30713
TES
-
Nagydög #5559 Ha gyorsbillentyure rakod, akkor elso lenyomasra a bal kezbe teszi, masodikra a jobb kezbe is. Nekem csak igy mukodik. -
#5558 Nálam nem, gyorsmenüről szoktam, varázslat nevén megnyomom jobb és bal egérgombot és annyi. -
mike01010101 #5557 Közben megnéztem a GYIK-et, vérfarkas ok. -
mike01010101 #5556 Én már elvileg vérfarkas vagyok, de még nem sikerült átváltoznom magamtól. Hogy kell?
Más. Rá lehet venni a követő társamat, hogy ő is egy lóra üljön, ne csak fusson a lovam után?
-
#5555 Tököm kivan ezzel a játékkal, leülök, és eltelik a fél nap.
Kérdés. Dual wield varázslásnál nektek is ki kell választani egy fegyvert majd elrakni, hogy berakja left és right handbe a varázslatot? -
#5554 hoho, köszi! -
#5553 Osztom. Ráadásul rém hangulatos farkasként rohangálni a csillagban. -
#5552 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azura Shrine-ja Winterhold-tól délkeletre van egy hegyen, de random találkozhatsz valakivel, aki épp odamegy, és rárakja térképedre - csak ne jófiúskodd el a küldetést, fekete kő ezerszer jobb. Skeleton Key úgy tudom tolvajos küldik egyikében van benne. -
#5551 #5548 az elején hasznos lehet nagyon pl azura star küldit is ezzel csináltam meg, mert elég nehéz kizavarni barátunkat :D
#5549 igen
-
Ragnar360 #5550 erről is olvastam faq-ban :) -
#5549 Azura Star, Skeleton Key küldivel találkozott már valaki? -
Richardix #5548 Vérfarkassá válni nem is olyan rossz, és szinte észre se veszed. Akkor változol át, amikor akarsz, egyébként teljesen hétköznapi ember maradsz. Annyi állandó negatív hatása van, hogy alváskor nem kapsz pihenési bónuszt, de cserébe harci helyzetekben életmentő lehet. -
#5547 Elkerülni vagy kigyógyulni? Vámpírságot el lehet úgy kerülni, hogy ne harapjanak meg:) Vérfarkas az már más, quest rész. Bár jó darabig én sem csináltam meg, de nem rossz móka. -
whisper #5546 Ha rá kattintasz a kék szövegemre akkor megnyitja az sg.hu egyik odalát ahol választ kapsz a arra amit akarsz evvel kapcsolatban! -
#5545 megnézem, ezer köszönet érte -
hNeo #5544 Nem csak azok a felbontások léteznek, amit kiad a Launcher.
Én 800x600 -at állítottam be ini-be és elindult a game. -
#5543 Vámpírságot: amikor elkapod a fertőzést ( Sanguinare Vampiris) akkor iszol egy cure disease potit vagy elmész egy oltárhoz. 3 napod van az átváltozásig. -
#5542 Na ebből is látszik nem a magic az erős -
#5541 pont ezzel kapcsolatban akartam kérdezni hogy hogyan lehet elkerülni a vámpírságot és a vérfarkassá válást, én obliban is utáltam....tehát ha vki tud vmi irjon :) -
#5540 igen lehetsz, bár vannak olyanok amik kizárják egymást. -
#5539 Nekem tetszik. -
#5538 Dagger az úgy látom bugos -
#5537 Szép. Egy kérdés. Több frakciónak is lehetsz tagja? -
haxoror #5536 Hány napot kellett rá várni?
2469 Armor. / 3199 Damage using (Smithing, Alchemy, Enchanting) (only 31 Perks!) -
#5535 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szétnéztem sajna nem találtam senkit akit magammal vihetek és tanít is, általában árulnak a mesterek :( de pickpockettal vissza tudtam venni ha akartam. ha gondolod nézd meg itt egy mentésem
s1.toldacuccot.hu/dl.php?sid=4c39b3685a2bcfb79ef64fa9dcd0ce52&file=Save+11+-+Palinko++Skyrim++59.01.02.ess
-
#5534 Akinek esetleg még probléma a FOV-beállítása,az tegye az alábbi lépéseket:
1.konzol menü lehívása
2.beírni a kívánt fov értéket Fov ** /** ide jön a szám érték pl.90/
3.elmenteni a játékot
4.kilépni a menübe
5.ezután már megőrzi a kívánt értéket,a kilépés-betöltés után is.
Sajnos az ini-be beírás csak a betöltésig működött,pl. elhalálozás után visszaállt az eredetire. Legalábbis nálam,remélem ez a megoldás segít másoknak is. -
#5533 Ismert bug, keress ra a "flickering shadow fix"-re a guglival, millio beallitas fogsz talalni a gameprefs.ini kapcsan. A kovetkezo javitasig ki lehet huzni igy. -
bega82 #5532 Ez nálam is jelentkezett Ati kártyával... nem tudom mi okozhatja! :S -
#5531 Az amulettet én egy halott őrjáratnál találtam meg a banditák felé menet. (Tornyos küldetés.) -
Dili Doki #5530 Köszi a segítséget!:) -
#5529 [spoiler]de nem lehet mágusoknál olyat játszani, mint Companion-ok esetén? ugyanis ott meg tudod azt csinálni, h trainelsz, majd felveszed a csapatodba segítőként a trainert, és szimplán visszaveszed tőle a pénzed erre lennék én kíváncsi, h ez megoldható-e kismágusokkal. -
Mester #5528 Sziasztok
nvidia 470gt-vel legfrissebb driverekkel, lenne egy olyan problémám, hogy a karaktereken "rezegnek" az árnyékok más is találkozott már ezzel a dologgal, ha igen ez "normális" vagy van rá valami megoldás? -
#5527 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én végignyomtam, csak épp nem kell trainelnem mert nem mágus a karakterem. de pl tolvajoknál is hiába vagyok főnök, a trainelésnek nagy ára van ám :) -
whisper #5526 Tanácsok vérfarkasság és vámpírság ellen! -
#5525 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!áh miért nem lehet választani, hogy nem akarom kinyírni paarthurnaxt? :( legjobb lesz ha nem nyúlok egyenlőre a questhez majd talán történik valami :D -
Chris #5524 Ebben az esetben nekem pedig az lenne a kérdésem, hogy aki ezt megcsinálta, az Molokeit hogy verte le anélkül, hogy nem csalt a nehézségi szinttel?
-
#5523 Toltsd le steamrol. Alig par ora az egesz, normalisabb nettel meg annyi sem. -
#5522 Kemény. Sleeping Giant Inn-ben éppen veszem fel a cuccaimat a ládából a party után, és kidobom a földre a nálam lévő elven amort. Erre fentről leszalad a csapos, és megkérdezi hogy megtarthatja-e a páncélt, amit eldobtam(!). -
#5521 míg mindig kérdezem azoktól, akik végigzúzták The College összes küldetését:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén "gondolom" arch-mage leszel - ilyenkor lehet csapatba felvenni azokat a mágusokat, akik trainelni tudnak? magyarul lehet gyakorlatilag "ingyen" (visszaveszed tőlük a pénzt) trainelni? -
whisper #5520 De irigy vagyok most megmondom ,de kedvesen nem gonoszságból! Én megrendeltem és Londontól 40 percre lakunk kocsival de sajna leparkolni cumi szóval megrendeltem és azt mondták az elkövetkező 30 napban érkezik! OMG !! 8)))