The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más. Félelemets, hogy mennyi dwemer ingnot olvaszható.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Régebbi képek voltak, mára már van tetszetõsebb és funkcionálisabb süsüje (dark brotherhood-os shrouded cowl):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
füles 😄
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
mert biza van egy ilyen része College küldetéseinek.
"The trees move. Do you not see it?"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Erre a helyre visz le amúgy, nem rejt semmiféle kincset (másik ruin-ból is megközelíthetõ, elvileg a fõsztori alatt is meg kell fordulni itt):
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az 1 a végén azért, hogy ne resetelje a felszerelését alapra (amit te adtál neki elveszne).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
WTF?
Hogyan lehet feltámasztani konzollal? Mert a franc sem fogja a cuccait kicipelni és még új társat is keresni...
Feltelepítettem a 3.1-et. A problémám az, hogy - elsõsorban forgás közben - rázkódik a kép. Külsõ és belsõ nézetben is. Külsõ nézetben ez úgy néz ki, hogy ahogyan egérrel mozgatom a figurát, a lába nagyon és a kép is kicsit rázkódik. Ez normális? Ha nem, hogyan tudnám megoldani? Ha elõrefelé futok, nem nagyon van gond, inkább csak akkor, ha helyben fordulok valamerre.
Dual core-om van, 4 giga ram, 5760-as radeon. Tudom, hogy nem egy nagy durranás, de stabilan 30-35 körül van az fps, tehát nem kéne ezt csinálnia.
a játékban én csak mászkálok, nem érdekel hogy milyen ruha van rajtam, se a sztori, se a harc nem érdekel
amúgy is leverek mindenkit 2-5 ütéssel, sárkányt is, tehát nincs értelme semmit fejleszteni. sima, itt-ott talált páncél és fegyver van nálam 😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Teljesen zárt páncélzat pl. a dwemer, jellegzetes maszk szerû sisakkal.
Ebben semmi különleges nincs, dwemer romokban rengeteg fémet lehet találni, de meg is vásárolható, a réz.
Másik zárt sisakos páncélzat a Steel plate armor, egy igen jó páncél, de rengeteg fogsz találni, nagyon sok magasabb rangú ellenfél viseli 20as szint fölött.
Acient nord páncélok, fegyverek: a draugoknál, csontvázaknál lévõ fegyverek nem a legjobbak, de ha Companions tag vagy, a kovácstól megtanulhatod ezeket a fegyvereket feljavítani, kicsalni belõlük az õsi erõt. Az ilyen páncélok már ritkábbak, de elõfordulnak a játékban (pl. egy Riften környéki kriptában rengeteget találtam)
ezt még nem is láttam amúgy ez se rossz
erre gondoltam én:
http://imgur.com/a/ZbJyG#105
nagyon brutál
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Láttam egyszer egy loading képernyõn egy olyan páncélos figurát, aminek az egész testét fém páncél borítja. Nagyon durván jól néz ki.
Meg akarom keresni a neten, sajnos shotoloni nem tudtam még.
Asszem a szöveg mellé valami nordokról szóló valami volt.
Google-el se találtam meg...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ezen kívül ha csatlakozol College-hez, kapsz egy szobát sok tárolóval, ahogy többi guild-nél is (bár azok közel sem ilyen jók), sõt, ha eljutsz egy darabig a fõküldetésben
ha a buksidat akarod látni, arra meg van no helmet mod, nexuson megtalálod.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
de abban igazad van, h sneak baromi gyorsan fejlõdik - 30-40 között pl 2-3 ellenfél torkánál átnyiszálása dob rajta 1-1 szintet.
Ha íjjal ölsz, az fejlõdik, tökmind1, hogy sneakkel avagy nem. Valószínû többet lopakodtál, mint hogy, az íjjal harcoltál.. ezért fejlõdött gyorsan.
De, az is lehetséges, hogy a sneak gyorsabban fejlõdik, mint az archery. Elvégre az archery az combat skill, a sneak meg Stealth. Guradian stones ugye..
én csak sárkányokra használtam íjászatot, és így is ugrott jó pár szintet - egykezes fegyvereknél mindenképpen sokkal gyorsabban fejlõdik.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Pont erre is panaszkodtam, hogy az is csigalassan fejlõdik.
Ezt kerestem!😊
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers