The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
(Egyébként egyetértek.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jagi: én is megkedveltem, én nem öltem meg. szerintem ez nem lesz hátrány. Általában nekem semmi bajom a sárkányokkal, ha nem támadnak meg. Ha támadnak is, akkor is olyan kis helyesen biccentik oldalra a fejüket, amikor a földre szállva nézegetnek. 😊
A Pengék, szándékuk szerint a gonosz ellen küzdenek, de hogy ez mennyire sikerül nekik... kérdéses.
Mennyire látnak tisztán, amikor elküldik a Sárányvérût a piszkos munkát elvégezni?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Kérdésem, hogy van-e bármilyen értelme újabb blade-eket toborozni a Blade-ekhez? Már két régi, kiszolgált csatlósomat hozzájuk adtam be, megköszönve szolgálataikat, az inventory-jukban hagyva némi ajándék stafírungot, fegyvert, ezt-azt, hálám jeléül, lássák, milyen bõkezû urat szolgáltak. De mi lesz velük a Blade-eknél?
Eredeti a játékom és steamen keresztül megy. Spanyol nyelvvizsgára készülök és szeretném egy kicsit a játék közben is gyakorolni a nyelvet. Tudom, hogy van teljesen spanyol verzió spanyol szinkronnal együtt ami nagyon jó egy 300 órás játéknál.
Mivel a steam nemzetközi hallottam, hogy akármilyen nyelven veszem meg a játékot ha steames akkor át tudom állítani.
A kérdésem az hogy hogyan? Ha átállítom a steam klienst spanyolra és nem a DVD-rõl teszem fel hanem letöltetem vele, akkor spanyolul fogja leszedni a játékot, vagy van valami kevésbé idõigényes megoldás is erre.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A gépre már költeni nem érdemes, memória, nagyobb erõsebb proci felesleges kiadás.
Ha a Skyrim a "mérce" érdemes kipróbálni, hogy képes-e futtatni, mielõtt költesz rá, ha a Skyrimtõl függetlenül szeretnéd beüzemelni a gépet, akkor sem árt letesztelni, hogy valóban rendben mûködik-e.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha enchantolok egy soul trapos fegyvert, számít az, hogy 1 vagy 4-5 mp-et állítok be rá? (azon kívül, hogy többet hasznlhatom 1 töltéssel, ha kevesebb az mp) Ha mondjuk egy ilyen fegyverrel gyepálok valakit, és 5 mp-es, akkor megütöm és 5 mp-n belül meg kell halnia, hogy megszerezzem a lelkét. De ha megütörm mégegyszer, akkor megint lesz 5 mp-m és így tovább, nem? Ezen kiindulva 1 mp is bõven elég. Valahol tuti van vmi buktató, erre lennék kíváncsi.
Mente et Malleo
a legcsudább az volt ezzel a géppel, hogy beestem egy romba úgy, hogy nem is volt ott 😊 3-4 perc úszkálás után meg betöltött az ajtó amin be kellett volna mennem xD
nekem van egy vasam 2.8 pentium van benne 😊
nem fullba, de nem is minimumon játszom vele 2Gb ram az megvan,
A videokártya meg egy Nvidia8600gt
fut de nem a legjobb 😊
Mondjuk nem is erre lett kitalálva.
elképzelhetõ, h azzal a gyorsító cuccal elmászna, még ha nem is a legszebben.
"The trees move. Do you not see it?"
2,5 GHz-es processzor, 2 giga ram és egy Nvidia 7800 GS gpu. Érdemes megpróbálni, hogy veszünk barátnõmmel egy vinyót, és kipróbáljuk, vagy felejtõs? Az alaplap is régi, azt mondta bátyám, hogy ez a videókari a legerõsebb, amit még bele lehetett tenni anno, ennél jobbat már nem lehetne. Mondjuk nekem a proci is gyanús, azért egy kétmagos gondolom kellene a Skyrimnek is, nem?
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Skyboost-ot mindenképp.
Nem kell tartanod a bugoktól. Nekem 90 mod, és 40 plugin módosítja a játékot. Semmi gondom vele. De egy mindenképpen tutti (Emese), látványos javulás, csak a gyengébb gépeken látható, hiszen a nagyobbakon, minden gond nélkül, full grafon elszaladgál.
@Tobias88!
A mod neve: SkyUI.
De tökéletesen mükszik, ha jól rakod fel. Ajánlom minden modhoz a Nexus Mod Manager-t. Viszont figyelni kell, hogy a tömörített mod, a megfelelõ elérési utat tartalmazza. (Ez a SkyUI-ra nem vonatkozik, mert az új, 1.1 változat már "NMM barát", míg a régebbit manuálisan kellett felrakni.
Manager nélkül is van élet - csak szar -, de akkor nálam néha esett-kelt, és Wyre Bash nélkül-vele, nem mûködött túl jól.
A NMM-ben van egy a Wyre Bash-ra nagyon hajazó rész, amiben a betöltési sorrendet tudod megváltoztatni, és ugyan úgy szól, ha ütközés, vagy felülírás van.
Ki kell tapasztalni, mit szabad, mit nem feltenni! (Persze, ízlések és pofonok...)
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Én ezeket használom:
FXAA injector
Realistic water textures
immersive hud
Meg itt még jópár hasznos dolog le van írva képekkel illusztrálva.
A sárkánytól kapott mágikus lövést,hogy kell aktiválni?
Kiválasztottam a képességek közül de mikor meg nyomom a Z-t semmi nem történik.
A TESVAL plusz 10-15 fps-t hoz mindenhol, bármilyen egyéb hátrány nélkül.
Jobb térkép, szebb vér, dúsabb növényzet ezek is egyszerû de jó mod-ok.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én jó pár modot beletettem, de elfelejtettem hogy ez melyik:

Le szeretném szedni, mert ha eladsz-eldobsz olyan elemet, ahol több darab van, de még nem annyi, hogy a választó slider kijöjjön, a lista végére ugrik. Tudja valaki, hogy melyik lehet ez?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!