The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyeltalán van hangeszköz telepítve a gépre?
(kikapcsoláskor, bekapcsoláskor ad ki hangot - zene hallgatás, stb)
Hangeszköz nélkül elképzelhetõ, hgoy bizonyos programok nem telelpíthetõek.
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
VGA-knál van olyan kavalkád, hogy azt már követni is alig lehet, kb azok képesek rá, akik ezzel foglalkoznak (sorozat, verzió szám, ilyen chip-olyan chip, gyártó, forgalmazó, kutyafüle)
5-6 éves géptõl én nem várnám el a legújabb játék futtatását. <#shakehead>#shakehead>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Itt nincs sehol sárga kérdõjel, vagy felkiáltójel?
Ha rendben van, akkor a videokártya drivert lehet esetleg másik verzióra (újabbra, régebbire) cserélni.
DirectX, Framework, Games For Windows Live, Microsoft Silverlight, ha kell is egy programnak legfeljebb figyelmezetet rá, de a telepító nem fagy le miatta
Tesóm mondta, hogy ma már nincs kedve szórakozni vele, de ki lehetne próbálni, hogy egy win7-et felrakunk majd, és azzal próbáljuk, hátha az xp volt a baja. :S Bár én nem hinném. Mindenesetre a vga driver cseréje nem segített, ugyanaz van így is.
Én spec a Bioshockkal szívtam miatta rendesen.
Az a lista meg a gyári specifikációk alapján készült, és tényleg SM3-as ... az NVidia házi szabványa szerint...
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
És a feltelepítés megtörtént, utána az indítással van a gond.
A tesztet nem tudom kipróbálni azzal, mert nincs rajta net. 😄
Nem tudom, hogy mit raktál fel, hisz én csak a "minden felesleges szemetet kiszedtek belõle" kommentet olvastam - ebben is lehet hiba, ha olyat is kiszedtek, amire szüksége lenne a telepítõnek.
Csak próbaképpen: mit szól ez az oldal a géphez?:
Teszt
Csak, ha a feleséged - amit, kizárólag konzolon át tudsz elérni -, az egész sztorivonal megváltozik. Legalábbis ezt írta a modifikáció készítõje. Ez nem garancia semmire, de ki akarom próbálni.
Egyszer már elvettem, de elbasszantottam, mert elvittem a városból.
Ott fogok maradni Morthal-ban, és kitudakolom, mi a repedt karika van vele.
Tehát, el a kezekkel a feleségemtõl!
😊 😊
@Mi a fene van screenshot ügyben? Nem tudjuk, nem tudjuk?
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A gyûrû csak vérfarkasok számára használható, de a véletlenszerû átváltozás miatt nekik sem hasznos.
Persze játékról lévén szó, lehet vele szórakozni, csak én szeretem tudni, hogy mit mûvel a karkaterem, egy daedric prince kedvéért nem haragítok magamra egy falut :-)
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alva is a barlangban volt, és segített kirtani a vámpírokat, majd, amikor végeztünk, lefeküdt aludni, egyeltalán nem viselkedett ellenségesen:-D
A küldetés a vámpír mester eltakarítására szólt, megtörtént, ott hagytam a leányzót a barlangban, s vissza mentem a jarl-hoz...
100% resist disease módosítójuk van, nem kaphatnak el semmiféle kórt, így vámpírrá sem válhatnak.
Vérfarkas formában az ezüst fegyverekre érzékenyek, de ilyeneket csak a Silver Hand használ.
Az átváltozás irányított (Y gomb), vérfarkas formában nincs inventory, HP-t marcangolással tud visszaszerezni.
Semleges NPC-k közelében nem ajánlott vérfarkassá válni, mert azonnal ellenségessé válnak.
A Companions küldetéssort végig lehet úgy csinálni, hogy az egyetlen, kötelezõ átváltozáson kívül soha nem változik át a karakter többé vérfarkassá - egy lehetõség, amivel vagy él a hõs, vagy sem.
Kipróbálom ezt a frakas dolgot, hátha jó. Ha nem, max kigyógyítom magam. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A csajoknál meg már megvan a szépítés, de...
Nekem Alva kell, mert õ vámpír, és külön útjai vannak, és ezt akarom kibogozni. A vanillában nem veheted feleségül, de van rá mód, hogy megtehesd, sõt részt vehetsz a kalandjaiban. Ne kérdezd, miként? Még nem vagyok ott.
Valszeg, majd csinálok egy mentést, végigviszem vele a sztoriját, aztán majd meglátjuk.
Nekem sem az a lényeg a többinél, hogy melyik, hiszen tisztában vagyok vele már, hogy csak külsõre mások (mint az életben, hihi), de igen is számít, hogy szép modellek legyenek, ha már meg van rá a lehetõség.
Ettõl nem érzem magam perverznek, vagy ilyesmi. Ezzel az erõvel, az is perverzitás, ha azt akarod, hogy a medvének szebb bundája legyen. Minek? Miután kinyírtad, csak bõr lesz belõle is.
De ha már láttad, hogy néznek ki - és itt minden fajra értem - az npc-k, akkor csak Te is értékeled, hogy nem egy randa darkelf, vagy ork jön veled szemben az utcán. (Nem a Rákóczy útra gondolok)
A vámpír élõhalott lény, ha nem iszik vért eljut arra a szintre, hogy nem tudja titkolni a vámpírságot.
Mindkét lénnyel szemben ellenségesen viselkednek az NPC-k, a vérfarkasságot egyszerûbb titkolni, könnyû féken tartani a bestiát (nincs átváltozás kényszer), míg egy vámpírnak minden jóakarata ellenére (ha van neki olyan) elõbb-utóbb vért kell inni.
No meg egy negyedik szintû vámpírt azonnal megtámadnak az NPC-k, így állandó iváskényszer alatt van.
A weaknes to fire a vámpirizmus szintjétõl függõen (25%-100%), ami tûzsárkány, vagy tûzmágusok ellen nem kellemes módosító.
Vannak pozitív módosítói, pl amennyire érzékeny a tûzre, annyira érzéketlen a fagyra, 100%resist disease, powerek (shadow, életszívás, holt felélesztése).
Játszható forma, de összességében nehezítés a vámpirizmus (éjjeli életmód, rendszeres vérivás)
Neked fontos, hogy szép legyen az asszonykád, s konzollal vadászol rájuk, s lesznek modderek, akik újra texturázzák majd a jelölteket, engem meg nem különösebben érdekel a külsejük.
XP bónusz, kereskedés, arany részesedés mindegyiknél ugyanaz, s mégis van közöttük különbség, de nálam nem a megjelenés volt a lényeg, hanem a viselkedés.
Aela the Huntress nem volt azonnal szimpatikus, de a harcosom mellé õ illik a legjobban:-)
Csatamágusom agglegény, s nem érzi hátrányát, Whiterun tele van kereskedõkkel, az XP bónusz sem hiányzik neki.
Kezdõ karakterem természetesen Ysoldát találta meg, jókat röhögtem az asszony viselt dolgain.
Lydia elérhetelen, mert még a fõküldetés végére soha nem értem el, de Lidikéhez képest Aela taktiai zseni a harcoknál :-)
Random adja a dolgokat, az a jó benne.
Persze, mikor ekkorát szívsz, még jó, hogy káromkodsz, de késõbb rájöttem, ez is csak elõny.
Nekem bejön, úgy, ahogy van. Bugostúl, kalandostú, mindenestül.
Volt mákom is, mert e szint környékén, már ében íjam volt, néhány ében vesszõvel. Valahonnan lootoltam.
Mondták egy páran, hogy a nagyvérû ládákbanis is low a cucc. Az.
Vissszasírom a Morowindet xD
Ja és úgy 100 játékóra után faltûnt, hogy egyel kevesebb a páncél set. Hiányzik a legs^^ de az most kinek szúrta a szemét?
Lehettem, úgy hasonló 8-as, mikor északon egy omladéknál, kurva nehezen, kinyírtam egy sarki trollt. Mi van a "hálótermében"? Egy vándor kereskedõ, vagy kétezer arannyal, ékszerekkel, Zenitar amulettel, meg egy valag szuper cuccal. Összeszedem, nem mentek, két lépés, három mameluk bandita lép a számba.
Hiába F9, 10x, soha többé, még élve sem láttam azt a kereskedõt.
Nem káromkodtam...
Te azt gondolod, hogy az Oblivionnal játszottál?
Amint felraksz egy-két modot, az már nem az a játék.
Így is lehet nézni.
Igazad van, mert én már 'télleg nem a vanilla Skyrimmel játszom, hiszen már írtam, több mint 120 módosító van rajta. Viszont élvezem is a játékot, és egy cseppet sem unalmas, így, 400 óránál.
Csak minden tetszetõs csajt, elérhetõvé varázsolom.
Mi ebbe a csalás? Az életben nem így van? 😊
Ha most azt mondod nem, nagyon meg fogok lepõdni! 😮
Mert ha el tudod - és itt jön az a kérdés, amit több ezer háesszel ezelõtt tettem fel -, akkor meztelennek kéne lennie! De nem lesz az, mert valahonnan a dekoltázsából elõszed egy nyúlcombot, meg egy komplett Daedra nehézpáncélzatot, pajzszsal, T34-essel, Ákával meg 150 7.62-es lõszerrel.
Persze Ti vagytok a kísérõk ismerõi, én csak kipróbáltam. Nekem ezt tette.
Janessa volt, a dög!
@Tobias88!
Nem szoktad nézni egy-egy harc után, vagy idõnként, milyen hatások vannak rajtad?
Ma volt egy élményem. 'Aszittem, besza-behu.
Baktatok az úton. Látom, fekszik elõttem egy mágica. Odamegyek, írja, hogy Search Arch-Mage. Kutatom, elveszem a cuccait, gondoltam egyet, Reanimate Corps, 'oszt kinyírom, várva, hogy hamu lesz belõle. Erre egy síri hang, hörögve megköszönte, hogy átsegítettem a másvilágra. De nem lett hamu.
Viszont olyan lazán használod a konzolt, hogy lehet te már nem is a Skyrimmel játszol :-)
A házasságnak különösen nem tulajdonítok jelentõséget, tudom milyen bónuszokat hoz, de van olyan karim, amelyik ennek ellenére agglegény - én vagyok a mások véglet:-)
A kisérõd skilljeitõl is függ, hogy mit vesznek fel, illetve természetesen attól is, hogy mi az alapfelszerelésük.
Aela pl. könnyûpáncélos, nord hero páncélja van õ nem szivesen öltözik nehézpáncélba.
Uthgerd the Unbroken steel plate páncélzatát legfeljebb orchisra, vagy jobbra cseréli le (orchis is csak, ha fel van javítva)
A másik összetevõ a bugok tömkelege ezen a téren is.
Szívesebben felvesznek egy csupasz páncélt, fegyvert, mint egy enchantoltat.
Íjaknál a legtöbb kisérõ az alap fegyverét (pl. vadász íj) használja, hiába van nála enchantolt ebony, vagy daedric íj.
Ilyenkor két megoldás van:
1: nem foglalkozol vele, mit használ a kisérõd
2: konzol paranccsal elveszed tõle az alapfelszerelését, s így rákényszeríted, hogy azt használja, amit adtál neki
Konzolra csináltak egy külön játékot?
Akkor a konzolosok ne vegyék figyelembe, amit írok.
PC-n csak õket lehet feleségül venni:
Aela the Huntress, Aeri, Anwen, Avrusa Sarethi, Borgahk the Steel Heart, Brelyna Maryon, Camilla Valerius, Dravynea the Stoneweaver, Ghorza gra-Bagol, Gilfre, Grelka, Iona, Jenassa, Jordis the Sword-Maiden, Lydia, Mjoll the Lioness, Muiri, Njada Stonearm, Orla, Ria, Senna, Shahvee, Sylgja, Taarie, Temba Wide-Arm, Uthgerd, Viola Giordano, Ysolda.
Ha más tetszik, akkor konzol. Nekem meg mindig más tetszik, ezért mindegyikre rákonzolok, aztán majd eldöntöm melyik legyen a befutó.
(Persze, már tudom, de akkor is...)