30713
TES
  • Egoraptor
    Úgy lenne az igazi ha mana menne le idézéshez és power attack-hoz is egyaránt és nem nőne 1 handed hanem csak Idézés de az gyorsabban.
  • PiszkosFred
    Az oke, de ettol meg nem tudja meg a jatekos, hogy mennyi az annyi. Ehhez jo, ha van egy fix ertekkel rendelkezo hagyomanyos kardod, es ahhoz nezed meg, hogy tobb vagy kevesebb e a bound sebzese az adott skillen.
  • Calver
    az Oblivion, itt sebzés alapján számolja h mennyit ugrik a képzettséged. én spec beálltam 2 maci közé, belőttem mindkét kézre healing-et, és rátenyereltem az egérre
  • JethroHUN
    Stamina megy le, a power attackhoz, az idézéshez mp de csak egyszer veszi le, nem ütésenként.
  • Chris
    OFF:
    Teljesen reális, a valóságban is kb. 90%-ban óriási szél van a nem szélárnyékban lévő magas helyeken, nekem tegnap olyan síelhetnékem támadt a játéktól, hogy alíg bírtam magammal. :D
    A legmagasabb ahol ezidáig síelni jártam kb. 3200 m magasan, na az olyan volt, mint egy másik bolygó. :D
  • SaGa Jr
    Eladásra. Más szerepe egyenlőre nincs.
  • Egoraptor
    Már csak az a kérdés hogy Mana megy e le vagy Stamina?
  • Egoraptor
    Teljesen jó a grafika szerintem, az igazat megvallva szerepjátékoknál nem igazán számít nekem, felőlem lehet 2D-s is ha jó a történet.

Aki ezen van fennakadva az túl sok FPS-t nyom (ugye történet általában gyér, megyek és lövök szindróma, ezért ráfekszenek a grafikára.)
  • JethroHUN
    "Attacking targets with a Bound Sword increases both the One-Handed skill as well as Conjuration" "note find average damage the sword deals on diffrent skill levels) (same goes for battleaxe and bow" TES Skyrim wiki
  • Solid Snake
    respec perk:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    player.removeperk <ID>
    player.addperk <ID>

• JethroHUN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ne azonnal a Riverwoodfelé induljon aki kezdi a játékot, hanem amarra, leeht találni ezt-azt. lv 4ig el lehet jutni dungeon nélkül
  • PiszkosFred
    Hat... Idezz meg egy fegyvert (bound), majd menj az inventoryba, es keress egy masik fegyvert, vidd ra a "kurzort/jelolosavot" es nezd meg alul, hogy mennyivel sebez kevesebbet vagy tobbet. Abbol szamolhato, illetve az adhat nemi tampontot.
  • tigeroo
    na tudtam megint kicsit tolni a játékot, eszméletlen jól néz ki. ámbár a robin hood karakterem annyira nem életképes (a dragon claw-ért mentem riverwoodból mint első questem), de az élőholt nordokkal nem bírtam el :D

kurvára hangulatos az egész, mielőtt felértem a hegyre hóvihar kerekedett (nemtudom hogy konstans ilyen idő van már ilyen magasságokban vagy csak az én pechem volt), így az ellenfél hamarabb is vett észre mint én őket.

a crafting rendszer is jó

fantasztikus a hangulata, ez hiányzott az oblivionból!
  • Solid Snake
    Tényleg ez csúnya a grafika :)
  • JethroHUN
    Adept spelling jutottam, (új karit kezdtem, majd rakok be róla képet :D durva lett xd) azok már tömegre hatnak, de lv20on [szin=green]340[szin] mp-vel ne mtudtam dual castolni, az mp költség felező perkel :D De csak sebezni jó, azán pedig elő a kardot vagy spammolni az mp-t. Destrcution az csak 1v1 hez jó. Íj + stealth az op szerintem.
  • hNeo
    nekem is megáll pár mp-re a kép nagy területeken futva. erre valami orvosság?

Amúgy kis gépűek is játszhatnak ezzel.
    Nekem egy ősrégi 4 éves laptopon fut. low felbontással, szét down tweakelve (ini-t köldök ha kell), de szép marad és játszható.
  • Dili Doki
    Sziasztok! Lehet h volt már kérdésnek de annyi mostanság a friss hozzászólás h nem tudom követni, szóvall:
    az idézett fegyverek sebzése mitől függ? idézek 1 kardot akkor annak a sebzését h tudnám kiszámolni h összehasonlítsam a normál fegyverekével, mennyit nyom a latba pl 1 idézett kardnál a conjuration illetve a one handed képességem mennyi az alapsebzése etc....
  • Although
    Ja a legegyszerűbb ha keresel egy gyenge ellenfelet és gyűjtőd az ütéseket rá vagy keresel egy trainert aki fejleszti.
  • Kly
    Ha elévül a szabály, a szöveg helyére berakom a bannert.
  • Egoraptor
    Nekem Istennek nem akar fejlődni Light Armor, ahhoz el is kellene találniuk az ellenfeleknek. :/
  • Chris
    Hasonlóképpen jártam én is, már tegnap írtam, én a destructionra mentem rá elsősorban, dual castinggal, kiegészítő spellekkel, de kínkeservesen ment már ilyen 13-14-es szinten is, mikor 3-4 spell után magicka elfogyott, full regenes cuccban és jött a fogócska. 2-3 ellenfelet bandit chieffel vagy thuggal még idézett atronachhal is szenvedés volt legyűrni.
    Most illusionnal és alterationnal egymásnak ugrasztva őket, fearelve, lopakodva, hátbaszúrva vidám és derűs a dolog.
    Összefoglalva szerintem a destruction ág kicsit félresikeredett, legalábbis a játék elején-közepén.
  • PiszkosFred
    En is tps favorizalom, akkor valtok fps nezetre, ha lopni kell vagy lootolok valami zsufolt szobaban - hogy a kurzort jobban/pontosabban lassam.
  • JethroHUN
    Soul Gem-ekhez: A soul gem fragment az mire jó? Valahol lehet belőle egész soul gemet készíteni?
  • bega82
    Pedig az is nagyon jó, főleg a kivégzések miatt... meg a különféle attack-animációk is pofásak, bár rajtam kívül szerintem nem sokan játszotok TPS nézetben, úgyhogy ez lehet csak nekem izgalmas!
  • Calver
    50 Light Armor-nál van egy perk, amivel már nem. 70 Heavy Armor-nál is, de ott el kell pazarolnod előtte két másikat, szóval az engem annyira nem vonz.
    btw a lassulás közel sem olyan jelentős, mint pl Oblivion-ban, ettől függetlenül nekem sem fűlt a fogam azt eltüntető perk nélkül páncélban futkározni.
  • Calver
    én spec experten toltam el elég sokáig (csak igazából erősen úgy éreztem, h pocsékul fejlesztettem a karakterem, így újrakezdtem), és nem igazán volt gondom, leszámítva a kedves íjászokat, akiket már más is illetett itt kedves szavakkal, mert nagyon szeretik egy lövésből kikapni a kétlábút. gondolom nehézpáncélos pofozógépnek ezekkel sincs nagy gond, de a közelharc valahogy nekem ebben a játékban nem annyira szimpatikus.
  • Egoraptor
    Lehet, de a páncél lelassít. Szeretek hamar kitérni a sárkányok tüze elől.
    Meg a mágusok lövedékei elől, íjászokról nem is beszélve. :D
  • bega82
    De ugyanakkor (ahogy valaki már említette korábban is), minél könnyebb cuccokban van, annál mozgékonyabb, fürgébb, a páncélban pedig lomhább lesz.
  • Calver
    aludj hozzá fogadóban/házadban, akkor kapsz well rested-et, az még +10%.

Egoraptor: viszont ez összehozható úgy is, h tetőtől talpig páncélban futkározol (páncélra pakolható max mana regen enchant durván +68%), míg gondolom a te mana regenedhez kellő cuccok annyira nem adnak valami túl jó védettséget.
  • Chris
    Ez jól hangzik, de a filozófikus kérdésem az, hogy mi NEM tápolódik fel később? Az lenne a lényeg, hogy nagyjából minden megoldás egyaránt működjön és ne kelljen szenvedni a játék elején-közepén.
  • Egoraptor
    Már így is olyan mana regenem van hogy sorozatban lövöm a jégvihart, megállás nélkül és még nem raktam be a 3 db perket a +50% mana regenért a
    Restoraion-ba.
  • Nagydög
    Asszem fel kell keresnem a Mage stone-t, mert kell az a 20%-al gyorsabb fejlodes.
  • yesname #5487
    Ez már nem FAQ, hanem kézikönyv. Ha így folytatjátok, akkor guide lesz belőle :)
  • bega82
    Meggondolta magát, bepánikolt... előfordul ez IRL is!
  • Calver
    destruction később tápolódik nagyon el legszebb tudomásom szerint - mivel maxolt enchanting-al rápakolhatsz olyan mókát cuccokra, h INGYEN lövöd varázslatokat, mana költség nélkül... nos ööö... szóval érted.
  • Palinko
    áh ez a leírás... én házasság után nem kaptam semmi kérdést ki hol lakjon (igaz nincs házam) kimondtam az igent, a menyasszony ki is rohant a templomból, azóta nem láttam :DD

pedig nyitni kéne boltot...
    valami tanács? egyébként Ysolda volt a feleség.
  • 0Fritz0
    Akkor már csak egy kávét kérnék. :)
  • PiszkosFred
    Szinte bizos vagyok benne, hogy ez volt a terv eredetileg is :)
  • 0Fritz0
    Javaslom, hogy a bannert 18.-a után tegyétek be a mostani tiltó szöveg helyére, hogy nem kelljen minden belépéskor fél képernyőt görgetni.
  • MaRee
    Ezt majd Kly megoldja, ő a házigazda, de a faq ott lesz majd.