30713
TES
  • Molnibalage
    bDoDepthOfField=1

Ez alapbó így van belőve? Ha van ilyen feature és nem, akkor minek van benne a motorban, ha csak txt editálással kapcsolható be?
  • Although
    A ez nem probléma de ha próbálsz egy újat csinálni akkor menni fog vagy ha win7-est használsz akkor kapcsold be az iconon a administrator szinten indítás akkor kapsz egy felugró ablakot hogy engeddélyezed a teljes hozzáférést és utána szerintem rendesen látja a dll-t is legalábbis nekem ez segített.
  • Although
    Próbálj teljes unistallt és telepítsd fel egy régebbit utána meg tedd be a d3d9.dll-t a Skyrim gyökérbe. serintem.
  • Although
    Én a HD4870-eshez a Catalyst 11.4-est használom az újabbak nemkem nem jöttek be és már érdemben nem támogatják ezt a sorozatot az utolsó a 11.4 ami kell mert pl a DA2 igényli. Amúgy a 11.3-as is jól ment.
  • Although
    Milyen kártyád van?
  • Molnibalage
    Skacok, nem értem, hogy sokan miért írtjá, hogy túl nehéz magas nehézségi szinten. 8 szintű Nord harcossal legnehezebb szinten elég jól lehet zúzni a küldetéseknél jövő táposabb ellenfeleket is. Blokkra kellett perket tenni meg kétkezets fegyvert használni, ha van tár és és őt ütik. (Nálam a társ az most Farkas.)
  • Fantusz
    "Skyrim will now detect your video hardware and set video options accordingly."

• Fantusz
    Ez a dll nekem nem segített, igaz rosszabb sem lett.
    Nem igazán tudom, honnan jött ez az NVIDIA 8800 GS, a driver frissítésben bíztam, de a legújabb ATI driver fölrakása után olyan ijjesztő kép fogadott, hogy még a videokártya hiba lehetőségén is elgondolkoztam.
    A driverek az ATI gyengéi, a 9-8-as már jócskán elavult, de mivel eddig nem volt gond vele, használtam, de mivel most gond lett, próbáltam frissíteni, de csak ez a 11.10-es verzió volt elérhető, de az majdnem reinstallhoz görnyesztette a gépet.

A legördülő menüben nincs csak a 8800 GS, próbáltam az INI-ben átírni a sort (ATI Radeon HD 4800 series), de a játék indításakor érvénytelen adapterre hivathozva visszaírja 8800 GS-re.
  • Nagydög
    Nem a konyves varazslok?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Talaltam par bezart vampirt, akiket celpontnak hasznaltak a gyakorlasnal. Kettot kiengedtem, bosszusnak tuntek, es rogton meg akartak vitatni az ugyet a varazslokkal. Kesobb megtalaltam a fickot aki elhozta a konyveket, onnan ot hasznaltam csalinak, es pofozozsaknak.
  • athlay
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát én igazán értékelem a felfedezés örömét, viszont most végigmentem még 1x és csak az egyiket találtam meg - az időlassítást lent a legalsó szinten nem sokkal Morokai előtt. Viszont a másik szó az fogalmam sincs hol lehet

• Although
    fog fel madártáv nézetnek. :)
  • koschwarz
    mondjuk szerintem ez a 3d térkép alapból kicsit gáz, tehát egy térkép legyen térkép, ha értitek mire gondolok (mint pl. az oblivionban). látványosnak látványos ugyan, de ez nem térkép. na még ezt úgy megmodolni, hogy a "földszintig" le leheseen vele menni, már enyhén "cheat"-, de legalábbis exploit-szagú.
  • Although
    *5206 Szed le ezt vagy csinálj a java progival egyet a saját kártyádhoz..A d3d9.dll okozza. Mivel nvidia specifikust raktál fel.
    Én a listából kiválasztottam a HD4800 sorozatot.
  • Kallahiosz
    Nem nem az a Cursed Ring of Hircine
    Én a Ring of Hircine van...
    Additional Werewolf Transformation 0.25 pts ezt irja nála
  • PTW
    ha jól vettem ki, ott van az item leírásában "transforms wearer randomly" vagy valami ilyesmi. tehát nem szabályozható.
    Már ha cursed ring of hircine-ről beszélünk
  • Kallahiosz
    Van valakinek tapasztalata a Ring of Hircine használatában?
    Nekem nem jelenik meg a mágia alatt a powerben a form lehetőség...
    De az aktiv mágikus hatások között ott van a lehetőség???
    Valakinek ötlete???
  • Pretorian
    11.10 nem jó, nálam a Battlefield 3 multija orrba-szájba lagolt vele, vissza tettem a béta drivert és most már frankó minden. Skyrimmel is valami hasonló lehet a helyzet, de valószínűleg pár napon belül lesz vagy béta, vagy final driver ami orvosolja a hibákat.
    8800 GS...szerintem szedj le minden NVIDIA-szemetet a gépről, és pucold ki a registry-t.
  • Paddy
    plusz farkas alakban nyista tárgyszedegetés
  • Fantusz
    Egy technikai kérdés.

Graphics Adapternél NVIDIA 8800 GS jelenik meg, s nincs is más opció.
    A videokártyám ATI Radeon HD 4890.

Valami nagyon nem stimmel, mert a játék normál, lagmentes futásból sokszor lemerevedik, s csak másodpercek múltán fut tovább.
    Főleg nyílt terepen gyakori ez a jelenség, s felbontást sem lehet állítani (1440x900), bár inkább memóriaelfogyásra utaló a dolog, hisz nem is lagol a játék, csak átmenet nélkül "lefagy", majd néhány (sok) másodperc múltán megy tovább.

Egy régi driver van fönt, megpróbáltam a legújabbat felrakni (11-10_xp32_dd_ccc_ocl) ennek meg az lett az eredménye, hogy 800x400-as felbontásnál, 4 bites színmélységnél jobbra nem tudtam állítani a monitort, az ATI kontrolpanel nem érzékelt videokártyát - a régi driverrel ismét rendben van a felbontás, mennek a játékok, kivéve a Skyrim makrancoskodik.

Van erre valami orvosság?
  • Fpocok
    Hehe... Kinek kell LA Noire, amikor itt van :DDDDDDDDDDDDDDD
  • SuLtAN17
    Vagy ezt a linket betenni: http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Werewolf
  • SuLtAN17
    A vérfarkas gyik-hoz azt is oda lehetne írni, hogy naponta egyszer lehet használni a varázslatot, és ha folyamatosan nem fogyasztasz embert (nem ölsz meg) kvázi lejár a varázslat. Jah és ha valaki gondolkodik rajta, hogy az legyen ne feledje vannak mellékhatásai pl.: a legsúlyosabb nem lehetsz sohasem rested:) Remélem segített ez valakinek.
  • Kallahiosz
    Tudja valaki hol találom az arénát???
  • Richardix
    Hm... talán az eddigi legidegesítőbb bug amivel találkoztam... Elmentem Winterholdba, ahova belépve az őrök fogták magukat és nekem támadtak! Semmit nem tettem, a fegyverem se volt elővéve, semmi! visszatöltöttem egy 5 perccel ezelőtti mentést és megjavult... hm...

Az a baj, hogy ez a bug ma már másodszor lépett fel, és ha továbbra is fel fog, akkor nem biztos h mindig ilyen könnyű lesz helyrehozni.
  • MerlinW
    Hányszor írjam le?:)

Shout-okat keresni kell. Ha megtaláltad őket akkor megjelnnek a listában, de inaktívak. Sárkánylelkekkel kell aktiválni őket (tab - magic - shouts - majd az inaktív (sötétszürke) shout-on R billentyű).

Shout-oknak nincs kapacitása. Aktiválod őket és annyi. Megmaradnak, és annyiszor használod őket amennyiszer akarod.
  • Fpocok
    A sárkányok csak soult adnak. A spelleket le kell olvasni mindig a falról.
  • SzirmosSzisza
    Sárkány az csak növeli a max shout kapacitást nem ? Legalábbis én is megöltem egyet és nem adott semmit, bár lehet azért mert nem mentem még fel a hegy tetőre az arcokhoz :D
  • Kallahiosz
    Srácok!
    Anyira jó a játék, hogy LEHETETLEN követni a frórumot az élménybeszámolók miattXD

Sajnos nálam a viz eléggé átlátcó ha kevés a fény.
    Tűz és pókháló fal meg eggyenessen átlácó????
    Valakinek ötlete?? Illesztő program vagy mi
    elméletileg a Ati radeon 3800 am van...

Amúgy a játék eszméletlen.
    Eszméletlen sok a küldetés!
  • Fpocok
    Hát nekem meg van két szürke is, amire még nem jutott lelkem. Pl az
    Viszont láttam több fokozat is van, pl a tűzesnek már megvan a második is.
  • MerlinW
    Miért vegyük el a felfedezés örömét?:) Nem olyan nagy az a hely:)
  • athlay
    Ha már a shoutoknál tartunk, most olvastam, hogy a Labyrinthianban kettő is van.. ez meglepett, mert amikor végigmentem egyiket se találtam meg.

Most visszamegyek értük, tudna valaki segíteni abban, hogy melyik szinten / hol keressem?
  • Fyrex
    velem is előfordult már, passz
  • MerlinW
    Ez jó kérdés, nekem is van vagy 8 sárkány lelkem, és még csak 4 shout-ot találtam.
  • athlay
    Meglett a 100-as destruction :) Nagy vígan el is kezdtem a küldit, ami a master spelleket adja majd meg, útközben belebotlottam egy sárkányfészekbe, egy kis blood dragon szunyókált odabenn. Bőszen rárohantam és lemészároltam.

Viszont meglepett, hogy a csata után a dög nem esett szét mint más sárkányok, hanem egyben maradt, és lelket sem tudtam benyelni tőle. Ez most bug lehet, vagy van valami szabály amiről nem tudok? (pl egyszerre csak x db lelked lehet vagy ilyesmi...)
  • skymannn
    Köszi szépen.
  • MerlinW
    Ez pedig egy Blood Dragon kivégzése a mágus kollégium főterén:)

• MerlinW
    Winterhelm - Dark Midden - kincskeresés eredménye (~1000 arany + 20 tárgy):)

• MerlinW
    tab, magic, használt varázslaton klikk.
  • MerlinW
    A sárkánylélek más. Abból Shout-ot tudsz aktiválni. Shout-okat pedig itt-ott lelőforduló homorú kőfalakról tudsz tanulni.

A fegyverek töltésére pár alternatíva:

- Soulgem-eket soul trap varázslattal tudod begyűjteni. Megtanulod, ráküldöd az ellenfélre, majd megölöd. Soulgem feltöltve.
    - Soul trap varázslatot enchant-olsz egy fegyveredre és azzal kaszabolod az állatokat.
    - Veszel teli soulgemet
    - Winterhelm-ben feltölteted a fegyvereidet valakivel

(ezért érdemes az első 5-6 főküldetést megcsinálni illetve Whiterun-ban a mellékküldetéseket (pl. kovács), mert az a tutorial).
  • Richardix
    Úgy, hogy beszélsz vele, és ott van olyan opció, hogy csinálja amit mondasz. Onnantól az e gombbal tudsz parancsot kiadni, pl rácélzol egy ajtóra, és "e"-t nyomsz, akkor megmondod neki, hogy nyissa ki. Ez nagyon jó, mert te ugyanúgy tudsz mozogni, harcolni, stb, és mindeközben irányíthatod a társadat is. Egy apró malőr van a dologban: Lóra nem lehet ültetni (a lóra célozva az az opció jön fel, hogy ölje meg)