The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Faralda továbbra is az agyamra megy. Alig lehet megtalálni. Átfésülöm az egész kibaszott kolit és nincs sehol. Néha meg ott ül a ÉN szobámban...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nekem pedig készül a Thalmor Embassys videom
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
145óra. kb 400 quest
180 dungeon
270 hely
800k arany
620 shout
4000 kill
Elvárásaimnak teljes mértékben megfelelt a játék, pont erre számítottam. Másfél hónapig lekötött, ilyen még nem is volt. 😊
Gratulálok a készítõknek, minden elismerésem! Megéri az árát a játék, már csak a játékidõ miatt is.
Voltak benne bugok a vége felé, de ennyi más játékban is van, viszont azok 5-10 óránál tovább nem tartanak.
Várom a kiegészítõket hozzá!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Különben meg tiszta mágus pont nem az a karakter aki leáll hadonászni
kard-al/pajzs-al meg lövöldözni íjjal. Ha elfogy a manája ha nem...
Alternatívaként ott van varázsbotok széles választéka - persze gondolom
ezeket sem használod nehogy már tudj varázsolni ameddig visszatölt a
manád.<#eplus2>#eplus2>
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Ha elfogy a mana és védeni kell magad, akkor mit csinálsz...? Marad az íj, ha nem támadnak rád. Ha igen, akkor marad a pajzs és az egykezes.
Komolyan monodm, mintha a társaság egy része nem tudna magyarul.
srácok, dont feed the troll.
No comment...
Compelling Tribute (stormcloaks) "liberate to reach" odamentem a táborba, nem beszélt velem akivel kellett volna beszélni, szarakodtam egy órát, majd levágtam mindenkit, kifutott egybõl elkezdett velem beszélni, adott egy másik feladatot... elmentem szereztem bizonyítékot, vissza hozzá, majd elküldött hogy "Meat the men". Odamegyek (hárman vannak) rámtámadnak... gondolom megharagudtak amiért levágtam a tábort... akivel beszélni kéne, nem áll szóba velem...
valami ötlet?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Havas részeket tekintve Winterhold közeli helyek nagyon adják, illetve a Meridia szobor környéke...
Jah, mégis, beslattyogtam a közeli városkában, jött egy fáklyás leányzó, aki nem is volt csúnya - késõbb kiderült, hogy egy vámpír :-D
North Skybound watch is oltári nagyon szép a havas táj lefelé nézve illetve Markarth city hihetetlenül látványos a Dwemer épületekkel és a sziklás vízesésekkel karöltve😊
Meg ami még nagyon tetszett, az a Solitude-tól nagyjából keletre esõ terület
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nekem Riften környéke volt, amire rácsodálkoztam.
A hegyek, vízesések, különbözõ épületek, romok, barlangok változatossá, széppé varázsolják a tájat, és a hegyek csúcsait leszámítva egy késõ nyári, kora õszi hangulatot idéznek, nem egy zordon havas vidéken kóborlunk.
Riftenben már idegesítõbb a világ, ha nem tolvaj a hõsünk, sokszor eröltetnek ránk olyan küldetéseket, amihez semmi köze egy becsületes harcosnak, mágusnak, komoly célokért küzdõ sárkányvérûnek.
Csak egy kis közvélemény kutatás: ti mikor ámultatok el eddig a legjobban?Én most vetõdtem el Solitude-be és nem tudok betelni ennek a sziklaboltívre épült városnak a látványával.Csak úgy lövöm a screenshotokat sorban...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
"The trees move. Do you not see it?"
Lehet az félelemkeltés, paralyse, turn undead (holtak ellen), az én varázslóm speciel, ha gondban van beidéz egy dremora lordot maga elé pajzsnak.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Valami büntetést kaptam?!
Javítható, de picit csalnod kell az ügy érdekében.
Keress egy döglött farkast, és a soul trap varázslattal húzd fel rajta az idézést a szintednek megfelelõ erõsségûre!
Az íjászkodás teljesen más karakterfejlesztés, nekik Feandel a segítség.
A ward mágia ellen védõ pajzs, de ez is egy neked fölösleges varázslat, ehhez a restorationt kell fejleszteni.
A gyengébb wardot egy adept szintû varázslattal azonnal szétütnek, erõsebbeket meg ugye nem használhatsz.
Expert szintû wardok már erõsek, de kell hozzá a perk is, ami a rálõtt varázslatból folyamatosan tölti vissza a manát, különben nem tudod fenntartani sokáig.
Menj el Winterholdból néhány napra, ha nem frissül a mágusok készlete.
Másik lehetõség a 14121-ben leírt Atronach Forge használata, ha összegyûjtöd a hozzá való szemetet legyárthatod magadnak a villám elementál idézõ könyvet, vagy botot.
Erõsebb helinget tudtam már venni. Idézést és destru spellt még nem, pedig a szintjük gyak azonos, pár ponttal térnek el és mind 40 felett van.
Nem csuhában járkálok. Szerinted csuhában van 200 körüli AC...? Pajzsom is van. Sajnos olyan nem tud a progi, hogy pajzs ÉS ward. Staggert még meg sem tudtam tanulni, talán most. Vicc, hogy pénzbõl leszek mágus, mert Faralda végre újra létezik és rátoltam egybõl 10 pontot.
És ne csuhába járkálj, heavy armor, de ami nekem nagyon bejött a pajzsos mágus, mivel a pajzzsal lehet stunolni, heavy bass perkkel még tovább tart. Érdemes erõs ellenfél ellen (ha egyedül van) gyengébb spellt használni, a stagger effekt miatt(Impact perk) és szépen távolodni. De a varázs botoki használata is javaslott pl 2x fireball staff jóval durvább mintha kézzel nyomogatnád, pláne mert gyorsabb, nem kerül mannaba, és 1 greater soulgem maxra tölti 0ról. 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egyszerûen nem értem, hogy hogyan lehetne fejlõdni, mikor 100 találat alatt sem fejlõdik 1 szitet sem a destruction...
1. bármi leölhetõ mágiával, nem képtelenség, én és még sokan
mások megtették
2. csak olyan varázslatokat árulnak ami a mágiaszintednek megfelelõ,
erõsebbet nem
3. robe mágusnak közelébe sem kell mennie semmilyen medvének,
az hogy közel engeded magadhoz és hagyod hogy üssön az a te hibád
4. a mágus távharcos nem közelharcos
Itt szerepel a mage is.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
A másik - van olyan soulgem, aminek a neve unuse, rózsaszines és forog egy dobozban - nem vágom, mit lehet vele kezdeni?
A harmadik, - most elõször akartak "tanítani" - nyilván, elkanászodtam a lopkodásban. A kérdésem, ha nem jártak sikerrel, akkor ezzel vége is? - vagy nem marad el a bosszúállás, és újakat küld az illetõ a nyakamra?
.. - és még egy kérdés - a kollégium, ha raajta kap - kifosztottam azt a részt, ahol a növények vannak - gondoltam, ha már megláttak, úgyis mindegy - szépen elvittem mindent - mi lesz a bünti? Mert az Oblivionban, ezért, rögtön kizártak, + küldetést kellett megoldani, hogy vissza vegyenek. Itt meg, mintha - lehet egyelõre, - nem történt semmi...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Itt van az összes spell, szintekkel, leírással, fellelhetõséggel, pékfaszával, mindennel. A többiek már leírták, hogyan kell fejleszteni a varázslót, inkább nem ismételgetném, mert mûködik a dolog. Szerintem próbáld meg, biztosan neked is jó lesz, csak gyakorolni kell.
Nefürgyé le!