The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg. Mi van akkor ha, mindhárom túszt kinyírom?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Máguskáknál ez így mûködik - vagy beöltözik páncélba, vagy a varázslataival épít magának védelmet :-)
Vérbeli mágus az utóbbi utat járja, bár Skyrimben a fizikai páncélhasználatért sem jár komoly büntetés.
Vannak helyek, ahol csapatosan támad az ellen, ott egy tank kevés lesz.
Idézés, vagy az illusion demoralizáló varázslatai is jók, de az utóbbi nagyon perk igényes.
Hasznos darab a Sanguine rózsája (annak a bizonyos ivós küldetés jutalma), amivel dremora lordot idézhetsz.
A conjuration meg annyira domináns lett ebben a játékban, hogy azt mondom, ha destro-mágust szeretnél, ne fejleszd az idézést, mert megöli a többi mágia ágat :-)
Az idézés az egyetlen mágia iskola, amelyik a többi nélkül is annyira hatékony, hogy teljesen háttérbe is szorítja azokat.
Van conjurerem, totál fölösleges neki a destro, de még az illusion is.
Csuhás mágusnak hasznos az alteration, a páncélt cseréld erõsebbre (oakflesh, stoneflesh, ironflesh, ebonyflesh, dragonhide).
Hasznos varázslata a paralyse, nem öli meg az ellent, de lebénítja.
megkérem, aki tudja (próbálta) írja már be valaki, milyen console paranccsal lehet megnézni, Lydianak milyen statjai vannak.
Olvasgatok utána, de nem vágom, miként kell beírni.
(felhozom a konzolt, katt rá - és a getavinfo -val próbálkozom. Beírtam már vagy 25 féle képen, - pl - player.getavinfo 000a2c94 - de azt írja ki "noscript"). Szóval, ha valaki tudja, kérem írja le (de pontosan) miként kell beírni.
Gyanúsan nem vesz fel tõlem terhet, de még a nehezebb fegyókra sincs lehetõség...
Az is eszembe jutott - netán beteg a drága - de a sima gyógyításon kívûl, nem találtam pl mérgezést gyógyító lehetõséget.
Jó lenne tudni, most beteg, vagy ennyit tud - bár az elején, mintha 2x ennyit elvitt volna, nehezebb Iron páncélban...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Érdemes a kocsmákban érdeklõdni, hogy van-e valami munka egy unatkozó kalandornak.
Ha szerencséd van adnak valamilyen megbízatást: banditát, késõbb giantot, creatúrát kell jobblétre szenderíteni.
Kezdetben jók ezek a 100 aranyas melók, késõbb már nem a pénz miatt csinálod, de pl. a giantoknál elég jó a loot (alacsony szinten hagyd békén az óriásokat, mert átrepítenek a hegyen)
Igazából alternationból az oakflesh van, de nem akarok többet húzni a mage armornál belõle. a restorationnél szintén, sztem egy közepes skill simán elég arra a párszáz hp-ra, a mana takarékos cuccokkal együtt, szinte ingyé gyógyít.
A fõ ág a destruction lenne, csak az, semmi bound weapon, semmi ez az amaz idézõ izé. Viszek egy csatlóst az majd tankol nekem. Meglátjuk mire lesz elég. Nem necro lesz destro-val, azt nem szeressem, ok hogy táp, de megpróbálom így, max egy atronach mellé, de semmi több 😊...
Azt szeretném kérdezni, hogy a különféle vadak/critterek/útonállók újratermelõdnek, vagy véges a számuk?
Úton-útfélen megtámadnak, de elég hasznosak pénzszerzés szempontjából, fõleg a játék elején. Viszont nem tudom, meddig vagdoshatom õket nyugodt szívvel, az élõvilágot sem szándékszom kiírtani.
Üdv,
egy 7-es szintû Nord.
Gond nincs, lehet a bretonból erõs harcos, de tudomásul kell venni, hogy kezdetben gyengécske lesz.
Egy íjásznak sokkal könnyebb a kezdés, még akkor is, ha nem egy "született" lövészt választ a játékos, Feandel szinte ingyen felhúzza neki 50ig a skillt.
Harcosnak elég sok aranyba kerülnek a trénerek, náluk majd késõbb fordul a kerék, Companions vezérként szinte minden harci képességet tréneltethet komoly anyagi ellenszolgáltatástól mentesen a tagokkal (íjászat, nehéz páncél, kétkezes, egykezes, block).
A bretonoddal legalább a fegyverhasználatot próbáld trénerrel felhúzatni a játék elején (pl. Emren Whiterunban egykezes fegyverhasználatot tanít)
Ja amúgy a holtak a városban, õrök. Ráadásul nem is én öltem meg õket (legalább is nem mind). Ez abban a leg nyugatra esõbb kõvárosban van és egy quest miatt, mikor kitörtünk a börtönbõl volt a mészárlás. Na azok az õrök fekszenek még mindig ott. Engem nem köröznek, vagy ilyesmi.
A respawn dolgot kipróbálom. Pár napig (játékban nap) nem teszem be oda a lábam. Bár nehéz lesz mert ott a házam (full berendezve), amibe lepakolni szoktam a szükséges cuccaimat. Na nem baj, majd addig pakolok a Dark Brotherhood HQ-ban.
Elérhetõ itt...
A városúrtól kaptam valami rangot meg szolgát. Õk mire jók? Az egyik még a házamba is betelepült. :/
Azt olvastam valahol, lehet benne házasodni. Hogy? Jár valami elõnnyel azon kívül, hogy poén?
Városokat mondjuk nehezebb hosszú ideig elkerülni, és nem is tudom, hogy ott is él-e a respawn szabály, népirtásokkal nem tesztelem :-)
Wood elf született íjász, a breton viszont mágus.
Egykezes, kétkezes, blokk, páncélviselés képesség a bretonnál alacsony értékrõl indul.
Jónéhány szintet meg kell lépni vele, mire a hátrányt ledolgozza, de le tudja dolgozni.
Született harcos az ork, imperial, redguard, nord, a többi faj bele tud tanulni, de hátrányokkal indul.
Mondjuk egy high elfból kétkezes fegyverrel hadonászó tankot nevelni, azért igen komoly feladat :-)
Ha más nincs akkor lehet megfogadom a tanácsod.
A karakter vállából kiálló nyílra ven ötleted?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- A városban a hullák mikor tünnek el? Volt egy kis csetepaté valamelyik városban és az elhullottak testei már nagyon régóta ott hevernek (rohadnak) az utcán. Elég zavaró.
- A karakterem vállából kiáll egy nyílvesszõ!! Hiba veszem le a páncélt vagy teszem vissza, alszom vagy gyorsutazom, benne marad. Ezt hogy lehet eltüntetni?
Két karakterem van; egy íjász (wood elf csaj, orgyilkos és profi íjjász) és egy harcos (Breton ember - harcos és íjászkodik is kényszerbõl). Az a baj hogy a harcossal nehezen boldogulok, az íjász csajjal minden könnyebb. A csajjal csak snekelek és orvlövök, nagyot sebzek, gyakran 3x sebzéssel és szinte simán kitakarítok egy dungeont. Ugyan ez a harcossal... háát. Ütök-blokkolok+gyógyitalok, aztán gyakran futás. Átszoktam vele is az íjászkodásra, de valahogy nem néz ki jól ahogy nehézvértben "lopakodok". Én szúrok el valamit, vagy tényleg ennyivel könyebb az orvgyilkos íjjászal?
Van a lovak között külömbség? Én még mindig az elsõ lovat használom. Ráadásul elég idegesítõ, szinte mindenkit megtámad ha leszálok róla (gyakran messze el is fut) és különös érzékkel beáll a támadó és közém, hogy ne tudjak nyilazni.
Az elderscrolls.wikia-n is említik a hibát, sajnos spontán is elõfordulhat, bár én még nem tapasztaltam szerencsére.
"PC, 360 - When the skill is activated from blocking an enemies Power Attack, the slow-motion effect may last a lot longer than it should, sometimes indefinately, sometimes until the end of combat. -- This can be resolved by going through a door or entrance that causes a load screen, or waiting an hour in-game if it persists after combat."
Nálam csak 1-2 másodperc a lassulás, ami pontosan elég arra, amire a perk ki van találva (kitérni a csapás elõl, vissza támadni)
Az alteration mage armor perkje viszont azonnal értelmét veszti, amint
egyetlen páncéldarabot magadra aggatol.
Ez a perk a különbözõ flesh-ek erejét duplázza-triplázza, ha a karakter nem visel páncélt.
Mágusok sokféleképpen fejleszthetõek, de ajánlott a perk kalkulátor, mert mindent tudó "übermágusod" valószínûleg nem lehet, az illusion demoralizáló varázslatai perkek nélkül kb semmit nem érnek.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Alig 2 órás az enyém. xD
Lenne egy kérdésem:
A csizma meg a kesztyû (light armor) használható a robe melett? Ha jól tudom van armor perkje a varázshasnálóknak. Használható melette light armor vagy nem adórdik össze? Hogy mûködik ez?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az arctalan nõ.😄
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers