30713
TES
  • mousee
    Ne a racialt told, hanem a shout-ot. Magic-ek közül válaszd ki.
  • francois
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mikor odaállnak a terem közepére megmutatják az új jelet, azt is nyomni kell 3x, utána ki az udvarra ott megmutatják a száguldósat és szintén meg kell mutatni.
  • mousee
    Két részből áll a küldi, elsőre csak egyszer kell leüvölteni a fejüket. Ha megkaptad a második szintű üvöltést is, akkor folyamatosan nyomd a y/z-t, akkor az erősebb shoutot tolja.
  • kill3r21
    nah akkor most mitévő legyek? :S
  • Khabbas
    Nekem utána jött a következő feladat.
  • kill3r21
    igen és? erre gondoltam megis csinálja, de utána nem történik semmi hanem mondja tovább, és jönnek ki a feliratok hogy túl erősek vagy mi
  • Khabbas
    Üvölts rá a fószerre "y" vagy "z" betű.
  • francois
    Nyomj egy Shout-ot, Y vagy Z.
  • kill3r21
    pls help uraim, fogalmam sincs itt mit kell csinálnom, valaki 5let?
  • bega82
    Ehhh, lassú vagyok!
  • bega82
    Jaja, ez szerepelt itt korábban is, szvsz eléggé "csalás" az ilyesmi, legalábbis az én szememben...

• Egoraptor
    Video :D
  • Egoraptor
    Most olvasok tippeket és elkezdi:
    "You can place baskets on peoples head and then steal their stuff without them noticing "

Na ez durva :D

Forrás
  • Egoraptor
    Hogy is lehet pontosan visszalopni? Érdekelne :D
  • Egoraptor
    Hát jó, kinek a pap kinek a paplan - én akkor sem a főszállal kezdeném.
    Majd amikor már minden Céh-nek mindent megcsináltam, meg az összes falusinak.. na majd talán utána elkezdem.
  • Palinko
    39, de ebbe benne vannak ezek a guildek:
    stormcloaks, mage, thief, dark brotherhood,companion, bard. 186 ezer goldot gyűjtöttem eddig, most van nálam 15 ezer, a többi mind trainelésre ment el, de ha tudtam volna hogy vissza lehet lopni :D

sajna most már nincs nagyon küldi ami érdekes volna megcsinálni, de szerencsére jók voltak, 1 klasszikus gyűjtögetős van amit hanyagolok, meg szinte nincs is az a klasszikus "ölj meg 10 valamit"
  • MerlinW
    Attól hogy a főszálat teljesíted, a játéknak nincs vége:)
  • Egoraptor
    Elverném bottal aki lv10-esen végez.
  • MerlinW
    Viszont ha alszik, mielőtt rárontanál, olvasd el a nevét és dobj be egy resist meg valami strength potit:)
  • MerlinW
    Végére lehet érni lvl10-esen is, ha csak a főküldetéseket csinálod, de a készítők szerint normális játékmenetet követve 40-50-es szinten végez a többség. Max szint pedig elvileg 81 (valami matematikai érték), viszont lvl50-től kb. tízszer lassabban fejlődsz.
  • Lenssver
    Király, köszi az infót megyek is keresek fészket.:)
  • athlay
    Ilyesmi akkor szokott történni, amikor megközelítesz egy sárkányfészket, de még viszonylag távol vagy tőle. Ilyenkor lehet látni a süsüt, amint ott kóricál a fészke felett, de nem fog veled foglalkozni, amíg közelebb nem mész.

Meg kell sasolni a térképet, lesz majd rajta egy ilyen kis sárkányfej valahol a közelben, ide célszerű bemenni. Néha a dög alszik, vagy a földön rohad, és egyből rá lehet rontani, de általában az van, hogy amikor észreveszi, hogy közeledsz, rádrepül.

• Mester
    Köszi a választ.
    Mindenesetre elég zavaró, hogy a karaktereken összevissza ugrálnak az árnyékok, remélem a következő patchben kijavítják.
  • Egoraptor
    Nem tudom, én azért beidomítanék párat háziállatként, csak egy baj van, nagyon szűkek a barlangok és nem tud oda követni. :/
  • bega82
    A spoiler-t nem olvastam el (még jópár hónapig nem is fogom szerintem ), viszont egy kérdés: hányas szintű voltál, mikor végigértél?
  • Lenssver
    Jah, majd terelek magam elött 1 birka csordát:D
  • MerlinW
    Nem mind ellenséges. Többször volt velem is, hogy éppen egy npc-vel küzdött, én segítettem megölni az npc-t, a sárkány meg elém szállt, megköszönte majd elrepült. Az egy másik dolog, hogy a sárkánylélek többet ért számomra mint a sárkánybarátság, így ráküldtem a légvédelmet:)
  • Egoraptor
    Nem öltözködsz elég kihívóan, a báránybundás kollégának lesz igaza. :P
  • Lenssver
    amúgy volt hogy a fejem felett szált el és mégis rám se bagózott:D
  • Lenssver
    Én harcos vagyok, de köszi az infót majd megpróbálom valahogy lecsalni az égről:)
  • MerlinW
    Én eddig kilencet öltem le. Idézek egy tűz elementált és az felbosszantja. Vagy ráküldök 1-2 tűzlabdát. Ha nem találod el és csak kőrözik feletted, akkor az annyit jelent, hogy nem vagy a területén. Menj közelebb hozzá.
  • Lenssver
    1x volt hogy nem is vettem észre és mellém ugrott, na akkor lecsaptam majdnem, de elszállt be a városba ott elkaptam de megölt pár npc.Ezért visszatöltöttem az állást utána már csak repdesett nem akart bele dőlni a kardomba xd
  • Egoraptor
    Kell egy jó hosszú lasszó és a farkát célozd meg, csak vigyázz mert van amikor a szikláknak csapkod vele téged :D
  • Palinko
    végigjátszás utáni
    Kicsit megint hiányérzetem van... Alduint kivontuk a forgalomból, egyedül a bladesben beszélhetek róla, de ők is inkább paarthurnaxon vannak még fennakadva (nem nyírtam ki, mostanra eltűnt a quest). A legnagyobb problémám, hogy nem sokat befolyásol, hogy stormcloak, vagy imperial guild questeket csináltuk végig, vagy más guildét. gondolom technikai akadálya van, mert nem lehet ennyi döntésre felkészüli a történettel.
  • Lenssver
    hihi hiába várok köröz pár percig és végleg elszál
  • Nagydög
    Szerezz birka gyapjut, fekudj a foldre, teritsd magadra, es varj!
  • Egoraptor
    Várd meg amíg leszáll. :P
  • Khabbas
    A térképen vannak olyan helyek, amit egy sárkány fejjel jelöl, én ott tudtam őket megtámadni asszem.
  • Lenssver
    3x találkoztam eddig sárkánnyal mind 3x elszált felettem darabig körözött de nem bírtam le lőni nyilall vagyis szinte el se találtam :D valami tipp hogy elbirjam kapni?:P
  • athlay
    Továbbra is érdeklődnék, hogy van-e olyan, aki mindkét Dragon Shoutot megtalálta a labirínthian-ban. Az egyiket megtaláltam

A legalsó szinten a székben üldögélő főzombi mögött

de a másikról gőzöm sincs, pedig háromszor bejártam ezt az egész szart.