The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Hogyne. Elküldöd, felveszel mást, aztán megsazabdulsz tõle és újra felveszed a kísérõdet. Akárhányszor.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Wreck86

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

"...kifilézte a Brotherhood..." A Mythic Dawn. Én is ott voltam. 😄

(Egyébként egyetértek.)

nem..de próbáld meg..annak idején Janessa-val próbáltam,lerázott,hogy majd akkor,ha nem lesz kísérõm
Hi! Ha már van követõm, pl: Lydia, de nem viszem magammal, akkor nem lehet felbérelni azok közül akik a kocsmákban elérhetõk 500 pénzért? Boethiah Calling questhez kellene.......
Jagi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha meg megölöm akkor a szürkeszakáll vallási szekta nem fog tárt karokkal fogadni, gondolom. Már eldöntetett. a Bladek amúgy is egy beképzelt banda volt mindig is. Túl nagy az arcuk. De fontos már a küldetésük is. Azt is bukták mikor Uriel Septimet kifilézte a Broderhood. (ott voltam 😊) Most meg sírnak hogy kevesen vannak. Örüljenek sztem hogy ennyien maradtak. Kussolni kéne, nem gajdánkodni. 😊
Szerintem 😊

Fantusz
Amíg nem teljesíted a küldetést, nem vesz tudomást rólad a két Blade - hogy ez neked mennyire hátrány eldöntheted. A játék annyira szabad, hogy el sem kell kezdeni a fõküldetést, s mégis több száz óra játék lehetõséget ad, de vannak "önkéntes kötelezvények" Nem kötelezõ Companions tagként vérfarkassá válni, de amíg ezt elutasítod, nem veszenk rólad tudomást a céhben, az öreg sárkányt sem kötelezõ megölni, de amíg nem végeztél vele a Pengék nem állnak veled szóba (utána se nagyon, hisz megoldottad a legnagyobb problémájukat)

Kösz a választ!

Jagi: én is megkedveltem, én nem öltem meg. szerintem ez nem lesz hátrány. Általában nekem semmi bajom a sárkányokkal, ha nem támadnak meg. Ha támadnak is, akkor is olyan kis helyesen biccentik oldalra a fejüket, amikor a földre szállva nézegetnek. 😊

Fantusz
Arngeir valami olyasmit mondott, hogy a Blade-k mesterien avatkoznak bele olyan dolgokba is, aminek a következményét nem láthatják át.
A Pengék, szándékuk szerint a gonosz ellen küzdenek, de hogy ez mennyire sikerül nekik... kérdéses.
Mennyire látnak tisztán, amikor elküldik a Sárányvérût a piszkos munkát elvégezni?

Jagi
A
Vénfaszsárkányt muszáj megölni?
Származik valami hátrányom belõle? Megkedveltem.

enlightened
Egy játék miatt nem fogok japánul tanulni. Elég sok idõt beleöltem a spanyolba így is.

broman191
Ha felveszel küldetéseket náluk sárkányok megölésére akkor veled mennek segíteni. Ennyi. Ezen felül nem lesz velük semmi csak naponta tréningeznek, járkálnak, alszanak. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Ulfric hangja azért angolul se rossz... 😊

Kérdésem, hogy van-e bármilyen értelme újabb blade-eket toborozni a Blade-ekhez? Már két régi, kiszolgált csatlósomat hozzájuk adtam be, megköszönve szolgálataikat, az inventory-jukban hagyva némi ajándék stafírungot, fegyvert, ezt-azt, hálám jeléül, lássák, milyen bõkezû urat szolgáltak. De mi lesz velük a Blade-eknél?

Lunki88
Tanulj japánul, ott elég jól eltalálták a hangokat. 😄 Ulfric hangja nekem különösen tetszik japánul (persze az angol feliratozás be van kapcsolva). Ha valakit érdekelnek majd felrakhatom egy megosztóra a nyelvi fájlokat.
enlightened
Annyira nem rossz a spanyol szinkron mint amilyenre számítottam, de azért azt nem értem, hogy a bardhoz miért nem tudtak behívni valakit az utcáról aki tud énekelni, hogy felénekelje azt a pár sort. Mert így most csak simán elszavalja a csávó :S, angolban énekelte is.

enlightened
Na végül megtaláltam a language opciót. Átállítottam most a steam elkezdett valamit letölteni de gyorsabban jön mint ha az egész játékot szedné le, úgy hogy valszeg csak a nyelvet updateli remélem most szinkronnal meg mindennel spanyol lesz.

enlightened
Sziasztok a következõ lenne a kérdésem!

Eredeti a játékom és steamen keresztül megy. Spanyol nyelvvizsgára készülök és szeretném egy kicsit a játék közben is gyakorolni a nyelvet. Tudom, hogy van teljesen spanyol verzió spanyol szinkronnal együtt ami nagyon jó egy 300 órás játéknál.

Mivel a steam nemzetközi hallottam, hogy akármilyen nyelven veszem meg a játékot ha steames akkor át tudom állítani.

A kérdésem az hogy hogyan? Ha átállítom a steam klienst spanyolra és nem a DVD-rõl teszem fel hanem letöltetem vele, akkor spanyolul fogja leszedni a játékot, vagy van valami kevésbé idõigényes megoldás is erre.

Elõre is köszönöm a válaszokat.

enlightened
Na 50 órát beletoltam a játékba, nemsokára vége lesz! Már csak 250 óra van hátra.

szabod
értem, köszi mindenkinek

Mente et Malleo

Köszi, ez mûködik.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Oks, ez lesz. Valahogy valahonnan szerzünk majd egy vinyót, és ha tûrhetõ, akkor bnõmnek veszünk egyet valahol, és az övé lehet. 😊 Ha nem, akkor megint más a leányzó fekvése, de azon majd akkor vacillálok. Köszi a javaslatokat. 😉
Jagi
nekem 10mp-es íjam van azt meg a "fõszálon" találtam a közepe felé. ki sem bontottam mert rálövök váltok kardra, azt agyoncsapom akármi legyen. 10 mp elég. Vagy ha nem akkor úgy is meghalok, mert potit se nagyon iszok 😊

Jagi
Én is ezt tanácsolom...

Fantusz
1sec bõven elég, a hosszabb idejû soultrapnak akkor van jelentõsége, ha nem a karaktered csapja agyon az ellent (kisérõ, vagy idézett lény esetében).

wedge31
Elég az 1-2mp.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fantusz
Ismerõsöknél biztos találtok egy kölcsön vinyót a próbához.
A gépre már költeni nem érdemes, memória, nagyobb erõsebb proci felesleges kiadás.
Ha a Skyrim a "mérce" érdemes kipróbálni, hogy képes-e futtatni, mielõtt költesz rá, ha a Skyrimtõl függetlenül szeretnéd beüzemelni a gépet, akkor sem árt letesztelni, hogy valóban rendben mûködik-e.

szabod
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha enchantolok egy soul trapos fegyvert, számít az, hogy 1 vagy 4-5 mp-et állítok be rá? (azon kívül, hogy többet hasznlhatom 1 töltéssel, ha kevesebb az mp) Ha mondjuk egy ilyen fegyverrel gyepálok valakit, és 5 mp-es, akkor megütöm és 5 mp-n belül meg kell halnia, hogy megszerezzem a lelkét. De ha megütörm mégegyszer, akkor megint lesz 5 mp-m és így tovább, nem? Ezen kiindulva 1 mp is bõven elég. Valahol tuti van vmi buktató, erre lennék kíváncsi.

Mente et Malleo

Na, akkor ez mondjuk reménykedésre ad okot. Mert igaz, hogy 7-es szériás kártya, de 7800-as, ami nem feltétlenül rosszabb nagyon, mint a 8600-as. És akkor ezek szerint a proci is elég lenne visítva. Low grafikán akkor szerintem játszható lenne.
Jagi
A Skyboosttal mostmár megjelenik minden tereptárgy menet közben is, nem csak mögöttem jelenik meg a fûcsomó/szikla 😊

a legcsudább az volt ezzel a géppel, hogy beestem egy romba úgy, hogy nem is volt ott 😊 3-4 perc úszkálás után meg betöltött az ajtó amin be kellett volna mennem xD

Jagi
Pont az nem 😊
nekem van egy vasam 2.8 pentium van benne 😊
nem fullba, de nem is minimumon játszom vele 2Gb ram az megvan,
A videokártya meg egy Nvidia8600gt
fut de nem a legjobb 😊
Mondjuk nem is erre lett kitalálva.

Hát ja, ez lenne, csak az a baj, hogy nincs vinyó, amivel ki tudnánk próbálni. 😄
Calver
dobsz bele ideiglenesen egy vinyót, feldobsz valami megnyirbált windowst, felrakod Skyrim-et, és megnézed, ez a legegyszerûbb a tippelgetés helyett.
elképzelhetõ, h azzal a gyorsító cuccal elmászna, még ha nem is a legszebben.

"The trees move. Do you not see it?"

Na srácok, szétnéztem tesómnál, mert õ az, aki minden régi szart megtart. És van egy régi configja, amiben mûködõképesek a dolgok, kivétel a vinyó, úgyhogy nem tudtuk kipróbálni. Na most akkor jön a szokásos kérdésem, hogy szerintetek hogy szuperálna ezen a gépen.
2,5 GHz-es processzor, 2 giga ram és egy Nvidia 7800 GS gpu. Érdemes megpróbálni, hogy veszünk barátnõmmel egy vinyót, és kipróbáljuk, vagy felejtõs? Az alaplap is régi, azt mondta bátyám, hogy ez a videókari a legerõsebb, amit még bele lehetett tenni anno, ennél jobbat már nem lehetne. Mondjuk nekem a proci is gyanús, azért egy kétmagos gondolom kellene a Skyrimnek is, nem?
#15265 <#eljen>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Batmanci
Ha nem tudod, lehet, hogy nem a Te játékod. (Bocs, 1:1)
Skyboost-ot mindenképp.
Nem kell tartanod a bugoktól. Nekem 90 mod, és 40 plugin módosítja a játékot. Semmi gondom vele. De egy mindenképpen tutti (Emese), látványos javulás, csak a gyengébb gépeken látható, hiszen a nagyobbakon, minden gond nélkül, full grafon elszaladgál.

@Tobias88!
A mod neve: SkyUI.
De tökéletesen mükszik, ha jól rakod fel. Ajánlom minden modhoz a Nexus Mod Manager-t. Viszont figyelni kell, hogy a tömörített mod, a megfelelõ elérési utat tartalmazza. (Ez a SkyUI-ra nem vonatkozik, mert az új, 1.1 változat már "NMM barát", míg a régebbit manuálisan kellett felrakni.
Manager nélkül is van élet - csak szar -, de akkor nálam néha esett-kelt, és Wyre Bash nélkül-vele, nem mûködött túl jól.
A NMM-ben van egy a Wyre Bash-ra nagyon hajazó rész, amiben a betöltési sorrendet tudod megváltoztatni, és ugyan úgy szól, ha ütközés, vagy felülírás van.
Ki kell tapasztalni, mit szabad, mit nem feltenni! (Persze, ízlések és pofonok...)

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

JethroHUN
Kipróbálom már ezt a TES V acceleratort, bár nem hiszem h nálam bármit tudnak javítani. De most melyiket használjam? A Skyboosot vagy a TESV AL-t vagy a Skyboost az csak TESV AL átnevezve és lenyúlva, Arisu-tól?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Lunki88
Nálam pl. most ilyen. Csak egy fránya mudcrab betámadott miközben a képet csináltam. 😄 Elég kis szintû volt itt még a karim.

Én ezeket használom:
FXAA injector
Realistic water textures
immersive hud

Meg itt még jópár hasznos dolog le van írva képekkel illusztrálva.
Mûködik! Köszönöm! 😊
tobias88
mivel angol bill, ezért az y-t nyomd
Spoiler tag fail ...

A sárkánytól kapott mágikus lövést,hogy kell aktiválni?
Kiválasztottam a képességek közül de mikor meg nyomom a Z-t semmi nem történik.
tobias88
tudom hogy a skyrimnexusról szedtem, de van fent több száz mod...
Nekem a készithetõ nyilvesszõ mód jött be a legjobban, az full profi.
A TESVAL plusz 10-15 fps-t hoz mindenhol, bármilyen egyéb hátrány nélkül.
Jobb térkép, szebb vér, dúsabb növényzet ezek is egyszerû de jó mod-ok.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Shep
Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jagi
A tesnexus vagy skyrimnexus ahonnan szedtem õket, ott legtöbbször van kép is.

tobias88
Tesval az mi amúgy?

Én jó pár modot beletettem, de elfelejtettem hogy ez melyik:

Le szeretném szedni, mert ha eladsz-eldobsz olyan elemet, ahol több darab van, de még nem annyi, hogy a választó slider kijöjjön, a lista végére ugrik. Tudja valaki, hogy melyik lehet ez?
Shep
Van ezekrõl valahol összehasonlító képsorozat?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jagi
Szintén, textúra modokat csak.

Shep
Nekem mióta felraktam a beta nvidia drivert mely a Skyrimhez lett írva semmi gondom a sebességgel igaz én 1440x900-ban játszom.

Nincs meg szerintem. En par grafikai tuningot tettem csak fel, ejszakai egbolt-szebb pancel, szebb varosok.... Es a TESVAL termeszetesen.