bár ez a cucc eddig nálam az első fagyást leszámítva jól ment, de láttam már olyat, hogy adott kártyán meghalt a motor. Nálam a kiadott G3 FG úgy nézett ki, mint a G2. A motort úgy szábaszták, hogy nem működött rendesen...
  • MerlinW
    Menj, játssz krájzisszal.
  • Palinko
    kategóriájában kell nézni, ha valami csőjátékhoz hasonlítod nem meglepő hogy nem tetszik.
  • Doc Hooliday
    Na de most komolyan nem gecizni akarok csak tényleg a falakon meg a földön is látni hogy elnagyolt az egész! Nem kötekedni akarok csak meglepődtem mert jobbat vártam!
  • MerlinW
    Te vagy a Dragonborn. Ezért akarnak megölni. Természetesen ettől függetlenül csatlakozhatsz hozzájuk később.
  • Spookyz
    "konzolos szar" , hat baratom azert szerintem örulnel ha egy jateknak Uncharted szintu "szar grafikaja lenne" . Nem kene alltalanositani. Te vagy az elsö eddig akit panaszkodni hallok a grafikara amugy.
  • Palinko
    mikor van ez? :D
  • Lenssver
    bányába az ércek is respawnonlak 1 idő után vagy csak a mobok?
  • Lenssver
    Jah nem árt:d
  • MaRee
    Szemüveged vedd fel.
  • Doc Hooliday
    Skacok...ez a Skyrim-et tényleg csak én látom rondának mint a bűn, vagy túl sokat vártam tőle, vagy mivan??? Elindítottam,minden maxon 1920x1080-ban és tiszta gagyi elmosott pixeles a grafika...mivan ezzel? Ez lenne a nagy és új és csodálatok grafikai motor? Nem értem minek kell kiadás előtt agyon sztárolni minden játéknál a grafikát, amikor meg megjelenik akkor meg kiderül hogy konzolos szar!
  • Lenssver
    én xbox-on tolom nagyon tecik ilyen grafika is ritka.:)
  • Lenssver
    frankó akkor nem bug:)
  • Palinko
    az is érdekes, hogy megmaradt a sárkány :D totál random úgy vettem észre.
  • Liio
    Ah, mindjárt jobb, köszi. :)
  • Fpocok
    random van sárkány. Ilyet én is láttam már.
  • Lenssver
    Hali,Riverwood mellett mentem a pacival és mellém ugrott 1 sárkány félig levertem az életét aztán gondolt 1 és inkább bement a városba darálni:D utána mentem és lecsaptam.De megölt pár embert a faluba ezért visszatöltöttem az állást.De a sárkány már nem támad csak repked pár percig és eltünik ez megszokott dolog vagy bug?
  • tobias88
    Amikor beöltöztetnek parasztnak, az emeletre hogy lehet anélkül feljutni, hogy észrevennének?
  • Fpocok
    A kék nyíl azt TE TUDOD rakni. Térképen bal klikk valahova és akkor oda tudod rakni, vagy levenni a nyilat.
    A lovad meg mindig ott lesz, ahova fast travelerel mész. Csinálj egy fast travelt és ott lesz a lovad melletted.
  • francois
    azért custom, mert te jelölheted ki hogy hol jelenjen meg. Arra az esetre jó, ha bizonyos útvonalon kell menni, de nincs köztes támpont, vagy több küldetés aktív és nem tudod éppen melyikhez akartál menni. ha zavar csak kattints egy üres helyre a térképen és "remove"
  • Grr1234
    "Lemerült" a tüzes fegyverem, mit csináljak? :(
  • francois
    Na találkoztam egy respawn-al, egy korábban kitakarított őrtoronyban újra megjelentek a banditák, szal olyan 20+ nap telhetett el.
  • CooperXY
    Dark Brootherhoddal kapcsolatban lenne kérdésem:D
    SPOILER lehet
    Épp békésen lovagoltam az úton, amikor az egyik bokorból rámvetette magát egy fekete csuhás bérgyilkos:D Kissé perverz volt a helyzet, de le tudtam vágni. Találtam nála egy papírt, ami arról tájékoztatta a céh összes tagját, miszerint felkerültem a feketelistájukra:D Ezekeután tudok még csatlakozni hozzájuk?:D Ez a vérdíj dolog számomra elég érthetetlen, mivel eddig még csak nem is érintkeztem velük. Persze lehet közrejátszik, hogy tagja vagyok a Companion céhnek :D
  • SuLtAN17
    Szevasztok! Az a két kérdésem lenne, hogy először is mi az a Custom Destination és ilyen kék jel mit kezdjek vele?:) És a lovamat nem lehet valahogy előhívni vagy mindig menjek oda vissza ahol elhagytam?:)
  • falloutfan
    Helo. most fejlesztettem ki az arcane blacksmithing et, de arrol fogalmam sincs merre tudok varázs armort meg fegyvert csinálnom XD valaki tudna segiteni benne merre tapogatozzak ?
  • Fpocok
    Miért van az, hogy van, amelyik sárkány tetem eltűnik, és van, amelyik nem?

Van az egyetemen egy npc aki destructiont tanít... de körbejártam és nem találom sehol :S
  • tigeroo
    nagyon durva a grafika.
    indítottam egy archer nord-féleséget, meglátjuk mennyire életképes.
  • Fyrex
    infot kérnék a Silver Hand-ről! :))) kösz!
  • francois
    Köszi, ezt is érdemes bele venni, hogy az iránytűn megjelenő keresztbe tett kalapács jelzi, hogy a közelben érclelőhely van.
  • MaRee

köszi ;)

kiválasztod a magic menüben és y vagy z billentyűvel aktiválod

• Richardix
    Nem
  • Palinko
    bányához:
    http://uk.ign.com/wikis/the-elder-scrolls-5-skyrim/Mining

trénerek:
    http://segmentnext.com/2011/11/12/elder-scrolls-v-skyrim-skill-trainers-locations-guide/

engem csak az érdekelne még, hogy élezést kovács nem csinálja meg ha megfizetem? :D
  • Santata
    Silver Handhez lehet csatlakozni? Ha igen, hogy?
  • Carbonka
    Hogy tudom aktiválni azt a képességem, hogy egy állat a friendly lesz 60mp-ig?
  • francois
    Bányászat:
    Néhány barlangban, alagútban bizonyos érceket (Ore) lehet bányászni, ehhez csupán Pickaxe-ra van szükség.
    Kohó:
    A kibányászott vagy zsákmányolt/talált érceket öntvénnyé (ingot) lehet alakítani, ami a kovácsoláshoz elengedhetetlen. Ilyen kohókat a nagyobb városokban lehet találni (nagy fekete kemence).
    Kovácsolás:
    A skill szinttől és a meglévő nyersanyagok függvényében a karakter képes bizonyos tárgyakat kovácsolni (fegyver, páncél, csizma, sisak, ékszer).
    Nyersanyag nem csak öntvény lehet, hanem bőr és bőrszíj, ezeket a kohó környékén kifeszített állatbőrből lehet nyerni.
    A fegyvereket továbbá élezni is lehet, ami megnöveli a sebzés szintjét. Ehhez szintén bizonyos öntvény (ingot) szükséges.
    Páncélok és pajzsok esetében is van lehetőség növelésre, szintén a kohó környékén lévő asztal segítségével.

Kb. ennyi tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, ha valaki tud, egészítsen.