30713
TES
-
#5599 Ne a racialt told, hanem a shout-ot. Magic-ek közül válaszd ki. -
#5598 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor odaállnak a terem közepére megmutatják az új jelet, azt is nyomni kell 3x, utána ki az udvarra ott megmutatják a száguldósat és szintén meg kell mutatni. -
#5597 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Két részből áll a küldi, elsőre csak egyszer kell leüvölteni a fejüket. Ha megkaptad a második szintű üvöltést is, akkor folyamatosan nyomd a y/z-t, akkor az erősebb shoutot tolja. -
#5596 nah akkor most mitévő legyek? :S
-
#5595 Nekem utána jött a következő feladat. -
#5594 igen és? erre gondoltam megis csinálja, de utána nem történik semmi hanem mondja tovább, és jönnek ki a feliratok hogy túl erősek vagy mi -
#5593 Üvölts rá a fószerre "y" vagy "z" betű. -
#5592 Nyomj egy Shout-ot, Y vagy Z. -
#5591 pls help uraim, fogalmam sincs itt mit kell csinálnom, valaki 5let?
-
bega82 #5590 Ehhh, lassú vagyok! -
bega82 #5589 Jaja, ez szerepelt itt korábban is, szvsz eléggé "csalás" az ilyesmi, legalábbis az én szememben...
-
#5588 Video :D -
#5587 Most olvasok tippeket és elkezdi:
"You can place baskets on peoples head and then steal their stuff without them noticing "
Na ez durva :D
Forrás -
#5586 Hogy is lehet pontosan visszalopni? Érdekelne :D -
#5585 Hát jó, kinek a pap kinek a paplan - én akkor sem a főszállal kezdeném.
Majd amikor már minden Céh-nek mindent megcsináltam, meg az összes falusinak.. na majd talán utána elkezdem. -
#5584 39, de ebbe benne vannak ezek a guildek:
stormcloaks, mage, thief, dark brotherhood,companion, bard. 186 ezer goldot gyűjtöttem eddig, most van nálam 15 ezer, a többi mind trainelésre ment el, de ha tudtam volna hogy vissza lehet lopni :D
sajna most már nincs nagyon küldi ami érdekes volna megcsinálni, de szerencsére jók voltak, 1 klasszikus gyűjtögetős van amit hanyagolok, meg szinte nincs is az a klasszikus "ölj meg 10 valamit" -
#5583 Attól hogy a főszálat teljesíted, a játéknak nincs vége:) -
#5582 Elverném bottal aki lv10-esen végez. -
#5581 Viszont ha alszik, mielőtt rárontanál, olvasd el a nevét és dobj be egy resist meg valami strength potit:) -
#5580 Végére lehet érni lvl10-esen is, ha csak a főküldetéseket csinálod, de a készítők szerint normális játékmenetet követve 40-50-es szinten végez a többség. Max szint pedig elvileg 81 (valami matematikai érték), viszont lvl50-től kb. tízszer lassabban fejlődsz. -
Lenssver #5579 Király, köszi az infót megyek is keresek fészket.:) -
athlay #5578 Ilyesmi akkor szokott történni, amikor megközelítesz egy sárkányfészket, de még viszonylag távol vagy tőle. Ilyenkor lehet látni a süsüt, amint ott kóricál a fészke felett, de nem fog veled foglalkozni, amíg közelebb nem mész.
Meg kell sasolni a térképet, lesz majd rajta egy ilyen kis sárkányfej valahol a közelben, ide célszerű bemenni. Néha a dög alszik, vagy a földön rohad, és egyből rá lehet rontani, de általában az van, hogy amikor észreveszi, hogy közeledsz, rádrepül.
-
Mester #5577 Köszi a választ.
Mindenesetre elég zavaró, hogy a karaktereken összevissza ugrálnak az árnyékok, remélem a következő patchben kijavítják. -
#5576 Nem tudom, én azért beidomítanék párat háziállatként, csak egy baj van, nagyon szűkek a barlangok és nem tud oda követni. :/ -
bega82 #5575 A spoiler-t nem olvastam el (még jópár hónapig nem is fogom szerintem ), viszont egy kérdés: hányas szintű voltál, mikor végigértél? -
Lenssver #5574 Jah, majd terelek magam elött 1 birka csordát:D -
#5573 Nem mind ellenséges. Többször volt velem is, hogy éppen egy npc-vel küzdött, én segítettem megölni az npc-t, a sárkány meg elém szállt, megköszönte majd elrepült. Az egy másik dolog, hogy a sárkánylélek többet ért számomra mint a sárkánybarátság, így ráküldtem a légvédelmet:) -
#5572 Nem öltözködsz elég kihívóan, a báránybundás kollégának lesz igaza. :P -
Lenssver #5571 amúgy volt hogy a fejem felett szált el és mégis rám se bagózott:D -
Lenssver #5570 Én harcos vagyok, de köszi az infót majd megpróbálom valahogy lecsalni az égről:) -
#5569 Én eddig kilencet öltem le. Idézek egy tűz elementált és az felbosszantja. Vagy ráküldök 1-2 tűzlabdát. Ha nem találod el és csak kőrözik feletted, akkor az annyit jelent, hogy nem vagy a területén. Menj közelebb hozzá. -
Lenssver #5568 1x volt hogy nem is vettem észre és mellém ugrott, na akkor lecsaptam majdnem, de elszállt be a városba ott elkaptam de megölt pár npc.Ezért visszatöltöttem az állást utána már csak repdesett nem akart bele dőlni a kardomba xd -
#5567 Kell egy jó hosszú lasszó és a farkát célozd meg, csak vigyázz mert van amikor a szikláknak csapkod vele téged :D -
#5566 végigjátszás utáni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kicsit megint hiányérzetem van... Alduint kivontuk a forgalomból, egyedül a bladesben beszélhetek róla, de ők is inkább paarthurnaxon vannak még fennakadva (nem nyírtam ki, mostanra eltűnt a quest). A legnagyobb problémám, hogy nem sokat befolyásol, hogy stormcloak, vagy imperial guild questeket csináltuk végig, vagy más guildét. gondolom technikai akadálya van, mert nem lehet ennyi döntésre felkészüli a történettel. -
Lenssver #5565 hihi hiába várok köröz pár percig és végleg elszál -
Nagydög #5564 Szerezz birka gyapjut, fekudj a foldre, teritsd magadra, es varj! -
#5563 Várd meg amíg leszáll. :P -
#5562 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A térképen vannak olyan helyek, amit egy sárkány fejjel jelöl, én ott tudtam őket megtámadni asszem. -
Lenssver #5561 3x találkoztam eddig sárkánnyal mind 3x elszált felettem darabig körözött de nem bírtam le lőni nyilall vagyis szinte el se találtam :D valami tipp hogy elbirjam kapni?:P -
athlay #5560 Továbbra is érdeklődnék, hogy van-e olyan, aki mindkét Dragon Shoutot megtalálta a labirínthian-ban. Az egyiket megtaláltam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A legalsó szinten a székben üldögélő főzombi mögött
de a másikról gőzöm sincs, pedig háromszor bejártam ezt az egész szart.