30713
TES
-
Richardix #5399 Huh.. ez master fokozat eléggé kemény helyenként. Kitisztítottam egy erődöt amit mágusok szálltak meg (hogy én mennyire utálom a mágusokat...), az össze potimat felemésztette, majd egy banditacsoportot intéztem el (quest), hát gyógyitalok nélkül majdnem megpurcantam. -
#5398 Ahogy tudom a követőknek is lehetn parancsot adni hogy öljön, szedje össze a cuccokat, nyissa ki a kincsesládákat stb. Ezeket a parancsokat hogy tudom kiadni? Nekem egy Lydia követőm van eddig, vagy ő nem képes ilyesmire? -
Hunor1 #5397 köszi a válaszokat ! akkor majd szunyálok gyakrabban, csak az a fekete képernyő ne lenne!!
MOST TALÁLTAM nexuson egy igen jó modot!!!!
a térképet teszi full 3D-be és leközelíthetünk akár a földig is!
full 3D térkép -
MaRee #5396 ;) Lesz még benne szöveg bőven, csak várom hogy még francois meg a többiek üzenetbe elküldözgessék a többi anyagot, hogy ne kelljen százszor átírkálni majd. -
#5395 Sok kulso kep utan epp most jovok egy barlangbol, belul nalam ilyen a viz. Meg cseppek is tokeletes latszanak, bar mozgasban az igazi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#5394 tolvaj céh megvesz mindent. csak kevés az arany :)
-
Ragnar360 #5393 jó a faq, de elférne 5x ennyi szöveg is benne :)
MaRee: szépek voltak a képek amiket linkeltél - egyáltalán nem értettem Molnibalaget, látatlanba tudtam, hogy nem olyan a játék - az is igaz, hogy éjszakai képek voltak a tieid, meg másik táj, de nem lényeg.
Ami tettszett még az a ló (kinézetéről már megállapítható, hogy honnan van:d) és a karakter, jól néz ki nagyon - az nekem is fontos lesz majd, hogy ne idiótán nézzen ki :d -
Ragnar360 #5392 én voltam :) -
#5391 Ha pedig van feleseged is, es melletted alszik, akkor "15% extra skill novekedes 8 oraig" a buff. -
Richardix #5390 +10% skillnövekedés. -
#5389 "Sleeping in a bed fully restores your health, magicka, and stamina. In addition, sleeping in a good bed gives a temporary bonus to magicka and health. Beds in player-owned houses provide better bonuses than other beds. If you sleep long enough in any bed, you will receive the "Well Rested" bonus which increases the speed of skill mastery by 5% for the next 8 hours. If you sleep near to your spouse, upon waking you will receive a "Lover's Comfort" bonus."
Alvás ad magicka és hp bónuszt. A saját házad ágya több bónuszt ad és hogy ha elég ideig alszol, akkor 8 órára kapsz egy bónuszt, amitől 5%-al gyorsabban nőnek a skilljeid. Utolsó rész nem tudom micsoda. -
Hunor1 #5388 ja igen de az valami gyakorlati haszonnal jár-e? mármint hogy jól kipihent-talán a stamina lassabban fogy majd? -
MaRee #5387 Rested bonust kapsz. -
#5386 Mintha kapnál well rested bonuszt. -
Hunor1 #5385 nekem furcsa az alvás. főleg hogy alatta csak FEKETE a képernyő ! van az idő múlásán kívül gyakorlati haszna? mert külónben a "t" időgyorsítással is elérem hogy mondjuk nappal legyen /mert eladni akarok pl./ -
#5384 Lopni? Nem loptam. Boss dobta :D -
MaRee #5383 A játék magától is generál küldetéseket, úgyhogy lesz még bőven :D :D -
#5382 ez én is láttam, de nem akartam ellopni (mostanáig) -
#5381 Gondoltam megcsinálom a küldetéseket a Miscből és olyanokat még amiről tudom, hogy nem lesz folytatás, hogy kevés maradjon. Miscben volt 5 és mellette volt 6 küldetés. Most van a Miscben 12 és mellette több mint 10. Sosem lesz vége? -
#5380 Túl nagy lett a kép. Sorry :D -
#5379 NYAMM. Most esett. A szintemhez és az előző bowomhoz képest nagyon jó cucc :D
-
athlay #5378 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kipucoltam azura csillagából a dremorákat, hát baszki, ez volt eddig a leghúzósabb küldetésem, gyakorlatilag folyamatosan vedelni kellett az életerő italokat, hogy szarrá ne lőjenek :) Jó kis kihívás -
#5377 Kicsit utánaolvasgattam és aki túlnyomórészt harcos, kardos, íjas karakterrel nyomat, érdemes a smith skill-t is fejleszteni, persze idővel dobálgat a játék erősebb fegyvereket, de ha ki lehet belőle hozni még X sebzést pluszban az azért nem rossz. -
demeron #5376 Teljesen mindegy milyen fajú karaktered, max. elején kcsit nehézkésebb, de úgyanúgy lehetsz khajitt nehézvértes, warhammerrel, vagy orc mágus. -
#5375 ha ez komoly, berosálok....
:-() -
#5374 Nincs valami olyan árus, aki minden bóvlit megvesz? Van amelyik csak a kaját, van amelyik csak a fegyvereket (azok közül se mindet!), azért kérdezném, hogy van-e olyan NPC, aminek relatíve sok mindent el lehet adni. Nincs kedvem nagyon sokat kóvályogni. :/ -
#5373 Mijaz? -
IXEMGabeo #5372 csináltam már Fire resistance potiont:D:D mekkora jó vagyok...legtöbb ilyen a hozzávalók alapján mindig a staminás potion...nagyon állat -
MaRee #5371 Még mindig kéne valaki, aki a GyIK-hez összefoglalja az alkímiát és az enchantingot.. Léccilécci :D -
#5370 HÚ bazdmeg..
:-() -
#5369 Korábban valaki kérdezte, hogy van-e olyan, hogy epic osztály a fegyvereknél. Az a vicces, hogy van. Mégpedig a kovácsolásnál a köszörű és workbench használatával lehet finomítani a felszerelést. Nyilván skill szinttől függően ezek vannak: Fine, Superior, Exquisite, Flawless, Epic és Legendary. -
BongoBácsi #5368 Tolvajkulcsot hol tudok venni ? -
#5367 Egyébként azt írják, hogy később a Master fokozat is könnyű lesz, csak az elején nehéz, szal nem valami nagyon durva a játék. -
#5366 Szerintem semmi hátrányod nem lesz. -
#5365 Sziasztok jár valami hátránnyal az hogy sokat nyomom a sleepet a játékban? Mivel így fullra felhealel ezért sűrűn nyomkodom. Jár ez valamivel? Esetleg lemaradok valamiről? -
MrAndree #5364 "Nem tudom nekem a konzol az olyan verekedős , autó versenyes meg hasonló játékos"
Azért látszik, hogy nincs konzolod, nekem spec van egy PS 2m de egy verekedős se egy autós játékom nincs rá. Oké, FPSem se mert FPS szerintem se konzolra való, de az más kérdés. :) -
#5363 A játék tesztelése alatt senkinek nem tűnt fel hogy a tavaknak sodrása van? -
#5362 "Sosem tudtam elfogadni ,hogy egy pontos egér célzánál hogy lehet jobb egy olyan konzolal játszani. "
Megnyugtatlak, soha nem az :D -
whisper #5361 Ezért lesz az értelmes egréhazsnálatból id.... 3 gombos analfabéta player társadalom. Betszed aztán kiveszed! 8) Sosem tudtam elfogadni ,hogy egy pontos egér célzánál hogy lehet jobb egy olyan konzolal játszani.
"Bocsánat akinek konzolja van" Nem tudom nekem a konzol az olyan verekedős , autó versenyes meg hasonló játékos. Amiben igy kell mozogni azt nem tudom valahogy elfogadni konzolra! -
whisper #5360 OKés köszönöm az infót!