30713
TES
  • whisper
    Köszi 8) Akkor Vikinget csinálok az tuti!
  • Richardix
    Van GYIK, amiben le van írva. Nem számít mit választasz, mert ezek a minimális bónuszok max a legelején jelenthetnek némi előnyt, utána teljesen elenyésznek.
  • ratgab
    Ork heavy-s npc-ket úgy verem le, mint vak a poharat Nord heavy-vel!
  • ratgab
    Kovács hajlamúaknak: 3 db tárgy elkészítése után szintet lép a karakter kovácsolásban, ezért ha gyorsan akartok sárkányból készült felszerelést érdemes vas kést (1 vas, 1 bőrszíj) és bőr karvédőt gyártani.

Imént legyártottam 50 vaskést és 40 bőr karvédőt, így léptem 20-25 szintet.
    Megnéztem az ork, elf és törpe felszerelést... nagyon táposak lesznek. Alig várom, hogy az ebony-t, glass-t, daedric-et és legfőképpen a sárkányost is lássam.
  • Palinko
    ha végignyomod az adott guild küldetését rájössz :) jah ez is mehet majd gyik be :)
  • whisper
    Egy gyors kérdés. Ha én 2 kezes fegyveres nehéz vértes karaktert szeretnék. akkor ahogy nézegettem a fajokat ORC a legjobb heavy meg 2 kezes bonus miatt. Viszont,ha Én Imperialt-t szeretnék aki nem kap 2 kezesre vagy Nord-ot aki nem kap nehéz vértre bonust, ettől függetlenül tudják használni és mennyire lesznek hátrányban egy orccal sezmben? Orc is szimpatikus,de mivel Paladin féle karaktert szeretnék 2 kezessel vagy Sötét lovagot annak nem nagyon tudok elképzelni egy ORC-ot.

Ui nem reklám ,de ovalstam ,hogy akartok relikviákat stb a www.jatekok.hu-n Skyrimes játék van és lehet nyerni pár dolgot. ha gondoljátok és nem kapus mert én már nyertem más jétkot tőlük szóval igaziak!
  • SuLtAN17
    Köszönöm szépen a gyors válaszokat Már csak annyi lenne, hogy (ezzel nem lövök le semmit szóval nem kell spoiler) Vérfarkas lettem, de járt az idő, hogy tudok megint az lenni (skyrimwiki szerint egy gyűrűvel meg valami rituáléval) de nem egészen értem. És ha esetleg nem tetszenek a mellékhatásai (soha nem lesz rested mert nem alszik elég jól) akkor hogy tudok ebből "kigyógyulni"?
  • MaRee
    Ja, azt hittem te is a grafikahuszárok táborába tartozol, és jöttél fikázni :D :D
  • Although
    Ennél az utolsónál csak azon csodálkoztam lehet még az oblinál is életűbb folyósodrást csinálni persze igaz a kép nem adja vissza...de szerintem csodálatos....még egy relatíve öreg kártyával is.
  • MaRee
    Mit akarsz ezekkel a képekkel tulajdonképpen?
  • Although
    akármi2
    ehez már nem fűzék hozzá semmit, remélem megjelenik.
  • xblades
    Hello

A skyrim creation kit-et honnan tudom letölteni?
  • platex17
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogyha a Diplomatic Immunity küldetésben nem adtam oda a cuccomat és így nem került a ládába akkor azokat a küldetés végén valahol visszakapom?
  • Palinko
    akkor kár hogy megtisztítottam az azurát :D nah sebaj köszi az infót kísérletezgetek tovább.
  • athlay
    Végre megtaláltam Azura szentélyét. A némber elküldött, hogy keressek meg valami trottyos elf mágust. Keresem, keresem, de valahogy nem találom...Valami tipp erre esetleg?
  • Magnum PI
    Akinek olyan problémája van hogy nem működik az F gomb a menüben (nem tudja berakni vagy kivenni a dolgokat favból) az menjen be a controls menüben és állítsa vissza a default beállítást és utána nem rakjon semmi mást az F-re. Nekem ez volt a baj
  • Ragnar360
    bocs, kimaradt: és ezt most mind vegig is olvasom:D
  • Ragnar360
    omg latom termeltetek, 212 uj hsz, mig mw3 futott... :)
  • demeron
    Én meg játszogattam Khajiit íjászommal elég sokáig eljutottam, majd gondoltam megnézek egy-két másik fajt és véletlenül felülírogattam állásokat.. Úgyhogy újra kellett kezdenem, de sebaj..
  • Although
    akármi

Remélem megjelenik és ez közel sem az eredeti a fények és az élesség a 100xsa és csak HD4870-es
  • MaRee
    Na úgylátom Kly berakta a FAQ-t, ezt nézegessék az újak :D Ha valakinek van hozzáfűznivalója az írjon itt vagy privátban, és bele rakjuk.
  • enlightened
    De az expert is könnyű. Ahhoz képest, hogy életemben nem játszottam Elder scrollssal csak más RPGkkel ez így baromi könnyű játék, nem tudom az Adeptet kiknek találták ki, de meg se halni azon ha 3 an ütnek akkor sem. Csak vagdalkozni kell semmi taktika.
  • ratgab
    Neked már csak az expert maradt, akkor.
  • ratgab
    Ehhez az egyre több pc-s játék fogy dologhoz hozzátenném, hogy a lentebbi Skyrim adatokban nincs benne a digitális értékesítés, ami ugye konzolon ha jól tudom nincs. Nem azt mondom, hogy akkor pc javára fordulnak az arányok, de biztos, hogy sokkal jobb lenne az arány (kb. szerintem 25 %-ra tuti felmenne).

És a pc-s eladások nagy részét manapság már a digitális disztrib teszi ki amúgy is. Szóval ennek függvényében az a 13 % igen szép eredmény (ami pc-s dobozos Skyrimeket jelent kizárólag). És most azt kell, hogy mondjam, hogy megérdemli a sikert a Bethesda, nagyon nagyot tettek le ezúttal az asztalra. Még tán nagyobbat, mint annak idején az oblivionnal.

Nem is akarok én újra visszatérni erre a klasszikus pc és konzol témára, csak ennyit akartam hozzáfűzni a dologhoz.
  • Fpocok
    Az sosincs benne. Főleg, ha STEAMes a játék.

enlightened
    Mi a baj az expertel? Én is azon tolom és nem modnanám, hogy könnyű.
  • tobias88
    nah a bug féleséget sikerült átvészelni, első őrt felégettem aztán gyors átvettem a ruháját meg a fegyverét, és beálltam egy ajtóba és bezártam, fél percenként kinyitotta az ellen, de gyors visszazártam. Ezt azért jobban is megcsinálhatták volna, mert a helyről még elmenni se lehet...
  • yesname #5333
    Viszont ha valóban nincs benne a digitális eladás, akkor a PC aránya ennél picinykét magasabb lesz.
  • ratgab
    Automatikusan töltődik... Biztos túl kicsik a köveid.
  • ratgab
    Nem lehet, hogy kimerült a mace-d?
  • enlightened
    Na leraktam a fokozatot Adeptre, de így meg egy nyílvesszőtől meghal minden ellenfél. Masteren meg szétszednek 2 mp alatt. Akkor most játsszak experten? De az is könnyű :S Nem tudom nem jó ez így kéne egy normális nehézség, ahol nem szednek szét fél perc alatt, hanem van esélyem nyilazni távolrol, de nem is halnak meg egy nyiltol.
  • PiszkosFred
    En tudom, en csak a mult heti "hisztire" adtam egy valaszt, immaron konkret adatokkal :) Hatha segit par embernek megerteni a dolgokat, es akkor nem kell ujra es ujra vegigmenni ezen.
  • Pretorian
    Hát izé ööö...a 13% elég jó arány, nem tudom mennyire követted a PC-s játékeladásokat az elmúlt években, de nem sok cím érte el a 10%-ot. És egyre több PC-s játék fogy, ettől hangos a sajtó már hónapok óta.
  • TVelvet
    Bound Sword + Dual Wield + Soul Steal = Ownage.

Tessék kipróbálni,valami beteg durva.
  • Calver
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    utolsónak tölti fel, ha nincs semmi másik olyan soul gemed, amibe beleférne a lélek. igazából fekete kővel többre mész - embereknek MINDIG grand lelke van, ami biza a legnagyobb és legjobb... na meg szinte mindig kétlábúak ellen harcolsz.
  • tobias88
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az a vicc, hogy semmilyen sárkánnyal nem találkoztam, mielőtt a kocsmából a szekérig mentem és abban a parasztruhában utaztam volna. Utána a kocsmában meg már csak kész vagyok szövegre kattinthattam...
  • PiszkosFred
    De a vilag 99.99%-an igen :) Es ez a szam ertelemszeruen nemzetkozi eladasokat takarjak. Es amikor kerdezik, miert konzolositjak a jatekot, akkor ime a reszletes adat:

"Up over 600% on Oblivion's modest 490k staggered opening across PS3 and X360, Skyrim will manage to outsell Oblivion as a whole in a matter of weeks. 59% of units were sold on the X360 (over 2 million copies) and 27% on the PS3, with 13% on PC"

Kozel 60% xbox, 27% ps3 es 13% csak a PC... Hat ezert lesz minden jatek elobb-utobb konzolos, es minden PC-s megjelenes "csak" port, hogy valaszoljunk a 4-5 nappal ezelotti kerdesre.
  • Hunor1
    jó azt értem hogy elszívom a lelküket. sőt láttam is ahogy pl a sárkány leleke mintha belémszállna /dragonborn vagyok/ de mégis van egy rakar ÜRES kövem...szóval miután megöltem valahogy aktivizálni kell vagy hogyan töltöm be a kőbe? vagy ez automatikusan megröltődik ha van nálam üres kő?
  • Palinko
    de nekem az azura start valamiért nem töltötte fel eddig soha sem, a Mace of Malog Bal-al gyűjtögettem eddig :)
  • enlightened
    Egyébként nem igazán jó ezzel úgy játszani, hogy dolgozik az ember, este leülök 2 órát alig haladok vele. Ezt szerintem majd akkor veszem elő, ha újra tele leszek szabadidővel, ami valszeg nyugdíjas koromban lesz :S
  • Laza
    Na, pénteken este telepítettem a gamet, játszottam 15 percet, majd szombat reggel meg utaztam el ... szóval szenvedés volt a hétvége :)
    Ma jöttem vissza, és végre nyomathattam :)

Érdekes, hogy állandóan a gépben van a vezetések X360 kontrollerem, és a játék elinduláskor automatikusan arra állította az irányítást. Le kellett tiltanom :)

Ez a 'modern' UI kicsit fura ... de gondolom majd megszokható. A látószög nekem egy kicsit szűk, folyamatosan forgolódom, nem érzem a térlátást ... de gondolom ez is szokás kérdése.

Érdekes, hogy a gépigény kb ua mint az Oblivionnál, de mintha most felvettek volna valami normális modellezőket, annyira jól néztek ki az elején a pókok, meg pl a ráncos képű börtönőr, vagy kicsoda az elején ... szóval ez biztató az Obli után :)