30713
TES
  • MerlinW
    FXAA az nvidia-s antialiasing, ODF pedig a gyengébb gépeknek kell, alacsonyabb minőségű textúrákat eredményez.
  • Nagydög
    Az emberek meglepoen hulyek tudnak lenni, de most nem errol van szo. Szimplan nem mukodik ugy, ahogy leirtad, es egyebkent logikus is lenne. Valoszinuleg bug.
  • MerlinW
    Ez már ízlés kérdése, nekem jobban fekszik az alap inverz.
  • MerlinW
    Ahogy szokott, 2 éven belül.
  • KollerN
    És ha igazán használjátok a fejeteket akkor a jobb klikk jobb kéz bal klikk bal kéz beállítás megválltoztatást eszközölitek az optionsban
  • Tatyla
    FXAA és az Object Detail Fade az mi is és be kell pipálni ultrán vagy sem?
  • MerlinW
    Varázslaton jobb klikk akkor ott lesz a jelzés, benne az L (Left) betűvel, vagyis a bal kezedben. Bal klikkel választod ki, akkor a jobb kezedbe teszi és R betűt ír a nyílba. Ha minkét egérgombbal kiválasztod, akkor mindkét kezedben az lesz (LR). Ha még egyszer bármelyikkel rákattintasz akkor kiveszi a kezéből.

Hihetetlen, hogy nem használjátok a fejeteket.
  • MerlinW
    Tartsd lenyomva az F billentyűt és forgasd a kamerát.
  • MerlinW
    A szó amit kerestél "szervusz":)
  • MerlinW
    Miután a végtelen mennyiségű random generált mellékküldetés van, sosem.
  • haxoror
    Ja hogy tiszta legyen, a mana költséget enchantokkal 0%-körülire is le lehet vinni, onnantól tökmindegy mennyi a manád mert a spell gyakorlatilag ingyen van :)
  • haxoror
    Kezd el életre pakolni, mágusnál nem a mana visszatöltés a legjobb választás mert harc közben hatalmas büntetés van rá, harcon kívül meg tökmindegy, szóval jobban jársz ha inkább a mana költség csökkentő enchantokat erőlteted és ahhoz a 450 mana bőven elég, ami azt illeti még sok is :)

Én a helyedben elkezdenék mostantól mindent Health-re rakni és lecserélném a köpenyt egy enchantos heavy armorra.

Ja meg Conjuration!!!
  • Molnibalage
    Nem jön be semmi.
  • Grr1234
    Varázslatot sem tudok használni. Berakom jobb kézbe flamest, bal kézbe healt, de hiába klikkelek, nem csinál semmit...
  • athlay
    Kéne némi jótanács a bretonom továbbfejlesztését illetően. Egy lopakodó mágus a fickó, 100as illusion, 100as destruction kombinációval. A varázsereje 450, az életereje 100 :)

Na most az lenne a kérdés, hogy érdemes-e még innen feljebb húzni a varázserőt vagy inkább az életerőt tuningoljam.
    A varázserő regenerációm borzasztó gyors, de így is előfordul, hogy néha agyonvernek mire visszatölt :)
  • tobias88
    Nem lehetetlen az, nekem is sikerült. 1 őrt ölj le, vedd el mindenét, majd beálsz egy ajtóba és mindig zárd be mikor kinyitják, közben meg növeld az életerőd varázslattal.
  • Molnibalage
    Dupla katt egy település ikonra, ami fehér. Ekkor felkínálja, ha éppen nincs harc és nem vagy túlterhelve.
  • shaba23 #5702
    2. kérdés tárgytalan, hülye vagyok
  • shaba23 #5701
    2 noob kérdés (olvastam faq-t)
    1. Melyik értékkel állítom be, hogy a mobok messzebbről látszanak?
    2. fast travel hogy működik? Vagy a szekeres megoldás maga a fast travel?
  • Molnibalage
    Hát ezen én is csak néztem én is, hogy alá...? :)
  • Grr1234
    Van az a küldetés, ahol
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Malborn-nak kell oda adni a cuccokat, amiket beakarunk vele csempésztetni, és én nem adtam neki semmit, de már Delphine-vel kell beszélnem az istállónál, így viszont cuccok nélkül kell megcsinálnom a küldetést, ami számomra lehetetlen.
    Mit tudok tenni?
  • haxoror
    Tiszta mátrix, ha soha nem játszottál volna fps-el akkor is simán el lehet találni bármit amikor belassul a világ.
  • SzirmosSzisza
    Ha lesz itt lesz szerintem
  • haxoror
    persze
  • SzirmosSzisza
    Meg kell szokni. Pl itt alá kell célozni mindig, Oblivionban mindig jóval fölé kellett :)
  • Although
    szerintem mindkettő gyönyörű de azért a skyrim szebb...külső téren is ha jó beállításokat használsz..Bár tény nyilván a Cyrodiil nagyon szép zöld terület a Skyrim meg ködös de elképesztően hangulatos és tökéletesen megcsinált.
  • mokacsin
    Biztos volt már rengetegszer,de képtelenség vissza olvasni! Magyar felirat várható hozzá?
  • Molnibalage
    Láttam. Nagy reményeket fűzök hozzá. Mondjuk lehet, hogy azért van, mert nem játszottam FPS-sel ~ 7 éve.
  • Molnibalage
    Ahogy írtam, külső téren szebb sok téren a TES IV. Belső tereknél labdába nem rúg.
  • MaRee
    Béna vagy :D Nekem simán megy. Amúgy meg direkt erre van az időlassító perk, célzásnál 25 - 50%-al lassítja az időt így futó célpontot is könnyű eltalálni.
  • Although
    Obli 3
    Ez nem szép ??????????????????
  • Molnibalage
    Íjjel képtelenség bármit eltaláni ami sétáló sebességnél gyorsabb. Nekem nem megy. (Perk semmi nincs rajta.)
  • Although
    Obli 2
    ezen jobban látszik..
  • Molnibalage
    Nekem nem tetszik. Olyan, mintha iszappal lenne leöntva minden, vagy gyurma lenne...
  • Although
    Még ma is agyonver nagyon sok játékot grafikaiag. :)
  • SzirmosSzisza
    Jó csak mondom :) (amúgy ja, így is hálát adok az égnek, hogy fut (: )
    Amúgy íjásszal az a baj, hogy lopakodva nagyon jó, de, ha mászkálsz és hirtelen rádrontanak, akkor már baj van (vagy, ha úgy játszik az ember, mint én, hogy 10 méterenként ment, akkor elég visszatölteni és hátbatámadni őket)
  • Molnibalage
    Szerintem tömény hülyeség. Konkrétan agyfaszt kaptam a Morr alatt, mert én lófaszt sem láttam abból, hogy melyik poti micsoda, hanem meg kellett várni, míg kiírja. Ellenben itt ABC sorrend van. Az én elmémnek ez nagyon tiszta. A kép meg jó emlékeztető, ha a névre nem emlékeznék.

A quicslotból kevés a 8, de más tekintetben nekem nagyon is bejön a menürendszer. A Morré halál elavult.
  • Although
    Obli
    Ez se volt kutya ám
  • Although
    Azért ez így nem igaz az obli környezet ugyancsak elképesztően szép főleg HD vel de talán bloomal is csak ott kell állítgatni a dolgokat. De nem a külső környezet változot sokat.
  • Ragnar360
    Szerintem ez a látótávolság nem minösül semmi extrának :) úgyértve, hogy te pl ha felhuznád ennyire szaggatna vagy mi ?