30713
TES
-
Ragnar360 #5679 ja azt én is néztem, hogy mikor fújja frostal akkor szépen kúszik le a health bar :) de a video kommentekben is irtak, hogy a gyors mittomén mivel is nyomhatta volna az ujratöltést, ha lehetséges potionökre is ez, nem csak pl spellekre :) nemtom
ps: a 3. kill tényleg frankó :) -
Although #5678 És tudom hogy a régi rpsek zömme nehezen fogadja el a változásokat. ismerem a világukat jó ideje már velük játszok a Conanba. -
Although #5677 Nos nekem tetszett a morro inventory az Obli inventory meg ez is. Nem hinném hogy ezen múlik egy jó játék.. Úgy is a gyorsbillentyűket használom nem ezt és régen is azt használtam. :) -
mojorisin #5676 Kép -
mojorisin #5675 Brutál ahogy a grafika
-
ratgab #5674 Első nagyon jó! Főleg a 3. ölése.
Második: Jó, hogy inventoryzik, mikor a karakter már a halál árnyékának völgyében járt 2x is -
#5673 Ekkora látótávolsággal könnyű
Amúgy van egy olyan küldetés, hogy eltűnik a csaj a szigeten, bemegyek a "dungeon"ba, végigmegyek rajta, de semmi, nem találok semmi nyomot. Valaki csinálta már ezt esetleg ? -
#5672 -
Ragnar360 #5671 Nehez olyan videot talalni amit érdemes megosztani (föleg ha csak Bow-al kapcsolatosat kerestem), nemtudom miért, biztos azert is mas, mert még nemtudok vele jatszani, szokvanyosat meg fölösleges belinkelni, ez se túl kiemelkedö, de rövidsége ellenére, mindenképp fasza :)
update: Ez is elég jo szerintem, kicsit megtöri a varázst, hogy mindig iventoryzik, ezt elnézve, szerintem jó.
Vélemény ? -
ratgab #5670 Érdekes, hogy csak te találsz ilyen bugokat... -
#5669 Az Oblivion sehol nincs a belső téren ehhez képest. Lásd tegnapi kocsmás képeimet. -
Psychedelic #5668 Ha be van bindelve egy spell és 2x megnyomod akkor mind2 kézben arra vált. -
Ragnar360 #5667 hmm johogy mondod, na akkor majd screenshot ezen helyen igy éjjeli napszakban.. :) -
Avpfan #5666 Nekem Windhelm "art" látképe a háttér. -
#5665 sziasztok. varázsló karakterrel játszom és az a bajom hogy a jobb kézre'ráragadt' az egyik varázslat,és akármit csinálok nem tudom lecserélni mindig csak a bal kezet rakja be.
Bug vagy én bénázok?
előre is köszi a választ. -
Kallahiosz #5664 Persze
Vársz pár percet amíg be nem dob afk ba
utána elkezd forogni a kamera körülötted
-
Avpfan #5663 Tört a játékod vagy eredeti ?
Ez sem mind1..
-
#5662 Tudok valahogy úgy képet csinálni magamról elölnézetből hogy közben kezembe tartom és feszítek a fegyómmal mint anno oblivionban? -
MaRee #5661 Új hátterem lett xd -
Kallahiosz #5660 szerbusztok...
Vannak moderek a fórumon?
Csak mert belekezdenék a dologba és nem nagyon tudom hol kezdjem...
Van esetleg valami program mint a 4 es résznél is volt??? -
#5659 kész bughalmaz, nem történik semmi -
Ragnar360 #5658 azon a sziklán álljon, ahol a képen is áll a "főhős" -
Ragnar360 #5657 gondolom tényleg létezik az a hegycsúcs, de valaki lőhetne nekem egy képet, ha éppen arrajár, szívesen megtekinteném :P -
#5656 kéne jöjjön egy őr mondja menj be. ott beszélsz a tűznél ülő öreggel, aztán az ajtónálló orkkal és onnantól lehet válogatni a megoldásokat. -
#5655 bekerültem a börtönbe, de nem történik semmi, csodás... -
Ragnar360 #5654 ezám a gyönyörüség kéremszépen :) nagyfelbontásu nyomtatható képek akar plakatnak(?)
hardwiredröl -
Psychedelic #5653 Valaki felhuzta az enchantingot 100-ra, vagy van vmi tapasztalata róla. Nekem most 80 körül van, van mondjuk 1 alap mágus cucc, mondjuk 15% spell mana csökkentés, mellé 100% mana regen. Viszont disenchantolás után, ha ezt akarom felrakni valami gearre, akkor a %-os spell csökkentés müködik rendesen, viszont a mana regen mindig 10% marad, akár milyen soul gemet használok. Ez igy van jól? Vagy vmit nem tudok, mert eléggé értelmetlen felhuznom 100-ra, ha végül kiderül, hogy a mágus céh-es küldik ezelött 20 szintel sokkal jobb rewardot adtak. -
#5652 lol, a megoldás tényleg a börtön -
#5651 Nem jó, én le akarom őket ölni, de sajnos nem fogom. A börtönről nincs mentésem, nem is lesz... A megoldás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!setstage ms01 100 -
#5650 Arra nem is kéne gondolni, hogy pl. halomra vannak a 30-40% tűz/villám stb. rezkót adó cuccok és ha a társadnak átadod és felveszi, akkor előbb-utóbb valamék elemre szinte teljesen immunis lesz és akkor kedvedre dorungathatsz körülötte abból a fajtából, őt nem zavarja már?!?!? :D Gondókozni is kell ám... -
#5649 jó az a börtönös rész remélem van 1 mentésed, próbáld ki. -
#5648 solitudeban tudok házat venni? ha igen kinél? -
Ragnar360 #5647 :DD -
#5646 Sajnos újabb bug:
A "the forsworn conspiracy" küldetésnél a return rész, ami az utolsó lenne, 1szer bejött, működött, előjött a csávó és mondta, hogy vagy börtön vagy harc. Gyorsan nyomtam sajnos és börtön lett belőle, de visszatöltöttem és most nem jön elő...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5645 én tolvajjal vagyok, de én sem szerettem a társakat, mert mindég lebuktatnak.
-
haxoror #5644 Én is a saját bőrömön tapasztaltam meg hogy a mana-regen tök értelmetlen ha pont csata közben nem hat :\ -
haxoror #5643 Máshol azt írják hogy a destruction magas szinteken szívás mert nincs hozzá plusz sebzés enchant, mindig csak annyit sebez amennyit a spell alapból tud és nem többet, és az már nem elég 40-es szinttől mert a medvék ellen az kevés vagy mivan...
Na mindegy, nem is tudom miért írtam ezt le -
cleric #5642 Megnézem, köszönöm. -
#5641 Sokkal szebb az oblivionnál.
Függőleges mozgatás meg 1000x le lett írva a topiban, én pontosan nem tudom mert nem volt ilyen problémám de kicsit visszaolvasol tuti megtalálod. Vagy google, több helyen is láttam ezta problémát. -
#5640 nekem is sikerült két eltévedt nyílvesszővel kinyírni az egyetlen társam :((
sneaky karakterrel játszom btw