The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Molnibalage
Nem. Janessa volt az. Reloaddal megoldottam.

Más. Félelemets, hogy mennyi dwemer ingnot olvaszható.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

broman191
Egy egyszerû süsü, az elf sisak nem állt jól a karim fején, és nem akartam bámulni a nagy khajiit füleit, így maradt a süsü, az legalább lenyomja a füleket. 😄

Régebbi képek voltak, mára már van tetszetõsebb és funkcionálisabb süsüje (dark brotherhood-os shrouded cowl):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

füles 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Calver
nem véletlenül ideiglenes társ, csak arra a küldetésre?
mert biza van egy ilyen része College küldetéseinek.

"The trees move. Do you not see it?"

Molnibalage
Sajnos úgy sem megy. Marha jó...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Elveszem az összes tárgyát, az meglátom.

Malakai
Vagy rossz helyre kattintasz - tárgyakat is lehet pl célba venni így - vagy tudjafene. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Molnibalage
Sajnos nem csinál semmit. 😞

JethroHUN
Mi az a rongy a karid fején? <#alien>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

broman191
Éppen ma voltam ezen a helyen, nem rémlik hogy lett volna nálam bármi is, csak interakcióba léptem vele aztán lenyitotta a csigalépcsõt...

Erre a helyre visz le amúgy, nem rejt semmiféle kincset (másik ruin-ból is megközelíthetõ, elvileg a fõsztori alatt is meg kell fordulni itt):

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Malakai
Konzolt felhozod, aztán az egérkurzorral rákattintasz, akkor behozza a karakter kódját felül, ezzel õ a célpont.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Molnibalage
Mármint a katt az hogyan? Célkereszttel? A konzol elõtt vagy után?

Malakai
Katt a karakterre consoleban, aztán resurrect 1
Az 1 a végén azért, hogy ne resetelje a felszerelését alapra (amit te adtál neki elveszne).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Molnibalage
Ha sárga, akkor dwemer. Ha fekete akkor ebony vagy deardra. Ha szürke, akkor valami acélpáncál, blade (ebbõl egyet lehet taláni és mikor megvan, akkor már szarra sem jó.)

Molnibalage
Már megint beleakadtam valamibe. Egy Dwemer romot kutatok át a WhC számára. A társam valami rejtélyes módon mindig holtan esik össze egy mezei falmer elleni csata során a HP-jától függetlenül. Látni, hogy mérgezve van, mert csökken a HP, de 90% felett van, azt egyszercsak halott.

WTF?

Hogyan lehet feltámasztani konzollal? Mert a franc sem fogja a cuccait kicipelni és még új társat is keresni...

Igen, bocs, elírtam, egész pontosan 1.31. Elvileg az 1.3-ban javították az 1.2 hibáit, az 1.31 pedig a 4 gigás memóriakezelést javította. És valóban, 1280x1024-ben is egész jól megy (menne) a játék még az én gépemen is. De ez a rázkódás dolog nagyon zavaró.
francois
1.3-as patchre gondolsz? Különben én nem raktam még fel egyetlen patchet sem, de a visszajelzésekbõl ítélve sokkal frusztrálóbb bugokat okoznak a patchek, mint az játék alapban.

Sziasztok!

Feltelepítettem a 3.1-et. A problémám az, hogy - elsõsorban forgás közben - rázkódik a kép. Külsõ és belsõ nézetben is. Külsõ nézetben ez úgy néz ki, hogy ahogyan egérrel mozgatom a figurát, a lába nagyon és a kép is kicsit rázkódik. Ez normális? Ha nem, hogyan tudnám megoldani? Ha elõrefelé futok, nem nagyon van gond, inkább csak akkor, ha helyben fordulok valamerre.

Dual core-om van, 4 giga ram, 5760-as radeon. Tudom, hogy nem egy nagy durranás, de stabilan 30-35 körül van az fps, tehát nem kéne ezt csinálnia.
a félreértések elkerülése végett: csak a képre volt szükségem

a játékban én csak mászkálok, nem érdekel hogy milyen ruha van rajtam, se a sztori, se a harc nem érdekel

amúgy is leverek mindenkit 2-5 ütéssel, sárkányt is, tehát nincs értelme semmit fejleszteni. sima, itt-ott talált páncél és fegyver van nálam 😊

Fantusz
A képen lévõ fejszét meg tudod szerezni.
Végig kell csinálnod a Companions küldetéseket, összeszedni a törött csatabárd darabjait, amit újra kovácsolnak. A képen látható szobor kezébe adva nyílik ki a sírbolt, de nem zárul be, ha elveszed a fegyvert, s megtarthatod emlékbe, vagy akár használhatod is. A szobron valószinûleg õsi nord páncél van, arról az elõbb írtam

JethroHUN
Erre én is kíváncsi lennék, nem találtam róla semmit se wikin, es uesp-en

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fantusz
Töltéskor elés sok képet látunk, nem tudom melyik páncélra gondolsz.

Teljesen zárt páncélzat pl. a dwemer, jellegzetes maszk szerû sisakkal.
Ebben semmi különleges nincs, dwemer romokban rengeteg fémet lehet találni, de meg is vásárolható, a réz.

Másik zárt sisakos páncélzat a Steel plate armor, egy igen jó páncél, de rengeteg fogsz találni, nagyon sok magasabb rangú ellenfél viseli 20as szint fölött.

Acient nord páncélok, fegyverek: a draugoknál, csontvázaknál lévõ fegyverek nem a legjobbak, de ha Companions tag vagy, a kovácstól megtanulhatod ezeket a fegyvereket feljavítani, kicsalni belõlük az õsi erõt. Az ilyen páncélok már ritkábbak, de elõfordulnak a játékban (pl. egy Riften környéki kriptában rengeteget találtam)

ááá köszi! 😊 nem ez, de megtaláltam ott
ezt még nem is láttam amúgy ez se rossz
erre gondoltam én:

http://imgur.com/a/ZbJyG#105

nagyon brutál

Hegi90
nem erre gondolsz?

amúgy még tudsz ott böngészgetni.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Steel Plate Armor nem elég? 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Tudnátok segíteni?
Láttam egyszer egy loading képernyõn egy olyan páncélos figurát, aminek az egész testét fém páncél borítja. Nagyon durván jól néz ki.
Meg akarom keresni a neten, sajnos shotoloni nem tudtam még.
Asszem a szöveg mellé valami nordokról szóló valami volt.

Google-el se találtam meg...

xblades
Kösz, hogy ezt mit kerestem, pedig a zárt béta tesztben részt is vetem. Biztos a késõi idõ miatt volt már.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Calver
ha felülírod a mentést, egyel magasabb sorszámot kap mind Oblivion, mind Skyrim esetében.

Laza
Érdekes, hogy hiányzik pár mentés sorszám .....

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

wesker24
Ide nem tudja valaki milyen Dwarwen kütyü kell mert teli vagyok Dwarwen kütyükkel de egyik se jó !

Calver
itt a teljes lista ha érdekel, de Whiterun lesz az elsõ, ahol házat tudsz majd venni, haladj a fõküldetésben, pofán fog csapni.
ezen kívül ha csatlakozol College-hez, kapsz egy szobát sok tárolóval, ahogy többi guild-nél is (bár azok közel sem ilyen jók), sõt, ha eljutsz egy darabig a fõküldetésben
kapni fogsz permanensen egy szobát Riverwood-ban, ahol minden (enchant/alchemy/smithing) munkapad egy köpésnyire van, szvsz ez a legjobb.

Hol lehet házat venni?
Calver
ez... zseniális <#idiota>

francois
😄DD

Calver
igen, de akkor már érdemesebb sisakot enchantolni.
ha a buksidat akarod látni, arra meg van no helmet mod, nexuson megtalálod.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Molnibalage
A circlet és a páncél sisakjai ugyanazotak az enchant képességet megkaphatják?

D_AS😄_:AS_D:_ASD_ASD_
Calver
uesp-n is leírják - a sneak attack elsõsorban sneak-et fejleszti, és csak kis mértékben a fegyveres képzettséget.
de abban igazad van, h sneak baromi gyorsan fejlõdik - 30-40 között pl 2-3 ellenfél torkánál átnyiszálása dob rajta 1-1 szintet.

francois
Többen mondták, hogy micsoda hangover az az ivós sztori a játékban. Az az igazán durva, hogy tegnap este buliztam, nem tudom hogyan jöttem haza, nem emlékszek semmmire. ma indítom a játékot, léptem 3 szintet, tele vagyok lootal úgy hogy futni sem tudok és 2 sárkány hullája fekszik a karakter mellett😄 lehet játszottam még éjjel😄D

Ha íjjal ölsz, az fejlõdik, tökmind1, hogy sneakkel avagy nem. Valószínû többet lopakodtál, mint hogy, az íjjal harcoltál.. ezért fejlõdött gyorsan.

De, az is lehetséges, hogy a sneak gyorsabban fejlõdik, mint az archery. Elvégre az archery az combat skill, a sneak meg Stealth. Guradian stones ugye..

Calver

szerintem te azért fejlõdsz lassan, mert nem is játszol csak sírsz forumon<#banplz><#banplz><#banplz>
Calver
picit fejlõdik emlékeim szerint az is, de igen, a lopakodva gyilkolás sneak-et fejleszti elsõsorban, nem pedig a fegyveres képzettséget.

én csak sárkányokra használtam íjászatot, és így is ugrott jó pár szintet - egykezes fegyvereknél mindenképpen sokkal gyorsabban fejlõdik.

SzirmosSzisza
Gyorsan ? Mihez képest ? Nekem Sneak már 100-on van rég, íjászat meg max 60-70 fele, pedig MINDENT íjjal ölök meg. (vagy, ha lopakodva ölök akkor csak a sneak fejlõdik az íjászat nem ?)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Molnibalage
????

Pont erre is panaszkodtam, hogy az is csigalassan fejlõdik.

tobias88
én mindig felfutok valahova, az a biztos <#whatever>
Dehogynem. Pont az az rpg. A karaktered képességeit használod, ha gyenge vagy közelharchoz, elszaladsz. Amire te gondolsz, az fps...

Wreck86
Köszi!
Ezt kerestem!😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
Köszi!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers