30713
TES
  • gombabácsi
    az miért van hogy az egér függőleges mozgatása alig hat

az érzékenységet maxra állítottam, de szinte csak a vízszintes mozgatásra hat...

amúgy meg oblivion grafikai szint, de szaggat mint állat... :(
  • sirdond
    lol, semmi, rájöttem
    blockolás közben kell támadni
  • Calver
    dokumentumok\my games\skyrim
    ott iniben piszkáld át felbontást.
    gondolom én.
  • sirdond
    hali
    bocs,ha már volt kérdezve,de a power bash perket hogyan is kell használni? mert én valahogy nem bírtam rájönni és az uesp wikin sem találtam róla használható infót
  • cleric
    Sajnos eléggé szaggat a régebbi laptopomon. A launcher-ben csak 1280x800-as felbontás választható (ez a monitor natív felbontása), de hiába teljesen low a grafika, ez nem elég. Hogyan lehet kisebb felbontást beállítani?
  • BEAST #5634
    A tiszta mágus nagyon erős, de unalmasnak találtam, mert társat nem vihetsz magaddal. Mindig belehal a legkisebb csatákba is, mert beleszalad a varázslatokba. A nagyobb varázslatoknál meg mindegy hova áll körülötted minden elpusztul. :)
  • Calver
    akkor [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1292131626&no=5536]#5536-at[/URL] el se olvasd, mert zokogni fogsz.

mágusoknak való tanácsokból egy fontos dolgot hagyott ki alkotó: úgy vedd a petty soul gemeket, mintha az életed múlna rajta, mivel enchanting maxolásához valami 200 körüli fog kelleni.

mondjuk az tuti, h ennek hála én klikkelgetés helyett írni fogok hozzá autohotkey macrot
  • BEAST #5632
    Én biztos ami biztos töröltem minden addigi mentésemet és újat kezdtem. Pedig már 28 körül jártam több napnyi játékidővel. :D
  • Chris
    Eszemben sincs így csinálni, de sokszor akaratlanul is belefutsz az ilyesmibe és megöli a kihívást.
  • Egoraptor
    Jó a 'tiszta' mágus, BEAST csak azt írta hogy keverni nem érdemes.
  • francois
    Megyek fát vágni:DD
  • Fpocok
    Jó a mágus. Én azzal vagyok. Lvl20.
  • Egoraptor
    Jobban belegondolva mivel eddig a 'mana' regenerációra gyúrtam, lehet mégis arrafelé viszem tovább - mert ez a leírás elég unbalanced-nek hangzik.

(De még a nyilas is a végén amit írt róla.)
  • plu604
    senki sem mondta hogy köteles vagy így csinálni, és ez nem pvp hogy enélkül nem érvényesülhetsz, úgy alakítod a karaktered ahogy akarod...
  • MaRee
    Nem kell a tápra menni, és kész. Más épp amiatt sírt nemrég, hogy gyenge szerinte a destruction.
  • hegege
    Hm , hol " adtad" fel? Nekem is ilyen karim van de még csak level8-as(most lesz 30-as a destruction ott akartam fire+25% fejleszteni),bár on-handed is 30 ill lockpick is ..:).Hagyjam én is és kezdjek más "irányba" fejlődni?Ujra azért nem kezdem ,mert 20-30 óra benne van és küldit még nem is csináltam még, csak 3 4 dungeont irtottam ki..
  • Lenssver
    xbox 360 és nincs több gondod:D
  • Chris
    Na pont az ilyen és ehhez hasonló módon elért túlzott erőfölény vette el anno mindig a kedvem az adott játéktól. Ezt olvasni is demoralizáló...
  • Ariakus
    1280*1024
  • MaRee
    Nekem ugyan ilyen konfiggal + 4giga rammal 1280 x 1024ben highon 60 fps-el fut.
  • tobias88
    high-on, de milyen felbontásban...
  • Egoraptor
    Egy próbát megér mert elég jól optimalizált a játék.
    Persze ne egyből Ultra-ra tedd, inkább csinálj Custom
    beállítást.
  • TDantes
    E2200, 2 giga ram, ATI4830,és high-on fut. Nos hát...
  • SötétBarom
    E6750 2.7ghz +HD4850 512mb kombóval érdemes próbálkozni, vagy hanyagoljam? :D
  • Atilorn
    Sziasztok. Meg tudná valaki mondani, hogy tegyek fel modot?
    Ezt a modot töltöttem le: KATT
  • Palinko
    volt szó a rejtett kincsekről, most találtam meg az X jelűt, szal 10 biztos van :D
  • MaRee
    Fog is még pár szár óráig :D
  • Egoraptor
    Én csak sima mágus vagyok, nem kevertem semmivel eddig, mondjuk való igaz hogy aki véletlenül belekerül a spell hatókörébe annak annyi.

Magányos farkasoknak ajánlott! :]
  • Fpocok
    Baszki. Ez a játék nagyon sokáig tart. Már beleraktam csillió órát de még mindig csak lvl20 vagyok :D
  • BEAST #5610
    Én végleg feladtam a mage/battlemage karakteremet. Keverni nem éri meg, pusztán varázsolni pedig unalmas, mert nem lehet társad. Főleg a magasabb szintű spellek azok amik pillanatok alatt kivégzik az előtted/körülötted rohangáló társat. :)
  • mindero
    Ez hatalmas :)

Kicsit bugos néhol...
  • Egoraptor
    Ez a leírás nagyon jó mágusoknak, most olvastam át és azt hiszem e felé fogok hajtani mostantól. :D
  • bega82
    "I am now a satellite"
  • koschwarz
    ezen nagyon jókat röhögtem :DD
  • Palinko
    ctrl-t nyomsz elbújsz, odamész az áldozathoz, akkor pirossal kiírja, hogy pickpocket.
    nyomsz egy E-t és lophatsz tőle, de goldot lopni a nehezebb feladatok közé tartozik, minnél nagyobb az értéke valaminek annál kisebb a lebukás nélküli lopás esélye. perkelni, meg gyakorolni kéne, hogy menjen.
  • Rage47
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F84oQejFvss
  • mousee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Adja az 1ik bácsi. Leüvöltöd őket, akkor tanítják a második szót, ami erősíti a lökést. Utána automatikusan ha hosszan nyomod a shout-ot, akkor az erősebb spellt tolja.
  • kill3r21
    megvan köszi :)
  • francois
    Hát ezzel így nem találkoztam, menj ki, pihenj pár órát és menj vissza. Más ötletem nincs.
  • kill3r21

spoiler] és hogy tudom megszerezni az erősebbet [/spoiler]