30713
TES
-
#5319 Steamen nem is lehet megvenni a hazánkban hála a kiadó IP nyomózgatós hülyeségének. -
#5318 Elkezdtem Masteren a játékot, mert nagy RPG-s vok, de már mindenhol leszednek egy tűzlabdával, lehet vissza kéne váltanom a nehézséget, bár az elején meg túl könnyű volt. De most már bandukolok az erdőben és szinte akárhol akárki leszed egy lövéssel. Witch, farkas mindenki. Pedig lenne arra side quest azt írja. Ez szerintetek normális? Vagy én csesztem el valamit nagyon. Dehát archert indítottam és csak azokra a perkekre tettem meg nyilat is fejlesztem mindent, nem értem ezt. -
#5317 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. emberek lelke csak black soul gembe megy, vagy Azura-s küldetésben "módosítottba". másba csak állatok/szörnyek, erőssége a leölt dög erősségétől függ.
2. igen, érdemes - az enchant egy MOCSKOSUL erős képesség. -
#5316 Nem tudom volt e mar szo rola, de a Skyrim elso ket napjan 3.4 millio peldanyban fogyott, nem csoda, hogy pici hazankban is hamar elfogyott szinte mindenhol pentek delre... (es ebben meg a steames vasarlasok nem voltak benne, csak a dobozos pc-ps-xbox eladasok) -
ratgab #5315 *mármint nem életüket, hanem lelküket. -
#5314 Hogy hogy melyik??? Az elder scrolls 3, meg az oblivion! Kóstolgacc vazzee!?! -
ratgab #5313 1.Erősség alapján tudod elszívni az életüket. pl.: farkashoz kis soulgem is elég, míg egy óriáshoz már a legnagyobb kell valószínűleg.
2. Ha akarsz mágikus fegyvereket, akkor kell ezzel vacakolnod, mert a mágikus fegyverek bizony lemerülnek egy idő után. -
#5312 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!oda kell adni a srácnak az kocsmába a számodra fontos cuccokat, ő fogja majd becsempészni, akkor találod meg a ládában. ne adj oda mindent, mivel ugyebár lesz egy találkád egy kissárkánnyal is félúton -
Hunor1 #5311 bocs biztos volt már... de:
a soulgemet hogyan lehet megtölteni a megöltek lelkével?
1. bárminek a lelkét beletölthetem-e? /rabló, varázsló, troll, stb/
2. ha harcos vagyok egyáltalán érdemes-e ezekkel vacakolnom? /mert lassan úgy érzem hogy "szétesik" a karakter mert ide-oda fejlesztgetek/
valszeg kell egy újra indítás a fejlődés miatt. sajnos nem vagyok tapasztalt rpg-játékos /egyik oblival/morrow-val SEM játszottam eddig!/ -
#5310 Úgy látom találtam egy hatalmas bugot a játékban. Diplomatic Immunity küldetést megnéztem youtube-on és a gyereknek benne volt a chest-ben az összes cucca, amit nem hozhatott be a helyre. Nekem szó szerint üres és így nincs fegyverem, és nem hiszem hogy fegyver nélkül megcsinálható. Van valami speciális halhatatlansági kód? Mert nem igen szeretném újrakezdeni... -
#5309 még nem tartok ott :D az a fő szál a végére hagyom most van még a mage guild meg a bardok megnézem mit akarnak. de tippre szerintem vegyél láthatatlanná tévő potit akkor csak annyi a dolgod, hogy ne ütközz bele. -
ratgab #5308 Most nézem, hogy nálam meg minden maxra van rakva kivéve az árnyékokat az csak high-on... meg a Decal Quantity még high (ezt tudja valaki, hogy mi?)
FXAA egyébként ki van lőve nálam. AF, AA is 4x-esen van, elég az. -
#5307 Varázslatot "el lehet tenni" valahogy ? Akárhányszor előveszem a kardom, jön az is vele és így világítva nehéz lopakodni
Illetve van olyan skillem, hogy látok a sötétben (faj miatt), aztán hogy kéne használni ? Kijelölni nagyon nem lehet :/ -
#5306 lehet, de nem lesz vele egyszerű dolgod, erősen FPS-ként van kitalálva.
ráadásul jobb vállad felett kukucskál a kamera, ami megint nem túl szerencsés. -
Richardix #5305 Lehet, lehet, de az emberek inkább FPS nézetben játszanak. -
#5304 Az a szutyok FAXX vagy milyen modot hogyan lehet eltávolítani? Ok, hogy a pause kikapcsolja, de nekem akkor se legyen fent... -
#5303 Igen, lehet. -
#5302 Ez így semmit nem mond nekem... :) -
#5301 Nézegetem a topikot és eléggé megtetszett a játék.
Az lenne a kérdésem h lehet tps nézetben is játszani?
Mert látok 1-2 képet amit tps nézet van de a harcok alatt csak fps nézetet látok. -
#5300 A belső rész tényleg szép. A külső határeset. -
ratgab #5299 soulgem -
#5298 Volt egy olyan fegyverem, ami tűz sebzést is okozott, de "lemerült", és most olyan, mintha nem is lenne benne ez a bónusz. Mivel tudom újra "feltölteni"? -
#5297 Melyik volt a ket morrowind? :) -
MaRee #5296 A Morrowindnek volt 500 asszem... Úgyhogy ennek minimum annyi. -
IXEMGabeo #5295 szerintem kib... szép:) mondjuk nálam sosem számított a grafika, csakis a játékélmény és a sztori...ezzel jó pár hónapig el tud bandukolni az ember...mit mondtatok 100 óra játékideje van? -
#5294 akármilyen bow-t igen de nem elf bow-t :( azt vesztettem el . -
#5293 Bow-ot? Azt egy csomó csomó mob dob. Majd találsz :D -
Although #5292 Még nem tartok ott de az egyik legszélen fekvő városban ami eléggé egy Dwarf városnak tűnnik és most épp oda tévedtem láttam már egy elven armort... -
MaRee #5291 Na hát akinek ez a grafika nem jön be az vak, menjen battlefield 3-azni. -
#5290 Életképek a fogadóból. Eszméletelen. Megy a pletyka - ami alapán megtalálom az őrjáratot - szól a zene, csábítják a nőket, lobog tűz. Ja, és helyi HVCS a pultnál. :)
Ez a játék olyan, mint egy jó könyv, csak én vagyok a főhös. Eszméletlen. Játszottam már pár RPG-vel, de ilyennel még nem. Talán a BG hozhatott ilyen élményt és kidolgozottságot, de vizuális élményt tutira nem. -
Although #5289 Hi Torzi!! Sorry én csak bandukolok itt és élvezem a világot :) -
IXEMGabeo #5288 ez a kocsis:D:D -
#5287 erre senki ? :( -
Lenssver #5286 Nálam ez a top rpg van hogy 1 óra elmegy nézelődésel :D -
#5285 Nem kell gúnyolódni okostojás! Volt egy észre vételem és leírtam! Baj talán hogy van véleményem? Kérdeztem tőletek hogy ti hogy látjátok ezt és nem paraszt lázadást akartam szítani ezzel! Mind a két morrowindet végigtoltam,nem vagyok egyébként grafika buzi,csak mondom többet vártam tőle ennyi! Attól még marha jó játék ez vitathatatlan! Nem csak a grafika a lényeg! -
#5284 Ez a játék a tartalmával hódít. És ha megnézzük a gépigényt, akkor ahhoz képest elég szép a játék. A motor az tényleg nem a legjobb, de nem panaszkodom. -
#5283 Diplomatic Immunity küldetés, és felérve az első szintre van egy barátságos varázsló, aki nem mozdul... Mellette hogy lehet elmenni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5282 fogadjunk, hogy bekapcsolta az object detail fade-et:) -
Although #5281 Ember nem lehet hogy te a Morrowindet installáltad véletlenül az 2001 körüli szóval? Egyébként tartalomban az a is sok játékot ütne ma is. :) Komolyan néz körül mit használsz rosszul mert bza ez nagyjából így néz ki nekem mint itt néz körül..és csak 4870-es kártyám van..
http://www.skyrimnexus.com/ -
Lenssver #5280 köszi infót ratgab :)