30713
TES
  • Ragnar360
    ja azt én is néztem, hogy mikor fújja frostal akkor szépen kúszik le a health bar :) de a video kommentekben is irtak, hogy a gyors mittomén mivel is nyomhatta volna az ujratöltést, ha lehetséges potionökre is ez, nem csak pl spellekre :) nemtom
    ps: a 3. kill tényleg frankó :)
  • Although
    És tudom hogy a régi rpsek zömme nehezen fogadja el a változásokat. ismerem a világukat jó ideje már velük játszok a Conanba.
  • Although
    Nos nekem tetszett a morro inventory az Obli inventory meg ez is. Nem hinném hogy ezen múlik egy jó játék.. Úgy is a gyorsbillentyűket használom nem ezt és régen is azt használtam. :)
  • mojorisin
    Kép
  • mojorisin
    Brutál ahogy a grafika

• ratgab
    Első nagyon jó! Főleg a 3. ölése.

Második: Jó, hogy inventoryzik, mikor a karakter már a halál árnyékának völgyében járt 2x is
  • SzirmosSzisza
    Ekkora látótávolsággal könnyű

Amúgy van egy olyan küldetés, hogy eltűnik a csaj a szigeten, bemegyek a "dungeon"ba, végigmegyek rajta, de semmi, nem találok semmi nyomot. Valaki csinálta már ezt esetleg ?
  • sherlock1
  • Ragnar360
    Nehez olyan videot talalni amit érdemes megosztani (föleg ha csak Bow-al kapcsolatosat kerestem), nemtudom miért, biztos azert is mas, mert még nemtudok vele jatszani, szokvanyosat meg fölösleges belinkelni, ez se túl kiemelkedö, de rövidsége ellenére, mindenképp fasza :)

update: Ez is elég jo szerintem, kicsit megtöri a varázst, hogy mindig iventoryzik, ezt elnézve, szerintem jó.

Vélemény ?
  • ratgab
    Érdekes, hogy csak te találsz ilyen bugokat...
  • Molnibalage
    Az Oblivion sehol nincs a belső téren ehhez képest. Lásd tegnapi kocsmás képeimet.
  • Psychedelic #5668
    Ha be van bindelve egy spell és 2x megnyomod akkor mind2 kézben arra vált.
  • Ragnar360
    hmm johogy mondod, na akkor majd screenshot ezen helyen igy éjjeli napszakban.. :)
  • Avpfan
    Nekem Windhelm "art" látképe a háttér.
  • Caliph
    sziasztok. varázsló karakterrel játszom és az a bajom hogy a jobb kézre'ráragadt' az egyik varázslat,és akármit csinálok nem tudom lecserélni mindig csak a bal kezet rakja be.
    Bug vagy én bénázok?
    előre is köszi a választ.
  • Kallahiosz
    Persze
    Vársz pár percet amíg be nem dob afk ba
    utána elkezd forogni a kamera körülötted
  • Avpfan
    Tört a játékod vagy eredeti ?

Ez sem mind1..
  • skymannn
    Tudok valahogy úgy képet csinálni magamról elölnézetből hogy közben kezembe tartom és feszítek a fegyómmal mint anno oblivionban?
  • MaRee
    Új hátterem lett xd
  • Kallahiosz
    szerbusztok...
    Vannak moderek a fórumon?
    Csak mert belekezdenék a dologba és nem nagyon tudom hol kezdjem...
    Van esetleg valami program mint a 4 es résznél is volt???
  • tobias88
    kész bughalmaz, nem történik semmi
  • Ragnar360
    azon a sziklán álljon, ahol a képen is áll a "főhős"
  • Ragnar360
    gondolom tényleg létezik az a hegycsúcs, de valaki lőhetne nekem egy képet, ha éppen arrajár, szívesen megtekinteném :P
  • Palinko
    kéne jöjjön egy őr mondja menj be. ott beszélsz a tűznél ülő öreggel, aztán az ajtónálló orkkal és onnantól lehet válogatni a megoldásokat.
  • tobias88
    bekerültem a börtönbe, de nem történik semmi, csodás...
  • Ragnar360
    ezám a gyönyörüség kéremszépen :) nagyfelbontásu nyomtatható képek akar plakatnak(?)

hardwiredröl
  • Psychedelic #5653
    Valaki felhuzta az enchantingot 100-ra, vagy van vmi tapasztalata róla. Nekem most 80 körül van, van mondjuk 1 alap mágus cucc, mondjuk 15% spell mana csökkentés, mellé 100% mana regen. Viszont disenchantolás után, ha ezt akarom felrakni valami gearre, akkor a %-os spell csökkentés müködik rendesen, viszont a mana regen mindig 10% marad, akár milyen soul gemet használok. Ez igy van jól? Vagy vmit nem tudok, mert eléggé értelmetlen felhuznom 100-ra, ha végül kiderül, hogy a mágus céh-es küldik ezelött 20 szintel sokkal jobb rewardot adtak.
  • tobias88
    lol, a megoldás tényleg a börtön
  • tobias88
    Nem jó, én le akarom őket ölni, de sajnos nem fogom. A börtönről nincs mentésem, nem is lesz... A megoldás:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    setstage ms01 100
  • Sir Quno Jedi
    Arra nem is kéne gondolni, hogy pl. halomra vannak a 30-40% tűz/villám stb. rezkót adó cuccok és ha a társadnak átadod és felveszi, akkor előbb-utóbb valamék elemre szinte teljesen immunis lesz és akkor kedvedre dorungathatsz körülötte abból a fajtából, őt nem zavarja már?!?!? :D Gondókozni is kell ám...
  • Palinko
    jó az a börtönös rész remélem van 1 mentésed, próbáld ki.
  • Palinko
    solitudeban tudok házat venni? ha igen kinél?
  • Ragnar360
    :DD
  • tobias88
    Sajnos újabb bug:
    A "the forsworn conspiracy" küldetésnél a return rész, ami az utolsó lenne, 1szer bejött, működött, előjött a csávó és mondta, hogy vagy börtön vagy harc. Gyorsan nyomtam sajnos és börtön lett belőle, de visszatöltöttem és most nem jön elő...

• Palinko
    én tolvajjal vagyok, de én sem szerettem a társakat, mert mindég lebuktatnak.
  • haxoror
    Én is a saját bőrömön tapasztaltam meg hogy a mana-regen tök értelmetlen ha pont csata közben nem hat :\
  • haxoror
    Máshol azt írják hogy a destruction magas szinteken szívás mert nincs hozzá plusz sebzés enchant, mindig csak annyit sebez amennyit a spell alapból tud és nem többet, és az már nem elég 40-es szinttől mert a medvék ellen az kevés vagy mivan...

Na mindegy, nem is tudom miért írtam ezt le
  • cleric
    Megnézem, köszönöm.
  • watto
    Sokkal szebb az oblivionnál.
    Függőleges mozgatás meg 1000x le lett írva a topiban, én pontosan nem tudom mert nem volt ilyen problémám de kicsit visszaolvasol tuti megtalálod. Vagy google, több helyen is láttam ezta problémát.
  • plu604
    nekem is sikerült két eltévedt nyílvesszővel kinyírni az egyetlen társam :((
    sneaky karakterrel játszom btw