30713
TES
-
#5759 shoutolás menete. TAB - > magic -> shout E vel kiválasztod. Z vagy Y al tudod elüvölteni magad, később lesznek több szavaz shoutok ott majd tovább nyomva kell tartani a gombot.
Manát nem fogyaszt, de van újratöltődési ideje, a fenti iránytűn látszik ha olyan mint megszoktad akkor mehet a shout, ha kék akkor várni kell, majd lassan vissza fog húzódni.
Új shoutokat a fő küldetés folyamán kapsz, vagy le tudod olvasni a kövekről a sárkány szavakat. A leolvasott shoutok szürkén fognak megjelenni, de ha leölsz egy sárkányt akkor a lelkével mindég kinyithatsz 1 shoutot amit te választasz ki és R gombal nyithatod. később ha sok szavat ismersz 1 shoutnál lesz 3 szó is minnél több szó annál erősebb. de igazából én nagyon minimálisan használtam csak őket, kicsit színezik a játékot, de nem valami hasznosak :D -
#5758 Stamina... -
#5757 Amikor megláttam, hogy lehet kutyát venni. -
#5756 Társakba mennyire érdemes befektetni? Érdemes felbérelni valakit? Nem jó tapasztalataim vannak velük, amikor kaptam egy nőt (remélem ez nem spoiler) akkor csak a baj volt vele, lemaradt, elhagytam stb ezért bennhagytam egy házban és mondtam, hogy maradjon ott....azóta nem láttam :D
Plusz mágus vagyok, és a tűz nem tesz jót nekik gondolom.... -
#5755 Nyomd meg az Y-t... Részletesen pedig: #5415 -
#5754 Shoutot ki kell választani a Magic fülön, és utána Y vagy Z billentyűzettől függően -
sirdond #5753 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én magammal vittem a csávót,aki bent volt a templomban whiterunban és ő felajánlott egy alternatív,békés megoldást,amikor elkezdtem vagdosni a gyökereket :) -
#5752 jobb kezedben lévő fegyver töltöttségét jelzi. ha lemerül nem működik az enchantolt varázslata. ha tölteni szeretnéd kell feltöltött soul gem, fegyverre rámész inventoryba, nyomsz T kiválasztod melyik gemmel töltse és E. -
#5751 Nem megy a Morrohun. Valakinek megvan kiírva, hogy melyik beállításokkal tudom eltüntetni az iránytűt meg azt, hogy a képernyőn ikon jelezze hova kell menni, meg egyebeket? -
Hunor1 #5750
mit jelent a bekarikázott folyamatjelző ?????
beteg vagyok? - imádkozás a templomban leveszi?
fáradtság ? - dögölni kéne egyet ? -
Lenssver #5749 köszi,én xbox 360 játszom nekem nem mutatott a térkép semmit. -
#5748 Inkább nem akarok belegondolni ..... :) -
#5747 Sziasztok!
A "Shout"-hoz kell valami speciális dolog? Most öltem meg az első sárkányom és a többiek bíztatnak, hogy "Shout"-oljak, de sajnos nem sikerül. Mi ennek a pontos menete? Lehet hogy volt róla szó, de annyira pörög a topic (szerencsére), hogy lehet átsiklottam fölötte.
Amúgy a játék nálam 9,5/10
A Morro volt 9, Obli 8...
Eszméletlen jó a hangula és tényleg eddig akármennyi dungeonban voltam, mindenhol más hangulat fogadott, nem copy-paste barlangok. A viking-északi mitológia amúgyis a kedvencem, úgyhogy asszem nálam ez GOTY játék. Amikor a havas hegyeket mászom, miközben pofámba jön a hó, meg barlangokban kis patakok... Hihetetlen. Persze vannak hibái, de azok bőven eltörpülnek a JÁTÉKÉLMÉNY mögött.
A küldik meg csak jönnek és jönnek, szinte észre sem veszi az ember.
-
#5746 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és menekülés, amilyen gyorsan csak lehet -
#5745 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!el kell menni egy helyre amit mutat a térkép. bemész a dungeonba, nem bántod az embereket. a dungeon végére mész, ott a gyökerek miatt nem tudsz tovább menni. előveszed a kést amit most szereztél meg, megcsapkodod a gyökeret. mentesz. odamész a fához e gomb és jön a meglepi. -
haxoror #5744 "...és ez még csak az első küldi"
Később majd rájössz hogy miért ilyen szmájlit raktam ide -
Lenssver #5743 Blessings of Nature quest nem rémlik valakinek? 1 kardot kellett hozni a papnőnk, meg is találtam 1 jó erős mob kezébe:) de utána nem vágom mit kell csinálni:( -
#5742 első bugba bele futottam, eddig működött a lovaskocsis utazás solitude-tól, de most bármelyik várost kérem, és felülök hátra, úgy tesz,mintha nem ültem volna fel, és egy helyben állunk... -
#5741 Bementem egy földalatti helyre ahol egy szellem megbízott, hogy 3 üveg valamit szerezzem meg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!evil in waiting a küldetés neve, be kell ülni a trónszékbe ő meg előhívja azt a boszorkányszerű akármit, amit képtelen vagyok megölni.... lvl 15 vagyok. nem tudok a közelébe se menni mert pár másodperc és végem. íjás társam van ő fél centi életet szedett le belőle, de ő is kifekszik.... valami ötlet, tanács jól jönne. sajnos videót sem találtam erről -
#5740 Lol, ugyanez van rajtam, de ezt még nem figyeltem meg. -
#5739 Mennyit tudtok Ti írni egy nap :)
Még csak egy küldit csináltam meg - a faluból az első 'mellék küldetést', a boltos megbízását a sárkánykarom visszaszerzésére -, de az teljesen letaglózott ... kellően hosszú volt, küzdelmes, gyönyörű, hangulatos, és nem egyhangú ... szóval igazi kaland ... és ez még csak az első küldi :)
Remélem a főszál is lesz min ilyen jó, vagy legalábbis nem olyan uncsi, mint a kapuk bezárogatása az Obliban :) -
#5738 Whiterun-i kastélyban Aveniccitől tudsz venni, 5000+berendezés -
#5737 kit kell keresni a házvételhez? -
#5736 és tps nézetben a varázslatokat nem mutatja... PHAIL -
Nagydög #5735 Mert ruhellem az egesz koncepciot, kulonosen most, hogy minden nyamvadt kiado akar belole egy sajatot. (Az Origin eulajat erdemes elolvasni. Az Origin elkepzelheto, hogy mindenfele adatot gyujtoget a gepemrol, de istbiz vigyaznak ra, es nem is adjak oda masnak.) -
#5734 Katt a FAIL feliratra :D -
#5733 5000-ert csak a Whiteruni viskot kapod meg. A Windhelmi 12k. -
#5732 Miért? :D -
#5731 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Morokei + Archmage's robe = FAIL -
#5730 +1
Eleinte nagy volt a problémázás itt. Nekem simán felment elsőre, a másik gépre 10 perccel ezelőtt telepítettem, és ott már előjött ez a letöltősdi, de kb 2 perc volt megoldani, hogy lemezről telepítsen.
A nálam működő verzió:
1 - Logolás steamre klikk a library-ra
2 - Skyrimen jobb klikk delete local content
3 - Steamből logout
4 - Start->Run
5 - C:\Program Files\Steam\Steam.exe -install E:
Értelemszerűen azt a directoryt kell megadni, ahová fel lett telepítve a steam, a végen az E:-t pedig arra a drivera kell cserélni amelyikben a lemez van
Az updatenél pedig servert váltottam, és az a 2-300 MB olyan gyorsan lejött mint a szél. -
#5729 Ha nagy kovácsmester vagy akkor tartsd meg őket. Én speciel eldobálom a sárkánydarabokat. -
#5728 "aligha fogom feltenni a steam miatt."
Miért is? Automatikus patch letöltés, screenshot cloud, ráadásul a DLC-ket is csak ott fogod tudni megvenni. Nekem 250 játékom van Steam-en, semmi baj vele. -
#5727 Ehh..akkor hosszú séta lesz... Gondolom a sárkánydarabokat ne dobáljam szét... -
#5726 Használható mellette, kiegészítő effekt. FXAA képes dokumentáció -
Nagydög #5725 Ettol lehet. Nekem is olyan van, es bar pentekre mar jon a CDG-be friss, ha minden jol megy, de azt aligha fogom feltenni a steam miatt. -
#5724 Altalaban respawnol a lada tartalma X orankent/naponkent, igy felulirja a benne levo dolgokat - bukod tehat. Csak sajat hazban tarolj dolgokat, meg a foldrol is elhordjak az npck. -
#5723 Egy idő után elbukod. Minden társaság ad neked szobát, használd az azokban levő ládákat. Vagy vegyél házat valamelyik városban. Windhelm-ben 5000 arany. -
#5722 Hulye kerdes, hogy FXAA az a sima AA meletti feature, vagy helyette is hasznalhato? -
#5721 Érdekes módon nálam úgy működik...
[spoiler]warez esetében valóban nem okés a ~160MB-os javított patch nélkül[/spoler] -
#5720 Ha valami random ládába pakolom be a cuccaimat, akkor az később benne lesz, vagy azt elbukom? Az isten háta mögött öltem sárkányt, és 60 kilóval több cuccom van mint kéne:) (és a lovam is megdöglött, mert nem tudta letankolni a sárkányt)